20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ψυκτικός Ίλιον

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρτε προσφορά από επαγγελματίες Ψυκτικούς


Νικόλαος Σιδέρης - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ίλιον Αττική 131 21

Αναλαμβάνω την εγκατάσταση και την επισκευή του κλιματιστικού σας. Βρίσκομαι στον χώρο των ηλεκτρολογικών εργασιών και εγκαταστάσεων για πολλά έτη και μαζί με τους έμπειρους συνεργάτες μου, έχουμε αναλάβει διαφόρων ειδών εργασίες για κατοικίες αλλά και καταστήματα. Εστιάζουμε πάντα στην άμεση εξυπηρέτηση και την καλή ποιότητα των ανταλλακτικών αλλά και της εργασίας. Το μυστικό της επιτυχίας μας είναι η συνέπεια και η υπευθυνότητα που δείχνουμε απέναντι στους πελάτες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νικόλαος Σιδέρης - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ίλιον Αττική 131 21

Αναλαμβάνω την εγκατάσταση και την επισκευή του επαγγελματικού σας ψυγείου.Βρίσκομαι στον χώρο των ηλεκτρολογικών εργασιών και επιδιορθώσεων για πολλά, συνεχόμενα, έτη και μαζί με τους έμπειρους συνεργάτες μου, έχουμε αναλάβει διαφόρων ειδών εργασίες για κατοικίες αλλά και καταστήματα. Εστιάζουμε πάντα στην άμεση εξυπηρέτηση και την καλή ποιότητα των ανταλλακτικών αλλά και της εργασίας. Το μυστικό της επιτυχίας μας είναι η συνέπεια και η υπευθυνότητα που δείχνουμε απέναντι στους πελάτες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ηλίας Ρουστάνης - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ίλιον Αττική 131 21

Η εταιρεία Ηλίας Ρουστάνης, προσφέρει υπηρεσίες εγκατάστασης και επισκευής κλιματιστικών. Από το 2007, δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της ψύξης, διατηρώντας συνεργεία αποτελούμενα από αδειούχους, πιστοποιημένους ψυκτικούς, με στόχο την παροχή υπηρεσιών άριστης ποιότητας. Χαρακτηριζόμαστε από την ευγένεια και την οργάνωση μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ίλιον Αττική 131 21

Ονομάζομαι Στέλιος Ανδρέου και δίνω ολοκληρωμένες και εγγυημένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού. Έχοντας εξοπλισμό και ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας εγγυώμαι αποτελέσματα που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Στόχος μου είναι η υψηλή ποιότητα στο μικρότερο δυνατό κόστος. Είμαι η λύση για το κλιματιστικό σας και αν με εμπιστευθείτε θα στο αποδείξω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ & ΤΖΟΥΚΑΛΑΣ Ο.Ε. - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ίλιον Αττική 131 21

Δίνουμε ολοκληρωμένες λύσεις με υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες μας, στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού τους. Προσφέρουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Εξασφαλίζουμε την λειτουργικότητα και την ικανοποίηση των πελατών μας! Και όλα αυτά σε τιμές που εντυπωσιάζουν. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα και τέλεια λειτουργικότητα των συσκευών. Είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να αναλάβουμε την εργασία σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΜΩΡΑΪΤΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ίλιον Αττική 131 21

Με τον άρτιο εξοπλισμό που διαθέτω μπορώ να δώσω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας άμεσα και οικονομικά. Οι τιμές μου είναι προσιτές και η ποιότητα της εργασίας μου υψηλή. Συνδυάζω συνέπεια, οργάνωση και προσοχή στην λεπτομέρεια, με εξοπλισμό και ανταλλακτικά υψηλής αντοχής και ποιότητας και εγγυώμαι άψογα και λειτουργικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

PSIXIS Γεωργαντόπουλος Πέτρος - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ίλιον Αττική 131 21

Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στο χώρο της επαγγελματικής ψύξης, εγγυημένη εργασία από αδειούχο εργοδηγό ψυκτικό, πιστοποιημένο για χρήση ψυκτικό φθορειούχων αερίων.Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με την επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου.Στόχος μας η ικανοποίηση του πελάτη και η δημιουργία μιας λύσης προσαρμοσμένη στα μέτρα του, που αντέχει με την πάροδο του χρόνου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΕΤΡΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ίλιον Αττική 131 21

