15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Τέντες Ίλιον

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στις Τέντες


Τέντες Δρίτσας Πέτρος - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Ίλιον Αττική 131 21

Η εταιρεία, Τέντες Δρίτσας, αναλαμβάνει τις τέντες του χώρου σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της σκίασης για σχεδόν 30 χρόνια, παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες με σκοπό να σας καλύψουμε και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.Είμαστε κοντά σας, με σκοπό τη βελτίωση του χώρου σας, με νέες ιδέες, προτάσεις, υλικά πρώτης ποιότητας και άψογη εργασία. Τοποθετούμε τέντες με κλασικά συστήματα, με λευκά σίδερα, συστήματα αλουμινίου αλλά και αυτοματισμούς. Εργαζόμαστε χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας υλικά, ώστε η κατασκευή να αντέξει στον χρόνο.Επίσης, διαθέτουμε τα γνωστά για την ποιότητα τους γαλλικά τεντόπανα Discon, και μια μεγάλη ποικιλία από πανιά των καλύτερων εργοστασίων. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Επιλέξτε μας και λάβετε εργασίες που διακρίνονται από ποιότητα, λειτουργικότητα και αντοχή, σε συμφέρουσες πάντα τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ηλίας Γεωργόπουλος - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Ίλιον Αττική 131 21

Η εταιρεία "Τεντοεφαρμογές Ηλίας Γεωργόπουλος" ξεκίνησε το 1990 και εξειδικεύεται στα Συστήματα Σκίασης. Συνδυάζει ιδανικά την αξιοπιστία με την ποιότητα, τη σιγουριά με την άψογη εξυπηρέτηση. Σε συνεργασία με τους κορυφαίους ξένους και ελληνικούς οίκους και με την μοναδική εγγύηση της ποιότητας όλων των προϊόντων του, είναι λόγος συνειδητής προτίμησης εκατοντάδων ιδιωτών και επαγγελματιών. Προσφέρουμε μια σειρά συστημάτων σκίασης προηγμένης τεχνολογίας, αξεπέραστης ποιότητας, αντοχής και εφαρμογής. Με τη νέα τεχνολογία των εκτυπώσεων που παρέχουμε, υπάρχει η δυνατότητα απεικόνισης οποιουδήποτε θέματος θέλουμε, χωρίς κανένα περιορισμό. Το δημιουργικό μπορεί να περιλαμβάνει φωτογραφίες, σχέδια ή ό,τι άλλο μπορούμε να φανταστούμε. Η φαντασία δεν έχει όρια! Υλοποιούμε αυτό που επιθυμείτε και δημιουργούμε έναν όμορφο και ιδιαίτερο χώρο για εσάς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Γιαννόπουλος - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Ίλιον Αττική 131 21

Η επιχείρηση "Τέντες Γιαννόπουλος Παναγιώτης" δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής και τοποθέτησης σε συστήματα σκίασης και παντός τύπου τέντες. Η παρουσία μας στο χώρο ξεκίνησε το 1989 και η πολυετής εμπειρία και εξειδίκευσή μας, είναι η εγγύηση για το άριστο αποτέλεσμα των εργασιών μας. Διαθέτουμε άρτια εξειδικευμένο προσωπικό, που ανταποκρίνεται άμεσα και έρχεται στο χώρο σας προτείνοντάς σας λύσεις που καλύπτουν κάθε λειτουργική και αισθητική επιθυμία σας. Συνεργαζόμαστε με κορυφαίες εταιρείες στο χώρο, προσφέροντας σας ποιοτικές υπηρεσίες και τα πιο αξιόπιστα υλικά της αγοράς. Η συνεχής εξέλιξή μας σε συνδυασμό με τις καινοτόμες και οικονομικές λύσεις που σας προτείνουμε, μας καθιστούν τους πλέον κατάλληλους συνεργάτες σας. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε ή να προγραμματίσουμε μια συνάντηση για να διαμορφώσουμε τις κατάλληλες προτάσεις για το χώρο σας.ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΥΡΩΤΕΝΤΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Ίλιον Αττική 131 21

