20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ψυκτικός Ίλιον

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρτε προσφορά από επαγγελματίες Ψυκτικούς


Νικόλαος Σιδέρης - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ίλιον Αττική 131 21

Είμαι ο Νικόλαος Σιδέρης και αναλαμβάνω καθημερινά την εγκατάσταση και την επισκευή του κλιματιστικού σας. Βρίσκομαι στον χώρο των ηλεκτρολογικών εργασιών και εγκαταστάσεων για πολλά έτη και μαζί με τους έμπειρους συνεργάτες μου, έχουμε αναλάβει διαφόρων ειδών εργασίες για κατοικίες αλλά και καταστήματα. Εστιάζουμε πάντα στην άμεση εξυπηρέτηση και την καλή ποιότητα των ανταλλακτικών αλλά και της εργασίας. Το μυστικό της επιτυχίας μας είναι η συνέπεια και η υπευθυνότητα που δείχνουμε απέναντι στους πελάτες μας. Οι τιμές μας ανταποκρίνονται στις δυσκολίες της εποχής. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε και να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και χαμηλού κόστους!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νικόλαος Σιδέρης - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ίλιον Αττική 131 21

Αναλαμβάνω την εγκατάσταση και την επισκευή του επαγγελματικού σας ψυγείου.Βρίσκομαι στον χώρο των ηλεκτρολογικών εργασιών και επιδιορθώσεων για πολλά, συνεχόμενα, έτη και μαζί με τους έμπειρους συνεργάτες μου, έχουμε αναλάβει διαφόρων ειδών εργασίες για κατοικίες αλλά και καταστήματα. Εστιάζουμε πάντα στην άμεση εξυπηρέτηση και την καλή ποιότητα των ανταλλακτικών αλλά και της εργασίας. Το μυστικό της επιτυχίας μας είναι η συνέπεια και η υπευθυνότητα που δείχνουμε απέναντι στους πελάτες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ηλίας Ρουστάνης - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ίλιον Αττική 131 21

Η εταιρεία Ηλίας Ρουστάνης, προσφέρει υπηρεσίες εγκατάστασης και επισκευής κλιματιστικών. Από το 2007, δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της ψύξης, διατηρώντας συνεργεία αποτελούμενα από αδειούχους, πιστοποιημένους ψυκτικούς, με στόχο την παροχή υπηρεσιών άριστης ποιότητας. Χαρακτηριζόμαστε από την ευγένεια και την οργάνωση μας και οι πελάτες μας αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση για την εργασία μας. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει κάθε εργασία με αγάπη και μεράκι και φροντίζει να εξελίσσεται για να εξελίσσονται παράλληλα και οι υπηρεσίες που προσφέρουμε. Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας και εγγυώμαι την πλήρη λειτουργικότητα του κλιματιστικού σας και την παροχή επαγγελματικών και μακροχρόνιων αποτελεσμάτων.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ίλιον Αττική 131 21

Ονομάζομαι Στέλιος Ανδρέου και ως επαγγελματίας ψυκτικός αναλαμβάνω οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με την επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας προσφέροντας επαγγελματικά και μόνιμα αποτελέσματα. Η εργασία μου χαρακτηρίζεται από ασφάλεια, συνέπεια και ποιότητα. Οι ανάγκες των πελατών μου είναι πάντα σεβαστές και τηρώ τα προσυφωνηθέντα και το χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση του έργου.Οι τιμές μου είναι προσιτές, ενώ η προσφερόμενη ποιότητα στην εργασία πολύ υψηλή. Σκοπός μου είναι η ανάπτυξη σχέσεων συνεργασίας και μακροχρόνιας εμπιστοσύνης με τους πελάτες μου. Είμαι έτοιμος να δώσω άμεσες και λειτουργικές λύσεις στο πρόβλημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΑΡΟΥΛΑΚΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ίλιον Αττική 131 21

Είμαι ο Μανώλης Σταυρουλάκης, ειδικός στην επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού με συνέπεια και υπευθυνότητα. Προσφέρω υπηρεσίες υψηλής ποιότητας άμεσα και αποτελεσματικά και εγγυώμαι την πλήρη λειτουργικότητα του κλιματιστικού σας και την παροχή μακροχρόνιων λύσεων. Μπορώ να αντεπεξέλθω σε όλα τα μοντέλα κλιματιστικών και να προτείνω τους πιο συμφέρουσες λύσεις για τον πελάτη. Χαρακτηρίζομαι από υπευθυνότητα και οργάνωση και στόχος μου είναι η απόλυτη ευχαρίστηση των πελατών μου και η μακροχρόνια συνεργασία μαζί τους. Είμαι η λύση στην αναζήτησή σας για επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας, εμπιστευθείτε με και δεν θα σας απογοητεύσω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ίλιον Αττική 131 21

