20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ψυκτικός Ηλιούπολη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρτε προσφορά από επαγγελματίες Ψυκτικούς


Γιάννης Καραχάλιος - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η JClima προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Δραστηριοποιούμαστε για 14 χρόνια στον χώρο της ψύξης και ειδικότερα στις ψυκτικές εγκαταστάσεις κλιματισμού. Διαθέτουμε άριστη τεχνογνωσία και δεχόμαστε όλα τα μοντέλα της αγοράς. Οι εγκαταστάσεις γίνονται μετά από κατάλληλη μελέτη του χώρου σας με στόχο την καλύτερη απόδοση του, το χαμηλότερο κόστος και πάνω απ᾽ όλα την υγεία σας. Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι υψηλών προδιαγραφών και χαμηλού κόστους. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα ανταποκριθούμε το συντομότερο δυνατό για την ανεύρεση μιας ασφαλούς και αξιόπιστης, για εσάς, λύσης.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ζαχαρίας Μπομπός - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η AIRFLOW, προτείνει εξειδικευμένες υπηρεσίες στις επισκευές και εγκαταστάσεις κλιματιστικών για τον οικιακό ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο του κλιματισμού και του εξαερισμού πάνω από 20 χρόνια και διαθέτουμε καταξιωμένους τεχνικούς που θα σπεύσουν να σας εξυπηρετήσουν άμεσα. Κατόπιν συνεννόησης αναλαμβάνουμε εργασίες σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής. Οι πελάτες μας μας προτιμούν για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας και τις ιδιαίτερα χαμηλές μας τιμές. Τα ανταλλακτικά ου χρησιμοποιούμε προέρχονται από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου και είναι εγγυημένης ποιότητας. Θα χαρούμε πολύ να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας και να σας παρέχουμε πλήρως λειτουργικά κλιματιστικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ζαχαρίας Μπομπός - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία AIRFLOW αναλαμβάνει εγκαταστάσεις και επισκευές επαγγελματικών ψυγείων. Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας, είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τις πιο αποτελεσματικές λύσεις της αγοράς στα προβλήματα σας. Τα συνεργεία μας αποτελούνται από έμπειρους και καταξιωμένους Έλληνες Τεχνίτες και κατόπιν συνεννόησης αναλαμβάνουμε εργασίες σε όλο το λεκανοπέδιο. Συνδυάζουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που συνεχώς ανανεώνεται με ανταλλακτικά που ταιριάζουν και προσφέρουν λειτουργικότητα σε όλα τα κλιματιστικά. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μας αναθέσετε την εργασία σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΨΥΧΟΓΙΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Ονομάζομαι Σπυρίδων Ψυχογιός και ως ψυκτικός αναλαμβάνω να δώσω έξυπνες και συμφέρουσες λύσεις για την επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας με επιτυχημένα αποτελέσματα. Διαθέτω πολυετή πείρα και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που μου δίνουν άρτια λειτουργικά αποτελέσματα. Φροντίζω ανά τακτά χρονικά διαστήματα να ανανεώνω τον εξοπλισμό μου και να ενημερώνομαι για τα ανταλλακτικά που υπάρχουν στην αγορά για να μπορώ να καλύψω τις ανάγκες σας. Συνδυάζω υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και εγγυώμαι πλήρως λειτουργικά αποτελέσματα. Μοναδικός μου στόχος είναι η άμεση εξυπηρέτησή σας και η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μου. Είμαι η λύση για το κλιματιστικό σας και θα εντυπωσιαστείτε από τις παρεχόμενες υπηρεσίες μου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

