15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Απολύμανση Ηλιούπολη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στην κατηγορία Απολύμανση - Απεντόμωση


Συνεργείο Καθαρισμού - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία μας προσφέρει υπηρεσίες απολύμανσης και απεντόμωσης σε οικίες αλλά και ολόκληρα κτίρια. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον χώρο των καθαρισμών και των μυοκτονιών, με αποτέλεσμα να μπορούμε να παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις για κάθε σας χώρο. Έχουμε ως γνώμονα την υψηλή ποιότητα, τόσο της εργασίας όσο και των υλικών που χρησιμοποιούμε. Εργαζόμαστε με συνέπεια και σεβασμό προς εσάς και τον χώρο σας. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης και πρωταρχικό μας μέλημα η απόλυτη ικανοποίησή του. Αναλαμβάνουμε πληθώρα εργασιών, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας και είμαστε δίπλα σας και μετά από την ολοκλήρωση της εργασίας. Φροντίζουμε για την απόλυτη ικανοποίησή σας, πάντα, σε προσιτές τιμές. Επιλέξτε μας και η επιλογή αυτή θα σας δικαιώσει. Γιατί για εμάς, είναι θέμα τιμής!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MP STAR SERVICE - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Μπορούμε να αναλάβουμε την ολοκλήρωση εργασιών που σχετίζονται με την απεντόμωση και απολύμανση του προσωπικού και επαγγελματικού σας χώρου, άμεσα και αποτελεσματικά. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1995 και έπειτα από 18 χρόνια δραστηριότητας διαχείρισης κτηρίων, σήμερα έχει εξασφαλίσει τις ιδανικές συνθήκες ούτως ώστε να είναι σε θέση να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις σε ότι αφορά το κτίριο. Από τη μέρα ίδρυσής μας έως σήμερα κάνουμε συνεχώς προσπάθειες να εφαρμόζουμε καθημερινά στην πράξη υψηλή ποιότητα εργασιών με τιμές άκρως ανταγωνιστικές. Αυτό επιτυγχάνεται επειδή τα στελέχη μας και οι συνεργάτες μας είναι προσεκτικά επιλεγμένα σε κάθε τομέα υπηρεσιών, αλλά κυρίως επειδή σκεφτόμαστε σαν πελάτες. Προτιμήστε μας και επωφεληθείτε στο έπακρον από τις ποιοτικές μας εργασίες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ ΓΕΩΠΟΝΙΚΗ - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Στην εταιρεί μας είμαστε εξειδικευμένοι αποκλειστικά στις υπηρεσίες απεντόμωσης και μυοκτονίας (pest control), επεμβαίνουμε άμεσα, υπεύθυνα και αποτελεσματικά στην καταπολέμηση εντόμων και τρωκτικών, προσφέροντας λύσεις με τα πιο ενδεδειγμένα και ασφαλή μέσα. Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε είναι τα πιο σύγχρονα-αποτελεσματικά, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και ασφαλή για τον άνθρωπο, τα κατοικίδια και το περιβάλλον. Η συνεχής εκπαίδευση, η συνεργασία με το Εργαστήριο Εντομολογίας του Γεωπονικού Παν. Αθηνών μάς επιτρέπουν να επιλέξουμε την καλύτερη λύση για οτιδήποτε αφορά στην απεντόμωση, απολύμανση ή μυοκτονία. Αναλαμβάνουμε εφαρμογές πρόληψης ή καταστολής σχεδιάζοντας το κάθε πρόγραμμα ελέγχου και προστασίας ξεχωριστά σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες του χώρου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

UNIDOMUS ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία μας σας παρέχει άκρως επαγγελματικές και ολοκληρωμένες λύσεις απολύμανσης και απεντόμωσης. H εταιρεία μας αποτελεί μια σύγχρονη ελληνική εταιρεία ολοκληρωμένων υπηρεσιών Υγιεινής, Ασφάλειας, Διαχείρισης και Τεχνικής κάλυψης κτηρίων. Καλύπτουμε με οργανωμένο και φιλικό τρόπο προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, κάθε ανάγκη που μπορεί να έχει ένα οικιακό κτήριο ή ένας επαγγελματικός χώρος, στηριζόμενοι στην προσωπική γνωριμία που αναπτύσσουμε με κάθε πελάτη ξεχωριστά, στις σύγχρονες τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε και στη μεγάλη εμπειρία που χαρακτηρίζει το προσωπικό μας. Επιλέξτε μας και επωφεληθείτε στο έπακρον από την ποιοτική και οικονομικά μας εργασία.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΟΙ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΑΣ - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Πραγματοποιούμε απεντόμωση και απολύμανση, που θα διώξει από τον χώρο σας κατσαρίδες και άλλα περιπατητικά έντομα, με φάρμακα φιλικά στον άνθρωπο και τα κατοικίδια, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Γεωργίας. Διαθέτουμε εξειδικευμένους συνεργάτες που εξασφαλίζουν ολοκληρωμένα και ασφαλή αποτελέσματα. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης και πρωταρχικό μας μέλημα η απόλυτη ικανοποίησή του. Αναλαμβάνουμε πληθώρα εργασιών, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας και είμαστε δίπλα σας και μετά από την ολοκλήρωση της εργασίας. Φροντίζουμε για την απόλυτη ικανοποίησή σας, πάντα, σε προσιτές τιμές. Επιλέξτε μας και η επιλογή αυτή θα σας δικαιώσει. Γιατί για εμάς, είναι θέμα τιμής!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία μας απαρτίζεται από ένα έμπειρο προσωπικό και διαθέτει τα κατάλληλα εργαλεία και προϊόντα για την απολύμανση του χώρου σας. Με την πολυετή πείρα του εξειδικευμένου προσωπικού μας, καταγράφουμε τις ανάγκες σας και συντονίζουμε την υλοποίηση των εργασιών, εξασφαλίζοντας έτσι ένα άριστο τελικό αποτέλεσμα, στις πιο οικονομικές τιμές. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Βρισκόμαστε σε ετοιμότητα να φέρουμε εις πέρας κάθε εργασία που θα αναλάβουμε. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας και θα δικαιωθείτε από την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΑΤΖΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Αναλαμβάνω τις εργασίες που σχετίζονται με την απεντόμωση και την απολύμανση του χώρου σας και διατηρώ το δικό μου τεχνικό γραφείο τα τελευταία χρόνια. Σε συνεργασία με τους εξειδικευμένους μου συνεργάτες, φέρνουμε εις πέρας την απόλυτη κάλυψη των αναγκών σας Ένας υπεύθυνος χημικός έρχεται στο χώρο σας για να διώξει τα ενοχλητικά ζωύφια που σας κάνουν άνω κάτω με την παρουσία τους! Η ευγένεια του χαρακτήρα του προσωπικού μας και ο σεβασμός που δείχνουμε στον χώρο και τον χρόνο των πελατών μας αποτελούν τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας για άμεση εξυπηρέτηση με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Προτιμήστε τις υπηρεσίες μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε τόσο από άποψη ποιότητας όσο και τιμής!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΜΠΙ - ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Καταπολεμούμε αποτελεσματικά τρωκτικά (ποντίκια, αρουραίους κ.α.), ιπτάμενα έντομα (μύγες, κουνούπια, ψύλλους, κ.α), έρποντα έντομα (κατσαρίδες, μυρμήγκια, κοριούς κ.α) ερπετά (φίδια, σαύρες κ.α), μικροοργανισμούς (ιούς, μικρόβια κ.α) και ακάρεα. Χαρακτηριζόμαστε για την συνέπεια και τον σεβασμό στις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών μαςΗ πολύχρονη πείρα μας (από το 1978) δεν μας επιτρέπει να μιλάμε για παραπλανητικές προσφορές με στόχο ευκαιριακούς πελάτες. Χρησιμοποιήστε τους καλύτερους! Η δουλειά μας έχει δοκιμαστεί στον χρόνο, με σεβασμό στον πελάτη για την αποτελεσματική δουλειά κρατώντας την πάντα στις πιο λογικές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΡΑΒΑΝΗΣ Group - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον τομέα της απεντόμωσης και απολύμανσης κτηρίων από το 2005. Η ποιότητα των υπηρεσιών μας σε συνδυασμό με τις χαμηλές τιμές συμβάλλουν στη συνεχόμενη ανάπτυξη της εταιρείας. Στόχος μας είναι να κατανοούμε τις ανάγκες των πελατών μας και να τους ικανοποιούμε με ένα άριστο αποτέλεσμα καθαρισμού. Οι ειλικρινείς σχέσεις με τους πελάτες μας αναδεικνύονται σε μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας με βασικά εφόδια την εμπιστοσύνη, την υπευθυνότητα και την ποιότητα της δουλειάς μας. Η πολυκατοικία δεν θα δεσμεύεται με χρονικό διάστημα συνεργασίας. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει υπεύθυνα την απολύμανση του χώρου σας και σας παρέχει υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, σε συμφέρουσες τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΟ ΤΖΙΝΙ - ΒΛΑΧΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Αναλαμβάνουμε την άρτια διεκπεραίωση εργασιών απολύμανσης και απεντόμωσης στον χώρο σας. Η ιστορία και η τεχνολογία της εταιρείας ξεκίνησε από το 1979. Από το 1990 κατατάσσεται από τις πρώτες θέσεις στον χώρο με μεγάλη εξειδίκευση στις υπηρεσίες που παρέχουμε, αντιμετωπίζοντας οποιαδήποτε πρόβλημα με χαμόγελο και προθυμία, διατηρώντας καλές τιμές και το δυνατό τέλειο αποτέλεσμα, δίνοντας την πιο μακρόχρονη λύση στο πρόβλημά σας. Το προσωπικό μας είναι άρτιο εξοπλισμένο με τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και ποιοτικά υλικά δίνοντας τη λύση σε όποιο πρόβλημά σας σχετίζεται με τις απεντομώσεις που θέλετε να εκτελέσετε. Μας διακρίνει η ειλικρίνεια και τα τόσα χρόνια ικανοποιημένης πελατεία μας, οι οποίοι μας συστήνουν ανεπιφύλακτα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ευάγγελος Κυριακάκος Π - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Αναλαμβάνω απολυμάνσεις, απεντομώσεις και μυοκτονίες, για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. Δραστηριοποιούμαι, για χρόνια, στον χώρο των καθαρισμών και της υγιεινής, γνωρίζοντας έτσι τη συνταγή για έναν ευχαριστημένο πελάτη. Καλύπτω τις ανάγκες σας προσφέροντας λύσεις που θα κρατήσουν για καιρό. Με χαρακτηρίζει η υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη, αλλά και ο σεβασμός προς τον προσωπικό του χώρο. Είμαστε έτοιμοι καθημερινά έτοιμοι να ανταποκριθούμε ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες καταστάσεις με συνέπεια και επαγγελματισμό!