Ονομάζομαι Πέτρος Γεωργαντόπουλος και δίνω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας καθημερινά και με αποτελεσματικό τρόπο. Αναγνωρίζω αμέσως το πρόβλημα και προτείνω λύσεις εξειδικευμένες και συμφέρουσες για τον πελάτη. Διαθέτω εξοπλισμό και υλικά υψηλής ποιότητας που μου δίνουν αποτελέσματα που αντέχουν στην φθορά του χρόνου. Χαρακτηρίζομαι από συνέπεια και οργάνωση και στόχος μου είναι οι απόλυτα ικανοποιημένοι πελάτες και τα απόλυτα λειτουργικά αποτελέσματα. Και όλα αυτά σε εξαιρετικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

UNION CLIMA - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ίλιον Αττική 131 21

Η UNION CLIMA, αναλαμβάνει την επισκευή και τη συντήρηση του κλιματιστικού σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της ψύξης πολλά συνεχόμενα έτη, με αποτέλεσμα να προσφέρουμε στους πελάτες μας υψηλής ποιότητας αποτελέσματα και υπηρεσίες. Χαρακτηριζόμαστε από τη συνέπεια που δείχνουμε στα χρονοδιαγράμματα και την υπευθυνότητα μας απέναντι στις απαιτήσεις του κάθε πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ίλιον Αττική 131 21

Αναλαμβάνω να δώσω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού άμεσα και γρήγορα αλλά πάντα με υπευθυνότητα. Διαθέτω εξοπλισμό και ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας και εγγυώμαι την άριστη λειτουργικότητα του κλιματιστικού σας. Στόχος μου είναι η ικανοποίηση των πελατών μου και η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας που θα προσφέρουν ένα άριστο αποτέλεσμα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΟΝΤΕΣ - ΨΥΚΤΙΚΑ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ίλιον Αττική 131 21

Η ομάδα μας διαθέτει έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό που ειδικεύεται στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας με γνώμονα τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας. Προτείνουμε άμεσες και οικονομικές λύσεις που εξυπηρετούν το συμφέρον του πελάτη και παρέχουν λειτουργικά και μακροχρόνια αποτελέσματα. Οι τιμές μας είναι προσιτές στον πελάτη και οι υπηρεσίες μας είναι υψηλών προδιαγραφών!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΟΥΜΠΗΣ Ε.Π.Ε. - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ίλιον Αττική 131 21

Η εταιρεία μου με το εξειδικευμένο προσωπικό αναλαμβάνει την επισκευή και εγκατάσταση επαγγελματικού ψυγείου σε σύντομο χρονικό διάστημα και με μικρό κόστος. Είμαστε εξοικειωμένοι με εφαρμογές ψύξης και με μεγάλη εμπειρία στο χώρο σε επίπεδο μελέτης και επισκευής επαγγελματικών ψυγείων, αντιμετωπίζουμε οποιαδήποτε δυσκολία στην στιγμή. Στόχος μας είναι η ικανοποίηση των αναγκών του κάθε πελάτη.Ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα οι εγγυημένες υψηλές υπηρεσίες και οι ανταγωνιστικές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σπυρίδων Τζιάκας - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ίλιον Αττική 131 21

Αναλαμβάνω επισκευή και εγκατάσταση επαγγελματικού ψυγείου σε σύντομο χρονικό διάστημα και με μικρό κόστος. Μαζί με το έμπειρο προσωπικό μου είμαστε εξειδικευμένοι σε εφαρμογές ψύξης και έχουμε μεγάλη εμπειρία στο χώρο σε επίπεδο μελέτης και επισκευής επαγγελματικών ψυγείων, αντιμετωπίζω οποιαδήποτε δυσκολία στην στιγμή.Προτεραιότητά μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας και η παράδοση ενός ολοκληρωμένου και επαγγελματικού έργου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΑΡΟΥΛΑΚΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ίλιον Αττική 131 21