Ονομάζομαι Ιωάννης Γεωργίου και παρέχω άμεσες και εγγυημένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού γρήγορα αλλά πάντα με υπευθυνότητα. Ο εξοπλισμός μου συνεχώς ανανεώνεται και τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιώ τα προμηθεύομαι από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου. Ενημερώνομαι καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα μου και προτείνω τις πιο συμφέρουσες λύσεις για τον πελάτη. Στόχος μου είναι η ικανοποίηση των πελατών μου και η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας που θα προσφέρουν ένα άριστο αποτέλεσμα και θα με χαρακτηρίζουν κι εμένα ως επαγγελματία. Περιμένω ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθώ στο αίτημά σας με αποτελέσματα υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους, αρκεί να με επιλέξετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σπυρίδων Τζιάκας - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ίλιον Αττική 131 21

Παρέχω αξιόπιστες και ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση επαγγελματικού ψυγείου σε σύντομο χρονικό διάστημα και με μικρό κόστος. Μαζί με το έμπειρο προσωπικό μου είμαστε εξειδικευμένοι σε εφαρμογές ψύξης και έχουμε μεγάλη εμπειρία στο χώρο σε επίπεδο μελέτης και επισκευής επαγγελματικών ψυγείων, αντιμετωπίζω οποιαδήποτε δυσκολία στην στιγμή. Προτεραιότητά μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας και η παράδοση ενός ολοκληρωμένου και επαγγελματικού έργου. Περιμένουμε ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθούμε στο κάλεσμά σας και να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μας. Είμαστε στην διάθεσή σας για άμεσα αποτελέσματα στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΜΩΡΑΪΤΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ίλιον Αττική 131 21

Με τον άρτιο εξοπλισμό που διαθέτω μπορώ να δώσω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας άμεσα και οικονομικά. Η εμπειρία μου μου δίνει την δυνατότητα να προτείνω ολοκληρωμένες προτάσεις με σκοπό να επαναφέρω την λειτουργικότητα των κλιματιστικών σας. Οι ικανοποιημένοι πελάτες μου αποτελούν εγγύηση της ποιότητας της εργασίας που προσφέρω καθώς και την καλύτερη διαφήμισή μου. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να με προτιμήσετε. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας καθημερινά να προτείνω εγγυημένες λύσεις με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών σας και την βελτίωση της καθημερινότητάς σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ON SERVICE - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ίλιον Αττική 131 21

Το αντικείμενο της πείρας και της γνώσης μας είναι οι εγκαταστάσεις, επισκευές & συντηρήσεις των επαγγελματικών ψυγείων και πάνω σ'αυτό εκπαιδευόμαστε καθημερινά για να συμβαδίζουμε με τις εξελίξεις της εποχής. Εξοπλιζόμαστε με υλικά εγγυημένης ποιότητας και παρέχουμε ολοκληρωμένες και αξιόπιστε λύσεις. Το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα είναι η συνεχής εκπαίδευση των πελατών μας και η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση και η γρήγορη και αποτελεσματική ολοκλήρωση, του εκάστοτε έργου που αναλαμβάνουμε. Επιλέξτε μας για άμεσα και οικονομικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SOLAR TECH - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ίλιον Αττική 131 21

Η εξειδικευμένη ομάδα μας, μπορεί να δώσει την λύση σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζεται με την επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον τομέα και αυτό μας δίνει την δυνατότητα να ανταποκριθούμε άμεσα στις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε με το κλιματιστικό σας. Ο εξοπλισμός και τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι εγγυημένης ποιότητας. Ενημερωνόμαστε καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα μας και προτείνουμε εγγυημένες λύσεις για όλες τις συσκευές και τα μοντέλα κλιματιστικών ανεξαρτήτως εταιρείας. Στόχος μας είναι η ικανοποίηση των αναγκών του εκάστοτε πελάτη, μέσα από την παροχή μιας υπηρεσίας με υψηλή προσφερόμενη ποιότητα. Περιμένουμε να αναλάβουμε να δώσουμε λύση στο πρόβλημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ίλιον Αττική 131 21