Οι κύριοι παράγοντες που συντέλεσαν στη ραγδαία ανάπτυξη της εταιρείας και της έχουν δώσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά της είναι η πολυετής εμπειρία της, το εξειδικευμένο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό της, ο εξελιγμένος τεχνολογικός εξοπλισμός, οι αξιόπιστες συνεργασίες της και οι καινοτόμες εφαρμογές και προτάσεις της. Το πλούσιο σε ποιότητα πελατολόγιό της αποδεικνύει την αξιοπιστία της, την ποιότητα και την αυθεντικότητα των προϊόντων της! Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης και στόχος μας η απόλυτη ικανοποίησή του, μέσα από εργασίες ανώτερης ποιότητας, που συμφέρουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ Δ. - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Ίλιον Αττική 131 21

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την παροχή ολοκληρωμένων και άκρως επαγγελματικών λύσεων που σχετίζονται με τις τέντες και τα συστήματα σκίασης του χώρου σας. Το έμπειρο προσωπικό μας βρίσκεται κοντά σας με σκοπό την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας για τις ανάγκες σας. Όλα τα προϊόντα μας γίνονται κατόπιν παραγγελίας και μπορούν να τροποποιηθούν, για να ταιριάζουν στο γούστο και τις απαιτήσεις σας. Η τεχνογνωσία και η συνεχή ενημέρωση σε οτιδήποτε καινούργιο αφορά την δουλειά μας προσφέρει λύσεις ακόμα και στην πιο απαιτητική περίπτωση σκίασης ή στέγασης. Η συνέπεια μας και η φιλική εξυπηρέτηση είναι μέρος μιας ουσιαστικής σχέσης με τον πελάτη, που μας καταξίωσε στην αγορά. Αν πιστεύετε ότι η αισθητική του εξωτερικού σας χώρου είναι σημαντική, τότε πρέπει να μας γνωρίσετε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ Δ. - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Ίλιον Αττική 131 21

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον κλάδο συστημάτων σκίασης και εξειδικεύεται στις ειδικές κατασκευές και σε κάθε είδους τέντες. Τα τελευταία χρόνια διεύρυνε τη γκάμα των προϊόντων της και σας περιμένει να σας προσφέρει λύσεις σκίασης υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Είμαστε από τους πρωτοπόρους στον τομέα της τέντας και του μουσαμά και ακόμα και σήμερα σε πείσμα των καιρών, παραμένουμε μία από τις ελάχιστες βιοτεχνίες που κατασκευάζει τέντες σπιτιών, μουσαμάδες αυτοκινήτων και καλλύματα σκαφών. Λειτουργούμε πάντα εντός χρονοδιαγράμματος και σεβόμαστε τις ανάγκες του χώρου και τις προτιμήσεις σας. Θα χαρούμε πολύ να μας δώσετε την ευκαιρία να σας εξυπηρετήσουμε και να λύσουμε μόνιμα και αποτελεσματικά, το πρόβλημα που σας απασχολεί, προσφέροντας λύσεις ανώτερης ποιότητας και λειτουργικότητας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Κ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Ίλιον Αττική 131 21

Δραστηριοποιούμαι στα συστήματα σκίασης. Έχω πολύχρονη εμπειρία στον τομέα αυτό και είμαι σε θέση να αναλάβω μια μεγάλη γκάμα εργασιών. Χτίζω σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μου, προσφέροντας τους υψηλή ποιότητα εργασίας, άριστη τεχνογνωσία και προσιτές τιμές. Η πολύχρονη εμπειρία μου με έχει βοηθήσει έτσι ώστε να αντιλαμβάνομαι άμεσα τις ανάγκες των πελατών μου, και να εντοπίζω άμεσα τις εργασίες που θέλουν να πραγματοποιήσουμε προκειμένου να μείνουν ευχαριστημένοι. Στα τόσα χρόνια εμπειρίας μου, έχω καταφέρει να χτίσω σχέσεις εμπιστοσύνης μαζί τους, προσφέροντας τους υψηλή ποιότητα εργασίας, άριστη τεχνογνωσία και προσιτές τιμές. Είμαι πάντα στη διάθεση σας, θα χαρώ πολύ να σας δώσω τις κατάλληλες συμβουλές για τις ανάγκες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

