15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Πλακάκια Ίλιον

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και συνεργεία, διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για τοποθέτηση πλακιδίων


Κωνσταντίνος Μπομπόνης - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Ίλιον Αττική 131 21

Παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις σε τοποθετήσεις πλακιδίων και ανακαίνισης δαπέδου. Έχω πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας και αναλαμβάνω μαζί με τους πολύ έμπειρους συνεργάτες μου πληθώρα εργασιών με σκοπό την πλήρη κάλυψη των αναγκών σας. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι η άριστη ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε, οι άψογες τεχνικές μας γνώσεις αλλά και το μεράκι για την ολοκλήρωση μιας τεχνικά και αισθητικά άρτιας εργασίας. Προτιμήστε μας για εργασίες αντάξιες των προσδοκιών σας και επωφεληθείτε, από την ποιότητα και τις προσιτές μας τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΚΙΩΤΗΣ ΑΕ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Ίλιον Αττική 131 21

Η έμπειρη και άρτια εκπαιδευμένη ομάδα τεχνικών μας αναλαμβάνει την τοποθέτηση πλακιδίων και μαρμάρων στους χώρους, που επιθυμείτε. Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1978 και αποτελεί μια από τις κορυφαίες Ελληνικές εταιρείες του κλάδου της. Η εταιρεία είναι δομημένη γύρω από τη λέξη ποιότητα, στοχεύοντας σε υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης, καινοτομίας και στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πριν αλλά και μετά την πώληση. Η εταιρεία επαυξάνει ακόμη περισσότερο το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα μέσα από την δημιουργία και διατήρηση ισχυρών συνεργασιών με κορυφαίους προμηθευτικούς οίκους του εξωτερικού αλλά και του εσωτερικού. Παράλληλα προσφέρει υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, υψηλό after sales support, δωρεάν 24ώρη παράδοση και υπηρεσίες τοποθέτησης ανώτερης ποιότητας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Ίλιον Αττική 131 21

Διαθέτουμε έμπειρα συνεργεία με πολυετή εμπειρία στο χώρο των πλακιδίων ικανά να να διαμορφώσουν την καλύτερη πρόταση για το χώρο σας. Σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία των ειδικευμένων συνεργατών μας και τα ποιοτικά υλικά που χρησιμοποιούμε, εξασφαλίζουμε άριστα αποτελέσματα σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές. Δίνουμε οριστικές λύσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα προσωπικών και επαγγελματικών χώρων, πάντα με γνώμονα την ποιότητα και την σωστή εκτέλεση των εργασιών, εγγυόμαστε τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Προκειμένου να ανταποκριθούμε με τον βέλτιστο τρόπο σε κάθε σας ανάγκη, υιοθετούμε μοντέρνες μεθόδους και διαθέτουμε τα πιο σύγχρονα εργαλεία. Επιλέξτε μας και επωφεληθείτε από τις ποιοτικές μας εργασίες, που συνδυάζονται πάντα με προσιτές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Ίλιον Αττική 131 21

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στο χώρο των ειδών υγιεινής και πλακιδίων, με βάση την ποιότητα και την ποικιλία σχεδίων, ιδανικών να καλύψουν κάθε ανάγκη σύγχρονης κατοικίας. Το άρτια εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει και την εργασία τοποθέτησης του, καλύπτοντας στο έπακρον τις οικιακές και εταιρικές σας ανάγκες. Προσφέρουμε άριστες υπηρεσίες και υλικά εγγυημένης ποιότητας, στοιχεία που μας καθιστούν την ιδανική λύση, στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Συνδυάζουμε ευγένεια χαρακτήρα με επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα. Είμαστε δίπλα σας καθ όλη την διάρκεια της εργασίας, παρέχοντας υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, που ανταπεξέρχονται στις προσδοκίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

E - BAGNO - ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΟΥΤΣΑΝΤΩΝΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Ίλιον Αττική 131 21

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον κλάδο των τεχνικών εργασιών και απαρτίζεται από ένα έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, έτοιμο να αναλάβει κάθε εργασία, η οποία σχετίζεται με την τοποθέτηση πλακιδίων, στον χώρο σας, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την κάθε εργασία μας είναι η υψηλή ποιότητα της εργασίας που προσφέρουμε, οι ανταγωνιστικές μας τιμές αλλά και η φιλική εξυπηρέτηση που προσφέρουμε στους πελάτες μας. Λειτουργούμε πάντα εντός χρονοδιαγράμματος, σεβόμαστε τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας και τηρούμε τις τιμές μας σε προσιτά για την εποχή επίπεδα. Επιλέξτε μας για ανθεκτικές, λειτουργικές και επαγγελματικές εργασίες, προστιθέμενης αξίας κι ξεγνοιάστε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΙΑΚΡΙΛΗΣ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Ίλιον Αττική 131 21

