15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Διατροφολόγοι Ηλιούπολη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επαγγελματίες Διαιτολόγοι και Διατροφολόγοι


Ολυμπία Βλασερού - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Με πολυετή εμπειρία στο τομέα της διατροφολογίας, αναλαμβάνω την απόλυτη ανανέωση σας. Βρίσκομαι κοντά σας, προσφέροντας σας μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών τόσο για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων όσο και για την πρόληψη τους.Μοναδικός μου στόχος είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών σε θέματα διατροφής με σκοπό την υιοθέτηση ενός συνολικά πιο υγιεινού τρόπου ζωής, επιφέροντας με αυτό τον τρόπο βελτίωση της ποιότητας ζωής σας. Επιλέξτε με για να αποκτήσετε ευεξία και το επιθυμητό ιδανικό βάρος για εσάς και αποκτήστε και διατηρήστε το σώμα που πάντα ονειρευόσασταν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Πανόπουλος - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Ονομάζομαι Παναγιώτης Πανόπουλος και είμαι διαιτολόγος. Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο έχω τη δυνατότητα να δημιουργήσω το κατάλληλο πρόγραμμα για εσάς με σκοπό όχι μόνο την απώλεια βάρους, αλλά και την ευεξία σας.Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω είναι η πολυετής εμπειρία, ο επαγγελματισμός αλλά και η ψυχολογική υποστήριξη στους πελάτες μου! Στόχος μου, είναι η άμεση επίτευξη ρεαλιστικών στόχων, μέσα από μια εποικοδομητική και ευχάριστη συνεργασία. Είμαι έτοιμη να σας εξυπηρετήσω με συνέπεια και σεβασμό στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας!Θα χαρώ πολύ να με επιλέξετε και να αλλάξω την ζωή σας, ως προς το καλύτερο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νικόλαος Σόλομον - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Το γραφείο μας δίνει οριστικές λύσεις στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με την διατροφή σας και εγγυάται ότι θα σας παρέχει μόνιμα αποτελέσματα μέσα από εξατομικευμένα προγράμματα. Ειδικευόμαστε στον χώρο της διαιτολογίας και διατροφολογίας για πολλά χρόνια και η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες, έτοιμους να σας αναλάβουν. Οι πελάτες μας, μας εμπιστεύονται λόγω της άμεσης και άψογης επαγγελματικής εξυπηρέτησης και των μακροχρόνιων αποτελεσμάτων που προσφέρουμε για την ζωή τους. Σκοπός μας είναι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των πελατών μας σχεδιάζοντας ολοκληρωμένα προγράμματα που θα είναι προσαρμοσμένα στην καθημερινότητα των πελατών μας. Είμαστε στη διάθεση σας και να είστε σίγουροι ότι θα εντυπωσιαστείτε από τα αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΕΛΙΣΤΑΣ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Στο Διαιτολογικό γραφείο μας σας προσφέρουμε λύσεις ανώτερης ποιότητας, που συμφωνούν με τις ανάγκες του κάθε πελάτη μας. Στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών που θα σας κάνουν ευτυχισμένους και υγιείς. Αντιμετωπίζουμε την παχυσαρκία ενηλίκων και παιδιών, δίνουμε διατροφικές συμβουλές για κλινικές και καρδιοαγγειακές παθήσεις, σακχαρώδη διαβήτη, εγκυμοσύνη κ.α. Παρέχουμε υπηρεσίες λιπομέτρησης και εξατομικευμένες διατροφικές προτάσεις, ανάλογες των αναγκών και των προτιμήσεων του καθενός. Μοναδικός μας στόχος είναι η παροχή ενός εξατομικευμένου προγράμματος διατροφής που θα δώσει τα επιθυμητά για τον πελάτη αποτελέσματα. Επιλέξτε μας για σίγουρη ευεξία και υγεία!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΗ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Το διαιτολογικό μας αναλαμβάνει λιπομέτρηση και κλινική διαιτολογία και παρέχει εξειδικευμένες λύσεις με σκοπό να ευχαριστήσει τους πελάτες του και να τους παρέχει τα επιθυμητά για εκείνους αποτελέσματα. Η Παχυσαρκία είναι πάθηση που εκτός του ότι συντομεύει την ζωή καταστρέφει και την ποιότητα της. Το κλειδί της επιτυχίας στην απώλεια του βάρους και κυρίως στη διατήρησή αυτής, είναι η εστίαση στην αλλαγή των διατροφικών συνηθειών. Σκοπός μας είναι να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας και να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής τους. Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας και αρκεί μία επίσκεψη για να μας εμπιστευθείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SMARTEST ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Το κέντρο μας ασχολείται χρόνια με τον τομέα της διαιτολογίας και της διατροφολογίας με εξαιρετικά αποτελέσματα. Διαθέτουμε εξειδικευμένους συνεργάτες που φροντίζουν με τον καλύτερο τρόπο κάθε πελάτη. Είμαστε ένα αξιόπιστο κέντρο, το οποία δεσμεύεται να παρέχει μόνο τα καλύτερα προγράμματα, για όλους τους τύπους χώρων, βάσει των ιδιαίτερων αναγκών σας. Ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στον τομέα μας για να είμαστε βέβαιοι ότι παρέχουμε τα επιθυμητά για τους πελάτες μας αποτελέσματα. Όλες μας οι υπηρεσίες μας στηρίζονται στην προσοχή και την επίβλεψη της βελτίωσης του πελάτη και πραγματοποιούνται σύμφωνα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε πελάτη. Είμαστε έτοιμοι καθημερινά να φέρουμε εγγυημένες λύσεις στο πρόβλημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Πανόπουλος - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Το Πρότυπο Διαιτολογικό τμήμα της επιχείρησής μας είναι εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα αξιολόγησης του οργανισμού, μπορεί να προσεγγίσει απόλυτα τις ανάγκες του ενδιαφερόμενου. Σεβόμενοι λοιπόν πάντα τις προτιμήσεις και ανάγκες του κάθε ατόμου, η εξατομικευμένη προσέγγιση της απώλειας βάρους και η κάλυψη διατροφικών αναγκών αποτελούν εύκολες και αποτελεσματικές διαδικασίες, χωρίς στέρηση. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και η βελτίωση της ποιότητας της καθημερινότητάς τους. Επιλέξτε μας για ευεξία και βελτίωση της ζωής σας, με εξατομικευμένες υπηρεσίες, ανάλογα με τις ανάγκες σας σε προσιτές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΝΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η έμπειρη διαιτολόγος-διατροφολόγος προτείνει διαιτολόγιο εξατομικευμένο, εύκολο στην εφαρμογή, με βάση τις διατροφικές συνήθειες και προτιμήσεις του κάθε ατόμου. Όλα αυτά γίνονται μετά από τη συμπλήρωση συγκεκριμένου ερωτηματολογίου, έλεγχο ιατρικών εξετάσεων και βάσει ειδικών μετρήσεων. Ως πρωταρχικό στόχο τον καθορισμό των πραγματικών διατροφικών αναγκών του κάθε ατόμου, ανάλογα με τα ανθρωπομετρικά του χαρακτηριστικά, την κατάσταση της υγείας του, την κληρονομικότητα, την προσωπικότητά του, τη φυσική δραστηριότητα, τον τρόπο ζωής (ωράριο, ύπνος, στρες, τόπος διαμονής και είδος εργασίας), το βασικό του μεταβολισμό, τις κλιματολογικές συνθήκες. Βρίσκεται στην διάθεσή σας για ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα με επιτυχημένα αποτελέσματα. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να την επιλέξετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΑΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Είμαι έμπειρος διατροφολόγος και διαθέτω στο ενεργητικό μου πολλούς ευχαριστημένους πελάτες με εντυπωσιακές αλλαγές στον τρόπο ζωής τους. Έχω πολλά χρόνια εμπειρίας στον κλάδο και παρέχω υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Ο σεβασμός προς τους πελάτες μου και η εγγύηση εργασίας, που παρέχω είναι κάποιοι από τους λόγους που έχω σταθερή πορεία στον χώρο και σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μου. Σκοπός μου είναι να παρέχω τα επιθυμητά για εσάς αποτελέσματα χωρίς υπερβολές . Οι γνώσεις και η ευγένειά μου αποτελούν τα στοιχεία για τα οποία με επιλέγουν οι πελάτες μου. Εγγυώμαι την βελτίωση της καθημερινότητά σας και την ενίσχυση της αυτοπεποίθησή σας. Εμπιστευθείτε με για προγράμματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας. Βρίσκομαι ανά πάσα στιγμή στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΑΜΟΣ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Είμαι η λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με το βάρος σας και εγγυώμαι ότι θα σταθώ δίπλα σας οποιαδήποτε στιγμή το επιλέξετε σε όλη την διαδικασία και μαζί θα βελτιώσουμε την καθημερινότητά σας στο έπακρο. Συμβαδίζοντας με τις εξελίξεις στον κλάδο μου και έχοντας μεγάλη αγάπη και εξειδικευμένες γνώσεις μπορώ να εγγυηθώ ένα άριστο αποτέλεσμα. Πρωταρχικός στόχος μου, είναι η υψηλού επιπέδου ποιότητα παροχής υπηρεσιών και γι’ αυτό μετά την ολοκλήρωση του κάθε προγράμματος ζητώ την αξιολόγηση σας. Σέβομαι τις ανάγκες του πελάτη μου και δημιουργώ ένα πρόγραμμα διατροφής προσαρμοσμένο στην καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις του. Περιμένω να δώσω λύσεις στο πρόβλημά σας με εγγυημένα και μακροχρόνια αποτελέσματα. Οι τιμές μου συμβαδίζουν με τις δυσκολίες της εποχής!