20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Μετακόμιση Ηλιούπολη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για την μετακόμισή σου


Δημήτρης Στασινός - Μεταφορές

Μετακόμιση - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία μας προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες για τις διεθνείς μεταφορές σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο από το 1959, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες μεταφοράς, καλύπτοντας τις ανάγκες των ιδιωτών αλλά και των επιχειρήσεων. Το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας είναι πάντα έτοιμο να μεταφέρει την περιουσία σας με φροντίδα, προσοχή και υπευθυνότητα, με προσωπική επίβλεψη ειδικού καθ’ όλη την διάρκεια εργασίας. Χαρακτηριζόμαστε από τη συνέπεια και το σεβασμό για τα αντικείμενα του κάθε πελάτη, υποσχόμενοι πως θα φτάσουν ασφαλή στον προορισμό τους, όσο μακριά και αν είναι αυτός.


ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Στασινός - Μεταφορές

Μετακόμιση - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία μας προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μεταφοράς εμπορευμάτων, με μεγάλη επιτυχία, τα τελευταία χρόνια. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο από το 1959, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες μεταφοράς, καλύπτοντας τις ανάγκες των ιδιωτών, αλλά και των επιχειρήσεων, που μας επιλέγουν. Το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας είναι πάντα έτοιμο να μεταφέρει την περιουσία σας με φροντίδα, προσοχή και υπευθυνότητα, με προσωπική επίβλεψη ειδικού καθ’ όλη την διάρκεια εργασίας. Αντιλαμβανόμενοι την κρίση που περνά η αγορά, έχουμε προχωρήσει σε σημαντική μείωση των τιμών μας διατηρώντας παράλληλα τις υπηρεσίες μας σε υψηλά επίπεδα. με στόχο την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Στασινός - Μεταφορές

Μετακόμιση - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία ‘’STASINOS TRANS’’ δραστηριοποιούμενη στο χώρο των μετακομίσεων - μεταφορών από το 1959, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες μετακόμισης εντός του νομού Αττικής, καλύπτοντας τις ανάγκες τόσο ιδιωτών, όσο και επιχειρήσεων.Το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας είναι πάντα έτοιμο να μεταφέρει την περιουσία σας με φροντίδα, προσοχή και υπεθυνότητα, με προσωπική επίβλεψη ειδικού καθ’ όλη την διάρκεια εργασίας.Θα χαρούμε να σας προτείνουμε μια δωρεάν εκτίμηση του κόστους μεταφοράς - μετακόμισης προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΑΤΡΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ Μ. Ε.Π.Ε. - Μεταφορές

Μετακόμιση - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στις μεταφορές και μετακομίσεις καθημερινά, άμεσα και με συνέπεια στις ανάγκες σας. Αναλαμβάνουμε όποια μετακόμιση μας αναθέσετε, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας, εντός του νομού Αττικής.Διαθέτουμε πολυετή πείρα και μπορούμε να εγγυηθώ την ασφάλεια στην μεταφορά των αντικειμένων σας. Στόχος μας είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών με υπευθυνότητα και σεβασμό στον πελάτη. Οι τιμές των υπηρεσιών που προσφέρουμε είναι ιδιαίτερα χαμηλές σε σχέση με την ποιότητά τους! Προτιμήστε μας για μετακομίσεις γρήγορες και ασφαλείς, ανάλογες των αναγκών και των προτιμήσεων σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΠΑΥΛΟΥ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Δίνω εγγυημένες και ολοκληρωμένες λύσεις στις μετακομίσεις και τις μεταφορές σας καθημερινά ,άμεσα και με υπευθυνότητα, αναλαμβάνοντας όποια εργασία εντός του νομού Αττικής, μου αναθέσετε. Δίνω άμεσα και λειτουργικά αποτελέσματα με βάση τις ανάγκες του πελάτη και με σεβασμό στις επιθυμίες του. Συνδυάζω σεβασμό και προσοχή στα προσωπικά αντικείμενα του πελάτη με εξοπλισμό και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Ο στόλος μας αποτελείται από ιδιόκτητα φορτηγά και ανυψωτικά μηχανήματα. Με την επιλογή της εταιρείας μας, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι όλα θα πάνε σύμφωνα με το πρόγραμμά σας. Χαρακτηριζόμαστε για την εξυπηρέτησή μας, τη φιλική συνεργασία και την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΙΧΑΗΛ ΜΑΡΙΝΟΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και αναλαμβάνω τις μετακομίσεις και μεταφορές σας, εύκολα και ανώδυνα εντός του νομού Αττικής. Έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο των μεταφορών, είμαι σε θέση να πραγματοποιήσω μαζί με τους αξιόπιστους συνεργάτες μου ένα εύρος σχετικών υπηρεσιών. Μας χαρακτηρίζει η ποιότητα της εργασίας μας, καθώς δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην σωστή μεταφορά των προσωπικών σας αντικειμένων.Ως ειδικοί στις μετακομίσεις θα μεριμνήσουμε για όλα τα στάδια της εργασίας που θα μας αναθέσετε και θα εγγυηθούμε την ασφάλεια των αντικειμένων σας, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, σε φιλικές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΣΗΦ ΑΡΜΑΚΟΛΑΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η μεταφορική μου, αναλαμβάνει την επαγγελματική μεταφορά των εμπορευμάτων σας, εύκολα και ανώδυνα. Έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο των μεταφορών, βρίσκομαι σε θέση να πραγματοποιήσω μαζί με τους αξιόπιστους συνεργάτες μας ένα εύρος υπηρεσιών. Το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας είναι πάντα έτοιμο να μεταφέρει την περιουσία σας με φροντίδα, προσοχή και υπεθυνότητα, με προσωπική επίβλεψη ειδικού καθ’ όλη την διάρκεια εργασίας.Οι τιμές μας παραμένουν ακόμα πιο προσιτές σε αυτές τις δύσκολες οικονομικά εποχές, ενώ ταυτόχρονα τηρούμε την ποιότητα, σε υψηλά επίπεδα! Επιλέξτε μας για μεταφορές εμπορευμάτων ανώτερης ποιότητας, σε τιμές που θα σας εκπλήξουν θετικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

