15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή κλιματιστικού Ηλιούπολη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για επισκευή ή και τοποθέτηση κλιματιστικού


Γιάννης Καραχάλιος - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η JClima προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Δραστηριοποιούμαστε για 14 χρόνια στον χώρο της ψύξης και ειδικότερα στις ψυκτικές εγκαταστάσεις κλιματισμού. Διαθέτουμε άριστη τεχνογνωσία και δεχόμαστε όλα τα μοντέλα της αγοράς. Οι εγκαταστάσεις γίνονται μετά από κατάλληλη μελέτη του χώρου σας με στόχο την καλύτερη απόδοση του, το χαμηλότερο κόστος και πάνω απ᾽ όλα την υγεία σας. Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι υψηλών προδιαγραφών και χαμηλού κόστους. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα ανταποκριθούμε το συντομότερο δυνατό για την ανεύρεση μιας ασφαλούς και αξιόπιστης, για εσάς, λύσης.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ζαχαρίας Μπομπός - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η AIRFLOW, προτείνει εξειδικευμένες υπηρεσίες στις επισκευές και εγκαταστάσεις κλιματιστικών για τον οικιακό ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο του κλιματισμού και του εξαερισμού πάνω από 20 χρόνια και διαθέτουμε καταξιωμένους τεχνικούς που θα σπεύσουν να σας εξυπηρετήσουν άμεσα. Κατόπιν συνεννόησης αναλαμβάνουμε εργασίες σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής. Οι πελάτες μας μας προτιμούν για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας και τις ιδιαίτερα χαμηλές μας τιμές. Τα ανταλλακτικά ου χρησιμοποιούμε προέρχονται από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου και είναι εγγυημένης ποιότητας. Θα χαρούμε πολύ να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας και να σας παρέχουμε πλήρως λειτουργικά κλιματιστικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωάννης Μανανεδάκης - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Είμαι ο Ιωάννης Μανανεδάκης και προσφέρω υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης κλιματιστικών με επιτυχημένα αποτελέσματα εδώ και χρόνια και διαθέτω πολλούς ικανοποιημένους πελάτες στο ενεργητικό μου. Κατέχω πολυετή εμπειρία στον χώρο της ψύξης και γνωρίζω τις ανησυχίες των πελατών μου, με αποτέλεσμα να μπορώ να τους βοηθήσω με τον βέλτιστο τρόπο και σε γρήγορους χρόνους. Με διακατέχει μεγάλο αίσθημα υπευθυνότητας και συνέπειας απέναντι στον πελάτη. Σκοπός μου είναι να εξασφαλίζω επαγγελματικά αποτελέσματα για τους πελάτες μου. Οι τιμές μου ανταποκρίνονται στις δυσκολίες της εποχής. Είμαι στη διάθεση σας για να καλύψω τις ψυκτικές σας εργασίες και να κερδίσω την εμπιστοσύνη σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΕΧΝΙΤΕΣ 365 - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Είμαστε μια εταιρεία που με συνέπεια και υπευθυνότητα αναλαμβάνει να δώσει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση των κλιματιστικών σας. Οι ψυκτικοί μας μπορούν να αντεπεξέλθουν ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες εργασίες άμεσα και οικονομικά. Ενημερωνόμαστε καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα μας και επιδιώκουμε να εφαρμόζουμε νέες μεθόδους που θα βελτιώσουν την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Συνδυάζουμε υψηλή τεχνογνωσία με τιμές που ξαφνιάζουν σε αναλογία με την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών. Σκοπός μας είναι η εξασφάλιση επαγγελματικών αποτελεσμάτων με τιμές ασυναγώνιστες. Είμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και να εξασφαλίσουμε ποιοτικά αποτελέσματα για εσάς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΨΥΧΟΓΙΟΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Ονομάζομαι Σπυρίδων Ψυχογιός και ως ψυκτικός αναλαμβάνω να δώσω έξυπνες και συμφέρουσες λύσεις για την επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας με επιτυχημένα αποτελέσματα. Διαθέτω πολυετή πείρα και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που μου δίνουν άρτια λειτουργικά αποτελέσματα. Φροντίζω ανά τακτά χρονικά διαστήματα να ανανεώνω τον εξοπλισμό μου και να ενημερώνομαι για τα ανταλλακτικά που υπάρχουν στην αγορά για να μπορώ να καλύψω τις ανάγκες σας. Συνδυάζω υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και εγγυώμαι