15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Software development Ηλιούπολη

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


Βασίλης Διαμάντης - Software development

Software development - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία μας προσφέρει λειτουργικές και αποτελεσματικές λύσεις για την ανάπτυξη λογισμικού για την επιχείρηση σας. Είμαστε έντονα παθιασμένοι με τις δυνατότητες που παρέχουν η τέχνη και ο προγραμματισμός, εμπλουτίζοντας τις ζωές των συνεργατών και των πελατών μας. Μας αρέσει να σκεφτόμαστε νέους τρόπους και να ανακαλύπτουμε νέες τεχνικές για την διασφάλιση της εταιρικής σας επικοινωνίας. Χαρακτηριζόμαστε από συνέπεια στους χρόνους παράδοσης και υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές και εξασφαλίζουμε επαγγελματικά αποτελέσματα. Προτιμήστε μας και η αξιοπιστία, ο σεβασμός στις ανάγκες σας και η αξιοπιστία, θα είναι κάποια από τα στοιχεία, που θα ανταμείψουν αυτήν την επιλογή σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Άγγελος Βεγλεκτσής - Software development

Software development - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Αναλαμβάνω την ανάπτυξη λογισμικού και τη δημιουργία εφαρμογών για υπολογιστές. Μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου, έχουμε τη δυνατότητα να σας εξυπηρετήσουμε σε διάφορες υπηρεσίες στο χώρο της πληροφορικής. Η ομάδα μας αποτελείται από καταξιωμένους επαγγελματίες που πρωταρχικός στόχος μας είναι η πραγματοποίηση των δικών σας επιθυμιών. Σκοπός μας είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας και η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης μαζί τους. Εγγύηση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας αποτελούν τα επαγγελματικά αποτελέσματα που προσφέρουμε. Είμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς αρκεί να επιλέξετε τις υπηρεσίες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ACCUTECH ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ AE - Software development

Software development - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Δραστηριοποιούμαστε με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια, στον κλάδο της ανάπτυξης λογισμικού, παρέχοντας στους εταιρικούς μας πελάτες, εξαιρετικά αποτελέσματα. Καλύπτουμε κάθε ιδιαιτερότητα κλάδου ή προϊόντος και αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των πελατών μας. H σύγχρονη και προσεγμένη ολοκλήρωση της εργασία σας είναι μια επένδυση που θα μείνει για πάντα. Οπλισμένοι με αυτή τη γνώση, προχωράμε στο σχεδιασμό και την κατασκευή της. Βασικός στόχος είναι η παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων στον πελάτη και η συνεχής εξέλιξη της εταιρείας μας. Είμαστε η πρώτη επιλογή στον τομέα μας και θα λάβετε υπηρεσίες Software development, ανώτερης ποιότητας, αρκεί να μας επιλέξετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

TOP DEVELOPMENT LTD - Software development

Software development - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία μας, αναλαμβάνει την ανάπτυξη λογισμικού και εφαρμογών, καλύπτοντας στο έπακρον τις ανάγκες σας. Διαθέτουμε μεγάλη πείρα στην υλοποίηση εφαρμογών, γνωρίζοντας τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε είναι η επιμονή μας για να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αλλά και η υπευθυνότητα που δείχνουμε στην εργασία μας. Στόχος μας είναι να παρέχουμε αποτελέσματα υψηλής ποιότητας, προκειμένου να ικανοποιήσουμε πλήρως τις απαιτήσεις του πελάτη μας. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης και πρωταρχικός μας στόχος η απόλυτη κάλυψη των αναγκών σας και η παροχή επαγγελαμτικών Software development υπηρεσιών. Προτιμήστε μας και επωφεληθείτε από την προσφερόμενη ποιοτική μας εργασία, αλλά και από τις εξατομικευμένες μας συμβουλές μετά την ολοκλήρωσή της.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

QLIK VIEW HELLAS - Software development

Software development - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Οι υπηρεσίες ανάπτυξης λογισμικού αποτελούν τον τομέα ειδίκευσής μας και καθημερινά δίνουμε λύσεις με γνώμονα την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας. Μέσα από το ολοκληρωμένο σύνολο υπηρεσιών που διαθέτουμε μπορείτε εύκολα να προωθήσετε την καμπάνια σας και να αποκτήσετε ένα πολύ μεγαλύτερο κοινό από πελάτες. H εταιρία μας αποτελείται από ανθρώπους με εμπειρία στο χώρο και τους διακρίνει ο επαγγελματισμός και η ικανότητα να δημιουργούν σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες γιατί αποσκοπούμε σε μακροχρόνιες συνεργασίες και όχι σε ευκαιριακές και πρόχειρες λύσεις που δεν ωφελούν κανέναν. Προτιμήστε μας και βγείτε κερδισμένοι τόσο από το επίπεδο των υπηρεσιών όσο και από τις τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ - Software development