Είμαι έμπειρος και άρτια εκπαιδευμένος επαγγελματίας και μπορώ να αναλάβω για εσάς την τοποθέτηση μαρμάρων που έχετε ανάγκη, προσφέροντας εργασίες ανώτερης ποιότητας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Η πολύχρονη εμπειρία μας και το πλούσιο πελατολόγιο μας όλα αυτά τα χρόνια εγγυώνται το ύψιστο αποτέλεσμα της εργασίας σας. Οι διαρκώς αναβαθμισμένες υπηρεσίες μας, η κατανόηση των αναγκών σας και η άψογη εξυπηρέτηση θα είναι πάντα στόχος μας για δημιουργικές συνεργασίες και σχέσεις εμπιστοσύνης. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να διαμορφώσουμε μια προσφορά προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΟΛΙΤΗ ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Ίλιον Αττική 131 21

Με πολυετή παρουσία στο χώρο, παρέχουμε στους πελάτες μας πλακάκια και μάρμαρα άριστης ποιότητας, ενώ αναλαμβάνουμε και την τοποθέτησή τους, στον χώρο σας. Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω είτε μόνος είτε μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου, οι αρχές μας είναι η συνέπεια, η υπευθυνότητα και η παροχή καλύτερης εργασίας στον πελάτη με το δυνατό, χαμηλότερο κόστος. Στόχος μας είναι η παροχή λειτουργικών και ανθεκτικών αποτελεσμάτων, που διαρκούν στον χρόνο και παράλληλα συμφωνούν με τις προτιμήσεις σας. Προτιμήστε μας και βγείτε απόλυτα κερδισμένοι!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτα Γιώργα - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Ίλιον Αττική 131 21

Ως έμπειρη επαγγελματίας μαζί με το άρτια εκπαιδευμένο μου τεχνικό προσωπικό αναλαμβάνω υπηρεσίες τοποθέτησης πλακιδίων και μαρμάρων, για την οικία σας ή τον εργασιακό σας χώρο. Τα υλικά που χρησιμοποιώ είναι ποιοτικά και ανθεκτικά και ο εξοπλισμός μου σύγχρονος, με αποτέλεσμα τα έργα που αναλαμβάνω να ξεπερνούν τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη μου. Η εταιρεία μας έχει ως συνώνυμο της, την λειτουργικότητα και την καλαισθησία, αλλά πάνω από όλα την εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία. Λειτουργούμε με σεβασμό στις ανάγκες του πελάτη και στην επένδυσή του, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΡΕΛΑΣ ΕΠΕ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Ίλιον Αττική 131 21

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στις τοποθετήσεις πλακιδίων για τον χώρο σας. Δραστηριοποιούμαστε για πολλά χρόνια στον κλάδο των κατασκευών και διαθέτουμε ομάδα έμπειρων τεχνικών, έτοιμων να εξυπηρετήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη μας. Χρησιμοποιούμε αξιόπιστα υλικά και είμαστε σε θέση να ανταπεξέλθουμε με επιτυχία σε κάθε έργο λόγω της εμπειρίας και της αγάπης για τη δουλειά μας. Οι πελάτες μας, μας εμπιστεύονται για την προσεγμένη, επαγγελματική, εγγυημένη και οικονομική εργασία. Η εξειδίκευση, η εμπειρία και η συνεχής εκπαίδευση των συνεργατών που πλαισιώνουν την ομάδα μας, εξασφαλίζουν την επιτυχή ολοκλήρωση του κάθε έργου. Σκοπός μας είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας με τιμές και υπηρεσίες που εντυπωσιάζουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΠΑΝΟΣ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Ίλιον Αττική 131 21

Προσφέρω ολοκληρωμένες προτάσεις για ανακαίνιση δαπέδου με πλακάκια ή μάρμαρα. Συνεργάζομαι με αξιόλογους επαγγελματίες που έχουν πολυετή εμπειρία στον χώρο των οικοδομών και άριστη τεχνογνωσία, έτσι ώστε να καλύψουμε επιτυχώς τις ανάγκες κάθε μας πελάτη. Ξεχωρίζουμε στις προτιμήσεις των πελατών μας λόγω της άριστης ποιότητας εργασίας που προσφέρουμε αλλά και για τα ποιοτικά υλικά που χρησιμοποιούμε. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή και στην παραμικρή λεπτομέρεια και ξεχωρίζουμε από τους ανταγωνιστές μας. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας, θα χαρούμε πολύ να συνεργαστούμε μαζί σας και να δώσουμε λύση και στο δικό σας πρόβλημα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Ίλιον Αττική 131 21

