20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Μερεμέτια Ηλιούπολη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για μερεμέτια του {}


Γιάννης Καραχάλιος - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η JClima προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την τοποθέτηση του τζακιού και της καμινάδας σας με γνώμονα την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας. Δραστηριοποιούμαστε για χρόνια στον κλάδο, γνωρίζοντας τα μικρά μυστικά που κάνουν την μεγάλη διαφορά. Διαθέτουμε άριστη τεχνογνωσία και δεχόμαστε όλα τα μοντέλα της αγοράς. Επιλέγουμε υψηλής ποιότητας υλικά που διαθέτουν μεγάλη ανθεκτικότητα στην φθορά του χρόνου.Επιδιώκουμε σχέσεις μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα ανταποκριθούμε το συντομότερο δυνατό για την ανεύρεση μιας ασφαλούς και αξιόπιστης, για εσάς, λύσης.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιάννης Καραχάλιος - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η JClima προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τον καθαρισμό του τζακιού και της καμινάδας σας. Δραστηριοποιούμαστε για χρόνια στον κλάδο, γνωρίζοντας τα μικρά μυστικά που κάνουν την μεγάλη διαφορά. Διαθέτουμε άριστη τεχνογνωσία και δεχόμαστε όλα τα μοντέλα της αγοράς. Ο καθαρισμός του τζακιού γίνεται από το εσωτερικό μέχρι και το καπέλο της καμινάδας, διατηρώντας απολύτως καθαρό το χώρο σας. Στοχεύουμε σε επαγγελματικά αποτελέσματα και πλήρως ικανοποιημένους πελάτες. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα ανταποκριθούμε το συντομότερο δυνατό για την ανεύρεση μιας ασφαλούς και αξιόπιστης, για εσάς, λύσης.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σπύρος Κοκονάς - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η επιχείρηση μας, Κοκονάς, προσφέρει αποτελεσματικές και λειτουργικές λύσεις για την τοποθέτηση συστήματος περσίδων και ρολλοκουρτίνων για εσωτερικούς χώρους. Δραστηριοποιούμαστε στην εσωτερική και εξωτερική σκίαση από το 1963 και η εκτεταμένη εμπειρία μας στον τομέα αυτό, μας επιτρέπει να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα σε λογική τιμή και συνεχώς επεκτείνει το φάσμα των προϊόντων αυτών ακόμα και σε ασυνήθιστες κατασκευές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σπύρος Κοκονάς - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η επιχείρηση μας με πολυετή εμπειρία στα συστήματα σκίασης, αναλαμβάνει για εσάς οποιαδήποτε εργασία θέλετε να ολοκληρώσετε στον ιδιωτικό η τον επαγγελματικό σας χώρο! Από καθαρισμό, επισκευή αλλά και κατυασκευή τεντών. Αναλαμβάνουμε την κατασκευή και εγκατάσταση των διαφόρων προϊόντων, τα οποία προορίζονται για χρήση σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους για την προστασία των κτιρίων και των ανθρώπων από τις καιρικές συνθήκες. Η εκτεταμένη εμπειρία μας στον τομέα αυτό, μας επιτρέπει να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα σε λογική τιμή και συνεχώς επεκτείνει το φάσμα των προϊόντων αυτών ακόμα και σε ασυνήθιστες κατασκευές. Η υψηλή μας ποιότητα βασίζεται στο γεγονός ότι έχουμε μεγάλη εμπειρία και αυτό μας επιτρέπει να παράγουμε προϊόντα οποιασδήποτε δυσκολίας όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωάννης Μανανεδάκης - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Είμαι στη διάθεση σας για να καλύψω τις υδραυλικές αλλά και τις ψυκτικές σας εργασίες, ενώ μπορώ να ασχοληθώ και με την επισκευή και εγκατάσταση ενδοδαπέδιας θέρμανσης στον χώρο σας. Κατέχω πολυετή εμπειρία στον χώρο και γνωρίζω τις ανησυχίες των πελατών μου, με αποτέλεσμα να μπορώ να τους βοηθήσω με τον βέλτιστο τρόπο και σε γρήγορους χρόνους. Με διακατέχει μεγάλο αίσθημα υπευθυνότητας και συνέπειας απέναντι στον πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωάννης Μανανεδάκης - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Δίνω αποτελεσματικές λύσεις στα προβλήματα τοποθέτησης φυσικού αερίου. Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω, με διακατέχει μεγάλο αίσθημα υπευθυνότητας και συνέπειας. Στόχος μου είναι η απόλυτη ικανοποίηση του κάθε πελάτη, σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές και την υψηλή ποιότητα εργασίας. Θα χαρώ να με προτιμήσετε και να μου αναθέσετε και τη δική σας εργασία.