Τέντες Ίλιον

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ποια τέντα ταιριάζει στο μπαλκόνι σου;

Σε προβληματίζει το είδος τέντας που θα τοποθετήσεις στο μπαλκόνι σου; Οι επιλογές που έχεις στις τέντες είναι πολλές και κάθε μία εξυπηρετεί διαφορετικές ανάγκες. Κάποιες τέντες, ταιριάζουν περισσότερο σε οικιακούς χώρους και κάποιες σε επαγγελματικούς. Με την καθοδήγηση εξειδικευμένων τεντάδων, μπορείς να έχεις μία αξιόπιστη τέντα για το μπαλκόνι σου και μία κατασκευή που θα αντέξει για τουλάχιστον μία δεκαετία.

Ρωτήσαμε τους επαγγελματίες μας, τα βασικά είδη τεντών που μπορεί κανείς να επιλέξει για τον χώρο του καθώς και τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν το ένα είδος από το άλλο. Στην λίστα που ακολουθεί μπορείς να βρεις τις πληροφορίες που αναζητείς:

Είδη Τεντών Μπαλκονιού

Τέντες με Σταθερούς Βραχίονες ή με Αντιρήδα: Το βασικό τους χαρακτηριστικό είναι η αντοχή τους σε φθορές και στο πέρασμα του χρόνου. Η λειτουργικότητά τους και η σταθερότητα της κατασκευής, τις καθιστούν δημοφιλή επιλογή στον τομέα τους. Βασικό τους πλεονέκτημα, είναι ότι το να χρειαστείς επισκευή, αποτελεί απίθανο σενάριο. Βέβαια, ένα σημείο που υστερούν είναι η αισθητική.

Τέντες με Σπαστούς Βραχίονες: Μπορείς να τις τοποθετήσεις σε κάθε είδους μπαλκόνι. Είναι η εξέλιξη των τεντών με σταθερούς βραχίονες και μπορείς να βρεις στην αγορά τόσο με ηλεκτροκίνητο όσο και με χειροκίνητο μηχανισμό.

Κασετίνες: Εάν ο καθαρισμός της τέντας, δεν είναι μία ιδέα που σε ενθουσιάζει, τότε καλύτερα να επιλέξεις την τέντα κασετίνα. Το μεγαλύτερο μέρος του μηχανισμού τους, βρίσκεται σε μία θήκη αλουμινίου και έτσι προστατεύεται από έντονα καιρικά φαινόμενα και συνθήκες που προκαλούν διάβρωση.

Ζελατίνες: Διαθέτουν διαφανή ζελατίνα αντί τεντόπανου η οποία λειτουργεί προστατευτικά απέναντι σε βροχές και υγρασία. Συνήθως, τοποθετούνται σε μαγαζιά και χώρους εστίασης όμως μπορείς να τις εγκαταστήσεις και σε οικιακούς χώρους.

Καποτίνες: Τοποθετούνται σε μικρά κουφώματα και προσφέρουν τέλεια σκίαση. Συνήθως, επιλέγονται για καταστήματα καθώς δίνουν μία ιδιαίτερη αισθητική. Μπορείς να τις τοποθετήσεις και στον οικιακό σου χώρο και να του προσδώσεις μία ρομαντική διάθεση.

Περγκοτέντες: Τον τελευταίο καιρό, έχουν κάνει την είσοδό τους στον τομέα της σκίασης εξωτερικών χώρων. Μπορούν να καλύψουν μεγάλους χώρους ενώ παράλληλα προσφέρουν περιμετρική κάλυψη. Τα νερά από την βροχή δεν λιμνάζουν καθώς η τεντοπέργκολα έχει κλίση. Η σταθερότητα και η αντοχή της, αποτελούν ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα.

Τώρα, λοιπόν μπορείς να αντιληφθείς ότι οι επιλογές που έχεις στις τέντες, μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες κάθε χώρου. Η τοποθέτησή τους, δεν είναι μια χρονοβόρα διαδικασία εφόσον επιλέξεις έναν έμπειρο επαγγελματία. Στην πλατφόρμα μας, διαθέτουμε εξειδικευμένους τεντάδες που εξυπηρετούν το Ίλιον και όλες τις συνοικίες του και ολοκληρώνουν με επιτυχία εργασίες τοποθέτησης, επισκευής, συντήρησης και αντικατάστασης τεντών αλλά και πέργκολων.

Είδη Τέντας
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τεντάδες για το 2018

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Παναγιώτης Κλαψιανός
32 Αξιολογήσεις
Άριστη συνεργασία. Εξαιρετικός επαγγελματίας, συνεπής στους χρόνους, άριστη σχέση ποιότητας-τιμής. Θα τον συνιστούσα ανεπιφύλακτα!
Μιχάλης Τσουκαλάς
2 Αξιολογήσεις
Άψογη εξυπηρέτηση!
Γιώργος Κούκκος
46 Αξιολογήσεις
Ο επαγγελματίας ολοκλήρωσε την εργασία πολύ γρήγορα και αποτελεσματικά!
Σπύρος Κοντονής
12 Αξιολογήσεις
Άμεση εξυπηρέτηση!
Αργύρης Κοντοθανάσης
17 Αξιολογήσεις
Τρομερά γρήγορος, πάρα πολύ ευγενικός και σε πολύ καλή τιμή!
Skiasis Center
23 Αξιολογήσεις
Εξαιρετική δουλειά!
Σχετικά άρθρα
Οι τέντες βεράντας αποτελούν μια έξυπνη λύση για κάθε σπίτι για πολλούς και διάφορους λόγους. Η ευκολία εγκατάστασης τους
Είναι γεγονός ότι οι περισσότεροι από εμάς συνδέουμε τις τέντες με καυτές καλοκαιρινές μέρες, δυνατό ήλιο