15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Διοργάνωση εκδηλώσεων Ηλιούπολη

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


Anais Catering Αθανάσιος Καραγιάννης - Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργάνωση εκδηλώσεων - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία μας, Anais, προσφέρει υπηρεσίες catering για γάμους και εκδηλώσεις. Η ομάδα μας, φροντίζει για την ικανοποίηση των γαστρονομικών σας απαιτήσεων για κάθε είδους εκδήλωση και όχι μόνο αφού παρέχουμε και άλλες υπηρεσίες σχετικές με την εκδήλωση, που επιθυμείτε να ολοκληρώσετε. Η ομάδα του Anais, αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες, πρόθυμους και φιλικούς να εξυπηρετήσουν τους καλεσμένους σας. Τα στοιχεία που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε, είναι η μεγάλη αγάπη για τη δουλειά που κάνουμε, αλλά και το πάθος μας για την ολοκλήρωση μιας επιτυχημένης εργασίας. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να ανταποκριθούμε με συνέπεια και οργάνωση σε κάθε εκδήλωση και να σας εξασφαλίσουμε ονειρικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΛΙΖΑ - ΜΠΟΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΠΟΛΗΣ ΗΛΙΑΣ ΟΕ - Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργάνωση εκδηλώσεων - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη διοργάνωση δεξιώσεων για τις προσωπικές σας στιγμές κάθε είδους. Το πλήρως καταρτισμένο προσωπικό μας είναι εδώ για να σας βοηθήσει στις επιλογές σας, το στολισμό χώρου, τον μπουφέ, τη μουσική και εν γένει, συνολικά στην εκδήλωση που θέλετε να πραγματοποιήσετε. Η συνεχής εξέλιξη των υπηρεσιών μας και η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας αποτελεί βασική μας προτεραιότητα. Σκοπός μας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, γι΄αυτό και αναπτύσσουμε τις υπηρεσίες μας, έτσι ώστε κάθε εκδήλωση να ανταποκρίνεται πλήρως στους στόχους σας. Περιμένουμε να ανταποκριθούμε σε κάθε σας αίτημα άμεσα και υπεύθυνα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SOVEREIGN EVENT SYSTEMS - Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργάνωση εκδηλώσεων - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η επιχείρησή μας παρέχει εξειδικευμένες λύσεις στις υπηρεσίες διοργάνωσης εκδηλώσεων και καθημερινά ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στον τομέα μας και προτείνουμε λύσεις με βάση την αισθητική των πελατών μας και το όραμά τους. Εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μας αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας. Συνδυάζουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που μπορεί να φέρει εις πέρας οποιαδήποτε εργασία. Ο εξοπλισμός μας μπορεί να εξυπηρετήσει οποιαδήποτε επιθυμία σας. Στόχος μας είναι η ευχαρίστηση των πελατών μας και η ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνιας εμπιστοσύνης μαζί του. Επιλέξτε μας για εκδηλώσεις που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στις αναμνήσεις σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΑΓΙΚΟ ΡΑΒΔΙ - Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργάνωση εκδηλώσεων - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η επιχείρησή μας εδώ και χρόνια παρέχει εγγυημένες υπηρεσίες διοργάνωσης εκδηλώσεων με σκοπό να εξασφαλίσουμε για τους πελάτες μας την εκδήλωση των ονείρων τους. Συνδυάζουμε άριστες τιμές με συστήματα που λειτουργούν άψογα και διοργάνωση που διακρίνεται για την προσοχή και την οργάνωση. Οι πελάτες μας επιλέγουν τις υπηρεσίες μας για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών με μακροχρόνια αντοχή. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης μαζί τους. Περιμένουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας και να σας ικανοποιήσουμε απόλυτα με τις υπηρεσίες μας. Προτιμήστε μας και τα αποτελέσματα θα δικαιώσουν τη επιλογή σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ENTER ONE - ΜΑΡΑΤΟΣ Δ ΑΦΕΝΤΟΥΛΗΣ Γ ΟΕ - Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργάνωση εκδηλώσεων - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία μας ασχολείται με την διοργάνωση συνεδρίων και εκδηλώσεων, εκπληρώνοντας τις επιθυμίες και του πιο απαιτητικού πελάτη. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης και στόχος μας η ικανοποίησή του μέσα από την παροχή επαγγελματικής διοργάνωσης, που ξεπερνά τις προσδοκίες του. Το βέβαιο είναι ότι τόσο οι προσιτές τιμές μας, σε συνδυασμό με το υψηλό επίπεδο της παρεχόμενης ποιότητας, όσο και η πολυετής πείρα που διαθέτουμε στην άψογη διεξαγωγή πολυπληθών εκδηλώσεων, θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα. Είμαστε έτοιμοι να φέρουμε εις πέρας κάθε εργασία αρκεί να επιλέξετε τις υπηρεσίες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΟΜΑΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργάνωση εκδηλώσεων - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η ομάδα μας εξειδικεύεται στον τομέα της διοργάνωσης εκδηλώσεων και μπορεί να σας βοηθήσει σε όλο το φάσμα των υπηρεσιών που χρειάζεται για να στηθεί μια εκδήλωση με άμεση εξυπηρέτηση και οικονομικές τιμές. Η πολύχρονη εμπειρία μας, μας δίνει την δυνατότητα να αντιλαμβανόμαστε τις ανάγκες των πελατών μας άμεσα και να μπορούμε να ανταποκριθούμε σε κάθε τους αίτημα και να τους προτείνουμε λύσεις που να ταιριάζουν στην αισθητική τους. Σκοπός μας είναι να εξασφαλίσουμε για εσάς τις εκδηλώσεις των ονείρων σας και να σας παραδώσουμε μία ημέρα που δεν θα την ξεχάσετε. Επιλέξτε μας και δεν θα απογοητευθείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

