3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Γραφιστική - Graphic Design Ηλιούπολη

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


Νίκος Παπαδόπουλος - Γραφιστική - Graphic Design

Γραφιστική - Graphic Design - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία μας, αναλαμβάνει εργασίες σχεδιασμού γραφικών και παρέχει εφαρμογές γραφιστικής. Διαθέτουμε την εμπειρία, την τεχνογνωσία αλλά και το απαραίτητο πάθος για το αντικείμενο, και έτσι μπορούμε να καλύψουμε ένα ευρύ φάσμα online υπηρεσιών. Αποστολή της εταιρείας μας είναι, να δώσουμε στις επιχειρήσεις και στους επαγγελματίες τη δυνατότητα προβολής με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Κανελλόπουλος - Γραφιστική - Graphic Design

Γραφιστική - Graphic Design - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Προσφέρω αποτελεσματικές λύσεις για τη δημιουργία γραφικών για εταιρίες αλλά και ιδιωτική χρήση. Βρίσκομαι πολλά χρόνια στον χώρο της γραφιστικής και μπορώ να γνωρίζω τις απαιτήσεις των πελατών αλλά και να τους προσφέρω προτάσεις που θα είναι αισθητικά όμορφες. Χαρακτηρίζομαι από τη συνέπεια μου ως προς τα χρονοδιαγράμματα και από την υπευθυνότητα μου απέναντι στον πελάτη μου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βασίλης Διαμάντης - Γραφιστική - Graphic Design

Γραφιστική - Graphic Design - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία, Impulse, προσφέρει αισθητικές και αποτελεσματικές λύσεις για τη δημιουργία γραφικού υλικού για την επιχείρηση σας. Είμαστε έντονα παθιασμένοι με τις δυνατότητες που παρέχουν η τέχνη και το γραφιστικό σχέδιο, εμπλουτίζοντας τις ζωές των συνεργατών και των πελατών μας. Χαρακτηριζόμαστε από συνέπεια στους χρόνους παράδοσης και υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