16 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Μπάνιου Ηλιούπολη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία και διάλεξε την καλύτερη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επαγγελματίες στην Ανακαίνιση Μπάνιου


Ιωάννης Ζερβακης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Παρέχω υπηρεσίες ανακαίνισης μπάνιων για το σπίτι ή την επαγγελματική σας στέγη. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στο χώρο των ανακαινίσεων, καθώς και άρτια τεχνογνωσία με αποτέλεσμα να μπορώ να δώσω ολοκληρωμένες λύσεις, στις ανάγκες σας, που θα κρατήσουν για μία ζωή. Με χαρακτηρίζουν στοιχεία όπως η επιμονή και η συνέπεια για την επίτευξη του βέλτιστου αποτελέσματος. Με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό θα βρίσκομαι στη διάθεση σας για ό,τι χρειαστείτε. H τεχνική μας ομάδα απαρτίζεται από εξειδικευμένους επαγγελματίες του χώρου, με στόχο να σας προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, σε ασύγκριτα συμφέρουσες τιμές. Επιλέξτε μας και λάβετε υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, που διακρίνονται από ασφάλεια, λειτουργικότητα και σεβασμό στις προτιμήσεις σας και δημιουργήστε έναν χώρο όπως τον είχατε ονειρευτεί!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωάννης Μανανεδάκης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Αναλαμβάνω εργασίες ανακαινίσεων μπάνιων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο των τεχνικών εργασιών και των κατασκευών. Στόχος μου είναι η απόλυτη ικανοποίηση του κάθε πελάτη, σε συνδυασμό με προσιτές τιμές και υψηλή ποιότητα εργασίας. Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω, με διακατέχει μεγάλο αίσθημα υπευθυνότητας και συνέπειας. Διαθέτω εξίσου έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό και βρισκόμαστε κοντά σας σε κάθε στάδιο του έργου για να σας προτείνουμε τις ιδανικότερες λύσεις, τόσο σε λειτουργικό όσο και σε αισθητικό επίπεδο. Προτιμήστε μας και μείνετε ικανοποιημένοι από το έργο ανώτερης ποιότητας, που προσφέρουμε, που ξεπερνάει τις προσδοκίες σας και σας ικανοποιεί πλήρως! Θα χαρώ ιδιαίτερα να συνεργαστούμε και να σας προσφέρω ένα μπάνιο, αντάξιο των προσδοκιών σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΟΜΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία μας είναι κατασκευαστική και δραστηριοποιείται κυρίως στη μελέτη, επίβλεψη, κατασκευή και ανακαινίσεις κτιρίων, διαμερισμάτων, καταστημάτων, γραφείων και εξοχικών κατοικιών, καλύπτοντας όλο το φάσμα των εργασιών που απαιτούνται για το επιθυμητό αποτέλεσμα και άρα μπορεί να αναλάβει και την επαγγελματική ανακαίνιση του μπάνιου σας. Όλες οι εργασίες γίνονται υπό την επίβλεψη μηχανικών Πολυτεχνείου διαφόρων ειδικοτήτων. Αποτελείται από έμπειρα στελέχη (μηχανικοί, τεχνικοί), τα οποία, μέσω της συνεχούς εκπαίδευσης, σας εξασφαλίζουν εγγυημένο αποτέλεσμα. Οι άνθρωποι που απαρτίζουν την εταιρεία μας είναι πρόθυμοι να σας συμβουλέψουν σε ό,τι σας απασχολεί και, με γνώμονα την εμπειρία τους και την τεχνική τους κατάρτιση, να σας βοηθήσουν να έχετε ένα άρτιο αποτέλεσμα. Προσδοκάμε να είμαστε δίπλα σας με συνέπεια και να γίνουμε ο πιο έμπιστος και καλός συνεργάτης σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΑΒΡΑΔΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ZEUS HOME - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία μας μπορεί να ασχοληθεί με απόλυτο επαγγελματισμό και σίγουρη επιτυχία με πληθώρα υπηρεσιών, που σχετίζονται με την γενική ή μερική ανακαίνιση που θέλετε να εκτελέστε στον οικιακό ή και επαγγελματικό σας μπάνιο. Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1968 και λειτουργεί μέχρι και σήμερα διατηρώντας πάντα τον οικογενειακό της χαρακτήρα, το κύρος και την αξιοπιστία της. Η εταιρεία μας ειδικεύεται στο χώρο των ειδών υγιεινής και πλακιδίων, με βάση την ποιότητα και την ποικιλία σχεδίων, ιδανικών να καλύψουν κάθε ανάγκη σύγχρονης κατοικίας. Χρησιμοποιούμε αξιόπιστα υλικά και είμαστε σε θέση να ανταπεξέλθουμε με επιτυχία σε κάθε έργο λόγω της εμπειρίας και της αγάπης για τη δουλειά μας. Οι πελάτες μας, μας εμπιστεύονται για την προσεγμένη, επαγγελματική, εγγυημένη και οικονομική εργασία.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΥ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των ανακαινίσεων και μπορεί να αναλάβει με μεγάλη επιτυχία και επαγγελματισμό και την μερική ή γενική ανακαίνιση του μπάνιου σας. Ξεκίνησε τοπικά και με τα χρόνια έφτασε να επεκταθεί σε όλη την Αττική. Η εμπειρία μας, το μεράκι και η αγάπη για τη δουλειά μας, μας καταστούν υπεύθυνους για οποιαδήποτε εργασία είτε αφορά τον ιδιωτικό τομέα, είτε μεγάλες εταιρείες. Σκοπός μας είναι η πλήρης ολοκλήρωση εργασιών που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα της ζωής σας. Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε φροντίζουμε έτσι ώστε να προσέχουμε και την παραμικρή λεπτομέρεια. Παρακολουθώντας συνεχώς τις τεχνολογικές εξελίξεις έχουμε καταφέρει να προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις για τους πελάτες μας. Προτιμήστε μας και δεν θα χάσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΒΑΡΛΙΓΚΟΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Μαζί με το καταρτισμένο μου τεχνικό προσωπικό μπορώ να προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις, που σχετίζονται με την γενική ή μερική ανακαίνιση του μπάνιου σας. Έχοντας καλύψει και τους πιο απαιτητικούς πελάτες σε εργασίες ανακαινίσεων και εγκαταστάσεων ύδρευσης & θέρμανσης σε νεόδμητες οικοδομές, με την 15χρονη εμπειρία μας, μπορούμε να εγγυηθούμε την καλύτερη ποιότητα εργασίας, χρησιμοποιώντας πάντα κορυφαία υλικά. Με γνώμονα την συνέπεια και τον επαγγελματισμό εξυπηρετούμε τις ανάγκες σας, χρησιμοποιώντας ποιοτικά υλικά, στην καλύτερη τιμή της αγοράς! Επιλέξτε μας και επωφεληθείτε από την ποιότητα, την λειτουργικότητα και την ασφάλεια που προσφέρουμε. Είμαστε η κατάλληλη λύση στο πρόβλημα που σας απασχολεί! Προτιμήστε μας για λειτουργικά και αισθητικά όμορφα μπάνια!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΑΜΠΑΪΝΤΑΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει γενικές ή μερικές ανακαινίσεις μπάνιων. Με εφόδια τις γνώσεις, την εμπειρία, το ταλέντο και το μεράκι, είμαστε έτοιμοι να σας προσφέρουμε ιδανικές για εσάς λύσεις για την ανακαίνιση του χώρου σας. Με πρωτότυπες ιδέες για τη σωστή επιλογή των κατάλληλων υλικών και των σχεδιαστικών προτάσεων, προτείνουμε αποτελεσματικές και εγγυημένες λύσεις που θα μεταμορφώσουν το χώρο που ζείτε και εργάζεστε με γνώμονα την αρμονία, την αισθητική, τη λειτουργικότητα και την ασφάλειά σας. Ο ιδανικός χώρος είναι προσωπική υπόθεση! Εμείς αφουγκραζόμαστε τις επιθυμίες σας και δημιουργούμε το χώρο που σας ταιριάζει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΑΝΙΗΛ ΦΕΣΕΧΑ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η πολυετής εμπειρία και η τεχνογνωσία, μας καθιστά ικανούς να επιλύσουμε πάσης φύσεως προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την γενική ανακαίνιση που θέλετε να ολοκληρώσετε στο οικιακό ή και επαγγελματικό σας μπάνιο. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης και πρωταρχικό μας μέλημα η απόλυτη ικανοποίησή του. Τα κύρια χαρακτηριστικά μας είναι οι επαγγελματικές λύσεις, η ευελιξία, η πλήρης παροχή υπηρεσιών, η τεχνογνωσία, η ταχύτητα εξυπηρέτησης και η ποιότητα που προσφέρουμε πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Τα συνεργεία μας διαθέτουν την κατάλληλη τεχνογνωσία, ώστε να παρέχουν πληθώρα σχετικών εργασιών σε νέους χώρους και να σχεδιάζουν λειτουργικές ανακαινίσεις.