Software development - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Είμαι έμπειρος προγραμματιστής και δίνω άμεσες και οικονομικές λύσεις στις υπηρεσίες ανάπτυξης λογισμικού. Έχοντας εργαστεί σε δεκάδες έργα και δοκιμαστεί κάτω από αρκετά πιεστικές και απαιτητικές συνθήκες, με την εξειδικευμένη ομάδα μου είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε την παράδοση του έργου σας στο χρόνο του, τηρώντας υψηλές προδιαγραφές. Συνδυάζουμε πολυετή πείρα με άρτια τεχνογνωσία και εξασφαλίζουμε για εσάς τα επιθυμητά αποτελέσματα. Μοναδικός μας στόχος είναι η κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μας και η εξασφάλιση σχέσεων αμοιβαίας εκτίμησης και μακροχρόνιας εμπιστοσύνης μαζί τους. Περιμένουμε να ανταποκριθούμε σε κάθε σας αίτημα με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Επιλέξτε μας και η επιλογή αυτή θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

GLOBAL STAR INTERACTIVE - Software development

Software development - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Προσφέρουμε υπηρεσίες ανάπτυξης λογισμικού, αποτελεσματικά και με επαγγελματισμό. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο του προγραμματισμού επί σειρά ετών γνωρίζοντας καλά το διαδίκτυο αλλά και ακολουθώντας τη ροή της τεχνολογίας. Εργαζόμαστε με συνέπεια και υπευθυνότητα απέναντι στους χρόνους παράδοσης και στις απαιτήσεις του πελάτη μας. Προσφέρουμε μία μεγάλη γκάμα εργασιών που ενδεικτικά περιλαμβάνουν διαφημίσεις Google Adwords, υπηρεσίες οπτικής επικοινωνίας και ξενοδοχειακών κρατήσεων. Κύριος στόχος μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας έτοιμοι να φέρουμε εις πέρας την εργασία σας. Θα χαρούμε να μας επιλέξετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

G & P TOP SOLUTIONS I.K.E. - Software development

Software development - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Δραστηριοποιούμαστε στον τομέα της ανάπτυξης λογισμικού και εξασφαλίζουμε για τους πελάτες μας τα επιθυμητά αποτελέσματα. Προτείνουμε εξειδικευμένες λύσεις που συμβαδίζουν με την φιλοσοφία της εταιρείας σας. Τα αποτελέσματα που σας παραδίδουμε είναι ανώτερης ποιότητας και οι τιμές μας προσιτές. σε σχέση με την προσφερόμενη αξία. Στόχος μας η παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών και χαμηλού κόστους. Είμαστε ανά πάσα στιγμή στην διάθεσή σας να φέρουμε εις πέρας την εργασία σας αρκεί να επιλέξετε τις υπηρεσίες μας. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας και θα εντυπωσιαστείτε τόσο από την ποιότητα όσο και από τις τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

CREATIVE COW - Software development

Software development - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία μας παρέχει επαγγελματικές και άκρως ποιοτικές υπηρεσίες Software development, με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια. Από τότε που ξεκινήσαμε τη λειτουργία μας έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας, μετρώντας ήδη στο portfolio μας περισσότερα από 20 ολοκληρωμένα πρότζεκτ. Λειτουργούμε με απόλυτη συνέπεια, αξιοπιστία, ευελιξία και ταχύτητα απέναντι στις υποχρεώσεις που αναλαμβάνουμε. Όλοι οι πελάτες μας απολαμβάνουν άψογη συνεργασία και άμεση τεχνική υποστήριξη μετά την ολοκλήρωση της εργασίας. Διαθέτουμε έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό, που αποτελείται από έμπειρους προγραμματιστές, που έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία, πληθώρα σχετικών εργασιών. Προτιμήστε μας για υπηρεσίες, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας και δείτε την εταιρεία σας, να ανθίζει, μετά από την παροχή των εξειδικευμένων υπηρεσιών μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

BASKETNET ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Software development

Software development - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Δίνουμε άμεσες λύσεις στις υπηρεσίες ανάπτυξης λογισμικού, λειτουργώντας με συνέπεια και υπευθυνότητα. Βασικός στόχος μας είναι να στηρίξουμε και να γίνουμε πολύτιμος σύμμαχος των πελατών μας τόσο στη διάρκεια υλοποίησης των έργων τους όσο και στη μετέπειτα λειτουργία τους. Η ευγένεια του χαρακτήρα μας σε συνδυασμό με τα αξιόπιστα αποτελέσματα που προσφέρουμε αποτελούν τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα. Η ευχαρίστηση και η ικανοποίηση των πελατών μας αποτελεί προτεραιότητα για εμάς. περιμένουμε να ανταποκριθούμε σε κάθε σας αίτημα. Προτιμήστε μας για υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας και επωφεληθείτε ποιοτικά και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MERCATOR Ε.Π.Ε. - Software development

