15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Συστήματα Ασφαλείας Ίλιον

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για συστήματα ασφαλείας


24 ΩΡΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Ίλιον Αττική 131 21

Η εταιρεία μας προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις στα προβλήματα φύλαξης τοποθετώντας συστήματα ασφαλείας στους χώρους σας. Βρισκόμαστε πολλά χρόνια στον κλάδο και οι πελάτες μας εμπιστεύονται για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε. Τα στοιχεία που μας ξεχωρίζουν στα μάτια των πελατών μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση η ποικιλία στα συστήματα φύλαξης που διαθέτουμε και οι οικονομικές μας τιμές. Μέσα από την καθημερινή επαφή με το διευρυμένο πελατολόγιό μας στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, θέτουμε συνεχώς υψηλότερα standards, στοχεύοντας στη συνεχή αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών μέσα από την διαδραστική επικοινωνία με αυτόν που ξέρει καλύτερα τις ανάγκες του ... Εσάς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΡΑΝΑΣ - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Ίλιον Αττική 131 21

Η εταιρεία μας διαθέτει πολυετή εμπειρία στην τοποθέτηση συστημάτων ασφαλείας για τον επαγγελματικό ή τον ιδιωτικό σας χώρο, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη. Είμαστε έμπειρη ομάδα και εδώ και χρόνια επιλέγουμε υλικά και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για να ανταποκριθούμε σε οποιοδήποτε αίτημά σας. Συνδυάζουμε επαγγελματισμό των συνεργατών μας με σεβασμό στον χώρο και τον χρόνο των πελατών και όλα αυτά στις καλύτερες τιμές της αγοράς! Επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης και πρωταρχικός μας στόχος η απόλυτη ικανοποίησή και ασφάλεια του, μέσα από την παροχή αποτελεσμάτων ανώτερης ποιότητας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ANTENNA SYSTEMS - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Ίλιον Αττική 131 21

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την εγκατάσταση συστήματος ασφαλείας για τον προσωπικό και τον επαγγελματικό χώρο σας. Έχουμε πολυετή εμπειρία στον συγκεκριμένο κλάδο. Η επίμονη μας για ένα άριστο αποτέλεσμα, η συνέπεια προς τους χρόνους παράδοσης καθώς και η υπευθυνότητα μας ως προς την πλήρη κάλυψη των απαιτήσεων των πελατών, είναι κάποια από τα στοιχεία που είμαστε άρρηκτα συνδεδεμένοι σε κάθε είδος εργασίας που αναλαμβάνουμε. Στόχος μας είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας και η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης μαζί τους! Απόδειξη της ποιοτικής εργασίας μας οι ικανοποιημένοι και πιστοί πελάτες μας, που μας επιλέγουν συνεχώς για τις εργασίες τους. Επιλέξτε μας και θα βγείτε κερδισμένοι από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ABS SECURITY - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Ίλιον Αττική 131 21

Η εταιρεία μας προσφέρει υπηρεσίες τοποθέτησης συστημάτων ασφαλείας για τον προσωπικό σας χώρο. Το εξειδικευμένο μας προσωπικό, σας προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, που θα αντέξουν στον χρόνο. Κάποια από τα ανταγωνιστικά μας χαρακτηριστικά που μας διαφοροποιούν από τους υπόλοιπους της αγοράς είναι η συνέπεια, άμεση εξυπηρέτηση, εγγυημένο και ασφαλές αποτέλεσμα στην καλύτερη για εσάς οικονομική τιμή. Είμαστε στη διάθεσή σας, για να κάνουμε ό,τι χρειάζεται και απαιτείται για τη δική σας ασφαλή και αξιόπιστη λύση. Μέσα από την καθημερινή επαφή με το διευρυμένο πελατολόγιό μας στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, θέτουμε συνεχώς υψηλότερα standards, στοχεύοντας στη συνεχή αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών μέσα από την διαδραστική επικοινωνία με αυτόν που ξέρει καλύτερα τις ανάγκες του ... Εσάς!


ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

PAPANIKOLAOU ELECTRONICS - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Ίλιον Αττική 131 21

Είμαστε η λύση που ψάχνετε για την τοποθέτηση των συστημάτων ασφαλείας σας άμεσα και αποτελεσματικά. Διαθέτουμε πολυετή πείρα και εξοπλισμό και υλικά εγγυημένης ποιότητας. Συνδυάζουμε προσοχή στην λεπτομέρεια με σεβασμό και προτεραιότητα στο συμφέρον του πελάτη και στις ανάγκες του. Το προσωπικό μας είναι άρτια εκπαιδευμένο και πεπειραμένο και μπορεί να σας προσφέρει μόνιμες, λειτουργικές και ασφαλείς λύσεις, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Σκοπός μας είναι να κερδίσουμε την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη του με αποτελέσματα που θα τον εντυπωσιάσουν! Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσουμε και να ολοκληρώσουμε όποια εργασία μας αναθέσετε, άμεσα, οικονομικά και αποτελεσματικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

DOLKOS SECURITY - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Ίλιον Αττική 131 21

Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις στα συστήματα ασφαλείας, εγκαθιστώντας συναγερμούς ή κάμερες στον χώρο σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της ιδιωτικής ασφάλειας, με την εμπιστοσύνη των πελατών μας να στηρίζεται στην αφοσίωση που διαθέτουμε για το αντικείμενο. Σχεδιάζουμε από κοινού το πακέτο των παρεχόμενων υπηρεσιών και προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες. Βρισκόμαστε πολλά χρόνια στον κλάδο και οι πελάτες μας εμπιστεύονται για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε. Τα στοιχεία που μας ξεχωρίζουν στα μάτια των πελατών μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση η ποικιλία στα συστήματα φύλαξης που διαθέτουμε και οι οικονομικές μας τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

S.T. ELECTROALARM - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Ίλιον Αττική 131 21

Η επιχείρησή μας καθημερινά παρέχει εγγυημένες προτάσεις τοποθέτησης συστημάτων ασφαλείας με σκοπό να ευχαριστήσει απόλυτα τους πελάτες της. Η προσοχή που δείχνουμε σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε καθώς και η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε, χαρίζουν στους πελάτες μας την ασφάλεια που επιθυμούν για τον οικιακό και τον επαγγελματικό τους χώρο. Η συνέπεια και ο επαγγελματισμός μας μας έχουν ξεχωρίσει στα μάτια των πελατών μας. Σκοπός μας είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας και η παράδοση αποτελεσμάτων που να μας χαρακτηρίζουν ως επαγγελματίες. Βρισκόμαστε έτοιμοι να δώσουμε τις λύσεις που επιθυμείτε για τον χώρο σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

PANDORA SECURITY - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Ίλιον Αττική 131 21

Η επιχείρησή μας παρέχει άμεσες λύσεις στην τοποθέτηση συστημάτων ασφαλείας για τον χώρο σας με εξαιρετικής ποιότητας αποτελέσματα. Τα συστήματα ασφαλείας που χρησιμοποιούμε είναι τελευταίας τεχνολογίας και χαρίζουν την ασφάλεια που επιθυμείτε για τον χώρο σας. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με χαμηλό κόστος και εξασφαλίζουμε λειτουργικά αποτελέσματα. Φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στον τομέα μας και να ενσωματώνουμε νέες μεθόδους στις εργασίες μας. Στοχεύουμε σε επαγγελματικά αποτελέσματα. Προτιμήστε τις υπηρεσίες μας και δεν θα απογοητευθείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

TERRASAT ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Ίλιον Αττική 131 21

Η εταιρεία μας παρέχει υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες τόσο για οικίες, όσο και για επαγγελματικούς και βιομηχανικούς χώρους. Συγκεκριμένα η εταιρεία μας αναλαμβάνει την πώληση, τοποθέτηση, παραμετροποίηση και συντήρηση συστημάτων συναγερμού, κλειστών κυκλωμάτων τηλεόρασης, συστημάτων πυρανίχνευσης και συστημάτων ελεγχόμενης πρόσβασης. Με δωρεάν μελέτη του χώρου σας από εξειδικευμένο προσωπικό και έμπειρους τεχνικούς εγκαταστάτες, καλύπτουμε πλήρως τις ανάγκες για συστήματα φιλικά προς το χρήστη, με γνώμονα τη μέγιστη ασφάλεια της περιουσίας και της ανθρώπινης ζωής. Με πείρα 15 ετών και ένα πλήρως εξοπλισμένο κινητό συνεργείο, είμαστε σε θέση να φέρουμε εις πέρας οποιοδήποτε μικρό ή μεγάλο έργο. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι από κατασκευαστές καταξιωμένους στο χώρο, έχουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και καλύπτονται με εγγύηση 2 ετών!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

DIGITAL STORES - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Ίλιον Αττική 131 21

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να εξοπλίσει τον επαγγελματικό και τον οικιακό σας χώρο με συστήματα ασφαλείας τελευταίας τεχνολογίας. Η μεγάλη μας πείρα και η συνεχής επιθυμία μας να εξελισσόμαστε με τα χρόνια παρακολουθώντας τις εξελίξεις στην τομέα μας, μας έχουν δώσει την δυνατότητα να μπορούμε να ανταποκριθούμε σε κάθε σας απαίτηση. Στόχος μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Δίνουμε άμεσες και ολοκληρωμένες λύσεις αρκεί να επιλέξετε τις υπηρεσίες μας. Περιμένουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας όποια στιγμή το επιθυμήσετε και να ολοκληρώσουμε με επιτυχία, επαγγελματισμό ασφάλεια και αξιοπιστία, όλες τις σχετικές σας εργασίες.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ Δ. & ΚΑΝΟΥΤΟΣ Κ. ΟΕ - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Ίλιον Αττική 131 21