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΝΤΟΚΟΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον κλάδο των γενικών ανακαινίσεων κτηρίων και χώρων και μπορεί να ολοκληρώσει με επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα όποια σχετική εργασία, της αναθέσετε, όπως είναι και η ανακαίνιση του μπάνιου του προσωπικού ή επαγγελματικού σας χώρου. Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε, πρωταρχικός μας στόχος είναι η απόλυτη κάλυψη των πελατών μας, από λειτουργικής αλλά και αισθητικής άποψης! Επιπλέον, με την ίδια υπευθυνότητα αναλαμβάνουμε την επίλυση οποιουδήποτε μικρού ή μεγάλου προβλήματος που αντιμετωπίζεται. Προτιμήστε μας και βγείτε κερδισμένοι από τις συμφέρουσες προσφορές, που σας δίνουμε, οι οποίες είναι αντάξιες των προσδοκιών και του πιο απαιτητικού πελάτη!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΒΕΝΙΕΡΗΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Παρέχω υπηρεσίες γενικής ανακαίνισης σπιτιών αλλά και εσωτερικών χώρων και μπορώ να ολοκληρώσω με επαγγελματισμό και εγγυημένα αποτελέσματα ανώτερης ποιότητας, την ανακαίνιση του μπάνιου σας. Διαθέτω 11 χρόνια εμπειρίας στις τεχνικές εργασίες και συνεργάζομαι με αξιόπιστους και καταξιωμένους συνεργάτες προκειμένου να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη μας. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν, είναι η υπευθυνότητα απέναντι στις ανάγκες του πελάτη, η συνέπεια απέναντι στον χρόνο ολοκλήρωσης της εργασίας αλλά και η συνεχής εξυπηρέτηση του πελάτη, σε ότι εκείνος χρειάζεται! Θα χαρώ πολύ να συνεργαστούμε και να βρούμε μαζί την ιδανική λύση για τις ανάγκες σας. Επιλέξτε με και βγείτε κερδισμένοι από τις εργασίες ανώτερης ποιότητας που προσφέρω, στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

EMGL LIFT Α.Ε. - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία μας στελεχώνεται από εξειδικευμένους επαγγελματίες και δημιουργήθηκε με σκοπό τη διεκπεραίωση πάσης φύσεως εργασιών ανακαίνισης μπάνιου, με γνώμονα την ασφάλεια, τη λειτουργικότητα και την αξιοπιστία. Η πολυετής πείρα μας σε μικρά και μεγάλα έργα εγγυάται αξιόπιστες λύσεις, για κάθε είδους απαιτήσεις οικιακών και επαγγελματικών χώρων, πάντα με ασφάλεια, συνέπεια και καλαισθησία! Η εμπειρία, η παρακολούθηση της τεχνολογίας και των νέων εφαρμογών, το μεράκι και η αγάπη για τη δουλειά μας, μας καθιστούν έτοιμους να αντεπεξέλθουμε σε κάθε σας απαίτηση και επιθυμία!Οι άριστες σχέσεις των πελατών με την εταιρεία, στηρίζονται στην προσωπική επαφή με τη διοίκηση και τα στελέχη της και έχουν ως αποτέλεσμα σταθερούς και μακροχρόνιους δεσμούς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωάννης Ζερβακης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Προσφέρω ολοκληρωμένες, επαγγελματικές και άκρως λειτουργικές λύσεις για την ανακαίνιση του μπάνιου σας. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο των ανακαινίσεων καθώς και άρτια τεχνογνωσία με αποτέλεσμα να μπορώ να ικανοποιήσω τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού πελάτη. Με χαρακτηρίζουν στοιχεία όπως η επιμονή και η συνέπεια για την επίτευξη του βέλτιστου αποτελέσματος. Με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό θα βρίσκομαι στη διάθεση σας για ό,τι χρειαστείτε. H τεχνική μας ομάδα απαρτίζεται από εξειδικευμένους επαγγελματίες του χώρου, με στόχο να σας προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, σε ασύγκριτα συμφέρουσες τιμές. Επιλέξτε μας και λάβετε υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, που διακρίνονται από ασφάλεια, λειτουργικότητα και σεβασμό στις προτιμήσεις σας και δημιουργήστε έναν χώρο όπως τον είχατε ονειρευτεί!