14 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ξύλινο Πάτωμα Ηλιούπολη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στην κατηγορία Πατώματα


ΦΩΤΙΟΣ Σ ΛΥΚΟΣ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Παρέχω άμεσες λύσεις στις υπηρεσίες επισκευής και τοποθέτησης πατωμάτων και δαπέδων που επιθυμείτε για τον χώρο σας. Η ομάδα μου αποτελείται από έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς. αυτά τα χρόνια εγγυώνται ένα αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής και ποιότητος. Ο εξοπλισμός μας συνεχώς ανανεώνεται για να μπορεί να αντεπεξέλθει στις προσδοκίες σας. Διαθέτουμε ποικιλία υλικών που χρησιμοποιούμε και επιλέγουμε τα καλύτερα με γνώμονα το συμφέρον σας. Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας ανά πάσα στιγμή με εντυπωσιακά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

NOMIKOWORKS ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η NOMIKOWORKS, ανακατασκευάζει και τοποθετεί ειδικά πατώματα, προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις του πελάτη. Βρισκόμαστε στον χώρο για πολλά χρόνια με αποτέλεσμα να μπορούμε να αφουγκραστούμε τις ανάγκες και τις ανησυχίες σας. Χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας ώστε να προσφέρουμε το αποτέλεσμα που είχατε φανταστεί. Ο εξοπλισμός μας συνεχώς ανανεώνεται ακι ακολουθεί τις εξελίξεις στην τεχνολογία. Ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα είναι ο σεβασμός στις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών μας. Είμαστε στην διάθεσή σας έτοιμοι να αναλάβουμε την εργασία σας με εντυπωσιακά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΑΠΕΔΩΝ ΕΡΓΑ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία, ΔΑΠΕΔΩΝ ΕΡΓΑ, προσφέρει ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις στην ανακατασκευή πατώματος ή την κατασκευή ειδικών δαπέδων με συνέπεια και επαγγελματισμό. Δραστηριοποιούμαστε στον ανάλογο χώρο επί σειρά ετών και στην ομάδα μας έχουμε έμπειρους, καταξιωμένους επαγγελματίες τεχνικούς και μηχανικούς. Μας χαρακτηρίζει ο ζήλος που δείχνουμε στην εργασία αλλά και προσοχή που δίνουμε στην λεπτομέρεια. Στοχεύουμε σε ικανοποιημένους πελάτες και σε αποτελέσματα υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Περιμένουμε ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας με άμεση εξυπηρέτηση και με οικονομικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΑΤΖΗΛΙΑΣ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Είμαι η λύση στην αναζήτησή σας για ολοκληρωμένες προτάσεις στις εργασίες επισκευής και τοποθέτησης των πατωμάτων και των δαπέδων στον χώρο σας άμεσα και με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Χρησιμοποιούμε υλικά εγγυημένης ποιότητας και ανθεκτικότητας στην φθορά του χρόνου. Σκοπός μας είναι η παράδοση ολοκληρωμένων εργασιών που να ανταποκρίνονται στις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών μας. Είμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά. Με πολυετή εμπειρία βρισκόμαστε κοντά σας από την αρχή αλλά και μετά το πέρας της κάθε εργασίας και προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΕΡΒΑΣ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Είμαι επαγγελματίας και διαθέτω πολυετή εμπειρία στις εργασίες τοποθέτησης και επισκευής των πατωμάτων και των δαπέδων σας. Δραστηριοποιούμαστε πολλά έτη στον χώρο και διαθέτουμε την πείρα να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε εργασία μας αναθέσετε. Ο σκοπός μας είναι να εξυπηρετούμε άμεσα και ποιοτικά τους πελάτες μας. Φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στον τομέα μας και να παρέχουμε άμεσες και οικονομικές λύσεις. Επιδιώκουμε επαγγελματικά αποτελέσματα που θα ευχαριστήσουν τους πελάτες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Αναλαμβάνω εξειδικευμένες λύσεις στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με την τοποθέτηση και την επισκευή του πατώματος και των δαπέδων σας. Είμαστε στον χώρο πολλά χρόνια και εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μας αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας. Συνδυάζουμε εξοπλισμό με υλικά τελευταίας τεχνολογίας και εγγυόμαστε επαγγελματικά και μακροχρόνια αποτελέσματα. Επιδιώκουμε αποτελέσματα που θα αντιπροσωπεύουν κι εμάς τους ίδιους ως επαγγελματίες. Περιμένουμε ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΡΟΥΝΗΣ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Είμαι ο Χρήστος Κρούνης και διεκπεραιώνω εδώ και χρόνια εργασίες επισκευής και τοποθέτησης των πατωμάτων και των δαπέδων σας για τον επαγγελματικό και τον οικιακό σας χώρο. Με την έμπειρη ομάδα μου διαθέτουμε εξειδικευμένο τεχνολογικά εξοπλισμό ο οποίος μπορεί να ανταποκριθεί ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες περιπτώσεις και να παρέχει αποτελέσματα υψηλής αισθητικής και ποιότητας. Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας, έτοιμοι να ακούσουμε τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τη δημιουργία ενός άριστου αποτελέσματος με εγγυημένα προϊόντα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΑΠΕΝ ΕΠΕ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Προσφέρουμε άμεση εξυπηρέτηση στις υπηρεσίες τοποθέτησης των πατωμάτων και των δαπέδων σας και εγγυόμαστε ότι τα αποτελέσματα θα ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας. Τα τελευταία χρόνια εισάγουμε από την Ευρώπη εξειδικευμένα δάπεδα και υλικά εσωτερικής κυρίως διακόσμησης, για επαγγελματικούς χώρους. Δίνουμε ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μας. Σεβόμαστε τον χρόνο και τον χώρο των πελατών μας κι αυτό αποτελεί ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα. Προτιμήστε μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΑΠΕΔΩΝ ΕΡΓΑ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η επιχείρησή μας είναι η πρώτη επιλογή στις υπηρεσίες τοποθέτησης και επισκευής των πατωμάτων και των δαπέδων σας με γνώμονα την πλήρη ικανοποίηση των πελατών της. Σεβόμαστε τις ανάγκες κάθε οικίας και επιχείρησης στις υπηρεσίες, που προσφέρουμε και λειτουργούμε γρήγορα, υπεύθυνα και οικονομικά. Ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα το έμπειρο και ευγενικό μας προσωπικό και τα σύγχρονα εργαλεία, που διαθέτουμε και οι μέθοδοι, που χρησιμοποιούμε. Στοχεύουμε σε επαγγελματικά αποτελέσματα που μας αντιπροσωπεύουν ως επαγγελματίες. Επιλέξτε μας, για αποτελέσματα, αντάξια των προσδοκιών σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

