3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Τέντες Ίλιον

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στις Τέντες


Τέντες Δρίτσας Πέτρος - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Ίλιον Αττική 131 21

Η εταιρεία, Τέντες Δρίτσας, αναλαμβάνει τις τέντες του χώρου σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της σκίασης για σχεδόν 30 χρόνια, παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες με σκοπό να σας καλύψουμε και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Τοποθετούμε τέντες με κλασικά συστήματα, με λευκά σίδερα, συστήματα αλουμινίου αλλά και αυτοματισμούς. Εργαζόμαστε χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας υλικά, ώστε η κατασκευή να αντέξει στον χρόνο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ηλίας Γεωργόπουλος - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Ίλιον Αττική 131 21

Προσφέρουμε μια σειρά συστημάτων σκίασης προηγμένης τεχνολογίας, αξεπέραστης ποιότητας, αντοχής και εφαρμογής. Διαθέτουμε τεντόπανα όλων των εταιριών, PVC, ζελατίνες, διάτρητα, κασετίνες, πέργκολες, καποτίνες, μοτέρ, βραχίονες μικρών και μεγάλων διαστάσεων, διαφημιστικές τέντες. Με τη νέα τεχνολογία των εκτυπώσεων που παρέχουμε, υπάρχει η δυνατότητα απεικόνισης οποιουδήποτε θέματος θέλουμε, χωρίς κανένα περιορισμό. Το δημιουργικό μπορεί να περιλαμβάνει φωτογραφίες, σχέδια ή ό,τι άλλο μπορούμε να φανταστούμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Γιαννόπουλος - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Ίλιον Αττική 131 21

Η επιχείρηση "Τέντες Γιαννόπουλος Παναγιώτης" δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής και τοποθέτησης σε συστήματα σκίασης και παντός τύπου τέντες. Η παρουσία μας στο χώρο ξεκίνησε το 1989 και η πολυετής εμπειρία και εξειδίκευσή μας, είναι η εγγύηση για το άριστο αποτέλεσμα των εργασιών μας. Διαθέτουμε άρτια εξειδικευμένο προσωπικό, που ανταποκρίνεται άμεσα και έρχεται στο χώρο σας προτείνοντάς σας λύσεις που καλύπτουν κάθε λειτουργική και αισθητική επιθυμία σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Τέντες Ίλιον - 3 Εξειδικευμένοι επαγγελματίες
Μια στιγμούλα. Το δουλεύουμε…