πλήρως λειτουργικά αποτελέσματα. Μοναδικός μου στόχος είναι η άμεση εξυπηρέτησή σας και η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μου. Είμαι η λύση για το κλιματιστικό σας και θα εντυπωσιαστείτε από τις παρεχόμενες υπηρεσίες μου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Ονομάζομαι Παπανδρέου Λουκάς και προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση των κλιματιστικών σας. Διαθέτω τεχνογνωσία και εξοπλισμό και μπορώ να ανταποκριθώ στις ανάγκες όλων των μοντέλων κλιματιστικών. Συνδυάζω ευγένεια χαρακτήρα με σεβασμό στον χώρο και τον χρόνο του πελάτη. Χρησιμοποιώ εξοπλισμό που συνεχώς ανανεώνεται για να μπορώ να αντεπεξέλθω ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες περιπτώσεις. Στοχεύω σε επαγγελματικά και λειτουργικά αποτελέσματα που ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Είμαι επαγγελματίας και φροντίζω να παραδίδω επαγγελματικά αποτελέσματα που αντιπροσωπεύουν την ποιότητα της εργασίας μου και ικανοποιούν απόλυτα τους πελάτες μου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

OIKO EPISKEVES - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η ομάδα μας διαθέτει πολυετή εμπειρία στον χώρο για να δώσει λύσεις σε παντός τύπου εργασίες επισκευής και εγκατάστασης των κλιματιστικών σας . Διαθέτουμε έμπειρους συνεργάτες που θα σας συμβουλέψουν για λύσεις με βάση το δικό σας συμφέρον. Η άρτια τεχνογνωσία που διαθέτουμε και ο εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας εξασφαλίζουν επαγγελματικά αποτελέσματα υψηλών προδιαγραφών. Η ποιότητα των ανταλλακτικών μας καθώς και ο εξοπλισμός μας εξασφαλίζει μακροχρόνια αποτελέσματα. Είμαστε εκατό τις εκατό σίγουροι για ένα εξαιρετικά λειτουργικό και οικονομικό αποτέλεσμα. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε και να χαρίσουμε στο κλιματιστικό σας την υψηλή απόδοση που του ταιριάζει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

KLIMA SYSTEM - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η ομάδα μας αναλαμβάνει αν προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας σε ιδιωτικούς ή επαγγελματικούς χώρους και εξασφαλίζουμε για εσάς επαγγελματικά αποτελέσματα. Διαθέτουμε πολυετή πείρα και σε συνδυασμό με τον εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε και τις πιο δύσκολες καταστάσεις. Δίνουμε εξειδικευμένες λύσεις με γνώμονα τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας και βελτιώνουμε την καθημερινότητά σας με την παράδοση κλιματιστικών υψηλής αποδοτικότητας. Στόχος μας είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στον σεβασμό του χώρου και του χρόνου του πελάτη. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια και συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ Δ. ΤΣΙΜΠΡΟΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Ονομάζομαι Ιωάννης Τσίμπρος και εδώ και χρόνια με συνέπεια και υπευθυνότητα αναλαμβάνω να δώσω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση των κλιματιστικών. Με την πολυετή μου εμπειρία μπορώ να δώσω άμεσες λύσεις και λειτουργικές και να ικανοποιήσω τις ανάγκες και τις απαιτήσεις κάθε πελάτη. Η άρτια τεχνογνωσία μου και η αγάπη για την δουλειά μου με βοηθάει να εξελίσσομαι. Συνδυάζω συνέπεια, οργάνωση και προσοχή στην λεπτομέρεια με επαγγελματισμό και σεβασμό στον χώρο και τον χρόνο του πελάτη. Μοναδικός μου στόχος είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μου τόσο από άποψη υπηρεσιών όσο και από άποψη τιμής. Είμαι δίπλα σας και ανταποκρίνομαι ανά πάσα στιγμή στο πρόβλημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΣΟΥΛΟΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Ονομάζομαι Απόστολος Τσούλος και είμαι επαγγελματίας ψυκτικός που προσφέρει εγγυημένες και λειτουργικές λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας για επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους. Χρησιμοποιώ εξοπλισμό που ανταποκρίνεται σε οποιοδήποτε μοντέλο κλιματιστικού άμεσα και ταχύτατα. Διακρίνομαι για την ευγένεια που διαθέτω ως επαγγελματίας αλλά και τον σεβασμό που δείχνω σε κάθε χώρο του πελάτη, φροντίζοντας να τον επιστρέφω ακριβώς όπως τον παρέλαβα. Στόχος μου είναι να προσφέρω αποτελέσματα άμεσα, γρήγορα και λειτουργικά που θα έχουν αντοχή στην φθορά του χρόνου. Βρίσκομαι σε ετοιμότητα να δώσω