DIM CONTRACT Ε.Π.Ε - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία DIM CONTRACT, αναλαμβάνει την ανακατασκευή του πατώματος του εσωτερικού του σπιτιού σας, αλλά και των δαπέδων των εξωτερικών σας χώρων. Το γραφείο, δραστηριοποιείται στον χώρο για πολλά έτη και υποστηρίζεται από ένα δίκτυο έγκριτων, καταξιωμένων συνεργατών όπως και από τεχνικά συνεργεία που έχουν πείρα και τεχνογνωσία στους τομείς ειδίκευσής τους. Επιλέγουμε με μεγάλη προσοχή τα υλικά αλλά και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούμε για να παραδίδουμε υψηλής ποιότητας αποτελέσματα. Εσείς, εκφράζετε τις επιθυμίες σας και εμείς τις εκπληρώνουμε με ταχύτητα στην παράδοση, με ποιότητα στην εργασία και στα υλικά και, σε χαμηλές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η πολυετής πείρα μου και ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός μου, μου δίνει την δυνατότητα να προτείνω ολοκληρωμένες ιδέες στις εργασίες που αφορούν τα πατώματα και τα δάπεδά σας. Διαθέτουμε υπευθυνότητα, προσφέρουμε κλειδωμένη τιμή, οικονομία, εγγύηση ποιότητας και άριστη εξυπηρέτηση για έργα που αφορούν πατώματα & πλακάκια. Σκοπός μας είναι η πλήρης κάλυψη των αναγκών των πελατών μας και η παράδοση αποτελεσμάτων υψηλής αισθητικής και εγγυημένης ανθεκτικότητας στην φθορά του χρόνου. Εμπιστευθείτε τις υπηρεσίες μας και δεν θα απογοητευθείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

DIM CONTRACT Ε.Π.Ε - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η επιχείρησή μας με τους έμπειρους τεχνικούς της μπορεί να αναλάβει ολοκληρωμένες ιδέες και λύσεις για τις εργασίες που θέλετε να πραγματοποιήσετε στα πατώματα και τα δάπεδά σας. Χρησιμοποιούμε μεγάλη ποικιλία υλικών που μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του κάθε πελάτη μας και να τους παρέχει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Φροντίζουμε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις στον τομέα μας και να παρέχουμε συμφέρουσες προτάσεις για τους πελάτες μας. Μοναδικός μας σκοπός είναι η ολοκληρωμένη παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Είμαστε στην διάθεσή σας να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας με συνέπεια και επαγγελματισμό!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΑΡΟΥΛΗΣ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Βρισκόμαστε καθημερινά έτοιμοι να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας για υπηρεσίες τοποθέτησης και επισκευής των πατωμάτων και των δαπέδων σας. Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο για πολλά έτη και υποστηρίζεται από ένα δίκτυο έγκριτων επιστημονικών συνεργατών όπως και από τεχνικά συνεργεία που έχουν εμπειρία και τεχνογνωσία στους τομείς ειδίκευσής τους. Ο εξοπλισμός μας συνεχώς ανανεώνεται για να μπορεί να αντεπεξέλθει στις προσδοκίες των πελατών μας. Σκοπός μας είναι η πλήρη ικανοποίησή σας. Εσείς, εκφράζετε τις επιθυμίες σας και εμείς τις εκπληρώνουμε με ταχύτητα στην παράδοση, με ποιότητα στην εργασία και στα υλικά και, σε χαμηλές τιμές

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΣ. ΝΤΟΡΕΛ ΠΑΣΙΝΤΣΙΟΥΚ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Δίνουμε οριστικές και επαγγελματικές λύσεις στις υπηρεσίες επισκευής και τοποθέτησης των πατωμάτων και των δαπέδων σας με επιτυχημένα αποτελέσματα. Η ομάδα μας διαθέτοντας τον ανάλογο μηχανολογικό εξοπλισμό, μπορεί να φέρει εις πέρας οποιαδήποτε εργασία με γνώμονα τις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών της. Παρέχει τις υπηρεσίες της 24 ώρες το 24ωρο, έτοιμη να εξυπηρετήσει και να αποκαταστήσει οποιαδήποτε ζημιά έχει το δάπεδό σας και να σας προσφέρει λειτουργικές και ποιοτικές λύσεις. Η συνέπεια στην παράδοση και η εγγύηση της δουλειάς μας αποτελούν χαρακτηριστικά που μας αντιπροσωπεύουν. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας με άμεση εξυπηρέτηση σε ανταγωνιστικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Πατώματα Ηλιούπολη - 14 επαγγελματίες