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΤΣΕΠΙΛΟΒ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Το τεχνικό γραφείο μας παρέχει υπηρεσίες γενικής ή μερικής ανακαίνισης του μπάνιου του σπιτιού ή του επαγγελματικού χώρου σας. Το γραφείο μας συνεργάζεται με έμπειρους και άριστα καταρτισμένους μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων με αποτέλεσμα να καλύπτουμε επιτυχώς, αποτελεσματικά, ευέλικτα και άμεσα όλο το φάσμα των εργασιών από την έναρξη έως την ολοκλήρωση ενός έργου και να ανταποκρινόμαστε με απόλυτη επιτυχία στις ανάγκες των πελατών μας. Η χρήση ποιοτικών υλικών είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας, για παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας! Μη διστάσετε να μας επιλέξετε, ώστε να δημιουργήσουμε χώρους όπως τους έχετε ονειρευτεί!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΙΟΛΕΟΓΛΟΥ Μ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η επιχείρηση μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την γενική ανακαίνιση του μπάνιου σας, με άμεσα και οικονομικά αποτελέσματα. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο πολλά χρόνια και στελεχώνεται από έμπειρους μηχανικούς και συνεργάτες με πολυετή κατασκευαστική και μελετητική εμπειρία. Στόχος μας είναι η βέλτιστη παροχή τεχνικών υπηρεσιών, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στον προγραμματισμό και τη συνέπεια ως προς το χρονοδιάγραμμα εργασιών, τη χρήση υλικών εγγυημένης ποιότητας καθώς και τη σωστή εφαρμογή τους. Διαμορφώσαμε για σας οικονομικά πακέτα προσφορών για ανακαίνιση διαμερίσματος, κουζίνας και μπάνιου. Με το έμπειρο και τεχνικά εξειδικευμένο προσωπικό μας, εγγυόμαστε την ποιοτικά άρτια και στον ταχύτερο δυνατό χρόνο ανακαίνιση του διαμερίσματος, της κουζίνας ή του μπάνιου σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νικόλαος Διαμαντίδης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Δραστηριοποιούμαι στον κλάδο των τεχνικών εργασιών και μπορώ να αναλάβω και την μερική ή γενική ανακαίνιση του μπάνιου σας. Τα αποτελέσματα των εργασιών μου είναι ολοκληρωμένα, άκρως λειτουργικά και επαγγελματικά, ανάλογα των αναγκών σας. Παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις και εξατομικευμένες προτάσεις, σύμφωνες με το γούστο του κάθε πελάτη και την μοναδικότητα του χώρου του. Τα υλικά που χρησιμοποιώ είναι ποιοτικά και ανθεκτικά στο χρόνο και στην υγρασία. Απόδειξη της ποιοτικής εργασίας, που προσφέρω η πληθώρα ικανοποιημένων και πιστών πελατών, που με επιλέγουν για τις εργασίες, που θέλουν να ολοκληρώσουν! Αναλαμβάνω και τις εργασίες που σχετίζονται με κατασκευές γυψοσανίδας, δημιουργώντας έτσι το μπάνιο, που πάντοτε ονειρευόσασταν! Επιλέξτε με και βγείτε κερδισμένοι!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

OIKO SERVICE - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο μου τεχνικό προσωπικό και εγώ δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των γενικών ή μερικών ανακαινίσεων μπάνιων και μπορούμε να αναλάβουμε όποια εργασία, μας αναθέστε ανεξαρτήτως κλίμακας και δυσκολίας. Η εταιρεία μας με μια προϊστορία από το έχει διακριθεί για τον σεβασμό, την ευθύτητα και την ποιότητα, προσόντα με τα οποία αντιμετωπίζει το αγοραστικό της κοινό. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της με τον πλέον υπερσύγχρονο ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό και άριστα καταρτισμένο προσωπικό δημιουργεί, κατεργάζεται, επεξεργάζεται ό,τι έχει σχέση με τις τεχνικές εργασίες στο σπίτι, στα καταστήματα, στην οικοδομή και με άμεση εξυπηρέτηση και επαγγελματισμό, παρέχει εργασίες ανώτερης ποιότητας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ανακαίνιση μπάνιου Ηλιούπολη - 16 επαγγελματίες για ανακαινίσεις