PLANET ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η μεταφορική εταιρεία, PLANET ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ, προσφέρει λειτουργικές και άμεσες λύσεις για την επαγγελματική μεταφορά σας, εντός νομού Αττικής. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των μεταφορών και διαθέτουμε έμπειρους και αξιόπιστους συνεργάτες, καθώς και άρτιο εξοπλισμό. Αναλαμβάνουμε μεταφορές εμπορευμάτων όπως και μετακομίσεις επαγγελματικών χώρων. Είμαστε πολύ προσεκτικοί με τα εύθραυστα και τα πολύτιμα αντικείμενα σας και εξίσου συνεπείς με τον χώρο, τον χρόνο και το κόστος που έχουν συμφωνηθεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Απόστολος Δ. Αποστολόπουλος - Μεταφορές

Μετακόμιση - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις μετακομίσεων ιδιωτών και επιχειρήσεων εντός του νομού Αττικής. Κατέχουμε πολυετή εμπειρία στον ανάλογο χώρο και διαθέτουμε αξιόπιστο προσωπικό, έτοιμο να δώσει την λύση σε κάθε πρόβλημα που σας απασχολεί. Εργαζόμαστε μεθοδικά, έχοντας ως γνώμονα τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Τα στοιχεία που μας ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό, είναι η υπευθυνότητα και ο σεβασμός που δείχνουμε απέναντι στους πελάτες μας και τα προσωπικά τους αντικείμενα. Οργανώνουμε μετακομίσεις από ένα σπίτι έως ένα εργοστάσιο, με επαγγελματισμό, συνέπεια, τηρώντας το χρονοδιάγραμμα και τα προσυμφωνηθέντα. Είμαστε στην διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσουμε με υψηλή ποιότητα υπηρεσιών όπως σας αξίζει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

VANAKIAS ΦΑΓΗΤΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να δώσει ολοκληρωμένες λύσεις στις μεταφορές των εμπορευμάτων σας, άμεσα και αποτελεσματικά, έχοντας ως γνώμονα την ασφάλεια και προστασία των αντικειμένων σας από την στιγμή παραλαβής έως την στιγμή παράδοσης. Διαθέτουμε μόνιμο και έμπειρο προσωπικό εξειδικευμένο στη συσκευασία και μεταφορά κάθε είδους αντικειμένων και εμπορευμάτων. Συνδυάζουμε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας με εξειδικευμένο προσωπικό και εγγυόμαστε την σωστή μεταφορά των προϊόντων σας. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και με τις καλύτερες τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αικατερίνη Τόσκα - Μεταφορές

