20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ψυκτικός Ηλιούπολη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρτε προσφορά από επαγγελματίες Ψυκτικούς


Γιάννης Καραχάλιος - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η JClima προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Δραστηριοποιούμαστε για 14 χρόνια στον χώρο της ψύξης και ειδικότερα στις ψυκτικές εγκαταστάσεις κλιματισμού. Διαθέτουμε άριστη τεχνογνωσία και δεχόμαστε όλα τα μοντέλα της αγοράς. Οι εγκαταστάσεις γίνονται μετά από κατάλληλη μελέτη του χώρου σας με στόχο την καλύτερη απόδοση του, το χαμηλότερο κόστος και πάνω απ᾽ όλα την υγεία σας. Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι υψηλών προδιαγραφών και χαμηλού κόστους. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα ανταποκριθούμε το συντομότερο δυνατό για την ανεύρεση μιας ασφαλούς και αξιόπιστης, για εσάς, λύσης.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ζαχαρίας Μπομπός - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η AIRFLOW, προτείνει εξειδικευμένες υπηρεσίες στις επισκευές και εγκαταστάσεις κλιματιστικών για τον οικιακό ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο του κλιματισμού και του εξαερισμού πάνω από 20 χρόνια και διαθέτουμε καταξιωμένους τεχνικούς που θα σπεύσουν να σας εξυπηρετήσουν άμεσα. Κατόπιν συνεννόησης αναλαμβάνουμε εργασίες σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής. Οι πελάτες μας μας προτιμούν για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας και τις ιδιαίτερα χαμηλές μας τιμές. Τα ανταλλακτικά ου χρησιμοποιούμε προέρχονται από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου και είναι εγγυημένης ποιότητας. Θα χαρούμε πολύ να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας και να σας παρέχουμε πλήρως λειτουργικά κλιματιστικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ζαχαρίας Μπομπός - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία AIRFLOW αναλαμβάνει εγκαταστάσεις και επισκευές επαγγελματικών ψυγείων. Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας, είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τις πιο αποτελεσματικές λύσεις της αγοράς στα προβλήματα σας. Τα συνεργεία μας αποτελούνται από έμπειρους και καταξιωμένους Έλληνες Τεχνίτες και κατόπιν συνεννόησης αναλαμβάνουμε εργασίες σε όλο το λεκανοπέδιο. Συνδυάζουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που συνεχώς ανανεώνεται με ανταλλακτικά που ταιριάζουν και προσφέρουν λειτουργικότητα σε όλα τα κλιματιστικά. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μας αναθέσετε την εργασία σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωάννης Μανανεδάκης - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Προσφέρω υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης του επαγγελματικού ψυγείου σας και επιδιώκω να σας απαλλάξω μία και καλή από το άγχος αυτό και να σας προσφέρω αποτελέσματα μακροχρόνιας λειτουργικότητας. Κατέχω πολυετή εμπειρία στον χώρο της επισκευής ηλεκτρικών συσκευών και γνωρίζω τις ανησυχίες των πελατών μου, με αποτέλεσμα να μπορώ να τους βοηθήσω με τον βέλτιστο τρόπο και σε γρήγορους χρόνους. Με διακατέχει μεγάλο αίσθημα υπευθυνότητας και συνέπειας απέναντι στον πελάτη. Είμαι η λύση στην αναζήτησή σας για επαγγελματικής επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωάννης Μανανεδάκης - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Είμαι ο Ιωάννης Μανανεδάκης και προσφέρω υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης κλιματιστικών με επιτυχημένα αποτελέσματα εδώ και χρόνια και διαθέτω πολλούς ικανοποιημένους πελάτες στο ενεργητικό μου. Κατέχω πολυετή εμπειρία στον χώρο της ψύξης και γνωρίζω τις ανησυχίες των πελατών μου, με αποτέλεσμα να μπορώ να τους βοηθήσω με τον βέλτιστο τρόπο και σε γρήγορους χρόνους. Με διακατέχει μεγάλο αίσθημα υπευθυνότητας και συνέπειας απέναντι στον