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση επαγγελματικού ψυγείου. Αναλαμβάνουμε να επισκευάσουμε πολλούς και διαφορετικούς τύπους ψυγείων άμεσα και οικονομικά. Η εξειδικευμένη και έμπειρη ομάδα μας θα επισκευάσει και θα συντηρήσει την ηλεκτρική σας συσκευή και θα την θέσει πολύ γρήγορα σε λειτουργία. Ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα η εκπλήρωση κάθε ανάγκης του πελάτη, η άμεση εξυπηρέτηση και οι προσιτές τιμές. Περιμένουμε το αίτημά σας να ανταποκριθούμε με συνέπεια και επαγγελματισμό και να παρέχουμε λειτουργικές και αξιόπιστες λύσεις. Προτιμήστε μας και η επιλογή σας θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΜΩΡΑΪΤΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ίλιον Αττική 131 21

Με τον άρτιο εξοπλισμό που διαθέτω μπορώ να δώσω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μου. Οι τιμές μου είναι προσιτές και η ποιότητα της εργασίας μου υψηλή. Διαθέτω υπερσύγχρονο εξοπλισμό που μπορεί να ανταποκριθεί ακόμη και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις και να δώσει εντυπωσιακής λειτουργικότητας αποτελέσματα. Συνδυάζω συνέπεια, οργάνωση και προσοχή στην λεπτομέρεια, με εξοπλισμό και ανταλλακτικά υψηλής αντοχής και ποιότητας και εγγυώμαι άψογη λειτουργικότητα των επαγγελματικών σας ψυγείων και όλα αυτά με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ & ΤΖΟΥΚΑΛΑΣ Ο.Ε. - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ίλιον Αττική 131 21

Δίνουμε ολοκληρωμένες λύσεις με υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες μας, στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού τους. Προσφέρουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Εξασφαλίζουμε την λειτουργικότητα των κλιματιστικών σας και χρησιμοποιούμε υλικά και εξοπλισμό εγγυημένης ποιότητας. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα και τέλεια λειτουργικότητα των συσκευών. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να αναλάβουμε την εργασία σας και να σας ικανοποιήσουμε απόλυτα με τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας αλλά και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωάννης Τριανταφυλλόπουλος - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ίλιον Αττική 131 21

Δραστηριοποιούμαι με μεγάλη επιτυχία, στον τομέα των επισκευών και εγκαταστάσεων των επαγγελματικών ψυγείων, τα τελευταία χρόνια. Διαθέτω πολλούς ικανοποιημένους πελάτες που αποτελούν εγγύηση της εργασίας που προσφέρω. Στόχος μου είναι η παράδοση ενός επαγγελματικού, ολοκληρωμένου και με διάρκεια στον χρόνο αποτελέσματος στον πελάτη, που ξεπερνά τις προσδοκίες του. Οι τιμές μου είναι προσιτές και τηρώ πάντα το προσυμφωνημένο χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του έργου, που έχω αναλάβει. Είμαι έτοιμος καθημερινά όλο το 24ωρο να δώσω εγγυημένες και οικονομικές λύσεις στο πρόβλημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΟΝΤΕΣ - ΨΥΚΤΙΚΑ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ίλιον Αττική 131 21

Η ομάδα μας διαθέτει έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό που ειδικεύεται στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας με γνώμονα τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας. Διαθέτουμε εξειδικευμένο εξοπλισμό που μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε σας αίτημα και να δώσει πλήρη λειτουργικότητα στο κλιματιστικό σας. Προτείνουμε άμεσες και οικονομικές λύσεις που εξυπηρετούν το συμφέρον του πελάτη και παρέχουν λειτουργικά και μακροχρόνια αποτελέσματα. Οι τιμές μας είναι προσιτές στον πελάτη και οι υπηρεσίες μας είναι υψηλών προδιαγραφών. Περιμένουμε καθημερινά να ανταποκριθούμε σε κάθε σας αίτημά και να φέρουμε εις πέρας την εργασία σας με γνώμονα την απόλυτη κάλυψη των αναγκών σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MICRO CLIMA - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ίλιον Αττική 131 21