JOLLYPOP ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργάνωση εκδηλώσεων - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία μας παρέχει εδώ και χρόνια εγγυημένες υπηρεσίες διοργάνωσης εκδηλώσεων με μοναδικό στόχο να εκπληρώσει τα όνειρα και τις επιθυμίες των πελατών της. Βρισκόμαστε στον χώρο χρόνια και φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα μας και να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις με γνώμονα τις ανάγκες και τις οικονομικές δυνατότητες των πελατών μας. Η ευγένεια του χαρακτήρα μας, ο εξειδικευμένος εξοπλισμός μας και οι οικονομικές μας τιμές αποτελούν για εμάς τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα. Περιμένουμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας και να σας χαρίσουμε αξέχαστε στιγμές χαράς και ικανοποίησης που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στην μνήμη σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MY EVENT PLANNER - Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργάνωση εκδηλώσεων - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η επιχείρησή μας βρίσκεται εδώ και χρόνια στον τομέα της διοργάνωσης εκδηλώσεων και διοργανώνει μία ευρεία γκάμα εκδηλώσεων με βάση την αισθητική και τις ανάγκες των πελατών της. Είμαστε στον χώρο εδώ και χρόνια και μπορούμε να σας προτείνουμε εξατομικευμένες λύσεις που να ταιριάζουν στην συγκεκριμένη περίσταση. Βασικός μας στόχος είναι η συνεχής εξέλιξη των υπηρεσιών μας και η καλή συνεργασία με τους πελάτες μας έτσι ώστε να τους προσφέρουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούν. Οι τιμές μας συμβαδίζουν με την εποχή. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να σας εξυπηρετήσουμε με συνέπεια και επαγγελματισμό. Εμπιστευθείτε μας για την εκδήλωση των ονείρων σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΦΛΥΤΖΑΝΗΣ Ε. - ΠΑΛΤΟΓΛΟΥ Κ. ΟΕ - Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργάνωση εκδηλώσεων - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η επιχείρησή μας παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες διοργάνωσης εκδηλώσεων με σκοπό την κάλυψη των αναγκών των πελατών μας. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και εγγυόμαστε την απόλυτη οργάνωση στις εκδηλώσεις σας. Με γνώμονα τις ανάγκες και το συμφέρον του πελάτη προτείνουμε δημιουργικές και οικονομικές λύσεις. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας με την παράδοση επαγγελματικών και αξιόπιστων αποτελεσμάτων. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να μας προτιμήσετε. Είμαστε έτοιμοι να φέρουμε εις πέρας κάθε εργασία που επιθυμείτε και να σας ικανοποιήσουμε απόλυτα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

BEAUTY GREECE TSIRIMOKOU - Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργάνωση εκδηλώσεων - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η επιχείρησή μας παρέχει άμεσες υπηρεσίες διοργάνωσης εκδηλώσεων και δραστηριοποιείται στην Ηλιούπολη πολύ καιρό. Φροντίζουμε το προσωπικό μας να εκπαιδεύεται συνεχώς για τις εξελίξεις στον χώρο για να μπορεί να αντεπεξέλθει σε οποιαδήποτε πρόκληση. Σκοπός μας, είναι η κάλυψη των αναγκών των πελατών μας και η παράδοση αποτελεσμάτων υψηλής ποιότητας που θα ανταποκρίνονται στις επιθυμίες τους. Εξασφαλίζουμε μία τέλεια και πλήρως οργανωμένη εκδήλωση. Η ευχαρίστησή σας αποτελεί βασική μας προτεραιότητα. Είμαστε στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσουμε με άμεσα και οικονομικά. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας και η επιλογή αυτή θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

