3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Προσκλήσεις Ηλιούπολη

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ - Προσκλήσεις

Προσκλήσεις - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία, Print Kong, αναλαμβάνει το σχεδιασμό και την εκτύπωση προσκλήσεων για εκδηλώσεις, στην περιοχή της Ηλιούπολης. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον κλάδο της εκτύπωσης και συνεργαζόμαστε με εξειδικευμένους συνεργάτες. Η ομάδα μας εργάζεται με μεγάλο αίσθημα ευθύνης και συνέπειας απέναντι στους πελάτες της. Είναι δίπλα σε όλες τις φάσεις της εργασίας, από την αρχή μέχρι το τέλος. Θα είναι χαρά μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να αναλάβουμε την εργασία σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΑΤΑΛΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ - Προσκλήσεις

Προσκλήσεις - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Παρέχω δημιουργικές προτάσεις για το σχεδιασμό των προσκλητηρίων του γάμου ή της βαφτίσεως των παιδιών σας. Σχέδια, χρώματα, γραμματοσειρές...εσείς διαλέγετε και εμείς δημιουργούμε αυτό που έχετε φανταστεί. Συνεργαζόμαστε μαζί σας για την επίτευξη ενός άριστου αποτελέσματος. Χαρακτηριζόμαστε από την ευγένεια και τον σεβασμό απέναντι στις απαιτήσεις του πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΙΕΡΡΙΔΗΣ - Προσκλήσεις

Προσκλήσεις - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για το σχεδιασμό και την εκτύπωση προσκλητηρίων γάμων και βαφτίσεων. Δραστηριοποιούμαι για χρόνια στον χώρο της τυπογραφίας, έχοντας αναλάβει πάρα πολλές δουλειές. Διαθέτω μεγάλη ποικιλία, καλείστε να διαλέξετε ποια σχέδια βρίσκονται πιο κοντά σε αυτό που είχατε φανταστεί όταν ερχόσασταν. Χαρακτηρίζομαι από τη συνέπεια ως προς τα συμφωνημένα αποτελέσματα, καθώς και το σεβασμό που δείχνω μπροστά στις απαιτήσεις του πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Προσκλήσεις Ηλιούπολη