20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ψυκτικός Ηλιούπολη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρτε προσφορά από επαγγελματίες Ψυκτικούς


Γιάννης Καραχάλιος - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η JClima προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Δραστηριοποιούμαστε για 14 χρόνια στον χώρο της ψύξης και ειδικότερα στις ψυκτικές εγκαταστάσεις κλιματισμού. Διαθέτουμε άριστη τεχνογνωσία και δεχόμαστε όλα τα μοντέλα της αγοράς. Οι εγκαταστάσεις γίνονται μετά από κατάλληλη μελέτη του χώρου σας με στόχο την καλύτερη απόδοση του, το χαμηλότερο κόστος και πάνω απ᾽ όλα την υγεία σας. Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι υψηλών προδιαγραφών και χαμηλού κόστους. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα ανταποκριθούμε το συντομότερο δυνατό για την ανεύρεση μιας ασφαλούς και αξιόπιστης, για εσάς, λύσης.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ζαχαρίας Μπομπός - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η AIRFLOW, προτείνει εξειδικευμένες υπηρεσίες στις επισκευές και εγκαταστάσεις κλιματιστικών για τον οικιακό ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο του κλιματισμού και του εξαερισμού πάνω από 20 χρόνια και διαθέτουμε καταξιωμένους τεχνικούς που θα σπεύσουν να σας εξυπηρετήσουν άμεσα. Κατόπιν συνεννόησης αναλαμβάνουμε εργασίες σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής. Οι πελάτες μας μας προτιμούν για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας και τις ιδιαίτερα χαμηλές μας τιμές. Τα ανταλλακτικά ου χρησιμοποιούμε προέρχονται από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου και είναι εγγυημένης ποιότητας. Θα χαρούμε πολύ να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας και να σας παρέχουμε πλήρως λειτουργικά κλιματιστικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ζαχαρίας Μπομπός - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία AIRFLOW αναλαμβάνει εγκαταστάσεις και επισκευές επαγγελματικών ψυγείων. Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας, είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τις πιο αποτελεσματικές λύσεις της αγοράς στα προβλήματα σας. Τα συνεργεία μας αποτελούνται από έμπειρους και καταξιωμένους Έλληνες Τεχνίτες και κατόπιν συνεννόησης αναλαμβάνουμε εργασίες σε όλο το λεκανοπέδιο. Συνδυάζουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που συνεχώς ανανεώνεται με ανταλλακτικά που ταιριάζουν και προσφέρουν λειτουργικότητα σε όλα τα κλιματιστικά. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μας αναθέσετε την εργασία σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωάννης Μανανεδάκης - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Προσφέρω υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης του επαγγελματικού ψυγείου σας και επιδιώκω να σας απαλλάξω μία και καλή από το άγχος αυτό και να σας προσφέρω αποτελέσματα μακροχρόνιας λειτουργικότητας. Κατέχω πολυετή εμπειρία στον χώρο της επισκευής ηλεκτρικών συσκευών και γνωρίζω τις ανησυχίες των πελατών μου, με αποτέλεσμα να μπορώ να τους βοηθήσω με τον βέλτιστο τρόπο και σε γρήγορους χρόνους. Με διακατέχει μεγάλο αίσθημα υπευθυνότητας και συνέπειας απέναντι στον πελάτη. Είμαι η λύση στην αναζήτησή σας για επαγγελματικής επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωάννης Μανανεδάκης - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Είμαι ο Ιωάννης Μανανεδάκης και προσφέρω υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης κλιματιστικών με επιτυχημένα αποτελέσματα εδώ και χρόνια και διαθέτω πολλούς ικανοποιημένους πελάτες στο ενεργητικό μου. Κατέχω πολυετή εμπειρία στον χώρο της ψύξης και γνωρίζω τις ανησυχίες των πελατών μου, με αποτέλεσμα να μπορώ να τους βοηθήσω με τον βέλτιστο τρόπο και σε γρήγορους χρόνους. Με διακατέχει μεγάλο αίσθημα υπευθυνότητας και συνέπειας απέναντι