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΛΥΔΙΑ ΚΟΝΤΟΥΡΗ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Παρέχω ολοκληρωμένα προγράμματα διατροφής με προτεραιότητα στις ανάγκες σας και με μοναδικό στόχο να βελτιώσω την ποιότητα της καθημερινότητά σας. Διαθέτω πολλά χρόνια πείρας στον τομέα μου και φροντίζω να ενημερώνομαι για να είμαι βέβαιη ότι παρέχω υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Οι γνώσεις μου, η αγάπη μου για το επάγγελμά μου, όπως και η υπευθυνότητα μου απέναντι στον πελάτη είναι κάποια από τα στοιχεία που συνεχίζουν να με κρατούν πολύ ψηλά στις προτιμήσεις. Η ευγένεια του χαρακτήρα μου και ο σεβασμός που δείχνω απέναντι στον πελάτη που αναλαμβάνω αποτελούν τα ανταγωνιστικά μου πλεονεκτήματα. Περιμένω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας με άμεση εξυπηρέτηση και οικονομικές τιμές. Επιλέξτε με και δεν θα σας απογοητεύσω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ειρήνη Παππά - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος με πολυετή εμπειρία στον κλάδο, ασχολείται με τη ρύθμιση βάρους και τη διατροφική συμπεριφορά των πελατών της και έχει αναπτύξει ένα πιστό και ικανοποιημένο από τις υπηρεσίες τις πελατολόγιο. Διαθέτει εμπειρία στον τομέα της διατροφής, με βασική αρχή:«Τρέφομαι σωστά, αθλούμαι και είμαι υγιής». Βρίσκεται στην διάθεσή σας καθημερινά να φέρει να διαμορφώσει για εσάς ένα ολοκληρωμένο και υγιές πρόγραμμα με γνώμονα τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας και με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς! Επιλέξετε με και επωφεληθείτε από τις ποιοτικές μου εργασίες, που προσφέρονται στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δήμητρα Σιτζάνη - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Είμαι έμπειρη διαιτολόγος - διατροφολόγος και ασχολούμαι με την παροχή εξατομικευμένων διατροφολογικών συμβουλών με στόχο την ευεξία και την επίτευξη καλύτερης ζωής των ασθενών μου. Η εμπειρία μου μου έχει δείξει πως φτιάχνοντας ένα πρόγραμμα που προσαρμόζεται στις ειδικές ανάγκες του καθενός, πάντα έχουμε τα ιδανικά αποτελέσματα. Επιλέξτε με για ευεξία και καλύτερη ζωή, μέσα από την παροχή εξατομικευμένων προγραμμάτων και συμβουλών, σε προσιτές τιμές. Σκοπός μου είναι η ανάπτυξη σχέσεων αμοιβαίας εκτίμησης με τους πελάτες μου και η βελτίωση της καθημερινότητάς τους. Προτιμήστε τις υπηρεσίες μου και είμαι βέβαιος ότι θα εντυπωσιαστείτε από το αποτέλεσμα!


ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΝΑ ΠΑΠΑΤΖΙΑΛΑ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Είμαι έμπειρη Διαιτολόγος - Διατροφολόγος και εδώ και χρόνια παρέχω ολοκληρωμένα προγράμματα διατροφής. Εργάζομαι για πολλά χρόνια στον συγκεκριμένο κλάδο και έχω αναπτύξει ένα πιστό και άκρως ικανοποιημένο από τις υπηρεσίες που προσφέρω πελατολόγιο, το οποίο με προτείνει συνεχώς στον κοινωνικό του περίγυρο. Στο γραφείο μου προσφέρω τις υπηρεσίες μου, ασχολούμενος με θέματα, όπως: Ειδικές διατροφές για ανθρώπους με ασθένειες, Έγκυες, Βρέφη - νήπια - παιδιά, για άτομα που ασχολούνται με τον αθλητισμό, τη φυτοφαγία, καθώς επίσης αντιμετωπίζω και την αύξηση βάρους και την παχυσαρκία. Επίσης πραγματοποιώ ετήσιο έλεγχο και σωματομετρήσεις. Βρίσκομαι έτοιμος να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας αρκεί να με επιλέξετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

FIGURA HELENA - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Είμαι η λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με το βάρος σας και εγγυώμαι ότι θα σταθώ δίπλα σας οποιαδήποτε στιγμή το επιλέξετε σε όλη την διαδικασία και μαζί θα βελτιώσουμε την καθημερινότητά σας στο έπακρο. Συμβαδίζοντας με τις εξελίξεις στον κλάδο μου και έχοντας μεγάλη αγάπη και εξειδικευμένες γνώσεις μπορώ να εγγυηθώ ένα άριστο αποτέλεσμα. Πρωταρχικός στόχος μου, είναι η υψηλού επιπέδου ποιότητα παροχής υπηρεσιών και γι’ αυτό μετά την ολοκλήρωση του κάθε προγράμματος ζητώ την αξιολόγηση σας. Σέβομαι τις ανάγκες του πελάτη μου και δημιουργώ ένα πρόγραμμα διατροφής προσαρμοσμένο στην καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις του. Περιμένω να δώσω λύσεις στο πρόβλημά σας με εγγυημένα και μακροχρόνια αποτελέσματα. Οι τιμές μου συμβαδίζουν με τις δυσκολίες της εποχής!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Διαιτολόγος Ηλιούπολη - 15 +1 επαγγελματίες διατροφολόγοι