Μετακόμιση - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η επιχείρηση μας προτείνει άμεσες και συμφέρουσες λύσεις στις διεθνείς μεταφορές σας, με επαγγελματισμό και συνέπεια στα προσυμφωνημένα. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των μεταφορών πολλά χρόνια και διαθέτουμε ιδιόκτητα φορτηγά προκειμένου να παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες παντός είδους μεταφορών σε ανταγωνιστικές τιμές, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ασφάλειας. Θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζί σας και να σας προσφέρουμε υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, σε συμφέρουσες τιμές. Για εμάς είναι πολύ σημαντική η άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη, σε τιμές που να είναι προσιτές στις δυνατότητές του και πάνω απ' όλα με σεβασμό στα πράγματα και στο πρόσωπό του.Είμαστε σίγουροι ότι και εσείς θα είστε στους ικανοποιημένους πελάτες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

BISTIS MOVERS - Μεταφορές

Μετακόμιση - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις διεθνών μεταφορών, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες σας. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των μεταφορών - μετακομίσεων για πάνω από 10 χρόνια και φροντίζουμε πάντα ώστε να είμαστε απόλυτα συνεπείς απέναντι στα συμφωνηθέντα με τους πελάτες μας, προσφέροντας τους αποτελεσματικότητα και ασφάλεια.Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι η υπευθυνότητα, η ευελιξία ως προς της απαιτήσεις των πελατών μας αλλά και η ευγένεια σε κάθε περίπτωση. Επιλέξτε μας και επωφεληθείτε στο έπακρον, από τις συμφέρουσες προσφορές μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΑΡΓΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η μεταφορική μας διαθέτει πολυετή εμπειρία στον χώρο των μετακομίσεων εντός του νομού Αττικής και φροντίζει να φέρνει εις πέρας κάθε εργασία με γνώμονα την απόλυτη εξυπηρέτηση των πελατών. Εξυπηρετούμε άμεσα, όλες τις μέρες τις εβδομάδας και φροντίζουμε οι υπηρεσίες μας να διακρίνονται πάντα για την αξιοπιστία και την ποιότητα τους .Η άρτια οργάνωση, το ειδικευμένο προσωπικό και ο κατάλληλος εξοπλισμός, μας βρίσκουν έτοιμους για την αντιμετώπιση της κάθε περίστασης. Χαρακτηριζόμαστε από τη συνέπεια και το σεβασμό για τα αντικείμενα του κάθε πελάτη, υποσχόμενοι πως θα φτάσουν ασφαλή στον προορισμό τους!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΠ TRANS - ΒΑΛΜΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η επιχείρησή μας αναλαμβάνει την μετακόμιση που επιθυμείτε εντός του νομού Αττικής. Διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό και κατάλληλο εξοπλισμό,ώστε να ανταποκριθεί στο αίτημά σας για άμεση και ασφαλή λύση στις μεταφορές και τις μετακομίσεις σας. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον χώρο και δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην ασφάλεια των μεταφορών που αναλαμβάνουμε. Στοχεύουμε στην πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας και σε παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και όλα αυτά σε τιμές που σοκάρουν! Είμαστε στη διάθεσή σας για την άμεση εξυπηρέτηση των αναγκών σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Παρέχω λειτουργικές λύσεις για τις μετακομίσεις σας εντός του νομού Αττικής, που έχετε προγραμματίσει και επιθυμείτε να ολοκληρώσετε άμεσα και με επαγγελματισμό. Έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο των μεταφορών, είμαι σε θέση να πραγματοποιήσω μαζί με τους αξιόπιστους συνεργάτες μου ένα εύρος υπηρεσιών. Τα στοιχεία που με κάνουν να ξεχωρίζω από τους υπόλοιπους επαγγελματίες είναι η ποιότητα της εργασίας μου, καθώς δίνω ιδιαίτερη προσοχή στην σωστή μεταφορά των προσωπικών σας αντικειμένων. Η εταιρεία μας επιθυμεί να αποτελεί για τους πελάτες της, τον απαραίτητο συνεργάτη υπηρεσιών μεταφοράς, προσφέροντας υπηρεσίες σε ανταγωνιστικό κόστος, με ασφάλεια.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΥΤΥΧΙΟΣ ΕΥΤΥΧΙΟΥ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η ενασχόλησή μας με τις μετακομίσεις οικοσκευών και επαγγελματικών χώρων στην Αττική στην Ελλάδα και το εξωτερικό από το 1980 εγγυάται την καλή διεξαγωγή και της δικής σας μετακόμισης. Ο ιδιοκτήτης και υπεύθυνος της εταιρείας, με τους συνεργάτες που διαθέτει εκτιμητές, οδηγούς, μεταφορείς, συσκευαστές καθώς και με τον κατάλληλο εξοπλισμό, φορτηγά, ανυψωτικά, αποθηκευτικούς χώρους, υλικά κ.λπ. φροντίζει να γίνει η μετακόμισή σας στον συμφωνημένο χρόνο, με τον συμφωνημένο τρόπο και το συμφωνημένο κόστος. Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους διεθνείς μεταφορείς, εξασφαλίζοντας ευελιξία και την ταχύτερη παράδοση, όπως επίσης και τις καλύτερες τιμές για τους πελάτες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΕΡΥΚΟΚΑΚΗΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Είμαι επαγγελματίας με πολυετή εμπειρία στον κλάδο και ειδικεύομαι στις μετακομίσεις εντός του νομού Αττικής, ολοκληρώνοντας αυτές, με ασφάλεια και συνέπεια απέναντι στις επιθυμίες σας. Έχοντας έμπειρο προσωπικό που εργάζεται με υπευθυνότητα προς τους πελάτες μπορούμε να σας καλύψουμε σε μια μεγάλη γκάμα εργασιών. Στόχος μας είναι να αποδείξουμε ότι το φθηνό είναι και ποιοτικό! Βέβαια, γνωρίζοντας ότι κανείς δεν είναι τέλειος αλλά ότι πρέπει πάντα να τείνει προς την τελειότητα δεν εφησυχάζουμε ποτέ αλλά προσπαθούμε συνεχώς να βελτιωνόμαστε. Η λογική αυτή μας καθιέρωσε ως την πιο αξιόπιστη μεταφορική εταιρεία σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σταμάτης Βουγικλάκης - Μεταφορές