άμεσες και οικονομικές λύσεις για το κλιματιστικό σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SPYROY SERVICE - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η επιχείρησή μας εδώ και χρόνια αποτελεί την πρώτη επιλογή στις εργασίες επισκευής και εγκατάστασης του κλιματιστικού σας ανά πάσα ώρα και στιγμή το επιθυμείτε. Με συνέπεια και οργάνωση, αναλαμβάνουμε την κάθε εργασία και προτείνουμε εγγυημένες λύσεις. Η υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας είναι και οι ιδιαίτερα οικονομικές μας τιμές είναι ο λόγος που μας επιλέγουν οι πελάτες μας. Ο εξοπλισμός μας μπορεί να αντεπεξέλθει σε όλα τα μοντέλα κλιματιστικών ανεξαρτήτως εταιρείας. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να δώσουμε ολοκληρωμένες λύσεις στο πρόβλημά σας και να αναπτύξουμε σχέση συνεργασίας μαζί σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΛΕΛΗΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Ονομάζομαι Παναγιώτης Γιαλέλης και είμαι εδώ να δώσω λειτουργικές και συμφέρουσες λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Διαθέτω εμπειρία, τεχνογνωσία και ευγένεια χαρακτήρα που με κάνουν να ξεχωρίζω ανάμεσα στους υπόλοιπους ψυκτικούς. Εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μου αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μου που φροντίζουν να αναπτύσσουν σχέσεις μακροχρόνιας συνεργασίας μαζί τους. Εξασφαλίζω μακροχρόνια και λειτουργικά αποτελέσματα ενώ παράλληλα εξασφαλίζω την πλήρη ικανοποίηση του πελάτη. Είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να δώσω εγγυημένες και λειτουργικές λύσεις με συνέπεια και επαγγελματισμό!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΟΙΚΟ - SERVICES ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Προσφέρουμε εγγυημένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση των κλιματιστικών σας οποιαδήποτε στιγμή το χρειαστείτε. Οι συνεργάτες μας έχοντας εμπειρία χρόνων θα σας συμβουλέψουν και θα δώσουν άμεσες λύσεις στο πρόβλημά σας. Συνδυάζουμε προσωπικό που διαθέτει υψηλό βαθμό τεχνογνωσίας με αποτελέσματα που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς. Ενημερωνόμαστε μέσω σεμιναρίων για τις εξελίξεις στον τομέα μας και στοχεύουμε στην παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών και γι' αυτό φροντίζουμε να ανανεωνόμαστε συνεχώς και να εφαρμόζουμε νέες τεχνικές για την σωστότερη λειτουργία του κλιματιστικού σας. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας και η επιλογή αυτή θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MASTER COOL - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία μας διαθέτει τον εξοπλισμό και τους επαγγελματίες για να αντεπεξέλθει στην επισκευή και εγκατάσταση των κλιματιστικών σας. Οι συνεργάτες μας διαθέτουν την εμπειρία και την ευγένεια του χαρακτήρα για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες όλων των πελατών άμεσα και με γνώμονα το συμφέρον των πελατών τους. Ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα είναι η πολυετή μας εμπειρία και η άρτια εξειδίκευσή σας. Αγαπάμε την δουλειά μας και φροντίζουμε να ολοκληρώνουμε με επιτυχία οποιαδήποτε εργασία μας ανατίθεται. Μοναδικός μας στόχος είναι η ευχαρίστηση των πελατών μας και η ανάπτυξη σχέσεων αμοιβαίας εκτίμησης. Βρισκόμαστε δίπλα σας οποιαδήποτε στιγμή να δώσουμε λύσεις στα προβλήματά σας εύκολα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΤΣΗΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Είμαι ο Κάτσης Αλέξανδρος και είμαι έτοιμος καθημερινά να δώσω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση των κλιματιστικών σας άμεσα και με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Με την πολυετή μου εμπειρία ανταποκρίνομαι στις ανάγκες σας και διαθέτω την γνώση και την εμπειρία να διαχειριστώ προβλήματα σε όλα τα μοντέλα κλιματιστικών. Η άρτια τεχνογνωσία μου και τα μακροχρόνια αποτελέσματα που προσφέρω είναι οι λόγοι που διαθέτω μεγάλο πελατολόγιο. Ανταγωνιστικό μου πλεονέκτημα αποτελεί η ευγένεια του χαρακτήρα μου και ο σεβασμός που δείχνω στον χώρο και τον χρόνο των πελατών μου. Περιμένω καθημερινά να αναλάβω την εργασία σας και να εκπληρώσω κάθε σας επιθυμία!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Επισκευή κλιματιστικού Ηλιούπολη - 15 ειδικοί στα κλιματιστικά