KLIMA SYSTEM - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η ομάδα μας αναλαμβάνει αν προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας σε ιδιωτικούς ή επαγγελματικούς χώρους και εξασφαλίζουμε για εσάς επαγγελματικά αποτελέσματα. Διαθέτουμε πολυετή πείρα και σε συνδυασμό με τον εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε και τις πιο δύσκολες καταστάσεις. Δίνουμε εξειδικευμένες λύσεις με γνώμονα τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας και βελτιώνουμε την καθημερινότητά σας με την παράδοση κλιματιστικών υψηλής αποδοτικότητας. Στόχος μας είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στον σεβασμό του χώρου και του χρόνου του πελάτη. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια και συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Ως έμπειρος επαγγελματίας , με χρόνια κατάρτισης στον χώρο επιδιόρθωσης οικιακών συσκευών, μπορώ να δώσω λύση σε κάθε πρόβλημα που σχετίζεται με την επισκσευή και την εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου με γνώμονα το συμφέρον του πελάτη. Λειτουργώ γρήγορα και με επαγγελματισμό, ενώ οι λύσεις που προσφέρω είναι ασφαλείς μόνιμες και οικονομικές. Προτεραιότητά μου είναι η ικανοποίηση σας, μέσα από την παροχή ανώτερης ποιοτικά υπηρεσίας, σχεδιασμένη για τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη. Περιμένω καθημερινά να ανταποκριθώ στο αίτημά σας και να σας προσφέρω επαγγελματικά και οικονομικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SERVICE NOW - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η ομάδα μας δίνει συμφέρουσες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου με τις οικονομικότερες τιμές της αγοράς. Σεβόμαστε τις επιθυμίες και τις ανάγκες του πελάτη και του προτείνουμε συμφέρουσες και λειτουργικές λύσεις. Ο εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτουμε και τα υλικά εγγυημένης ποιότητας μας δίνουν αποτελέσματα που εντυπωσιάζουν. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος και άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς. Στόχος μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας και η ανάπτυξη σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Είμαστε εγγύηση στον τομέα μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΟΙΚΟ - SERVICES ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Προσφέρουμε εγγυημένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση των κλιματιστικών σας οποιαδήποτε στιγμή το χρειαστείτε. Οι συνεργάτες μας έχοντας εμπειρία χρόνων θα σας συμβουλέψουν και θα δώσουν άμεσες λύσεις στο πρόβλημά σας. Συνδυάζουμε προσωπικό που διαθέτει υψηλό βαθμό τεχνογνωσίας με αποτελέσματα που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς. Ενημερωνόμαστε μέσω σεμιναρίων για τις εξελίξεις στον τομέα μας και στοχεύουμε στην παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών και γι' αυτό φροντίζουμε να ανανεωνόμαστε συνεχώς και να εφαρμόζουμε νέες τεχνικές για την σωστότερη λειτουργία του κλιματιστικού σας. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας και η επιλογή αυτή θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Ονομάζομαι Παπανδρέου Λουκάς και προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση των κλιματιστικών σας. Διαθέτω τεχνογνωσία και εξοπλισμό και μπορώ να ανταποκριθώ στις ανάγκες όλων των μοντέλων κλιματιστικών. Συνδυάζω ευγένεια χαρακτήρα με σεβασμό στον χώρο και τον χρόνο του πελάτη. Χρησιμοποιώ εξοπλισμό που συνεχώς ανανεώνεται για να μπορώ να αντεπεξέλθω ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες περιπτώσεις. Στοχεύω σε επαγγελματικά και λειτουργικά αποτελέσματα που ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Είμαι επαγγελματίας και φροντίζω να παραδίδω επαγγελματικά αποτελέσματα που αντιπροσωπεύουν την ποιότητα της εργασίας μου και ικανοποιούν απόλυτα τους πελάτες μου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MASTER SERVICE - ΚΟΛΟΦΡΑΝΤΖΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εργασίες εγκατάστασης και επισκευής οικιακών και επαγγελματικών ψυγείων στον χώρο σας με τους έμπειρους τεχνικούς