Η εταιρεία Βαρελάς δραστηριοποιείται στο χώρο των ειδών υγιεινής-πλακιδίων από το 1975 αντιπροσωπεύοντας κορυφαίους οίκους του χώρου και μπορεί να αναλάβει και την επαγγελματική εργασία τοποθέτησης τους, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες σας και προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες. Η πολυετής εμπειρία, η συνέπεια και η γνώση της αγοράς έγινε οδηγός μας στην διαχείριση κάθε έργου, από μεγάλα project όπως ξενοδοχεία-τεχνικά έργα-καταστήματα-επαγγελματικούς χώρους, μέχρι μικρότερα, νέες κατοικίες-ανακαινίσεις. Παράλληλα η άριστη ποιότητα των υλικών και οι ανταγωνιστικές τιμές, μας έχουν καταξιώσει στη συνείδηση των πελατών δημιουργώντας άρτιες και σταθερές συνεργασίες. Είμαστε η κατάλληλη λύση στην τοποθέτηση πλακιδίων στον χώρο σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΕΝΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΥΙΟΙ ΟΕ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Ίλιον Αττική 131 21

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εργασίες τοποθέτησης πλακιδίων και μαρμάρων. Βρισκόμαστε στον χώρο της οικοδόμησης για πολλά χρόνια και είμαστε σε θέση να καλύψουμε κάθε σας απαίτηση. Μας χαρακτηρίζουν στοιχεία όπως η υψηλή ποιότητα της εργασίας που προσφέρουμε και η φιλική εξυπηρέτηση προς τους πελάτες μας. Οι αρχές μας στις εργασίες που αναλαμβάνω, είναι η υπευθυνότητα η εντιμότητα και η άμεση εξυπηρέτηση με τον καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον πελάτη. Οι μέχρι τώρα πελάτες μας, έχουν μείνει πολύ ευχαριστημένοι με την εργασία που προσφέρουμε, γιαυτό και με τους περισσότερους έχουμε μακροχρόνια σχέση συνεργασίας, αλλά και εμπιστοσύνης.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Θεόδωρος Ζαχαρόπουλος - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Ίλιον Αττική 131 21

Προσφέρω ολοκληρωτικές λύσεις στις τοποθετήσεις πλακιδίων για σπίτια αλλά και επιχειρήσεις. Κατέχω πολυετή εμπειρία στον χώρο των ανακατασκευών και των ανακαινίσεων, με αποτέλεσμα να μπορώ να σας εξυπηρετήσω άμεσα, υπεύθυνα και αποτελεσματικά. Διαθέτω εξίσου έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό έτοιμο να δώσει λύση στην κάθε σας ανάγκη. Σέβομαι τις προτιμήσεις, δίνω ιδιαίτερη προσοχή και στην παραμικρή λεπτομέρεια, ολοκληρώνοντας τα έργα μου με επαγγελματισμό και προσφέροντας παράλληλα αισθητικά και λειτουργικά αποτελέσματα. Στόχος μου είναι να παραδώσω σε εσάς ένα έργο που να ικανοποιεί τις απαιτήσεις σας τηρώντας το χρονοδιάγραμμα αλλά και την υπόσχεση της υψηλής ποιότητας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σταύρος Αλεξανδρής - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Ίλιον Αττική 131 21

Αναλαμβάνω εργασίες ανακατασκευής δαπέδου και τοποθέτησης πλακιδίων, καλύπτοντας τις οικιακές και επαγγελματικές σας. Είμαι πάντα στη διάθεση σας, για να σας βοηθήσω και να σας προτείνω ιδέες για κάθε εργασία που θέλετε να πραγματοποιήσετε. Επίκεντρο μου είναι ο πελάτης και στόχος μου η ικανοποίησή του, μέσα από την παροχή υπηρεσιών ανώτερης ποιότητας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες του. Δίνω έμφαση στις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη και προτεραιότητα μου είναι η απόλυτη ικανοποίηση των απαιτήσεων του. Θα χαρώ να συνεργαστώ μαζί σας και να ολοκληρώσω με επιτυχία την εργασία, που θα μου αναθέσετε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΥΔΡΟΣΑΛ - ΣΑΛΤΑΠΙΔΑ Ι. & Ε. Ο.Ε. - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Ίλιον Αττική 131 21

Αναλαμβάνουμε την επαγγελματική και αποτελεσματική ολοκλήρωση της τοποθέτησης πλακιδίων και μαρμάρων, με στόχο την απόλυτη κάλυψη των οικιακών, αλλά και εταιρικών σας αναγκών. Η ομάδα έμπειρων και άρτια καταρτισμένων τεχνιτών μας αναλαμβάνει μια γκάμα τεχνικών εργασιών και ανακαίνισης χώρων. Διαθέτουμε επαγγελματικότητα, προσφέρουμε κλειδωμένη τιμή, οικονομία, εγγύηση ποιότητας και άριστη εξυπηρέτηση για έργα που αφορούν πλακάκια. Λειτουργούμε πάντα εντός χρονοδιαγράμματος, σεβόμαστε τις προτιμήσεις σας, τις ιδιαίτερες ανάγκες του χώρου σας και δημιουργούμε εργασίες ανώτερης ποιότητας, λειτουργικές, ασφαλείς και καλαίσθητες.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Πλακάκια Ίλιον - 15 επαγγελματίες πλακιδίων