Τέντες Ίλιον

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τι πρέπει να προσέξεις για να διαλέξεις τις καλύτερες τέντες

Οι τέντες, είναι για πολλούς ένα απαραίτητο σύστημα σκίασης του εξωτερικού χώρου και η τοποθέτησή τους πραγματοποιείται από επαγγελματίες τεντάδες, έπειτα από έλεγχο του χώρου και προετοιμασία.

Προσφέροντας μέγιστη χρηστικότητα και εύκολη λειτουργία, αποτελεί το κυρίαρχο ίσως σύστημα σκίασης. Πλέον υπάρχει μεγάλη γκάμα σχεδίων και εφαρμογών, που εξυπηρετούν διαφορετικές ανάγκες και διαθέτουν περισσότερα πλεονεκτήματα.

Οι τέντες που θα επιλέξει κάποιος πέρα από την προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία μπορούν να βοηθήσουν στη θερμομόνωση του χώρου και στην προστασία από τις καιρικές συνθήκες. Για αυτό και η επιλογή και εγκατάστασή τους πρέπει να γίνεται με μεγάλη προσοχή.

6 σημεία προσοχής στις Τέντες

Υπάρχουν ορισμένα σημεία προσοχής, που πρέπει να εστιάσεις πριν προχωρήσεις στην τοποθέτηση τεντών στον χώρο σου:

  • Να απορροφά εντελώς τις UVA και UVB ακτίνες του ήλιου.
  • Να είναι αδιάβροχη.
  • Η τέντα σου καλό θα ήταν να είναι μονόχρωμη αλλά όχι σε κάποιο σκούρο χρώμα.
  • Πρέπει να έχει ειδική επεξεργασία για μύκητες.
  • Ο μηχανισμός πρέπει να είναι πολύ γερός για να αντέχει στις διάφορες καιρικές συνθήκες.
  • Το πανί της τέντας πρέπει να ανθεκτικό για να μη σκίζεται από τον αέρα.

Για να προχωρήσεις στην επιλογή της κατάλληλης τέντας για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο, είναι σημαντικό να λάβεις υπόψη σου τα παραπάνω και να ζητήσεις και την εξειδικευμένη συμβουλή των τεντάδων της πλατφόρμας μας.

Που εφαρμόζουν οι τέντες;

Οι τέντες πέρα από τα μπαλκόνια των πολυκατοικιών,πλέον συναντώνται και τοποθεντούνται σε αρκετούς χώρους. Οι έμπειροι επαγγελαμτίες τεντάδες μας, μας ενημέρωσαν για τα μέρη που εφαρμόζουν οι τέντες:

  • Τέντες μπαλκονιού,
  • Τέντες βεράντας
  • Τέντες κήπου
  • Τέντες παραλίας

Οι τέντες, εξυπηρετούν διαφορετικές χρήσεις και ανάγκες και μόνο ένας έμπειρος τεντάς θα σου υποδείξει τα σημεία που είναι καλό να τις εφαρμόσεις ώστε να απολαύσεις τα πλεονεκτήματά τους.

Ποια είδη τέντας υπάρχουν;

Οι τεντάδες της πλατφόρμας μας, μας ενημέρωσαν για τα είδη τεντών που είναι πιο διαδεδομένα και προτιμώνται από την πλειοψηφία του αγοραστικού κοινού:

Τέντες με σταθερούς βραχίονες ή τέντες με αντηρίδα

Αποτελούν σταθερές και λειτουργικές κατασκευές, με μεγάλη ανθεκτικότητα στην φθορά του χρόνου. Είναι η οικονομική λύση που αναζητάτε αφού το να χρειαστείτε έξοδα επισκευής είναι ένα απίθανο σενάριο. Αισθητικά, δεν είναι η καλύτερη επιλογή αλλά αυτό αποφασίζει ο αγοραστής με γνώμονα τις επιθυμίες και τις ανάγκες τους.

Τέντες με σπαστούς βραχίονες

Είναι η εξελιγμένη μορφή των τεντών με σταθερούς βραχίονες. Αποτελούν πρακτική λύση και εφαρμόζονται σε όλα τα μπαλκόνια. Οι συγκεκριμένες τέντες, διαθέτουν τόσο ηλεκτρικό μηχανισμό όσο και χειροκίνητο.

Τέντες Κασέτες

Είναι η το πιο εξελιγμένο είδος τέντας ,αυτή τη στιγμή. Ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα, αποτελεί το γεγονός ότι όλος ο μηχανισμός βρίσκεται σε ειδική θήκη αλουμινίου και έτσι δεν επηρεάζεται από τις κλιματολογικές συνθήκες. Επιπρόσθετα, ο καθαρισμός τους είναι μία πολύ εύκολη διαδικασία, έτσι η συντήρησή τους δεν απαιτεί έξοδα.