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΟΙΤΗΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Ονομάζομαι Παναγιώτης Τζοίτης και αναλαμβάνω την τοποθέτηση δαπέδων και πατωμάτων άμεσα και με προσοχή στην λεπτομέρεια. Διαθέτω πολυετή εμπειρία και άριστες τεχνικές γνώσεις που μου δίνουν την δυνατότητα να φέρω εις πέρας όποια εργασία αναλαμβάνω ακόμη και τις φαινομενικά πιο δύσκολες. Συνδυάζω υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και εγγυώμαι επαγγελματικά αποτελέσματα. Σκοπός μου είναι η ευχαρίστηση των πελατών μου και αποτελέσματα που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες τους. Είμαι στην διάθεσή σας καθημερινά για άμεσες και οικονομικές λύσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βαγγέλης Πατσαούρας - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Το εξειδικευμένο συνεργείο μας αναλαμβάνει για εσάς την ολοκλήρωση μιας μεγάλης γκάμας εργασιών στον τομέα του ελαιοχρωματισμού. Η προσεκτική εργασία η καθαριότητα του χώρου και τα ποιοτικά υλικά είναι τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν. Συνδυάζουμε ένα εξειδικευμένο προσωπικό με πολυετή εμπειρία. Μπορούμε να ανταποκριθούμε ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες συνθήκες. Είμαστε έτοιμη να σας εκπλήξουμε και να σας ικανοποιήσουμε με την ποιότητα της εργασίας μας και τις τιμές που είναι οι καλύτερες της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βασίλης Δασκαλόπουλος - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες εγκατάστασης και τοποθέτησης γκαραζόπορτας και ρολλού ασφαλείας οικιακό ή επαγγελματικό σας χώρο. Δραστηριοποιούμαστε στον τομέα των αλουμινκατασκευών για πολλά έτη και διαθέτουμε ομάδα έμπειρων και καταξιωμένων επαγγελματιών, έτοιμη να δώσει ολοκληρωμένες λύσεις στο πρόβλημα σας. Τα στοιχεία που μας έχουν διατηρήσει πολύ υψηλά στις προτιμήσεις των πελατών μας όλα αυτά τα χρόνια είναι, η αξιόπιστη και ποιοτική εργασία μας σε συνδυασμό με τις οικονομικές μας τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Κυριαζής - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Αναλαμβάνω για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο, τη διεκπεραίωση εργασιών ελαιοχρωματισμού. Η έμπειρη ομάδα μας ανταποκρίνεται άμεσα και σας προτείνει τις καλύτερες λύσεις για τον χώρο σας. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε είναι υψηλής ποιότητας, δίνουμε μεγάλη σημασία στο χρώμα και στην κατάλληλη επιλογή του. Συνδυάζω συνέπεια, οργάνωση και επαγγελματισμό με πολυετή εμπειρία στο χώρο που μου δίνει τη δυνατότητα να αναδεικνύω έναν χώρο σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βασίλης Σιαχίνης - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Έχοντας πάνω από 5 χρόνια εμπειρίας είμαστε σε θέση μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου να σας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας συστήματα σκίασης. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις δουλειές μας είναι η εξελιγμένη τεχνολογία των προϊόντων που χρησιμοποιούμε, η άριστη ποιότητα των υλικών αλλά και η τεχνογνωσία μας. Παρέχουμε μια μεγάλη συλλογή τεντών αλλά και όλα τα συναφή προϊόντα που χρειάζονται. Η πολυετής εμπειρία μας, η άριστη τεχνογνωσία μας, αλλά και οι προσιτές τιμές που προσφέρουμε, εγγυώνται ένα άριστο αποτέλεσμα! Θα χαρούμε πολύ να μας προτιμήσετε, ώστε να ολοκληρώσουμε και την δική σας εργασία άμεσα και αποτελεσματικά, με αποτελέσματα που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ανέστης Απέργης - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Παρέχω ολοκληρωτικές λύσεις για τις ξυλουργικές εργασίες και κατασκευές που χρειάζεστε. Δραστηριοποιούμαι στον κλάδο των ανακατασκευών και των ανακαινίσεων για πολλά έτη και σε συνεργασία με εξειδικευμένους και έμπειρους τεχνικούς θα αναλάβουμε την εργασία σας. Στόχος μας η απόλυτη εξυπηρέτηση του πελάτη καθώς και το άψογο αποτέλεσμα σε επίπεδο λειτουργικότητας και ανθεκτικότητας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αναστάσης Κανδηλιώτης - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Παρέχω υπηρεσίες τοποθέτησης ταπετσαρίας σε τοίχους ή έπιπλα. Έχω πολύχρονη εμπειρία στους συγκεκριμένους τομείς και πρωταρχικός μου στόχος είναι να φέρω, με απόλυτη επιτυχία, εις πέρας κάθε εργασία των πελατών μου. Διαθέτω εξειδικευμένη ομάδα επαγγελματιών, έτοιμη να σας εξυπηρετήσει άμεσα. Χρησιμοποιούμε υψηλής ανάλυσης εκτυπώσεις με σκοπό τα αποτελέσματα να είναι ευδιάκριτα και αισθητικά όμορφα. Θα χαρούμε να μας προτιμήσετε και είμαστε πάντα στη διάθεση σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μπουκουβάλας Ελευθέριος - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η επιχείρηση, Αφοί Μπουκουβάλα Ο.