Η έμπειρη και άρτια καταρτισμένη ομάδα της εταιρείας μας παρέχει Συστήματα και Υπηρεσίες Ασφαλείας, η εκπαίδευσή μας είναι συνεχής και προσπαθούμε να μην αφήνουμε τίποτα στην τύχη. Προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις με την χρήση εξοπλισμού και υλικών εγγυημένης ποιότητας και μακροζωίας. Συνδυάζουμε εξειδικευμένο προσωπικό με εμπειρία χρόνων και αναλαμβάνουμε να διεκπεραιώσουμε και τις πιο δύσκολες εργασίες. Δεν είναι τυχαίο που σε διάστημα λίγων ετών από την ημέρα ίδρυσης, η εταιρεία μας καθιερώθηκε έως ένα υπερσύγχρονο κέντρο λήψεως και διαχείρισης σημάτων από επαγγελματίες στο χώρο του συναγερμού. Σήμερα, η εταιρεία μας είναι η κυρίαρχος στον κλάδο της παρακολούθησης, με μοναδικό εξοπλισμό και υπηρεσίες.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΕΧΝΟΚΑΤ Α.Ε - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Ίλιον Αττική 131 21

Η ΤΕΧΝΟΚΑΤ από το 1991 ασχολείται με τον κατασκευαστικό κλάδο για τη μελέτη και την υλοποίηση τεχνικών έργων. Η εξειδίκευση της εταιρείας στα συστήματα ασφαλείας (Συστήματα Συναγερμού - Συστήματα Κλειστών Κυκλωμάτων Ηλεκτρονικής Παρακολούθησης και Συστημάτων Πυρασφάλειας) προέκυψε από τις ανάγκες των πελατών μας για ολοκληρωμένες λύσεις ασφάλειας της ζωής και της περιουσίας τους. Η εταιρεία μας έχει στο δυναμικό της έμπειρους επαγγελματίες τεχνικούς, ηλεκτρονικούς και μηχανολόγους μηχανικούς, οι οποίοι γνωρίζουν, ενημερώνονται και ακολουθούν τις σύγχρονες τάσεις, παρέχοντας με τις επιλογές τους το μέγιστο της ασφάλειας. Απόδειξη της ποιοτικής εργασίας μας οι ικανοποιημένοι και πιστοί πελάτες μας, που μας επιλέγουν συνεχώς για τις εργασίες τους. Επιλέξτε μας και θα βγείτε κερδισμένοι από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ Γ. ΧΡΗΣΤΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Ίλιον Αττική 131 21

Η εταιρεία μας δημιουργήθηκε το 1955 για να καλύψει τις ανάγκες σας σε ηλεκτρολογικό υλικό και σε συστήματα ασφαλείας, παρέχοντας λύσεις, υπηρεσίες και προϊόντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές που υπάρχουν στην αγορά. Με πολυετή πείρα, συνεχή προσπάθεια και θέληση της εταιρείας να καλύψει από τις πιο απλές ανάγκες έως και τις πιο σύνθετες, κατάφερε να επιτύχει ανάπτυξη των πωλήσεών της, συνεχή αύξηση του πελατολογίου της και ικανοποίηση των πελατών της από τις αγορές τους. Στην εταιρεία μας θα βρείτε την πληρέστερη γκάμα υλικών που υπάρχει στην αγορά προσφέροντας φιλικό και άνετο περιβάλλον. Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας και η δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων συνεργασίας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

GUARANTEE SECURITY - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Ίλιον Αττική 131 21

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στις υπηρεσίες που σχετίζονται με τα συστήματα ασφαλείας του χώρου σας. Πρεσβεύουμε τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό με πάθος, εγγυόμαστε την σιγουριά και την ασφάλεια που επιδιώκετε! Οι υπηρεσίες μας είναι σχεδιασμένες έτσι, ώστε να καλύπτουν γενικές ή ειδικές ανάγκες και απαιτήσεις κάθε έργου. Σε συνδυασμό με την πρωτοποριακή τεχνολογία αιχμής που διαθέτουμε, βασίζονται σε ένα πρότυπο μοντέλο οργάνωσης και σχεδιασμού, τηρουμένων των υψηλών προδιαγραφών που έχουμε θέσει, για την εξασφάλιση της υψηλής ποιότητας και της αποδοτικότητάς τους. Τα συστήματα ασφαλείας που διαθέτουμε, προέρχονται από κορυφαίους κατασκευαστές της παγκόσμιας αγοράς. Η επιλογή τους έγινε με γνώμονα τις υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και αξιοπιστίας, την πρωτοποριακή τεχνολογία και το εύρος των εφαρμογών τους στον τομέα της ασφάλειας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

TEXCHNIC WORLD - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Ίλιον Αττική 131 21

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την τοποθέτηση και τη ρύθμιση συστημάτων ασφαλείας, για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο της φύλαξης και της ασφάλειας, έχοντας ως στόχο την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών με άμεση εξυπηρέτηση. Χαρακτηριζόμαστε από την επιμονή μας για ένα άριστο αποτέλεσμα αλλά και από τις πρωτοποριακές ιδεές για μία καλύτερη εγκατάσταση. Σκοπός μας είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας με υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών και ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά για άμεση εξυπηρέτηση με μοναδικό στόχο την ασφάλεια του χώρου σας και την ευχαρίστηση την δική σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Συστήματα Ασφαλείας Ίλιον