14 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ξύλινο Πάτωμα Ίλιον

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στην κατηγορία Πατώματα


Χρήστος Βελιτσιάνος - ΒΕΛΙΚΑΤ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Ίλιον Αττική 131 21

Η ΒΕΛΙΚΑΤ αναλαμβάνει να ανακατασκευάσει τα πατώματα του χώρο σας με γνώμονα την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών της. Δραστηριοποιείται επί σειρά ετών στον τομέα της μελέτης, της κατασκευής αλλά και της ανακαίνισης οποιουδήποτε οικοδομοτεχνικού έργου. Το άρτια εκπαιδευμένο και επιστημονικά καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό μας και τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα που διαθέτουμε, διασφαλίζουν την ποιότητα του αποτελέσματος. Μας χαρακτηρίζουν η συνέπεια και ο επαγγελματισμός, καθώς και η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε. Είμαστε στην διάθεσή σας να φέρουμε εις πέρας την εργασίας σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κωνσταντίνος Μπομπόνης - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Ίλιον Αττική 131 21

Δίνω οριστικές και ολοκληρωμένες λύσεις ανακατασκευής για τα πατώματα και τα δάπεδα του γραφείου ή του σπιτιού σας. Διαθέτω μεγάλη εμπειρία στον χώρο και εξυπηρετώ τους πελάτες μου άμεσα. Εργάζομαι με γνώμονα την λειτουργικότητα και την συνέπεια απέναντι στον πελάτη, δίνοντας έμφαση στην ποιοτική δουλειά και πάντοτε σεβόμενος τον προσωπικό του χώρο. Χρησιμοποιώ ποιοτικά υλικά ώστε σίγουρα το αποτέλεσμα να είναι αυτό που είχατε ονειρευτεί. Περιμένω καθημερινά να ανταποκριθώ στο αίτημά σας και να σας παρέχω υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

FOC ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Ίλιον Αττική 131 21

Η επιχείρησή σας μας είναι η πρώτη επιλογή στις υπηρεσίες επισκευής και τοποθέτησης των πατωμάτων και των δαπέδων των πελατών της άμεσα και υπεύθυνα. Σεβόμαστε τις ανάγκες κάθε οικίας και επιχείρησης στις υπηρεσίες, που προσφέρουμε και λειτουργούμε γρήγορα, υπεύθυνα και οικονομικά. Ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα το έμπειρο και ευγενικό μας προσωπικό και τα σύγχρονα εργαλεία, που διαθέτουμε και οι μέθοδοι, που χρησιμοποιούμε. Στοχεύουμε σε απόλυτα ικανοποιημένους πελάτες. Επιλέξτε μας, για αποτελέσματα, αντάξια των προσδοκιών σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Ίλιον Αττική 131 21

Διαθέτουμε ολοκληρωμένες λύσεις στις υπηρεσίες τοποθέτησης και επισκευής των πατωμάτων και των δαπέδων σας με προτεραιότητα πάντα στην κάλυψη των αναγκών των πελατών μας. Διαθέτουμε υπευθυνότητα, προσφέρουμε κλειδωμένη τιμή, οικονομία, εγγύηση ποιότητας και άριστη εξυπηρέτηση για έργα που αφορούν πατώματα & πλακάκια. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας και η παράδοση αποτελεσμάτων υψηλής αισθητικής και εγγυημένης ανθεκτικότητας στην φθορά του χρόνου. Εμπιστευθείτε τις υπηρεσίες μας και δεν θα απογοητευθείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΚΟΡΔΑΚΗΣ ΔΙΟΝ. Α.Ε. - BROSKOR - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Ίλιον Αττική 131 21

Η φροντίδα και η τοποθέτηση των πατωμάτων και των δαπέδων σας είναι ο τομέας ειδίκευσής μας και εγγύησή μας αποτελούν οι ευχαριστημένοι πελάτες μας. Για κάθε χώρο, εσωτερικό ή εξωτερικό, ιδιωτικό ή επαγγελματικό, που θέλετε να ανανεώσετε με βάση το ξύλο, εμείς μπορούμε να το υλοποιήσουμε και να ικανοποιήσουμε κάθε απαίτηση. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υλικών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και επαγγελματικά αποτελέσματα. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Είμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΓΛΟΥ Κ. ΑΒΕΕ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Ίλιον Αττική 131 21

Αναλαμβάνουμε άμεσες και οικονομικές λύσεις στις εργασίες που αφορούν τα πατώματα και τα δάπεδα του χώρου σας. Τα τελευταία χρόνια εισάγουμε από την Ευρώπη εξειδικευμένα δάπεδα και υλικά εσωτερικής κυρίως διακόσμησης, για επαγγελματικούς χώρους. Δίνουμε ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μας. Σεβόμαστε τον χρόνο και τον χώρο των πελατών μας κι αυτό αποτελεί ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα. Προτιμήστε μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Ίλιον Αττική 131 21

Δίνουμε άμεσες και οριστικές λύσεις στο πρόβλημα που σας απασχολεί με την επισκευή και την τοποθέτηση των πατωμάτων και των δαπέδων σας άμεσα και οικονομικά. Είμαστε στον χώρο πολλά χρόνια και εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μας αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας. Συνδυάζουμε εξοπλισμό με υλικά τελευταίας τεχνολογίας και εγγυόμαστε επαγγελματικά και μακροχρόνια αποτελέσματα. Επιδιώκουμε αποτελέσματα που θα αντιπροσωπεύουν κι εμάς τους ίδιους ως επαγγελματίες. Περιμένουμε ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΕ ΛΑΚΙΩΤΗΣ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Ίλιον Αττική 131 21