πελάτη. Σκοπός μου είναι να εξασφαλίζω επαγγελματικά αποτελέσματα για τους πελάτες μου. Οι τιμές μου ανταποκρίνονται στις δυσκολίες της εποχής. Είμαι στη διάθεση σας για να καλύψω τις ψυκτικές σας εργασίες και να κερδίσω την εμπιστοσύνη σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Ως έμπειρος επαγγελματίας , με χρόνια κατάρτισης στον χώρο επιδιόρθωσης οικιακών συσκευών, μπορώ να δώσω λύση σε κάθε πρόβλημα που σχετίζεται με την επισκσευή και την εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου με γνώμονα το συμφέρον του πελάτη. Λειτουργώ γρήγορα και με επαγγελματισμό, ενώ οι λύσεις που προσφέρω είναι ασφαλείς μόνιμες και οικονομικές. Προτεραιότητά μου είναι η ικανοποίηση σας, μέσα από την παροχή ανώτερης ποιοτικά υπηρεσίας, σχεδιασμένη για τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη. Περιμένω καθημερινά να ανταποκριθώ στο αίτημά σας και να σας προσφέρω επαγγελματικά και οικονομικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MASTER SERVICE - ΚΟΛΟΦΡΑΝΤΖΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εργασίες εγκατάστασης και επισκευής οικιακών και επαγγελματικών ψυγείων στον χώρο σας με τους έμπειρους τεχνικούς της. Διαθέτουμε έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, αλλά και γνήσια ανταλλακτικά, για διάφορες μάρκες. Το προσωπικό μας διαθέτει μεγάλη αγάπη για την δουλειά του και επιδιώκει να εξελίσσεται στον χώρο. Σεβόμαστε τον χρόνο και τον χώρο των πελατών μας από τη αρχή έως το τέλος της κάθε μας εργασίας. Στόχος μας η καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη και η παροχή επαγγελματικής λύσης στο πρόβλημά του. Ανταποκρινόμαστε στο κάθε σας αίτημα άμεσα και με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΕΧΝΙΤΕΣ 365 - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Είμαστε μια εταιρεία που με συνέπεια και υπευθυνότητα αναλαμβάνει να δώσει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου με άμεσο και οικονομικό τρόπο. Διαθέτουμε μεγάλο αριθμό συνεργατών έτοιμο να ανταποκριθεί στο αίτημά σας άμεσα και αποτελεσματικά. Οι τεχνικοί μας έχουν φέρεις εις πέρας πολλές και δύσκολες εργασίες και εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μας αποτελούν οι ικανοποιημένοι πελάτες μας. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η υψηλή τεχνογνωσία και ο εξοπλισμός άριστης τεχνολογίας και όλα αυτά σε τιμές που εντυπωσιάζουν. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΟΙΚΟ - SERVICES ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η επιχείρηση μας εξειδικεύεται στις επισκευές ηλεκτρικών συσκευών και επαγγελματικών ψυγείων. Για περισσότερα από 20 χρόνια ειδικευόμαστε με συνέπεια και ευθύνη στις επισκευές όλων των τύπων.Με χιλιάδες επισκευές οικιακών και επαγγελματικών συσκευών στο ενεργητικό μας, είμαστε σε θέση να επιλύσουμε και τις δυσκολότερες βλάβες των συσκευών.Έχουμε σαν στόχο την εξυπηρέτηση του πελάτη και γι' αυτό φροντίζουμε να προσφέρουμε πάντα τις υπηρεσίες μας σ΄αυτόν με αμεσότητα, λόγω του ευέλικτου ωραρίου μας, με συνέπεια και αποτελεσματικότητα, δίνοντας εκτενείς συμβουλές για την καλύτερη συντήρηση της συσκευής του.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΑΡΛΑΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις επισκευής και εγκατάστασης του επαγγελματικού σας ψυγείου στον χώρο σας. Ανταγωνιστικά μας πλεονέκτημα ότι θέτουμε τον πελάτη κέντρο των δραστηριοτήτων μας και αφουγκραζόμαστε την κάθε του ανάγκη. Οι πελάτες μας μας χαρακτηρίζουν ως συνεπείς, ταχύτατους και εργατικούς. Φροντίζουμε να εκπαιδευόμαστε επάνω στις εξελίξεις στον χώρο μας και να παρέχουμε επαγγελματικά αποτελέσματα. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και οικονομικά. Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την εργασία που επιθυμείτε να ολοκληρώσετε στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΟΙΚΟ - SERVICES ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Προσφέρουμε εγγυημένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση των κλιματιστικών σας οποιαδήποτε στιγμή το χρειαστείτε. Οι συνεργάτες μας έχοντας εμπειρία χρόνων θα σας συμβουλέψουν και θα δώσουν άμεσες λύσεις στο πρόβλημά σας. Συνδυάζουμε προσωπικό που διαθέτει υψηλό βαθμό τεχνογνωσίας με αποτελέσματα που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς. Ενημερωνόμαστε μέσω σεμιναρίων για τις εξελίξεις στον τομέα μας και στοχεύουμε στην παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών και γι' αυτό φροντίζουμε να ανανεωνόμαστε συνεχώς και να εφαρμόζουμε νέες τεχνικές για την σωστότερη λειτουργία του κλιματιστικού σας. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας και η επιλογή αυτή θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ Δ. ΤΣΙΜΠΡΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Ονομάζομαι Ιωάννης Τσίμπρος και εδώ και χρόνια με συνέπεια και υπευθυνότητα αναλαμβάνω να δώσω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση των κλιματιστικών. Με την πολυετή μου εμπειρία μπορώ να δώσω άμεσες λύσεις και λειτουργικές και να ικανοποιήσω τις ανάγκες και τις απαιτήσεις κάθε πελάτη. Η άρτια τεχνογνωσία μου και η αγάπη για την δουλειά μου με βοηθάει να εξελίσσομαι. Συνδυάζω συνέπεια, οργάνωση και προσοχή στην λεπτομέρεια με επαγγελματισμό και σεβασμό στον χώρο και τον χρόνο του πελάτη. Μοναδικός μου στόχος είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μου τόσο από άποψη υπηρεσιών όσο και από άποψη τιμής. Είμαι δίπλα σας και ανταποκρίνομαι ανά πάσα στιγμή στο πρόβλημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MUSTAIR ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η επιχείρηση, MUSTAIR, προσφέρει αποτελεσματικές και ποιοτικές λύσεις για την εγκατάσταση ή την επισκευή του επαγγελματικού σας ψυγείου. Διαθέτουμε πολυετή πείρα στον χώρο και εργαζόμαστε με μεράκι, κερδίζοντας έτσι την αναγνώριση και την εμπιστοσύνη των πελατών μας. Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου και μπορούμε να εξασφαλίσουμε για εσάς ποιοτικά ανταλλακτικά με μεγάλη ανθεκτικότητα στην φθορά του χρόνου. Δουλεύουμε δείχνοντας συνέπεια απέναντι στα χρονοδιαγράμματα και τον προσωπικό σας χώρο. Θα χαρούμε να είστε ο επόμενος πελάτης μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΣΟΥΛΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Ονομάζομαι Απόστολος Τσούλος και είμαι επαγγελματίας ψυκτικός που προσφέρει εγγυημένες και λειτουργικές λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας για επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους. Χρησιμοποιώ εξοπλισμό που ανταποκρίνεται σε οποιοδήποτε μοντέλο κλιματιστικού άμεσα και ταχύτατα. Διακρίνομαι για την ευγένεια που διαθέτω ως επαγγελματίας αλλά και τον σεβασμό που δείχνω σε κάθε χώρο του πελάτη, φροντίζοντας να τον επιστρέφω ακριβώς όπως τον παρέλαβα. Στόχος μου είναι να προσφέρω αποτελέσματα άμεσα, γρήγορα και λειτουργικά που θα έχουν αντοχή στην φθορά του χρόνου. Βρίσκομαι σε ετοιμότητα να δώσω άμεσες και οικονομικές λύσεις για το κλιματιστικό σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Ονομάζομαι Λουκάς Παπανδρέου και παρέχω λειτουργικές και εγγυημένες λύσεις στις επισκευές και εγκαταστάσεις ηλεκτρικών συσκευών και επαγγελματικών ψυγείων, άμεσα και με επαγγελματισμό. Χαρακτηρίζομαι για την άμεση εξυπηρέτηση, την παροχή επαγγελματικής και ολοκληρωμένης λύσης και για τις προσιτές μου τιμές σε σχέση με την προσφερόμενη αξία. Συνδυάζω υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και επιδιώκω την πλήρη ευχαρίστηση των πελατών μας. Περιμένω να ανταποκριθώ στο κάλεσμά σας και να σας παρέχω πλήρως λειτουργικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΛΕΛΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Ονομάζομαι Παναγιώτης Γιαλέλης και είμαι εδώ να δώσω λειτουργικές και συμφέρουσες λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Διαθέτω εμπειρία, τεχνογνωσία και ευγένεια χαρακτήρα που με κάνουν να ξεχωρίζω ανάμεσα στους υπόλοιπους ψυκτικούς. Εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μου αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μου που φροντίζουν να αναπτύσσουν σχέσεις μακροχρόνιας συνεργασίας μαζί τους. Εξασφαλίζω μακροχρόνια και λειτουργικά αποτελέσματα ενώ παράλληλα εξασφαλίζω την πλήρη ικανοποίηση του πελάτη. Είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να δώσω εγγυημένες και λειτουργικές λύσεις με συνέπεια και επαγγελματισμό!