Software development - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η ανάπτυξη λογισμικού είναι ο τομέας μας και εξασφαλίζουμε για εσάς επαγγελματικά αποτελέσματα. Με την εξειδικευμένη ομάδα μας, είμαστε σε θέση να πραγματοποιήσουμε μια μεγάλη γκάμα διαδικτυακών εργασιών για τις προσωπικές και επαγγελματικές σας ανάγκες. Αυτό που μας χαρακτηρίζει σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι, αρχικά η αγάπη για την εργασία που κάνουμε, η υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη, έτσι ώστε να καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες του και η συνέπεια, σχετικά με την παράδοση του έργου. Είμαστε στη διάθεση σας, για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας σε συνδυασμό με την υποστήριξη από την έμπειρη ομάδα μας!Επιλέξτε μας και η επιλογή αυτή θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MACS ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Software development

Software development - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Οι υπηρεσίες ανάπτυξης λογισμικού αποτελούν προτεραιότητα για εμάς και φροντίζουμε να τις εξελίσσουμε για να παρέχουμε λύσεις υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Οι εργασίες που αναλαμβάνουμε προβάλουν το κύρος και τη δυναμικότητα της επιχείρησης μας διότι παραδίδουμε επαγγελματικά αποτελέσματα. Ο σχεδιασμός τους γίνεται από έμπειρο προσωπικό, και διακρίνεται από κομψότητα, στυλ και μοναδικό χαρακτήρα. Οι εργασίες μας ακολουθούν τις πιο σύγχρονες τάσεις και τεχνολογίες αιχμής. Η λειτουργικότητα και η αποδοτικότητα τους στηρίζονται στην καλύτερη συνεργασία μεταξύ των πελατών και της εταιρείας μας. Προτιμήστε μας και λάβετε αποτελέσματα ανώτερης ποιότητας στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΞΙΝΟΣ - Software development

Software development - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η ομάδα μας είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στο αίτημά σας για εγγυημένες προτάσεις ανάπτυξης λογισμικού. Από τότε που ξεκινήσαμε τη λειτουργία μας έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας, μετρώντας ήδη στο portfolio μας περισσότερα από 20 ολοκληρωμένα πρότζεκτ.Μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε το λογισμικό που επιθυμείτε και να εγγυηθούμε εντυπωσιακά αποτελέσματα. Διαθέτουμε έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό, που αποτελείται από έμπειρους προγραμματιστές, που έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία, πληθώρα σχετικών εργασιών. Χαρακτηριζόμαστε για τον σεβασμό που δείχνουμε στον χώρο και τον χρόνο των πελατών μας και την συνέπειά μας. Προτιμήστε μας για υπηρεσίες, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας και δείτε την εταιρεία σας, να ανθίζει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MEDIA LAB ΕΠΕ - Software development

Software development - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Παρέχουμε άμεσες και οικονομικές λύσεις στις υπηρεσίες ανάπτυξης λογισμικού. Εγγυόμαστε λειτουργικότητα και ευκολία στην διαδικασία σε όλα τα στάδια και παρέχουμε λύσεις που διακρίνονται από επαγγελματισμό και ποιότητα εργασίας. Μπορούμε να υλοποιήσουμε όποια επιθυμία σας και να δημιουργήσουμε ονειρικά, πρωτότυπα αποτελέσματα, που θα σας διαφοροποιήσουν από τους ανταγωνιστές σας. Αξιοπιστία, αποτελεσματικότητα, τήρηση προσυμφωνηθέντων και χρονοδιαγραμμάτων, είναι κάποια από τα στοιχεία που μας ξεχωρίζουν. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή για αξιόπιστες λύσεις. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας και δεν θα απογοητευθείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

GEORING ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Software development

Software development - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία μας εδώ και χρόνια δίνει εξειδικευμένες λύσεις στις υπηρεσίες ανάπτυξης λογισμικού με συνέπεια και επαγγελματισμό. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρα στελέχη, κατόχους μεταπτυχιακών τίτλων πανεπιστημίων της Ελλάδας και του εξωτερικού ενώ η τεχνογνωσία, η δημιουργικότητα, o καινοτόμος τρόπος σκέψης, η πείρα και η κοινή λογική είναι τα όπλα μας, τα οποία μας διαφοροποιούν από τους ανταγωνιστές μας. Στόχος μας είναι οι πελάτες μας να μένουν πάντα απόλυτα ικανοποιημένοι ώστε να διατηρούμε την διαχρονική σχέση που έχουμε δημιουργήσει μαζί τους τα τελευταία χρόνια. Γιαυτό το λόγο, παρέχουμε στους πελάτες μας μόνο ολοκληρωμένες και άρτιες υπηρεσίες καθώς και συνεχή και αποτελεσματική υποστήριξη για την επίτευξη των δικών τους στόχων. Είμαστε έτοιμοι καθημερινά να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