στον πελάτη. Σκοπός μου είναι να εξασφαλίζω επαγγελματικά αποτελέσματα για τους πελάτες μου. Οι τιμές μου ανταποκρίνονται στις δυσκολίες της εποχής. Είμαι στη διάθεση σας για να καλύψω τις ψυκτικές σας εργασίες και να κερδίσω την εμπιστοσύνη σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΑΡΛΑΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις επισκευής και εγκατάστασης του επαγγελματικού σας ψυγείου στον χώρο σας. Ανταγωνιστικά μας πλεονέκτημα ότι θέτουμε τον πελάτη κέντρο των δραστηριοτήτων μας και αφουγκραζόμαστε την κάθε του ανάγκη. Οι πελάτες μας μας χαρακτηρίζουν ως συνεπείς, ταχύτατους και εργατικούς. Φροντίζουμε να εκπαιδευόμαστε επάνω στις εξελίξεις στον χώρο μας και να παρέχουμε επαγγελματικά αποτελέσματα. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και οικονομικά. Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την εργασία που επιθυμείτε να ολοκληρώσετε στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SPYROY SERVICE - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η επιχείρησή μας εδώ και χρόνια αποτελεί την πρώτη επιλογή στις εργασίες επισκευής και εγκατάστασης του κλιματιστικού σας ανά πάσα ώρα και στιγμή το επιθυμείτε. Με συνέπεια και οργάνωση, αναλαμβάνουμε την κάθε εργασία και προτείνουμε εγγυημένες λύσεις. Η υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας είναι και οι ιδιαίτερα οικονομικές μας τιμές είναι ο λόγος που μας επιλέγουν οι πελάτες μας. Ο εξοπλισμός μας μπορεί να αντεπεξέλθει σε όλα τα μοντέλα κλιματιστικών ανεξαρτήτως εταιρείας. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να δώσουμε ολοκληρωμένες λύσεις στο πρόβλημά σας και να αναπτύξουμε σχέση συνεργασίας μαζί σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

OIKO EPISKEVES - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η ομάδα μας διαθέτει πολυετή εμπειρία στον χώρο για να δώσει λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου καθημερινά και άμεσα. Διαθέτουμε έμπειρους συνεργάτες που θα συμβουλέψουν για λύσεις με βάση το δικό σας συμφέρον. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα εργασιών με τιμές που αξίζουν. Είμαστε εκατό τις εκατό σίγουροι για ένα εξαιρετικά λειτουργικό και οικονομικό αποτέλεσμα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΛΑΣ SERVICE - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Διεκπεραιώνω κάθε εργασία επισκευής και εγκατάστασης επαγγελματικού ψυγείου με επιτυχία, άμεσα και με μόνιμο αποτέλεσμα. Χρησιμοποιώ ανταλλακτικά που ξεχωρίζουν για την μεγάλη τους ανθεκτικότητα στην φθορά του χρόνου και εξασφαλίζω μακροχρόνια αποτελέσματα για τους πελάτες μου και τα κλιματιστικά τους. Στόχος μου η ικανοποίηση και ταχύτατη εξυπηρέτηση του πελάτη. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να με προτιμήσετε. Σας προσφέρω επαγγελματικά αποτελέσματα και λειτουργικές συσκευές στο χώρο σας. Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την εργασία που επιθυμείτε να εκτελέσω στον χώρο σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΕΧΝΙΤΕΣ 365 - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Είμαστε μια εταιρεία που με συνέπεια και υπευθυνότητα αναλαμβάνει να δώσει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση των κλιματιστικών σας. Οι ψυκτικοί μας μπορούν να αντεπεξέλθουν ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες εργασίες άμεσα και οικονομικά. Ενημερωνόμαστε καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα μας και επιδιώκουμε να εφαρμόζουμε νέες μεθόδους που θα βελτιώσουν την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Συνδυάζουμε υψηλή τεχνογνωσία με τιμές που ξαφνιάζουν σε αναλογία με την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών. Σκοπός μας είναι η εξασφάλιση επαγγελματικών αποτελεσμάτων με τιμές ασυναγώνιστες. Είμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και να εξασφαλίσουμε ποιοτικά αποτελέσματα για εσάς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SERVICE NOW - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η ομάδα μας δίνει συμφέρουσες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου με τις οικονομικότερες τιμές της αγοράς. Σεβόμαστε τις επιθυμίες και τις ανάγκες του πελάτη και του προτείνουμε συμφέρουσες και λειτουργικές λύσεις. Ο εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτουμε και τα υλικά εγγυημένης ποιότητας μας δίνουν αποτελέσματα που εντυπωσιάζουν. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος και άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς. Στόχος μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας και η ανάπτυξη σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Είμαστε εγγύηση στον τομέα μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MASTER COOL - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία μας διαθέτει τον εξοπλισμό και τους επαγγελματίες για να αντεπεξέλθει στην επισκευή και εγκατάσταση των κλιματιστικών σας. Οι συνεργάτες μας διαθέτουν την εμπειρία και την ευγένεια του χαρακτήρα για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες όλων των πελατών άμεσα και με γνώμονα το συμφέρον των πελατών τους. Ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα είναι η πολυετή μας εμπειρία και η άρτια εξειδίκευσή σας. Αγαπάμε την δουλειά μας και φροντίζουμε να ολοκληρώνουμε με επιτυχία οποιαδήποτε εργασία μας ανατίθεται. Μοναδικός μας στόχος είναι η ευχαρίστηση των πελατών μας και η ανάπτυξη σχέσεων αμοιβαίας εκτίμησης. Βρισκόμαστε δίπλα σας οποιαδήποτε στιγμή να δώσουμε λύσεις στα προβλήματά σας εύκολα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

OIKO EPISKEVES - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η ομάδα μας διαθέτει πολυετή εμπειρία στον χώρο για να δώσει λύσεις σε παντός τύπου εργασίες επισκευής και εγκατάστασης των κλιματιστικών σας . Διαθέτουμε έμπειρους συνεργάτες που θα σας συμβουλέψουν για λύσεις με βάση το δικό σας συμφέρον. Η άρτια τεχνογνωσία που διαθέτουμε και ο εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας εξασφαλίζουν επαγγελματικά αποτελέσματα υψηλών προδιαγραφών. Η ποιότητα των ανταλλακτικών μας καθώς και ο εξοπλισμός μας εξασφαλίζει μακροχρόνια αποτελέσματα. Είμαστε εκατό τις εκατό σίγουροι για ένα εξαιρετικά λειτουργικό και οικονομικό αποτέλεσμα. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε και να χαρίσουμε στο κλιματιστικό σας την υψηλή απόδοση που του ταιριάζει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Ονομάζομαι Λουκάς Παπανδρέου και παρέχω λειτουργικές και εγγυημένες λύσεις στις επισκευές και εγκαταστάσεις ηλεκτρικών συσκευών και επαγγελματικών ψυγείων, άμεσα και με επαγγελματισμό. Χαρακτηρίζομαι για την άμεση εξυπηρέτηση, την παροχή επαγγελματικής και ολοκληρωμένης λύσης και για τις προσιτές μου τιμές σε σχέση με την προσφερόμενη αξία. Συνδυάζω υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και επιδιώκω την πλήρη ευχαρίστηση των πελατών μας. Περιμένω να ανταποκριθώ στο κάλεσμά σας και να σας παρέχω πλήρως λειτουργικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

KLIMA SYSTEM - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η ομάδα μας αναλαμβάνει αν προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας σε ιδιωτικούς ή επαγγελματικούς χώρους και εξασφαλίζουμε για εσάς επαγγελματικά αποτελέσματα. Διαθέτουμε πολυετή πείρα και σε συνδυασμό με τον εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε και τις πιο δύσκολες καταστάσεις. Δίνουμε εξειδικευμένες λύσεις με γνώμονα τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας και βελτιώνουμε την καθημερινότητά σας με την παράδοση κλιματιστικών υψηλής αποδοτικότητας. Στόχος μας είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στον σεβασμό του χώρου και του χρόνου του πελάτη. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια και συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία μας απαρτίζεται από αξιόπιστους και πεπειραμένους τεχνικούς, έτοιμους να λύσουν όποιο πρόβλημά σας σχετίζεται με το επαγγελματικό σας ψυγείο. Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις επισκευής και εγκατάστασης στον χώρο σας με άμεση εξυπηρέτηση και επαγγελματισμό. Χαρακτηριζόμαστε για την συνέπεια, τον σεβασμό και την ταχύτητα εξυπηρέτησης των πελατών μας. Οι τιμές μας είναι προσιτές σε σχέση με την ποιότητα εργασίας που προσφέρουμε. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να ανταποκριθούμε με συνέπεια και επαγγελματισμό σε κάθε σας εργασία!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΟΙΚΟ - SERVICES ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Προσφέρουμε εγγυημένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση των κλιματιστικών σας οποιαδήποτε στιγμή το χρειαστείτε. Οι συνεργάτες μας έχοντας εμπειρία χρόνων θα σας συμβουλέψουν και θα δώσουν άμεσες λύσεις στο πρόβλημά σας. Συνδυάζουμε προσωπικό που διαθέτει υψηλό βαθμό τεχνογνωσίας με αποτελέσματα που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς. Ενημερωνόμαστε μέσω σεμιναρίων για τις εξελίξεις στον τομέα μας και στοχεύουμε στην παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών και γι' αυτό φροντίζουμε να ανανεωνόμαστε συνεχώς και να εφαρμόζουμε νέες τεχνικές για την σωστότερη λειτουργία του κλιματιστικού σας. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας και η επιλογή αυτή θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΤΣΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Είμαι ο Κάτσης Αλέξανδρος και είμαι έτοιμος καθημερινά να δώσω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση των κλιματιστικών σας άμεσα και με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Με την πολυετή μου εμπειρία ανταποκρίνομαι στις ανάγκες σας και διαθέτω την γνώση και την εμπειρία να διαχειριστώ προβλήματα σε όλα τα μοντέλα κλιματιστικών. Η άρτια τεχνογνωσία μου και τα μακροχρόνια αποτελέσματα που προσφέρω είναι οι λόγοι που διαθέτω μεγάλο πελατολόγιο. Ανταγωνιστικό μου πλεονέκτημα αποτελεί η ευγένεια του χαρακτήρα μου και ο σεβασμός που δείχνω στον χώρο και τον χρόνο των πελατών μου. Περιμένω καθημερινά να αναλάβω την εργασία σας και να εκπληρώσω κάθε σας επιθυμία!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MASTER SERVICE - ΚΟΛΟΦΡΑΝΤΖΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εργασίες εγκατάστασης και επισκευής οικιακών και επαγγελματικών ψυγείων στον χώρο σας με τους έμπειρους τεχνικούς της. Διαθέτουμε έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, αλλά και γνήσια ανταλλακτικά, για διάφορες μάρκες. Το προσωπικό μας διαθέτει μεγάλη αγάπη για την δουλειά του και επιδιώκει να εξελίσσεται στον χώρο. Σεβόμαστε τον χρόνο και τον χώρο των πελατών μας από τη αρχή έως το τέλος της κάθε μας εργασίας. Στόχος μας η καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη και η παροχή επαγγελματικής λύσης στο πρόβλημά του. Ανταποκρινόμαστε στο κάθε σας αίτημα άμεσα και με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Ως έμπειρος επαγγελματίας , με χρόνια κατάρτισης στον χώρο επιδιόρθωσης οικιακών συσκευών, μπορώ να δώσω λύση σε κάθε πρόβλημα που σχετίζεται με την επισκσευή και την εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου με γνώμονα το συμφέρον του πελάτη. Λειτουργώ γρήγορα και με επαγγελματισμό, ενώ οι λύσεις που προσφέρω είναι ασφαλείς μόνιμες και οικονομικές. Προτεραιότητά μου είναι η ικανοποίηση σας, μέσα από την παροχή ανώτερης ποιοτικά υπηρεσίας, σχεδιασμένη για τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη. Περιμένω καθημερινά να ανταποκριθώ στο αίτημά σας και να σας προσφέρω επαγγελματικά και οικονομικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ψυκτικός Ηλιούπολη - 20 επαγγελματίες ψυκτικοί