3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Υπηρεσίες Catering Ίλιον

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


ATHENS CATERING - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Ίλιον Αττική 131 21

Το ATHENS CATERING, αναλαμβάνει υπηρεσίες catering. Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία και καταξιωμένο προσωπικό, με διακριτική παρουσία στον χώρο και εξεζητημένο χαρακτήρα. Φτιάχνουμε πλήρως τον μπουφέ της εκδήλωσης σας, φροντίζοντας την κάθε λεπτομέρεια. Χαρακτηριζόμαστε από την προσεκτική δουλειά και τις πολύ νόστιμες γεύσεις μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΤΗΣ ΓΕΥΣΗΣ - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Ίλιον Αττική 131 21

Η ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΤΗΣ ΓΕΥΣΗΣ, παρέχει υπηρεσίες κέτερινγκ για την προσωπική ή την επαγγελματική εκδήλωση σας. Με έδρα το Ίλιον και διαθέτοντας πολλά έτη εμπειρίας, γνωρίζουμε τις συνήθεις απαιτήσεις των πελατών μας και ξέρουμε πως να τους ευχαριστήσουμε, προκειμένου η εκδήλωση τους να μείνει αξέχαστη. Χαρακτηριζόμαστε από συνέπεια και οργάνωση.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΤΕΦΑΝΟΥ Δ. & ΣΙΑ ΟΕ - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Ίλιον Αττική 131 21

Η εταιρεία ΣΤΕΦΑΝΟΥ Δ. & ΣΙΑ ΟΕ, προσφέρει υπηρεσίες catering για τις σημαντικές εκδηλώσεις σας. Δραστηριοποιούμαστε στην περιοχή του Ιλίου και έχοντας πολυετή εμπειρία καθώς και προσωπικό με εξίσου μεγάλη πείρα, οργανώνουμε το μπουφέ της εκδήλωσης σας με τον βέλτιστο τρόπο. Χαρακτηριζόμαστε από την ευγένεια και το σεβασμό απέναντι στον πελάτη και τις απαιτήσεις του.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Υπηρεσίες Catering Ίλιον