11 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Τζάκια Ίλιον

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για κατασκευή τζακιού


Χρήστος Βελιτσιάνος - ΒΕΛΙΚΑΤ - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Ίλιον Αττική 131 21

Η ΒΕΛΙΚΑΤ προσφέρει ολοκληρωτικές λύσεις για την εγκατάσταση ή την επισκευή του τζακιού σας άμεσα και οικονομικά. Δραστηριοποιείται επί σειρά ετών στον χώρο της μελέτης, της κατασκευής αλλά και της ανακαίνισης οποιουδήποτε οικοδομοτεχνικού έργου. Το άρτια εκπαιδευμένο και καταρτισμένο, επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό μας και τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα που διαθέτουμε, διασφαλίζουν την ποιότητα του αποτελέσματος. Προτείνουμε ολοκληρωμένες και υψηλής αισθητικής προτάσεις και εγγυόμαστε ότι θα σταθούμε δίπλα στους πελάτες μας και έπιετα από το πέρας των εργασιών. Στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κωνσταντίνος Μπομπόνης - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Ίλιον Αττική 131 21

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Μπομπόνης και παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις για την ανακατασκευή του τζακιού ή της καπνοδόχου σας με συνέπεια και επαγγελματισμό. Διαθέτω πολύχρονη εμπειρία στον κλάδο των οικοδομικών κατασκευών και εξυπηρετώ τους πελάτες μου άμεσα. Δουλεύω με γνώμονα την λειτουργικότητα και την συνέπεια απέναντι στον πελάτη, δίνοντας έμφαση στην ποιοτική δουλειά και την ικανοποίηση σας. Τα υλικά που επιλέγω διαθέτουν μεγάλη ανθεκτικότητα στην φθορά του χρόνου και υψηλή αισθητική. Θα χαρώ να επικοινωνήσω μαζί σας. Ζητήστε προσφορά δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

3D Domisi - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Ίλιον Αττική 131 21

Η 3D Domisi, αναλαμβάνει για εσάς την εγκατάσταση του τζακιού και της καμινάδας σας με εντυπωσιακής αποδοτικότητας αποτελέσματα. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των τζακιών για αρκετά χρόνια, στην περιοχή του Ιλίου, διαθέτοντας εξειδικευμένη ομάδα επαγγελματιών και σύγχρονα μηχανήματα. Χαρακτηριζόμαστε από τη συνέπεια μας απέναντι στα χρονοδιαγράμματα αλλά και από την υπευθυνότητα που δείχνουμε ως προς τις απαιτήσεις του πελάτη. Σκοπός μας είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας και η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας μαζί τους. Επιλέξτε μας και δεν θα το μετανιώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΦΟΙ ΔΑΒΙΟΙ ΟΕ - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Ίλιον Αττική 131 21

Παρέχουμε ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις στην επισκευή, εγκατάσταση και συντήρηση των τζακιών και των καπνοδόχων σας με ποιοτικά και επαγγελματικά αποτελέσματα. Η μακρόχρονη πορεία μας, μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε αξιόπιστες υπηρεσίες με υψηλή ποιότητα εργασίας και αποτελέσματος σε προσιτές τιμές. Η εμπειρία στο χώρο, η καθαρή και προσεγμένη, επαγγελματική εργασία και το εγγυημένο αποτέλεσμα, έχουν δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνιας εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Περιμένουμε ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθούμε στο κάλεσμά σας !

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΑΡΥΣΤΙΝΑΚΗΣ Ι. & ΥΙΟΙ - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Ίλιον Αττική 131 21

Η επιχείρησή μας προσφέρει εγγυημένες προτάσεις κατασκευής και επισκευής τζακιών και καπνοδόχων με μοναδικό στόχο να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της και να τους παρέχει την ζεστασιά που επιθυμούν για τον χώρο τους. Εγγύηση της ποιότητας της δουλειάς μας αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας. Χαρακτηριζόμαστε από συνέπεια, οργάνωση και αποτελεσματικότητα. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε διακρίνονται για την ποιότητά τους και την ασφάλεια που προσφέρουν. Είμαστε διαθέσιμοι καθημερινά να ανταποκριθούμε με τον εξοπλισμό εγγυημένης ποιότητας που διαθέτουμε, σε κάθε αίτημά σας και να σας παρέχουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΣ ΚΩΤΣΗΣ - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Ίλιον Αττική 131 21

Ως επαγγελματίας τεχνικός μπορώ να αναλάβω υπηρεσίες επισκευή και εγκατάστασης τζακιών και καπνοδόχων και να προτείνω υψηλής αισθητικής λύσεις με προτεραιότητα πάντα στις δικές σας ανάγκες. Έχω αναλάβει πληθώρα διαφορετικών περιπτώσεων και έχω αναπτύξει ένα άκρως ικανοποιημένο από τις υπηρεσίες μου πελατολόγιο, έτοιμο να επιβεβαιώσει τον επαγγελματισμό και την ποιότητα της εργασίας μου. Το εξειδικευμένο συνεργείο μας, υποστηρίζεται από ένα δίκτυο έμπειρων συνεργατών με βαθιά τεχνογνωσία. Προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα άριστο αποτέλεσμα, καθώς δίνουμε μεγάλη έμφαση στην ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε. Επιλέξτε μας για επαγγελματικά αποτελέσματα εργασιών, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Ίλιον Αττική 131 21