AMORANI ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Ίλιον Αττική 131 21

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στα συστήματα σκίασης. H ποικιλία στα υφάσματα, η άνεση που προσφέρουν οι μηχανισμοί - αυτοματισμοί καθώς και οι αμέτρητες ιδέες για την σκίαση εσωτερικού και εξωτερικού χώρου καθιστούν την σκίαση για εσάς πολυτέλεια και για εμάς καθήκον. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η άμεση εξυπηρέτηση σας και η παροχή αποτελεσμάτων που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη με κύριο στόχο τη γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας και στοχεύουμε στην ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας! Προτιμήστε μας για υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας και ξεγνοιάστε με τα λειτουργικά αποτελέσματα εργασιών που προσφέρουμε, σε τιμές που θα σας εκπλήξουν θετικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ο ΑΛΕΚΟΣ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Ίλιον Αττική 131 21

Η εταιρεία μας που απαρτίζεται από έμπειρο προσωπικό με εξειδίκευση στο χώρο της σκίασης και μεταδίδοντας την πείρα και τη γνώση από γενιά σε γενιά, ξέρει πλέον τι θέλετε και πώς να σας το προσφέρουμε, με εγγύηση, υψηλή ποιότητα και γρήγορη εξυπηρέτηση, πάντα σε ασυναγώνιστες και πολύ προσιτές τιμές! Η διαδικασία είναι απλή: ξεκινάμε με δωρεάν μελέτη του χώρου σας και σας δίνουμε την προσφορά, καθώς και τις προτάσεις μας, εξετάζοντας την κάθε περίπτωση. Έχοντας πολλά παρουσίας στον κλάδο των συστημάτων σκίασης, φέρνουμε τα ιδανικά αποτελέσματα σε κάθε εργασία που θέλετε να πραγματοποιήσετε! Επιλέξτε μας για άμεσες και αποτελεσματικές εργασίες, αντάξιες των προσδοκιών σας. Η πολύχρονη πείρα μας, σε συνδυασμό με τα τεντόπανα εισαγωγής μας, εγγυώνται το ιδανικό αποτέλεσμα για σας, τόσο για το κατάστημα, όσο και για το σπίτι σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Κ. - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Ίλιον Αττική 131 21

Ολοκληρώνουμε με απόλυτη επιτυχία κάθε είδους εργασίας στον τομέα των συστημάτων σκίασης. Αναλαμβάνουμε την κατασκευή, την τοποθέτηση και την επισκευή των οικιακών και των επαγγελματικών τεντών. Επιθυμούμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσάς, και ως προς την ποιότητα των σύγχρονων υλικών που χρησιμοποιούμε, αλλά και ως προς τα αξιόπιστα συστήματα υψηλών προδιαγραφών που παρέχουμε. Προσφέρουμε πλούσια γκάμα σχεδίων και τετνόπανα υψηλής ποιότητας με αντοχές ώστε σε κάθε περίπτωση να μπορέσουμε να σας παρέχουμε αυτό το οποίο θα μας ζητήσετε. Επιπλέον, είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε ιδιαιτερότητα του χώρου σας ή συγκεκριμένες απαιτήσεις έχοντας την δυνατότητα για την δημιουργία ειδικών κατασκευών,στο οποίο μας βοηθά η πολύχρονη εμπειρίας μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΓΑΛΑΖΙΟΣ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Ίλιον Αττική 131 21

H επιχείρηση μας, δραστηριοποιείται στον τομέα εμπορίας και εγκατάστασης Τεντών για σπίτια, καταστήματα, κήπους, βεράντες και πάρκινγκ. Μια δραστηριότητα που συμπληρώνεται και συνδυάζεται με μοναδικά έπιπλα εξωτερικών χώρων. Η πολυετής εμπειρία μάς δίνει τη δυνατότητα να σας προτείνουμε τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς και να σας συμβουλεύσουμε για τις καλύτερες λύσεις, που θα ικανοποιούν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας. Παρακολουθώντας την τεχνολογία, προσπαθούμε να ανανεωνόμαστε συνεχώς, έτσι ώστε να καλύπτουμε τις σύγχρονες ανάγκες σας. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας, είναι η ικανοποίησή των πελατών μας μέσα από την παροχή αποτελεσμάτων ανώτερης ποιότητας, που εντυπωσιάζουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΕΝΤΕΣ ΑΛΦΑ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Ίλιον Αττική 131 21

