4 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Σκεπές Ηλιούπολη

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


ALL ABOUT GREEN ENERGY - Σκεπές

Σκεπές - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία, ALL ABOUT GREEN ENERGY, παρέχει σταθερές και ανθεκτικές λύσεις για την κατασκευή της σκεπής του σπιτιού σας. Δραστηριοποιούμαστε για πολλά χρόνια στον κλάδο των ανακατασκευών, στην περιοχή του Κερατσινίου. Η έμπειρη ομάδα μας, θα βρεθεί κοντά σας για να παρέχει τις βέλτιστες λύσεις για την επίλυση του προβλήματος σας. Χαρακτηριζόμαστε από ευγένεια και σεβασμό ως προς τον χώρο του πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αφοί Μπουκουβάλα Ο.Ε. - Σκεπές

Σκεπές - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Προσφέρω αποτελεσματικές λύσεις για την κατασκευή της σκεπής σας. Δραστηριοποιούμαι σε παντός είδους κατασκευές σκεπών και διαθέτω ομάδα από άριστα εκπαιδευμένους συνεργάτες. Ο επαγγελματισμός μας, η συνέπεια και ο γρήγορος χρόνος παράδοσης της εργασίας είναι τα στοιχεία που μας έχουν βοηθήσει έτσι ώστε να έχουμε ένα πιστό πελατολόγιο. Θα χαρώ πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μου, και να με προτιμήσετε για την άριστη διεκπεραίωση των εργασιών σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΤΑΤΑΚΗΣ - Σκεπές

Σκεπές - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Προσφέρω αποτελεσματικές λύσεις για την κατασκευή της σκεπής του χώρου σας. Έχω πολυετή πείρα στον κλάδο των οικοδομικών εργασιών. Διαθέτω εξειδικευμένους συνεργάτες, μαζί με τους οποίους θα αναλάβουμε να φέρουμε εις πέρας την εργασία σας. Χάρη στη χρήση των πιστοποιημένων υλικών και την υψηλή ποιότητα εργασιών, αναλαμβάνουμε να φέρουμε για εσάς το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βασίλης Σιαχίνης - Σκεπές

Σκεπές - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Αναλαμβάνω την εγκατάσταση ή την επισκευή της σκεπής που ονειρεύεστε. Δραστηριοποιούμαι για χρόνια στον χώρο των κατασκευών και των οικοδομοτεχνικών εργασιών, στην περιοχή της Αθήνας, προσφέροντας βέλτιστα αποτελέσματα σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω. Χαρακτηρίζομαι από τη συνέπεια που δείχνω ως προς τα χρονοδιαγράμματα και από το σεβασμό για τον χώρο του πελάτη μου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