3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ξύλινο Πάτωμα Ίλιον

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στην κατηγορία Πατώματα


Χρήστος Βελιτσιάνος - ΒΕΛΙΚΑΤ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Ίλιον Αττική 131 21

Η ΒΕΛΙΚΑΤ αναλαμβάνει να ανακατασκευάσει τα πατώματα του χώρο σας. Δραστηριοποιείται επί σειρά ετών στον τομέα της μελέτης, της κατασκευής αλλά και της ανακαίνισης οποιουδήποτε οικοδομοτεχνικού έργου. Το άρτια εκπαιδευμένο και επιστημονικά καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό μας και τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα που διαθέτουμε, διασφαλίζουν την ποιότητα του αποτελέσματος. Μας χαρακτηρίζουν η συνέπεια και ο επαγγελματισμός, καθώς και η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κωνσταντίνος Μπομπόνης - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Ίλιον Αττική 131 21

Παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις ανακατασκευής για τα πατώματα του σπιτιού σας. Διαθέτω μεγάλη εμπειρία στον χώρο και εξυπηρετώ τους πελάτες μου άμεσα. Εργάζομαι με γνώμονα την λειτουργικότητα και την συνέπεια απέναντι στον πελάτη, δίνοντας έμφαση στην ποιοτική δουλειά και πάντοτε σεβόμενος τον προσωπικό του χώρο. Χρησιμοποιώ ποιοτικά υλικά ώστε σίγουρα το αποτέλεσμα να είναι αυτό που είχατε ονειρευτεί. Θα χαρώ να επικοινωνήσω μαζί σας. Ζητήστε προσφορά δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ηλίας Κρεμμύδας - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Ίλιον Αττική 131 21

Αναλαμβάνω εργασίες ανακατασκευής πατωμάτων, για το σπίτι ή την επιχείρηση σας. Έχω πολύχρονη εμπειρία στον χώρο των ξυλουργικών εφαρμογών και κατασκευών. Στοχεύω στην ικανοποίηση των προσδοκιών του πελάτη μου, συνδυάζοντας το σεβασμό στην παράδοση και της μοντέρνες τάσεις σχεδιασμού. Οι κατασκευές μου με ξεχωρίζουν για τη διαχρονικότητα και την εργονομία τους. Θα χαιρόμουν να επικοινωνήσω μαζί σας, ώστε να αναλάβω και την δική σας εργασία.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Πατώματα Ίλιον - 3 επαγγελματίες
Μια στιγμούλα. Το δουλεύουμε…