Μετακόμιση - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η μεταφορική μας εταιρεία αναλαμβάνει τις διεθνείς μεταφορές που χρειάζεστε, άμεσα και με αποτελέσματα, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Διαθέτουμε μακρόχρονη εμπειρία στον κλάδο των μεταφορών και των μετακομίσεων. Χαρακτηριζόμαστε από τη συνέπεια και την υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες μας, προσφέροντας τους υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Με ενσυναίσθηση στην επιθυμία σας για ασφάλεια, ταχύτητα, σεβασμό και ομαλή μεταφορά χωρίς προβλήματα και κατανοώντας τη δύσκολη οικονομικά εποχή, έχουμε προσαρμόσει τις τιμές μας ώστε το οικονομικό θέμα να μην σας προβληματίζει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

GAT AIOLOS TEAM - Μεταφορές

Μετακόμιση - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Παρέχω λειτουργικές λύσεις για τις διεθνείς μεταφορές που έχετε προγραμματίσει και θέλετε να ολοκληρώσετε, άμεσα και με ασφάλεια. Έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο των μεταφορών, είμαι σε θέση να πραγματοποιήσω μαζί με τους αξιόπιστους συνεργάτες μου ένα εύρος υπηρεσιών. Μας χαρακτηρίζει η ποιότητα της εργασίας μας, καθώς δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην σωστή μεταφορά των προσωπικών σας αντικειμένων, όσο μακριά και αν είναι ο προορισμός τους. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι η υπευθυνότητα, η ευελιξία ως προς της απαιτήσεις των πελατών μας, αλλά και η ευγένεια με την οποία αντιμετωπίζουμε τον εκάστοτε πελάτη, αλλά και την κάθε περίπτωση! Προτιμήστε μας, γιατί είμαστε η κατάλληλη λύση για την διεθνή μεταφορά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΣ Ε.Π.Ε - Μεταφορές

Μετακόμιση - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία μεταφορών, ΚΟΚΚΙΝΟΣ, προσφέρει υπηρεσίες διεθνών μεταφορών για ιδιώτες και επιχειρήσεις. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των μεταφορών για πολλά χρόνια, με αποτέλεσμα να μπορούμε να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας, ταχύτατα και αποτελεσματικά. Κάποια από τα στοιχεία των εργασιών μας, είναι η γρήγορη εξυπηρέτηση και η σχολαστική οργάνωση μας.Η μακροχρόνια εμπειρία μας στο χώρο των μετακομίσεων - μεταφορών, το άριστα καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό μας και η κατοχή του κατάλληλου εξοπλισμού, εγγυώνται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και την ολοκλήρωση της διεθνούς μεταφοράς σας με αξιοπιστία και ασφάλεια!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