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται με επαγγελματισμό και μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια, στα συστήματα σκίασης. Έχουμε συνεχή παρουσία εδώ και πολλά χρόνια στο χώρο της σκίασης, και αποτελούμε την υπογραφή ποιότητας και καλής συνεργασίας που συνοδεύει τις υπηρεσίες που σας παρέχουμε. Η εταιρεία μας εργάζεται πάντα με γνώμονα την άριστη ικανοποίηση των προδιαγραφών των πελατών μας. Παρακολουθώντας ειδικά σεμινάρια και εκθέσεις ειδών σκίασης, έχουμε τη δυνατότητα να παρέχουμε στον πελάτη εξελιγμένη τεχνολογία, πλούσια ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, διακοσμητικές και αρχιτεκτονικές ιδέες, εγγυημένη ποιότητα και αξιοπιστία.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

PROTENT ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Ίλιον Αττική 131 21

Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται στα συστήματα σκίασης για πολλά χρόνια. Μαζί με την εξειδικευμένη ομάδα μου αναλαμβάνουμε μια μεγάλη γκάμα εργασιών που περιλαμβάνουν από τις πιο μικρές μέχρι τις πιο μεγάλες εργασίες που μπορεί να χρειάζεστε για το σπίτι σας! Τα στοιχεία που μας έχουν διατηρήσει χρόνια ψηλά στις προτιμήσεις των πελατών μας είναι η συνέπεια, η αξιοπιστία και οι λογικές τιμές. H ποικιλία στα υφάσματα, η άνεση που προσφέρουν οι μηχανισμοί - αυτοματισμοί καθώς και οι αμέτρητες ιδέες για την σκίαση εσωτερικού και εξωτερικού χώρου καθιστούν την σκίαση για εσάς πολυτέλεια και για εμάς καθήκον. Σημαντικό είναι να θυμάστε πως οι καλύτερες προτάσεις είναι αυτές που γίνονται απ' ευθείας στο χώρο σας. Η πολυετή πείρα μας σίγουρα θα σας δώσει τη λύση σε όποιο πρόβλημα σκίασης και αν αντιμετωπίζετε, άμεσα και αποτελεσματικά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

TENTA CENTER - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Ίλιον Αττική 131 21

Η εταιρεία μας με πολυετή πορεία στον κλάδο αναλαμβάνει την τοποθέτηση τέντας και συστημάτων σκίασης, στον οικιακό ή εταιρικό σας χώρο, άμεσα και αποτελεσματικά. Η πολύχρονη εμπειρία μας και η υψηλή ποιότητα της εργασίας αλλά και των υλικών μας εγγυώνται το καλύτερο για τον χώρο σας. Τα προϊόντα και οι εργασίες μας χαρακτηρίζονται από άριστη ποιότητα εργασίας και υλικών. Έχουμε άριστες τεχνικές γνώσεις και πάντα το αποτέλεσμα που φέρουμε είναι ικανοποιητικό για τους πελάτες μας! Διαθέτουμε ένα άριστα καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό μαζί με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που θα σας προσφέρουν λύσεις στα μέτρα σας τόσο για τη σκίαση όσο και για την προστασία από τα καιρικά φαινόμενα. Επιλέγοντας μας, θα επωφεληθείτε από ένα άριστο αποτέλεσμα εργασίας που προσαρμόζεται απόλυτα στις αισθητικές αλλά και λειτουργικές σας προτιμήσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SMART TENT - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Ίλιον Αττική 131 21

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία, τα τελευταία χρόνια στον κλάδο της τέντας. Διαθέτουμε έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό έτοιμο να αναλάβει όποια σχετική εργασία του ανατεθεί. Εξυπηρετούμε οικίες, επαγγελματικούς χώρους, εκθέσεις, ξενοδοχεία και αίθρια. Στην εταιρεία μας θα βρείτε όλα τα συστήματα εσωτερικής και εξωτερικής σκίασης, όπως απλές με σταθερά σίδερα, με βραχίονες, καποτίνες, κασετίνες, υφάσματα εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής, αυτοματισμούς Somfy, πέργκολες, πολυκαρβονικά, πάνελ, ραμποτέ, καφασωτά, στόρια, ρολοκουρτίνες, roman, καθώς και όλα τα τελευταίας τεχνολογίας συστήματα ανοιγόμενων τεντών (περγοτέντες), όλα με τη γραπτή εγγύηση των επώνυμων προϊόντων μας. Προτιμήστε μας και μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Τέντες Ίλιον - 15 Εξειδικευμένοι επαγγελματίες