DJ CLUB - Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργάνωση εκδηλώσεων - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία μας με την έμπειρη ομάδα της προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις στην διοργάνωση εκδηλώσεων. Διαθέτουμε ομάδα εξειδικευμένων ατόμων με πολυετή εμπειρία στις εκδηλώσεις που μπορούν να φέρουν εις πέρας ακόμη και τις φαινομενικά πιο δύσκολες εργασίες. Μπορούμε να αναλάβουμε οποιαδήποτε εκδήλωση είτε αφορά επαγγελματικές εκδηλώσεις είτε προσωπικές στιγμές. Στοχεύουμε σε ικανοποιημένους πελάτες και σε άμεσα αποτελέσματα. Εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μας αποτελούν τα επαγγελματικά και μακροχρόνια αποτελέσματα που προσφέρουμε. Οι τιμές μας ανταποκρίνονται στην εποχή και οι υπηρεσίες μας είναι υψηλών προδιαγραφών. Εμπιστευθείτε μας και δεν θα χάσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΛΑΧΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργάνωση εκδηλώσεων - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η διοργάνωση εκδηλώσεων αποτελεί τον τομέα ειδίκευσής μας και παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσει με μοναδικό στόχο να εκπληρώσουμε τα όνειρα των πελατών μας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο πολλά έτη με αποτέλεσμα να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε άμεσα και γρήγορα τις ανάγκες των πελατών μας. Χαρακτηριζόμαστε από τη συνέπεια που δείχνουμε στα χρονοδιαγράμματα από τον επαγγελματισμό και την υπευθυνότητά μας. Ο εξοπλισμός μας έχει δοκιμαστεί και έχει καταφέρει να τις φέρει εις πέρας όλες τις εκδηλώσεις που έχουμε αναλάβει με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Είμαστε σε ετοιμότητα καθημερινά όλο το 24ωρο να δώσουμε άμεσες και ολοκληρωμένες λύσεις με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών των πελατών μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

DJS4U ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργάνωση εκδηλώσεων - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να οργανώσουμε την εκδήλωση που επιθυμείτε με μοναδικό σκοπό να σας ικανοποιήσουμε και να προσφέρουμε σε εσάς και τους καλεσμένους σας αξέχαστες στιγμές. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές και μπορούμε να ανταποκριθούμε ακόμη και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις για το συμφέρον σας. Παρέχουμε ολοκληρωμένες και δημιουργικές προτάσεις άμεσα και υπεύθυνα. Συνδυάζουμε ευγένεια χαρακτήρα του προσωπικού μας με την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Είμαστε στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθούμε σε κάθε σας αίτημα άμεσα και αποτελεσματικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΞΙΜΠΙΤ ΑΕ - Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργάνωση εκδηλώσεων - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να δώσουμε ολοκληρωμένες λύσεις στις υπηρεσίες διοργάνωσης εκδηλώσεων με σκοπό την εξασφάλιση ονειρικών events με γνώμονα τις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών μας. Επιθυμούμε να μας εμπιστευθείτε για κάθε σας εκδήλωση και εγγυόμαστε ότι τα αποτελέσματα θα εκπλήξουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες μας. Συνδυάζουμε άριστες τιμές με υψηλή αποδοτικότητα στα συστήματα που χρησιμοποιούμε στην διοργάνωσή σας. Εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μας αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας. Περιμένουμε καθημερινά να φέρουμε εις πέρας κάθε εργασία με συνέπεια και επαγγελματισμό. Εμπιστευθείτε μας και δεν θα χάσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SHOWTIME ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργάνωση εκδηλώσεων - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία μας παρέχει άμεσες λύσεις στον τομέα της διοργάνωσης εκδηλώσεων με άμεσες και εξατομικευμένες προτάσεις υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Διαθέτουμε εξειδικευμένους συνεργάτες που μπορούν να αντεπεξέλθουν ακόμη και στις φαινομενικά πιο απαιτητικές εκδηλώσεις και να τις μετατρέψουν σε αξέχαστες στιγμές. Χαρακτηριζόμαστε από τη συνέπεια που δείχνουμε στα χρονοδιαγράμματα και από την υπευθυνότητα απέναντι στις απαιτήσεις του πελάτη. Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας και η παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων και με τις καλύτερες τιμές. Περιμένουμε καθημερινά να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας και να διασφαλίσουμε μια πλήρως οργανωμένη εκδήλωση!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Διοργάνωση εκδηλώσεων Ηλιούπολη