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΤΣΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Είμαι ο Κάτσης Αλέξανδρος και είμαι έτοιμος καθημερινά να δώσω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση των κλιματιστικών σας άμεσα και με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Με την πολυετή μου εμπειρία ανταποκρίνομαι στις ανάγκες σας και διαθέτω την γνώση και την εμπειρία να διαχειριστώ προβλήματα σε όλα τα μοντέλα κλιματιστικών. Η άρτια τεχνογνωσία μου και τα μακροχρόνια αποτελέσματα που προσφέρω είναι οι λόγοι που διαθέτω μεγάλο πελατολόγιο. Ανταγωνιστικό μου πλεονέκτημα αποτελεί η ευγένεια του χαρακτήρα μου και ο σεβασμός που δείχνω στον χώρο και τον χρόνο των πελατών μου. Περιμένω καθημερινά να αναλάβω την εργασία σας και να εκπληρώσω κάθε σας επιθυμία!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

OIKO EPISKEVES - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η ομάδα μας διαθέτει πολυετή εμπειρία στον χώρο για να δώσει λύσεις σε παντός τύπου εργασίες επισκευής και εγκατάστασης των κλιματιστικών σας . Διαθέτουμε έμπειρους συνεργάτες που θα σας συμβουλέψουν για λύσεις με βάση το δικό σας συμφέρον. Η άρτια τεχνογνωσία που διαθέτουμε και ο εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας εξασφαλίζουν επαγγελματικά αποτελέσματα υψηλών προδιαγραφών. Η ποιότητα των ανταλλακτικών μας καθώς και ο εξοπλισμός μας εξασφαλίζει μακροχρόνια αποτελέσματα. Είμαστε εκατό τις εκατό σίγουροι για ένα εξαιρετικά λειτουργικό και οικονομικό αποτέλεσμα. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε και να χαρίσουμε στο κλιματιστικό σας την υψηλή απόδοση που του ταιριάζει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SERVICE NOW - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η ομάδα μας δίνει συμφέρουσες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου με τις οικονομικότερες τιμές της αγοράς. Σεβόμαστε τις επιθυμίες και τις ανάγκες του πελάτη και του προτείνουμε συμφέρουσες και λειτουργικές λύσεις. Ο εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτουμε και τα υλικά εγγυημένης ποιότητας μας δίνουν αποτελέσματα που εντυπωσιάζουν. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος και άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς. Στόχος μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας και η ανάπτυξη σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Είμαστε εγγύηση στον τομέα μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Ονομάζομαι Παπανδρέου Λουκάς και προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση των κλιματιστικών σας. Διαθέτω τεχνογνωσία και εξοπλισμό και μπορώ να ανταποκριθώ στις ανάγκες όλων των μοντέλων κλιματιστικών. Συνδυάζω ευγένεια χαρακτήρα με σεβασμό στον χώρο και τον χρόνο του πελάτη. Χρησιμοποιώ εξοπλισμό που συνεχώς ανανεώνεται για να μπορώ να αντεπεξέλθω ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες περιπτώσεις. Στοχεύω σε επαγγελματικά και λειτουργικά αποτελέσματα που ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Είμαι επαγγελματίας και φροντίζω να παραδίδω επαγγελματικά αποτελέσματα που αντιπροσωπεύουν την ποιότητα της εργασίας μου και ικανοποιούν απόλυτα τους πελάτες μου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ψυκτικός Ηλιούπολη - 20 επαγγελματίες ψυκτικοί