της. Διαθέτουμε έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, αλλά και γνήσια ανταλλακτικά, για διάφορες μάρκες. Το προσωπικό μας διαθέτει μεγάλη αγάπη για την δουλειά του και επιδιώκει να εξελίσσεται στον χώρο. Σεβόμαστε τον χρόνο και τον χώρο των πελατών μας από τη αρχή έως το τέλος της κάθε μας εργασίας. Στόχος μας η καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη και η παροχή επαγγελματικής λύσης στο πρόβλημά του. Ανταποκρινόμαστε στο κάθε σας αίτημα άμεσα και με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΛΕΛΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Ονομάζομαι Παναγιώτης Γιαλέλης και είμαι εδώ να δώσω λειτουργικές και συμφέρουσες λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Διαθέτω εμπειρία, τεχνογνωσία και ευγένεια χαρακτήρα που με κάνουν να ξεχωρίζω ανάμεσα στους υπόλοιπους ψυκτικούς. Εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μου αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μου που φροντίζουν να αναπτύσσουν σχέσεις μακροχρόνιας συνεργασίας μαζί τους. Εξασφαλίζω μακροχρόνια και λειτουργικά αποτελέσματα ενώ παράλληλα εξασφαλίζω την πλήρη ικανοποίηση του πελάτη. Είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να δώσω εγγυημένες και λειτουργικές λύσεις με συνέπεια και επαγγελματισμό!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΛΑΣ SERVICE - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Διεκπεραιώνω κάθε εργασία επισκευής και εγκατάστασης επαγγελματικού ψυγείου με επιτυχία, άμεσα και με μόνιμο αποτέλεσμα. Χρησιμοποιώ ανταλλακτικά που ξεχωρίζουν για την μεγάλη τους ανθεκτικότητα στην φθορά του χρόνου και εξασφαλίζω μακροχρόνια αποτελέσματα για τους πελάτες μου και τα κλιματιστικά τους. Στόχος μου η ικανοποίηση και ταχύτατη εξυπηρέτηση του πελάτη. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να με προτιμήσετε. Σας προσφέρω επαγγελματικά αποτελέσματα και λειτουργικές συσκευές στο χώρο σας. Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την εργασία που επιθυμείτε να εκτελέσω στον χώρο σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

OIKO EPISKEVES - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η ομάδα μας διαθέτει πολυετή εμπειρία στον χώρο για να δώσει λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου καθημερινά και άμεσα. Διαθέτουμε έμπειρους συνεργάτες που θα συμβουλέψουν για λύσεις με βάση το δικό σας συμφέρον. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα εργασιών με τιμές που αξίζουν. Είμαστε εκατό τις εκατό σίγουροι για ένα εξαιρετικά λειτουργικό και οικονομικό αποτέλεσμα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΤΣΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Είμαι ο Κάτσης Αλέξανδρος και είμαι έτοιμος καθημερινά να δώσω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση των κλιματιστικών σας άμεσα και με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Με την πολυετή μου εμπειρία ανταποκρίνομαι στις ανάγκες σας και διαθέτω την γνώση και την εμπειρία να διαχειριστώ προβλήματα σε όλα τα μοντέλα κλιματιστικών. Η άρτια τεχνογνωσία μου και τα μακροχρόνια αποτελέσματα που προσφέρω είναι οι λόγοι που διαθέτω μεγάλο πελατολόγιο. Ανταγωνιστικό μου πλεονέκτημα αποτελεί η ευγένεια του χαρακτήρα μου και ο σεβασμός που δείχνω στον χώρο και τον χρόνο των πελατών μου. Περιμένω καθημερινά να αναλάβω την εργασία σας και να εκπληρώσω κάθε σας επιθυμία!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MUSTAIR ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η επιχείρηση, MUSTAIR, προσφέρει αποτελεσματικές και ποιοτικές λύσεις για την εγκατάσταση ή την επισκευή του επαγγελματικού σας ψυγείου. Διαθέτουμε πολυετή πείρα στον χώρο και εργαζόμαστε με μεράκι, κερδίζοντας έτσι την αναγνώριση και την εμπιστοσύνη των πελατών μας. Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου και μπορούμε να εξασφαλίσουμε για εσάς ποιοτικά ανταλλακτικά με μεγάλη ανθεκτικότητα στην φθορά του χρόνου. Δουλεύουμε δείχνοντας συνέπεια απέναντι στα χρονοδιαγράμματα και τον προσωπικό σας χώρο. Θα χαρούμε να είστε ο επόμενος πελάτης μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία μας απαρτίζεται από αξιόπιστους και πεπειραμένους τεχνικούς, έτοιμους να λύσουν όποιο πρόβλημά σας σχετίζεται με το επαγγελματικό σας ψυγείο. Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις επισκευής και εγκατάστασης στον χώρο σας με άμεση εξυπηρέτηση και επαγγελματισμό. Χαρακτηριζόμαστε για την συνέπεια, τον σεβασμό και την ταχύτητα εξυπηρέτησης των πελατών μας. Οι τιμές μας είναι προσιτές σε σχέση με την ποιότητα εργασίας που προσφέρουμε. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να ανταποκριθούμε με συνέπεια και επαγγελματισμό σε κάθε σας εργασία!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΟΙΚΟ - SERVICES ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η επιχείρηση μας εξειδικεύεται στις επισκευές ηλεκτρικών συσκευών και επαγγελματικών ψυγείων. Για περισσότερα από 20 χρόνια ειδικευόμαστε με συνέπεια και ευθύνη στις επισκευές όλων των τύπων.Με χιλιάδες επισκευές οικιακών και επαγγελματικών συσκευών στο ενεργητικό μας, είμαστε σε θέση να επιλύσουμε και τις δυσκολότερες βλάβες των συσκευών.Έχουμε σαν στόχο την εξυπηρέτηση του πελάτη και γι' αυτό φροντίζουμε να προσφέρουμε πάντα τις υπηρεσίες μας σ΄αυτόν με αμεσότητα, λόγω του ευέλικτου ωραρίου μας, με συνέπεια και αποτελεσματικότητα, δίνοντας εκτενείς συμβουλές για την καλύτερη συντήρηση της συσκευής του.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Ονομάζομαι Λουκάς Παπανδρέου και παρέχω λειτουργικές και εγγυημένες λύσεις στις επισκευές και εγκαταστάσεις ηλεκτρικών συσκευών και επαγγελματικών ψυγείων, άμεσα και με επαγγελματισμό. Χαρακτηρίζομαι για την άμεση εξυπηρέτηση, την παροχή επαγγελματικής και ολοκληρωμένης λύσης και για τις προσιτές μου τιμές σε σχέση με την προσφερόμενη αξία. Συνδυάζω υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και επιδιώκω την πλήρη ευχαρίστηση των πελατών μας. Περιμένω να ανταποκριθώ στο κάλεσμά σας και να σας παρέχω πλήρως λειτουργικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΩΤΣOΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Είμαι έμπειρος στις εγκαταστάσεις και επισκευές επαγγελματικών ψυγείων με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μας. Μαζί με το εξειδικευμένο, ευγενικό και πεπειραμένο προσωπικό μου, μπορώ να ολοκληρώσω πληθώρα τέτοιων εργασιών στον χώρο σας. Η γρήγορη εξυπηρέτηση, οι χαμηλές τιμές και η παροχή ενός επαγγελματικού αποτελέσματος εντός χρονοδιαγράμματος είναι τα ανταγωνιστικά μου χαρακτηριστικά. Σκοπός μου είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και η παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων. Είμαι σε ετοιμότητα ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθώ στο αίτημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΣΟΥΛΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Ονομάζομαι Απόστολος Τσούλος και είμαι επαγγελματίας ψυκτικός που προσφέρει εγγυημένες και λειτουργικές λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας για επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους. Χρησιμοποιώ εξοπλισμό που ανταποκρίνεται σε οποιοδήποτε μοντέλο κλιματιστικού άμεσα και ταχύτατα. Διακρίνομαι για την ευγένεια που διαθέτω ως επαγγελματίας αλλά και τον σεβασμό που δείχνω σε κάθε χώρο του πελάτη, φροντίζοντας να τον επιστρέφω ακριβώς όπως τον παρέλαβα. Στόχος μου είναι να προσφέρω αποτελέσματα άμεσα, γρήγορα και λειτουργικά που θα έχουν αντοχή στην φθορά του χρόνου. Βρίσκομαι σε ετοιμότητα να δώσω άμεσες και οικονομικές λύσεις για το κλιματιστικό σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ψυκτικός Ηλιούπολη - 20 επαγγελματίες ψυκτικοί