Η επιχείρησή μας είναι η πρώτη επιλογή στις υπηρεσίες τοποθέτησης και επισκευής των πατωμάτων και των δαπέδων σας με συνέπεια και επαγγελματισμό. Χρησιμοποιούμε μεγάλη ποικιλία υλικών που μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του κάθε πελάτη μας και να τους παρέχει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Φροντίζουμε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις στον τομέα μας και να παρέχουμε συμφέρουσες προτάσεις για τους πελάτες μας. Μοναδικός μας σκοπός είναι η ολοκληρωμένη παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Είμαστε στην διάθεσή σας να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μιχαήλ Δ. Γκρεμηλογιάννης - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Ίλιον Αττική 131 21

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε παντός είδους εργασίες επισκευής και τοποθέτησης πατωμάτων και δαπέδων με προσιτές τιμές. Είμαστε συνεχώς έτοιμοι να αναλάβουμε να φέρουμε εις πέρας τις εργασίες σας χρησιμοποιώντας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και με μοναδικό σκοπό την ολοκληρωμένη και επιτυχημένη παράδοση των πατωμάτων των ονείρων σας. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στον χώρο μας και εξελισσόμαστε συνεχώς για να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά για άμεση και οικονομική εξυπηρέτηση!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Ίλιον Αττική 131 21

Ονομάζομαι Χρήστος Λεμπέσης και φέρνω εις πέρας εργασίες που αφορούν την επισκευή και την τοποθέτηση των πατωμάτων και των δαπέδων σας άμεσα και με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Διαθέτουμε εξειδικευμένο τεχνολογικά εξοπλισμό ο οποίος μπορεί να ανταποκριθεί ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες περιπτώσεις και να παρέχει αποτελέσματα υψηλής αισθητικής και ποιότητας. Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας, έτοιμοι να ακούσουμε τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τη δημιουργία ενός άριστου αποτελέσματος με εγγυημένα προϊόντα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

DORKAL ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Ίλιον Αττική 131 21

Η εταιρεία μας με την πολυετή της εμπειρία μπορεί να αναλάβει και να φέρει εις πέρας παντός είδους εργασίες που αφορούν τα πατώματα και τα δάπεδά σας. Χρησιμοποιούμε υλικά εγγυημένης ποιότητας και ανθεκτικότητας στην φθορά του χρόνου. Σκοπός μας είναι η παράδοση ολοκληρωμένων εργασιών που να ανταποκρίνονται στις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών μας. Είμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά. Με πολυετή εμπειρία βρισκόμαστε κοντά σας από την αρχή αλλά και μετά το πέρας της κάθε εργασίας και προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΟΝΩΘΕΡΜ ΑΦΟΙ ΝΙΚΙΑ Α.Τ.Ε.Ε. - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Ίλιον Αττική 131 21

Η εταιρεία μας με την πολυετή της εμπειρία προτείνει άμεσες και οικονομικές λύσεις για την τοποθέτηση των πατωμάτων και των δαπέδων στους χώρους σας. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς. αυτά τα χρόνια εγγυώνται ένα αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής και ποιότητος. Ο εξοπλισμός μας συνεχώς ανανεώνεται για να μπορεί να αντεπεξέλθει στις προσδοκίες σας. Διαθέτουμε ποικιλία υλικών που χρησιμοποιούμε και επιλέγουμε τα καλύτερα με γνώμονα το συμφέρον σας. Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας ανά πάσα στιγμή με εντυπωσιακά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

FLOORING OVERLAY AND COLORING - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Ίλιον Αττική 131 21

Η εταιρεία μας εδώ και χρόνια παρέχει εξειδικευμένες λύσεις στην τοποθέτηση και την επισκευή των πατωμάτων και των δαπέδων σας με σκοπό την πλήρη ευχαρίστηση των πελατών της. Διαθέτοντας τον ανάλογο μηχανολογικό εξοπλισμό, μπορεί να φέρει εις πέρας οποιαδήποτε εργασία με γνώμονα τις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών της. Παρέχει τις υπηρεσίες της 24 ώρες το 24ωρο, έτοιμη να εξυπηρετήσει και να αποκαταστήσει οποιαδήποτε ζημιά έχει το δάπεδό σας και να σας προσφέρει λειτουργικές και ποιοτικές λύσεις. Η συνέπεια στην παράδοση και η εγγύηση της δουλειάς μας αποτελούν χαρακτηριστικά που μας αντιπροσωπεύουν. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας με άμεση εξυπηρέτηση σε ανταγωνιστικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΝΤΟΣ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Ίλιον Αττική 131 21

Με την ομάδα των έμπειρων και εξειδικευμένων τεχνικών που αναλαμβάνουμε καθημερινά να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας με άμεσες και οικονομικές λύσεις στις υπηρεσίες τοποθέτησης και επισκευής των πατωμάτων και των δαπέδων σας. Δραστηριοποιούμαστε πολλά έτη στον χώρο και διαθέτουμε την πείρα να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε εργασία μας αναθέσετε. Ο σκοπός μας είναι να εξυπηρετούμε άμεσα και ποιοτικά τους πελάτες μας. Φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στον τομέα μας και να παρέχουμε άμεσες και οικονομικές λύσεις. Επιδιώκουμε επαγγελματικά αποτελέσματα που θα ευχαριστήσουν τους πελάτες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Πατώματα Ίλιον - 14 επαγγελματίες