Υπερτερούμε του ανταγωνισμού, διότι το προσωπικό μας είναι μόνιμο, με αποτέλεσμα, να μπορεί να έχετε έναν έμπιστο και γνώριμο συνεργάτη, για την πλήρη ικανοποίηση όλων των αναγκών του κτιρίου σας. Σε εμάς θα βρείτε το δικό σας άνθρωπο, που θα σας δώσει άμεση λύση σε κάθε πρόβλημα. Προτιμήστε μας και βγείτε κερδισμένοι!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΕΒΕΝΤΖΑΣ - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Παρέχουμε άμεσες λύσεις στις υπηρεσίες απολύμανσης και απεντόμωσης και εγγύηση της ποιότητας της εργασίας που παρέχουμε αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι μας πελάτες. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα υλικών και την γνώση να τα χρησιμοποιήσουμε κατάλληλα ώστε να αναδείξουμε τα πλεονεκτήματά τους. Χρησιμοποιούμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας με υλικά εγγυημένης ποιότητας. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας και την εκτίμησή τους. Η συνέπεια και ο σεβασμός που δείχνουμε στον χώρο και τον χρόνο τους είναι τα στοιχεία που ξεχωρίζουν οι πελάτες μας σε εμάς. Είμαστε στην διάθεσή σας για άμεση και οικονομική εξυπηρέτηση. Προτιμήστε τις υπηρεσίες μας και δεν θα το μετανιώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ALL SAFE - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει απεντομώσεις και απολυμάνσεις με σκοπό την κάλυψη των εταιρικών και προσωπικών σας αναγκών. Βρισκόμαστε πολλά χρόνια στον χώρο και ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις εξελίξεις του έτσι ώστε να είμαστε βέβαιοι ότι παρέχουμε υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος. Η ευγένεια και ο επαγγελματισμός μας είναι τα στοιχεία που ξεχωρίζουν οι πελάτες μας σε εμάς. Μοναδικός μας σκοπός είναι η εξασφάλιση σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε λύση στο πρόβλημά σας και εγγυόμαστε ότι το αποτέλεσμα θα ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Προτιμήστε μας και δεν θα χάσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

AMBERAL GROUP A.E. - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Παρέχουμε ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις απολύμανσης και απεντόμωσης, καλύπτοντας πλήρως τις εταιρικές και προσωπικές σας ανάγκες. Στην εταιρεία μας βρίσκονται άνθρωποι με πολυετή εμπειρία στο κλάδο και οι εργασίες που πραγματοποιούνται στους εργασιακούς και όχι μόνο χώρους, εξασφαλίζουν υψηλά επίπεδα υγιεινής, ασφάλειας και καθαριότητας. Ο τεχνολογικός εξοπλισμός μας αποτελείται από σύγχρονα μηχανήματα, ενώ γίνεται τακτικός έλεγχος και συντήρηση ώστε να παραμένει σε εύρυθμη λειτουργία. Τα υλικά και απορρυπαντικά, που χρησιμοποιεί η εταιρεία μας είναι τα πλέον αναγνωρισμένα και φιλικά προς το περιβάλλον και στον χρήστη. Προτιμήστε μας για υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, σε φιλικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΓΚΡΟΖΑ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗ Ε.Π.Ε. - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες απεντομώσεων, απολυμάνσεων και μυοκτονιών, για τον προσωπικό ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Βρισκόμαστε για πολλά χρόνια στον χώρο των καθαρισμών και των απολυμάνσεων, με αποτέλεσμα να μπορούμε να αναλάβουμε εργασίες μικρής ή μεγάλης κλίμακας, δίνοντας τέλος στα προβλήματα που σας απασχολούν. Φροντίζουμε οι πελάτες μας να μένουν απόλυτα ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα, καθώς βρισκόμαστε δίπλα τους καθ’ όλη τη διάρκεια της εργασίας. Σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία των ειδικευμένων συνεργείων μας και τα ποιοτικά και πιστοποιημένα υλικά που χρησιμοποιούμε, εξασφαλίζουμε άριστα αποτελέσματα σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές. Προτιμήστε μας, για ποιοτικές εργασίες, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας, σε συμφέρουσες τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Απολυμάνσεις Ηλιούπολη - 15 επαγγελματίες για απεντομώσεις