Είμαι ο επαγγελματίας που αναζητάτε για τις εργασίες που αφορούν τα τζάκια και τις καπνοδόχους σας και αναλαμβάνω να φέρω εις πέρας οποιοδήποτε αίτημά σας με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Επιλέγω πολύ προσεκτικά τα υλικά που χρησιμοποιώ στις εργασίες μου και χρησιμοποιώ εξοπλισμό που μπορεί να αντεπεξέλθει σε οποιοδήποτε αίτημα με συνέπεια και επαγγελματισμό. Μοναδικός μου στόχος είναι η ευχαρίστηση των πελατών μου με υψηλής αποδοτικότητας αποτελέσματα. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας να σας παρέχω άμεσες λύσεις που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες μου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΑΤΣΑΝΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Ίλιον Αττική 131 21

Η εταιρεία μας διαθέτει την πείρα να ανταποκριθεί σε κάθε αίτημά σας για επισκευή, κατασκευή και συντήρηση των τζακιών και των καπνοδόχων σας με άμεσα και ιδιαίτερα οικονομικά αποτελέσματα. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον χώρο και εγγύηση της ποιότητας της δουλειάς μας αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η συνέπεια, η οργάνωση και η αποτελεσματικότητα. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε διακρίνονται για την ποιότητά τους και την ασφάλεια που προσφέρουν. Είμαστε στην διάθεσή σας να ανταποκριθούμε με τον εξοπλισμό εγγυημένης ποιότητας που διαθέτουμε, σε κάθε αίτημά σας με εντυπωσιακής ποιότητας αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΚΟΡΔΑΚΗΣ ΔΙΟΝ. Α.Ε. - BROSKOR - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Ίλιον Αττική 131 21

Η εταιρεία μας εδώ και χρόνια αποτελεί την πρώτη επιλογή στην επισκευή, την συντήρηση και την κατασκευή τζακιών και καπνοδόχων στον επαγγελματικό ή τον οικιακό σας χώρο με συνέπεια και επαγγελματισμό. Επιθυμούμε να εξελισσόμαστε παρακολουθώντας τις νέες μεθόδους και τεχνικές στον χώρο μας και πλέον έχουμε τελειοποιήσει την ποιότητα των αποτελεσμάτων μας. Διακρινόμαστε για τον επαγγελματισμό μας και τον σεβασμό που δείχνουμε στον χώρο και τον χρόνο των πελατών μας. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να μας προτιμήσετε. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά με άμεσες και εγγυημένες λύσεις και πάντα με προτεραιότητα τις επιθυμίες των πελατών μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΕΛΑΪΔΗΣ - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Ίλιον Αττική 131 21

Είμαι ο Γιώργος Κελαϊδλης, επαγγελματίας τεχνικός με ειδίκευση στην επισκευή, την συντήρηση και την κατασκευή των τζακιών και των καπνοδόχων σας. Διαθέτω εξοπλισμό και υλικά εγγυημένης ποιότητας που έχουν ανταποκριθεί στις απαιτήσεις οποιασδήποτε εργασίας έχουμε αναλάβει. Φροντίζω να ενημερώνομαι για τις εξελίξεις στον τομέα μου και να προτείνω λύσεις με βάση το προσωπικό στυλ και τις ανάγκες των πελατών μου. Αναλαμβάνω να προτείνω λύσεις τόσο επαγγελματικούς όσο και ιδιωτικούς χώρους. Στοχεύω στην πλήρη ικανοποίηση των πελατών μου. Είμαι η λύση στην αναζήτησή σας και περιμένω να σας το αποδείξω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΑΝΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΟΕ - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Ίλιον Αττική 131 21

Η εταιρεία μας είναι η πρώτη επιλογή στην επισκευή και την εγκατάσταση του τζακιού και της καπνοδόχου σας με γνώμονα την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών. Από την πρώτη στιγμή που επισκεπτόμαστε τον χώρο σας μπορούμε να αντιληφθούμε τις ανάγκες του και να προτείνουμε τις λύσεις που του ταιριάζουν. Είμαστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσουμε τον εξοπλισμό και τα υλικά μας για υψηλής ποιότητας αποτελέσματα. Σεβόμαστε τους πελάτες μας και τον χώρο τους και τους παραδίδουμε επαγγελματικά αποτελέσματα. Σκοπός μας είναι η πλήρη ικανοποίησή σας. Περιμένουμε ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Τζάκια Ίλιον