Περγκοτέντα

Είναι ιδανική επιλογή για μεγάλες βεράντες και επαγγελματικούς χώρους. Η κατασκευή της περγκοτέντας προσφέρεται κυρίως για περιμετρικό κλείσιμο. Πλεονέκτημά της περγκοτέντας, αποτελεί το γεγονός ότι το νερό από την βροχή δεν λιμνάζει και καταλήγει σε ενσωματωμένη υδρορροή και απορρέει μέσα από κολόνες. Τα εξαρτήματά της αποτελούνται από αλουμίνιο και έχουν βαφεί με ηλεκτροστατική βαφή.Οι περγκοτέντες λειτουργούν με ασύρματο μοτέρ.

Οποιαδήποτε τέντα και να επιλέξει κανείς, εάν δεν γίνεται σωστόςκαθαρισμός της τέντας ή τακτική επαγγελματική συντήρηση, πολύ σύντομα η τέντα θα χρειαστεί επισκευή.

Πως να αποφύγεις την επισκευή ή την αντικατάσταση τεντών;

Σε περίπτωση που η επισκευή της τέντας δεν αποτελεί επιλογή για εσένα, υπάρχουν 3 μέτρα πρόληψης που μπορεί να σε βοηθήσουν να αποφύγεις την επισκευή τεντών:

Προστασία από τις καιρικές συνθήκες

Σε περιπτώσεις που επικρατούν έντονα καιρικά φαινόμενα, είναι καλό οι τέντες να μαζεύονται. Ανεξάρτητα από την ποιότητα του υφάσματος, ένας δυνατός άνεμος ή μία καταιγίδα μπορεί να προκαλέσει ζημιά ακόμη και στις καλύτερες ποιοτικά τέντες.

Τακτικός καθαρισμός

Πρέπει να γίνεται σε στεγνές τέντες και με ένα ουδέτερο καθαριστικό. Σε περίπτωση που υπάρχουν φύλλα πάνω στην τέντα, θα πρέπει να αφαιρούνται άμεσα, ώστε να μην δημιουργείται λεκές στην τέντα.

Επιδιόρθωση της τέντας

Εάν η τέντα, για τον οποιοδήποτε λόγο σκιστεί, είναι απαραίτητο να επιδιορθωθεί άμεσα η ζημιά καθώς με τις καιρικές συνθήκες ένα μικρό σκίσιμο μπορεί να οδηγήσει στην ολοκληρωτική καταστροφή της τέντας.

Συμβουλή: Εάν δεν επιθυμείς να προχωρήσεις στην αντικατάσταση τέντας, μία έξυπνη λύση είναι να την καλύψεις με υγρή σιλικόνη. Η υγρή σιλικόνη θα μετατρέψει την τέντα σου σε αδιάβροχη και θα απομακρύνει τον κίνδυνο εμφάνισης μούχλας.

Σε περίπτωση, που είσαι στην διαδικασία αναζήτησης της κατάλληλης τέντας, που θα ομορφύνει αισθητικά τον χώρο σου και θα του δώσει μία άλλη πνοή, οι επαγγελματίες τεντάδες της πλατφόρμας μας αποτελούν εγγυημένη επιλογή για την τοποθέτησή τους. Εάν θες περισσότερες επιλογές, μπορείς να εξετάσεις και την λύση της πέργκολας, η οποία μπορεί να σου χαρίσει προστασία και ένα όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα.

Είδη Τέντας
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τεντάδες για το 2018

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Παναγιώτης Κλαψιανός
29 Αξιολογήσεις
Άριστη συνεργασία. Εξαιρετικός επαγγελματίας, συνεπής στους χρόνους, άριστη σχέση ποιότητας-τιμής. Θα τον συνιστούσα ανεπιφύλακτα!
Μιχάλης Τσουκαλάς
2 Αξιολογήσεις
Άψογη εξυπηρέτηση!
Γιώργος Κούκκος
46 Αξιολογήσεις
Ο επαγγελματίας ολοκλήρωσε την εργασία πολύ γρήγορα και αποτελεσματικά!
Σπύρος Κοντονής
11 Αξιολογήσεις
Άμεση εξυπηρέτηση!
Αργύρης Κοντοθανάσης
16 Αξιολογήσεις
Τρομερά γρήγορος, πάρα πολύ ευγενικός και σε πολύ καλή τιμή!
Skiasis Center
9 Αξιολογήσεις
Εξαιρετική δουλειά!
Σχετικά άρθρα
Οι τέντες βεράντας αποτελούν μια έξυπνη λύση για κάθε σπίτι για πολλούς και διάφορους λόγους. Η ευκολία εγκατάστασης τους
Είναι γεγονός ότι οι περισσότεροι από εμάς συνδέουμε τις τέντες με καυτές καλοκαιρινές μέρες, δυνατό ήλιο