17 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Μετακόμιση Ηλιούπολη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για την μετακόμισή σου


Δημήτρης Στασινός - Μεταφορές

Μετακόμιση - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία STASINOS TRANS, προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μεταφοράς εμπορευμάτων και επαγγελματικών μεταφορών. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο από το 1959, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες μεταφοράς, καλύπτοντας τις ανάγκες των ιδιωτών αλλά και των επιχειρήσεων. Το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας είναι πάντα έτοιμο να μεταφέρει την περιουσία σας με φροντίδα, προσοχή και υπευθυνότητα, με προσωπική επίβλεψη ειδικού καθ’ όλη την διάρκεια εργασίας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Στασινός - Μεταφορές

Μετακόμιση - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία STASINOS TRANS, προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες για τις διεθνείς μεταφορές σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο από το 1959, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες μεταφοράς, καλύπτοντας τις ανάγκες των ιδιωτών αλλά και των επιχειρήσεων. Το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας είναι πάντα έτοιμο να μεταφέρει την περιουσία σας με φροντίδα, προσοχή και υπευθυνότητα, με προσωπική επίβλεψη ειδικού καθ’ όλη την διάρκεια εργασίας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Στασινός - Μεταφορές

Μετακόμιση - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία ‘’STASINOS TRANS’’ δραστηριοποιούμενη στο χώρο των μετακομίσεων - μεταφορών από το 1959, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες μεταφοράς, καλύπτοντας τις ανάγκες τόσο ιδιωτών, όσο και επιχειρήσεων.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΛΛΑΣΠΕΝΤ Ε.Π.Ε. - Μεταφορές

Μετακόμιση - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η μεταφορική ΕΛΛΑΣΠΕΝΤ, αναλαμβάνει τις διεθνείς μεταφορές που χρειάζεστε. Διαθέτουμε μακρόχρονη εμπειρία στον κλάδο των μεταφορών και των μετακομίσεων, καθώς και δικά μας φορτηγά και ανυψωτικά μηχανήματα για την γρήγορη και ασφαλή μετακίνηση της οικοσκευής σας. Χαρακτηριζόμαστε από τη συνέπεια και την υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες μας, προσφέροντας τους υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΣ Ε.Π.Ε - Μεταφορές

Μετακόμιση - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία μεταφορών, ΚΟΚΚΙΝΟΣ, προσφέρει υπηρεσίες διεθνών μεταφορών για ιδιώτες και επιχειρήσεις. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των μεταφορών για πολλά χρόνια, με αποτέλεσμα να μπορούμε να εξυπηρετούμε ταχύτατα και αποτελεσματικά. Κάποια από τα στοιχεία των εργασιών μας, είναι η γρήγορη εξυπηρέτηση και η σχολαστική οργάνωση μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

PLANET ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η μεταφορική εταιρεία, PLANET ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ, προσφέρει λειτουργικές και άμεσες λύσεις για την επαγγελματική μεταφορά σας, εντός νομού Αττικής. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των μεταφορών και διαθέτουμε έμπειρους και αξιόπιστους συνεργάτες, καθώς και άρτιο εξοπλισμό. Αναλαμβάνουμε μεταφορές εμπορευμάτων όπως και μετακομίσεις επαγγελματικών χώρων. Είμαστε πολύ προσεκτικοί με τα εύθραυστα και τα πολύτιμα αντικείμενα σας και εξίσου συνεπείς με τον χώρο, τον χρόνο και το κόστος που έχουν συμφωνηθεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΑΤΡΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ Μ. Ε.Π.Ε. - Μεταφορές

Μετακόμιση - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στις μεταφορές και μετακομίσεις καθημερινά και άμεσα και με συνέπεια στις ανάγκες σας. Διαθέτουμε πολυετή πείρα και μπορούμε να εγγυηθώ την ασφάλεια στην μεταφορά των αντικειμένων σας. Στόχος μας είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών με υπευθυνότητα και σεβασμό στον πελάτη. Οι τιμές των υπηρεσιών που προσφέρουμε είναι ιδιαίτερα χαμηλές σε σχέση με την ποιότητά τους!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτριος Ι. Καλογρίδης - Μεταφορές

Μετακόμιση - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Παρέχω υπηρεσίες μεταφορών και μετακομίσεων, εντός Αττικής. Διαθέτω καταξιωμένο και έμπειρο προσωπικό καθώς και σύγχρονα ανυψωτικά μηχανήματα, κατάλληλα για την ασφαλή μετακίνηση των προσωπικών σας αντικειμένων. Κάθε μου κίνηση πραγματοποιείται με υπευθυνότητα και απόλυτη κατανόηση για τις επιθυμίες σας. Με χαρακτηρίζει ο σεβασμός για τα αντικείμενα σας και εργάζομαι πολύ προσεκτικά ώστε να προσφέρω την μέγιστη ασφάλεια κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την μεταφορά αυτών.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Παρέχω λειτουργικές λύσεις για τις διεθνείς μεταφορές και μετακομίσεις που έχετε προγραμματίσει. Έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο των μεταφορών, είμαι σε θέση να πραγματοποιήσω μαζί με τους αξιόπιστους συνεργάτες μου ένα εύρος υπηρεσιών. Τα στοιχεία που με κάνουν να ξεχωρίζω από τους υπόλοιπους επαγγελματίες είναι η ποιότητα της εργασίας μου, καθώς δίνω ιδιαίτερη προσοχή στην σωστή μεταφορά των προσωπικών σας αντικειμένων.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΠΑΥΛΟΥ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Δίνω εγγυημένες και ολοκληρωμένες λύσεις στις μετακομίσεις και τις μεταφορές σας καθημερινά ,άμεσα και με υπευθυνότητα. Δίνω άμεσα και λειτουργικά αποτελέσματα με βάση τις ανάγκες του πελάτη και με σεβασμό στις επιθυμίες του. Συνδυάζω σεβασμό και προσοχή στα προσωπικά αντικείμενα του πελάτη με εξοπλισμό και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Βρίσκομαι στην διάθεσή του να ανταποκριθώ στο αίτημά του οποιαδήποτε στιγμή!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