Είμαι ο Μανώλης Σταυρουλάκης, ειδικός στην επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού. Προσφέρω υπηρεσίες υψηλής ποιότητας άμεσα και αποτελεσματικά. Μπορώ να αντεπεξέλθω σε όλα τα μοντέλα κλιματιστικών και να προτείνω τους πιο συμφέρουσες λύσεις για τον πελάτη. Χαρακτηρίζομαι από υπευθυνότητα και οργάνωση και στόχος μου είναι η απόλυτη ευχαρίστηση των πελατών μου και η μακροχρόνια συνεργασία μαζί τους!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωάννης Τριανταφυλλόπουλος - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ίλιον Αττική 131 21

Δραστηριοποιούμαι με μεγάλη επιτυχία, στον τομέα των επισκευών και εγκαταστάσεων των επαγγελματικών ψυγείων, τα τελευταία χρόνια.Στόχος μου είναι η παράδοση ενός επαγγελματικού, ολοκληρωμένου και με διάρκεια στον χρόνο αποτελέσματος στον πελάτη, που ξεπερνά τις προσδοκίες του. Οι τιμές μου είναι προσιτές και τηρώ πάντα το προσυμφωνημένο χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του έργου, που έχω αναλάβει.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτριος Καλαϊτζής - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ίλιον Αττική 131 21

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου, προσφέροντάς σας μακροχρόνιο λειτουργικό αποτέλεσμα. Στόχος μας είναι οι ικανοποιημένοι πελάτες, η ασφάλεια και η παροχή ποιοτικής εργασίας σε προσιτές τιμές.Ζητήστε δωρεάν προσφορά, για την εργασία που επιθυμείτε να ολοκληρώσετε στον χώρο σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτριος Καλαϊτζής - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ίλιον Αττική 131 21

Αναλαμβάνω επισκευή και εγκατάσταση επαγγελματικού ψυγείου σε σύντομο χρονικό διάστημα και με μικρό κόστος. Είμαι εξειδικευμένος σε εφαρμογές ψύξης και έχω μεγάλη εμπειρία στο χώρο σε επίπεδο μελέτης και επισκευής επαγγελματικών ψυγείων, αντιμετωπίζω οποιαδήποτε δυσκολία στην στιγμή. Ζητήστε δωρεάν προσφορά, για την εργασία που επιθυμείτε να ολοκληρώσετε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

STAR COLD - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ίλιον Αττική 131 21

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες και εγγυημένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού καθημερινά με άμεση εξυπηρέτηση. Διαθέτουμε εξειδικευμένους τεχνικούς που μπορούν να αντεπεξέλθουν σε όλα τα μοντέλα κλιματιστικών.Διαθέτουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και υλικά εγγυημένης ποιότητας που δίνουν αποτελέσματα που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς. Στοχεύουμε σε ευχαριστημένους πελάτες και σε μακροχρόνιες συνεργασίες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ίλιον Αττική 131 21

Ονομάζομαι Στέλιος Ανδρέου και ως επαγγελματίας ψυκτικός αναλαμβάνω οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με την επικσευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας προσφέροντας επαγγελματικά και μόνιμα αποτελέσματα.Η εργασία μου χαρακτηρίζεται από ασφάλεια, συνέπεια και ποιότητα. Οι ανάγκες των πελατών μου είναι πάντα σεβαστές και τηρώ τα προσυφωνηθέντα και το χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση του έργου.Οι τιμές μου είναι προσιτές, ενώ η προσφερόμενη ποιότητα στην εργασία πολύ υψηλή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ON SERVICE - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ίλιον Αττική 131 21

Το αντικείμενο της πείρας και της γνώσης μας είναι οι εγκαταστάσεις, επισκευές & συντηρήσεις των επαγγελματικών ψυγείων και πάνω σ'αυτό εκπαιδευόμαστε καθημερινά για να συμβαδίζουμε με τις εξελίξεις της εποχής.Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση και η γρήγορη και αποτελεσματική ολοκλήρωση, του εκάστοτε έργου που αναλαμβάνουμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ψυκτικός Ίλιον - 20 επαγγελματίες ψυκτικοί
Μια στιγμούλα. Το δουλεύουμε…