Η εταιρεία μας διαθέτει ομάδα συνεργατών έτοιμη να ανταποκριθεί στο κάλεσμά σας για την επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού. Οι συνεργάτες μας διαθέτουν τεχνογνωσία και εξοπλισμό και εξυπηρετούν σεβόμενοι τον πελάτη κάθε του επιθυμία. Δίνουν άμεσες και συμφέρουσες λύσεις και ολοκληρώνουν με επιτυχία την κάθε εργασία. Στοχεύουμε σε υψηλής ποιότητας αποτελέσματα και σε επαγγελματικές δουλειές που αντιπροσωπευούν τις αξίες που έχουμε ως εταιρεία. Το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα ο σεβασμός που δείχνουμε στον χώρο και τον χρόνο των πελατών και οι ιδιαίτερα χαμηλές μας τιμές. Σκοπός μας είναι να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας με την ποιότητα των υπηρεσιών μας αλλά και με τον χαρακτήρα μας. Είμαστε η λύση στο πρόβλημά σας, επιλέξτε μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

STAR COLD - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ίλιον Αττική 131 21

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες και εγγυημένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού καθημερινά με άμεση εξυπηρέτηση. Διαθέτουμε εξειδικευμένους τεχνικούς που μπορούν να αντεπεξέλθουν σε όλα τα μοντέλα κλιματιστικών. Ο εξοπλισμός και τα υλικά που διαθέτουμε μπορούν να αντεπεξέλθουν ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες καταστάσεις με συνέπεια και επαγγελματισμό. Στοχεύουμε σε ευχαριστημένους πελάτες και σε μακροχρόνιες συνεργασίες. Εξασφαλίζουμε την λειτουργικότητα του κλιματιστικού σας. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε με άμεσα και λειτουργικά αποτελέσματα και με μοναδικό σκοπό την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΗΛΙΑΣ ΡΟΥΣΤΑΝΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ίλιον Αττική 131 21

Ονομάζομαι Ρουστάνης Ηλίας και δίνω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας άμεσα και οικονομικά. Αξιολογώ σύντομα το πρόβλημα και δίνω συμφέρουσες λύσεις για όλα τα μοντέλα υπηρεσιών. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στο χώρο και και εξοπλισμό και υλικά εγγυημένης ποιότητας. Συνδυάζω συνέπεια και οργάνωση με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό. Σκοπός μου είναι η ανάπτυξη σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες μου και φροντίζω να τους παραδίδω επαγγελματικά αποτελέσματα. Είμαι έτοιμος όλο το 24ωρο να αναλάβω το πρόβλημά σας με υπευθυνότητα και συνέπεια και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

UNION CLIMA - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ίλιον Αττική 131 21

Η UNION CLIMA, αναλαμβάνει την επισκευή και τη συντήρηση του κλιματιστικού σας εδώ και χρόνια και διαθέτει στο ενεργητικό της πολλούς ικανοποιημένους πελάτες. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της ψύξης πολλά συνεχόμενα έτη, με αποτέλεσμα να προσφέρουμε στους πελάτες μας υψηλής ποιότητας αποτελέσματα και υπηρεσίες. Χαρακτηριζόμαστε από τη συνέπεια που δείχνουμε στα χρονοδιαγράμματα και την υπευθυνότητα μας απέναντι στις απαιτήσεις του κάθε πελάτη. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και παραδίδουμε επαγγελματικά αποτελέσματα. Είμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΟΥΜΠΗΣ Ε.Π.Ε. - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ίλιον Αττική 131 21

Η εταιρεία μου με το εξειδικευμένο προσωπικό αναλαμβάνει την επισκευή και εγκατάσταση επαγγελματικού ψυγείου σε σύντομο χρονικό διάστημα και με μικρό κόστος. Είμαστε εξοικειωμένοι με εφαρμογές ψύξης και με μεγάλη εμπειρία στο χώρο σε επίπεδο μελέτης και επισκευής επαγγελματικών ψυγείων, αντιμετωπίζουμε οποιαδήποτε δυσκολία στην στιγμή. Στόχος μας είναι η ικανοποίηση των αναγκών του κάθε πελάτη. Ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα οι εγγυημένες υψηλές υπηρεσίες και οι ανταγωνιστικές τιμές. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας με άμεσες και εγγυημένες λύσεις και με υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών που εγγυώνται την πλήρη λειτουργικότητα των επαγγελματικών σας ψυγείων!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ψυκτικός Ίλιον - 20 επαγγελματίες ψυκτικοί