VANAKIAS ΦΑΓΗΤΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να δώσει ολοκληρωμένες λύσεις στις μεταφορές και μετακομίσεις άμεσα και αποτελεσματικά έχοντας ως γνώμονα την ασφάλεια και προστασία των αντικειμένων από την στιγμή παραλαβής έως την στιγμή παράδοσης. Συνδυάζουμε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας με εξειδικευμένο προσωπικό και εγγυόμαστε την σωστή μεταφορά των προϊόντων σας. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και με τις καλύτερες τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΕΡΥΚΟΚΑΚΗΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Ονομάζομαι Βερυκοκάκης Γεώργιος και ειδικεύομαι στις μεταφορές και μετακομίσεις με ασφάλεια και συνέπεια απέναντι στις επιθυμίες σας. Έχοντας πολυετή εμπειρία μπορώ να αναλάβω ακόμη και τις πιο δύσκολες περιπτώσει και να τις διεκπεραιώσω με ασφάλεια και στον συμφωνηθέντα χρόνο. Σκοπός μου είναι να χτίσω σχέση εμπιστοσύνης με τον πελάτη και όλα αυτά στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΑΡΓΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η μεταφορική μας διαθέτει πολυετή εμπειρία στον χώρο των μετακομίσεων και μεταφορών και φροντίζει να φέρνει εις πέρας κάθε εργασία με γνώμονα την απόλυτη εξυπηρέτηση των πελατών. Εξυπηρετούμε άμεσα, όλες τις μέρες τις εβδομάδας και φροντίζουμε οι υπηρεσίες μας να διακρίνονται πάντα για την αξιοπιστία και την ποιότητα τους. Χαρακτηριζόμαστε από τη συνέπεια και το σεβασμό για τα αντικείμενα του κάθε πελάτη, υποσχόμενοι πως θα φτάσουν ασφαλή στον προορισμό τους.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Απόστολος Δ. Αποστολόπουλος - Μεταφορές

Μετακόμιση - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις μεταφορών και μετακομίσεις ιδιωτών. Κατέχουμε πολυετή εμπειρία στον ανάλογο χώρο και διαθέτουμε αξιόπιστο προσωπικό. Εργαζόμαστε μεθοδικά, έχοντας ως γνώμονα τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Τα στοιχεία που μας ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό, είναι η υπευθυνότητα και ο σεβασμός που δείχνουμε απέναντι στους πελάτες μας και τα προσωπικά τους αντικείμενα. Δραστηριοποιούμαστε στις μεταφορές εντός νομού Αττικής και θα χαρούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΣΗΦ ΑΡΜΑΚΟΛΑΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η μεταφορική μου, αναλαμβάνει την επαγγελματική μεταφορά σας, εύκολα και ανώδυνα. Έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο των μεταφορών, βρίσκομαι σε θέση να πραγματοποιήσω μαζί με τους αξιόπιστους συνεργάτες μας ένα εύρος υπηρεσιών. Είμαστε οι άνθρωποι που θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα και αποτελεσματικά. Μας χαρακτηρίζει η ποιότητα της εργασίας μας, καθώς δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην σωστή μεταφορά των προσωπικών σας αντικειμένων.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΠ TRANS - ΒΑΛΜΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η επιχείρησή μας διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό και κατάλληλο εξοπλισμό να ανταποκριθεί στο αίτημά σας για άμεση και ασφαλή λύση στις μεταφορές και τις μετακομίσεις σας. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον χώρο και δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην ασφάλεια των μεταφορών που αναλαμβάνουμε. Στοχεύουμε στην πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας και σε παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και όλα αυτά σε τιμές που σοκάρουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΙΧΑΗΛ ΜΑΡΙΝΟΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Ονομάζομαι Μαρινός Μιχαήλ και αναλαμβάνω τις μετακομίσεις και μεταφορές σας, εύκολα και ανώδυνα. Έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο των μεταφορών, είμαι σε θέση να πραγματοποιήσω μαζί με τους αξιόπιστους συνεργάτες μου ένα εύρος υπηρεσιών. Μας χαρακτηρίζει η ποιότητα της εργασίας μας, καθώς δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην σωστή μεταφορά των προσωπικών σας αντικειμένων. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσω άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Μια στιγμούλα. Το δουλεύουμε…