Ε., προσφέρει λειτουργικές και αισθητικά όμορφες λύσεις για τις περσίδες και τις ρολλοκουρτίνες του χώρου σας. Δραστηριοποιούμαστε στην κατασκευή ολοκληρωμένων συστημάτων σκίασης από το 1985 και διαθέτουμε εξειδικευμένα συνεργεία, έμπειρους τεχνίτες, σύγχρονο εξοπλισμό και αξιόπιστα προϊόντα, ώστε να σας παρέχουμε εγγυημένες, λειτουργικές και ανθεκτικές κατασκευές. Στόχος μας είναι η συνεχής αναβάθμιση των υπηρεσιών μας για να νιώθετε πάντα δικαιωμένοι για την επένδυσή σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αναστάσης Κανδηλιώτης - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Αναλαμβάνω να πραγματοποιήσω ελαιοχρωματισμούς στον οικιακό αλλά και στον επιχειρησιακό σας χώρο! Με την πολυετή μου εμπειρία έχω μάθει να ξεχωρίζω τις ανάγκες και τις απαιτήσεις ενός χώρου και δίνω αποτελέσματα που να εντυπωσιάζουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Στόχος μου είναι να αφήνω πελάτες χαρούμενους και χώρους προσεγμένους μέχρι την τελευταία πινελιά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μπουκουβάλας Ελευθέριος - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η επιχείρηση, Αφοί Μπουκουβάλα Ο.Ε., προσφέρει λειτουργικές και αισθητικά όμορφες λύσεις για τις πέργκολες των εξωτερικών σας χώρων. Δραστηριοποιούμαστε στην κατασκευή ολοκληρωμένων συστημάτων σκίασης από το 1985 και διαθέτουμε εξειδικευμένα συνεργεία, έμπειρους τεχνίτες, σύγχρονο εξοπλισμό και αξιόπιστα προϊόντα, ώστε να σας παρέχουμε εγγυημένες, λειτουργικές και ανθεκτικές κατασκευές. Στόχος μας είναι η συνεχής αναβάθμιση των υπηρεσιών μας για να νιώθετε πάντα δικαιωμένοι για την επένδυσή σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βασίλης Σιαχίνης - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Αναλαμβάνω την κατασκευή και την τοποθέτηση πέργκολας για τους εξωτερικούς χώρους που σας ενδιαφέρουν. Έχοντας πάνω από 5 χρόνια εμπειρίας, είμαι σε θέση, μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου, να σας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας συστήματα σκίασης. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις δουλειές μας είναι η εξελιγμένη τεχνολογία των προϊόντων που χρησιμοποιούμε, η άριστη ποιότητα των υλικών αλλά και η τεχνογνωσία μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μπουκουβάλας Ελευθέριος - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία Αφοί Μπουκουβάλα Ο.Ε. δραστηριοποιείται στα συστήματα σκίασης από το 1985. Διαθέτουμε εξειδικευμένα συνεργεία, έμπειρους τεχνίτες, σύγχρονο εξοπλισμό και αξιόπιστα προϊόντα ώστε να σας παρέχουμε εγγυημένες υπηρεσίες επισκευής, συντήρησης, μετατροπής & αντικατάστασης τεντών. Ποικιλία σχεδίων, υλικών και χρωμάτων είναι κάποια από τα ανταγωνιστικά μας στοιχεία που μας ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους της αγοράς. Το εκπαιδευμένο και πεπειραμένο μας προσωπικό είναι στη διάθεσή σας για να διαμορφωθεί ο χώρος σας όπως ακριβώς επιθυμείτε. Στόχος μας είναι η συνεχής αναβάθμιση των υπηρεσιών μας για να νιώθετε πάντα δικαιωμένοι για την επένδυσή σας. Επιλέξτε μας και βγείτε κερδισμένοι!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΙΟΒΟΛΟΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στην ανάγκη σας για τοποθέτηση για αποτελεσματικές λύσεις για την εγκατάσταση ρολλού ασφαλείας ή γκαραζόπορτας, στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Δραστηριοποιούμαι σε παντός είδους μεταλλικές κατασκευές και διαθέτω ομάδα από άριστα εκπαιδευμένους συνεργάτες. Ο επαγγελματισμός μας, η συνέπεια και ο γρήγορος χρόνος παράδοσης της εργασίας είναι τα στοιχεία που μας έχουν βοηθήσει έτσι ώστε να έχουμε ένα πιστό πελατολόγιο. Θα χαρώ πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μου, και να με προτιμήσετε για την άριστη κατασκευή των εργασιών σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Προσφέρω άμεσες λύσεις για τις χωματουργικές δουλειές που σας ταλαιπωρούν. Δραστηριοποιούμαι στον ανάλογο κλάδο επί σειρά ετών, συνεργαζόμενος με καταξιωμένους επαγγελματίες διαφόρων τεχνικών ειδικοτήτων, προκειμένου να παρέχουμε άριστα αποτελέσματα σε κάθε περίπτωση. Οι εργασίες μας, χαρακτηρίζονται από τη βαθιά τεχνογνωσία μας και από τις υψηλής ποιότητας τεχνοτροπίες.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Μερεμέτια Ηλιούπολη