3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Εταιρική Ταυτότητα - Logo Ηλιούπολη

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για σχεδιασμό λογότυπου


Δημήτρης Κανελλόπουλος - Σχεδιασμός λογότυπου

Εταιρική Ταυτότητα - Logo - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Προσφέρω αποτελεσματικές λύσεις για τη δημιουργία γραφικών για εταιρίες αλλά και ιδιωτική χρήση και μπορώ να αναλάβω και την επαγγελματική δημιουργία logo. Βρίσκομαι πολλά χρόνια στον χώρο της γραφιστικής και μπορώ να γνωρίζω τις απαιτήσεις των πελατών αλλά και να τους προσφέρω προτάσεις που θα είναι αισθητικά όμορφες. Χαρακτηρίζομαι από τη συνέπεια μου ως προς τα χρονοδιαγράμματα και από την υπευθυνότητα μου απέναντι στον πελάτη μου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βασίλης Διαμάντης - Σχεδιασμός λογότυπου

Εταιρική Ταυτότητα - Logo - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία μας προσφέρει αισθητικές και αποτελεσματικές λύσεις για το σχεδιασμό λογότυπου της εταιρείας σας, ενισχύοντας κασι προβάλλοντας με τον καλύτερο τρόπο την εταιρική σας ταυτότητα. Είμαστε έντονα παθιασμένοι με τις δυνατότητες που παρέχουν η τέχνη και το γραφιστικό σχέδιο, εμπλουτίζοντας τις ζωές των συνεργατών και των πελατών μας. Χαρακτηριζόμαστε από συνέπεια στους χρόνους παράδοσης και υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νίκος Παπαδόπουλος - Σχεδιασμός λογότυπου

Εταιρική Ταυτότητα - Logo - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία μας, αναλαμβάνει εργασίες σχεδιασμού γραφικών και παρέχει εφαρμογές γραφιστικής. Μπορούμε να διαχειριστούμε και την εταιρική ταυτότητά σας, αλλά και να σχεδιάσουμε το εταιρικό σας logo. Διαθέτουμε την εμπειρία, την τεχνογνωσία αλλά και το απαραίτητο πάθος για το αντικείμενο, και έτσι μπορούμε να καλύψουμε ένα ευρύ φάσμα online υπηρεσιών. Αποστολή της εταιρείας μας είναι, να δώσουμε στις επιχειρήσεις και στους επαγγελματίες τη δυνατότητα προβολής με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