4 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Μεταφορές Εμπορευμάτων Ηλιούπολη

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


Δημήτρης Στασινός - Επαγγελματικές Μεταφορές

Μεταφορές Εμπορευμάτων - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία μας προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μεταφοράς εμπορευμάτων, με μεγάλη επιτυχία, τα τελευταία χρόνια. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο από το 1959, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες μεταφοράς, καλύπτοντας τις ανάγκες των ιδιωτών, αλλά και των επιχειρήσεων, που μας επιλέγουν. Το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας είναι πάντα έτοιμο να μεταφέρει την περιουσία σας με φροντίδα, προσοχή και υπευθυνότητα, με προσωπική επίβλεψη ειδικού καθ’ όλη την διάρκεια εργασίας. Αντιλαμβανόμενοι την κρίση που περνά η αγορά, έχουμε προχωρήσει σε σημαντική μείωση των τιμών μας διατηρώντας παράλληλα τις υπηρεσίες μας σε υψηλά επίπεδα. με στόχο την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

VANAKIAS ΦΑΓΗΤΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - Επαγγελματικές Μεταφορές

Μεταφορές Εμπορευμάτων - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να δώσει ολοκληρωμένες λύσεις στις μεταφορές των εμπορευμάτων σας, άμεσα και αποτελεσματικά, έχοντας ως γνώμονα την ασφάλεια και προστασία των αντικειμένων σας από την στιγμή παραλαβής έως την στιγμή παράδοσης. Διαθέτουμε μόνιμο και έμπειρο προσωπικό εξειδικευμένο στη συσκευασία και μεταφορά κάθε είδους αντικειμένων και εμπορευμάτων. Συνδυάζουμε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας με εξειδικευμένο προσωπικό και εγγυόμαστε την σωστή μεταφορά των προϊόντων σας. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και με τις καλύτερες τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΣΗΦ ΑΡΜΑΚΟΛΑΣ - Επαγγελματικές Μεταφορές

Μεταφορές Εμπορευμάτων - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η μεταφορική μου, αναλαμβάνει την επαγγελματική μεταφορά των εμπορευμάτων σας, εύκολα και ανώδυνα. Έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο των μεταφορών, βρίσκομαι σε θέση να πραγματοποιήσω μαζί με τους αξιόπιστους συνεργάτες μας ένα εύρος υπηρεσιών. Το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας είναι πάντα έτοιμο να μεταφέρει την περιουσία σας με φροντίδα, προσοχή και υπεθυνότητα, με προσωπική επίβλεψη ειδικού καθ’ όλη την διάρκεια εργασίας.Οι τιμές μας παραμένουν ακόμα πιο προσιτές σε αυτές τις δύσκολες οικονομικά εποχές, ενώ ταυτόχρονα τηρούμε την ποιότητα, σε υψηλά επίπεδα! Επιλέξτε μας για μεταφορές εμπορευμάτων ανώτερης ποιότητας, σε τιμές που θα σας εκπλήξουν θετικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

PLANET ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ - Επαγγελματικές Μεταφορές

Μεταφορές Εμπορευμάτων - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η μεταφορική εταιρεία, PLANET ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ, προσφέρει λειτουργικές και άμεσες λύσεις για την επαγγελματική μεταφορά σας, εντός νομού Αττικής. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των μεταφορών και διαθέτουμε έμπειρους και αξιόπιστους συνεργάτες, καθώς και άρτιο εξοπλισμό. Αναλαμβάνουμε μεταφορές εμπορευμάτων όπως και μετακομίσεις επαγγελματικών χώρων. Είμαστε πολύ προσεκτικοί με τα εύθραυστα και τα πολύτιμα αντικείμενα σας και εξίσου συνεπείς με τον χώρο, τον χρόνο και το κόστος που έχουν συμφωνηθεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Επαγγελματικές Μεταφορές Ηλιούπολη