Μετακομίσεις - Μεταφορές Ίλιον

Πάρε προσφορές από τις πιο αξιόπιστες μεταφορικές εταιρείες του χώρου και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε προσφορά
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Πώς μπορεί η μετακόμιση να γίνει παιχνιδάκι;

Οι μετακομίσεις και οι μεταφορές, με τις σωστές συμβουλές και τον απαραίτητο σχεδιασμό, μπορούν να γίνουν παιχνιδάκι και να μην σε παιδέψουν ούτε στο ελάχιστο.

Οι μετακομίσεις που δεν αφορούν το εξωτερικό αλλά πραγματοποιούνται στο εσωτερικό της χώρας, θεωρούνται πιο άμεσες και λιγότερο απαιτητικές. Ο βασικός λόγος είναι ότι μειώνονται οι αποστάσεις και ο κίνδυνος μίας κακοτυχίας κατά την διαδικασία της μεταφοράς του φορτίου. Ακόμη, υπάρχει πλήθος μεταφορικών εταιρειών για να επιλέξεις, οι οποίες προσφέρουν διαφορετικές υπηρεσίες και οι τιμές τους ποικίλουν.

Η αρχή της οργάνωσης μίας μετακόμισης, είναι πάντα δύσκολη. Όμως η επαγγελματική βοήθεια, από έμπειρες εταιρείες μετακομίσεων, μπορεί να σου λύσει τα χέρια και να σε απαλλάξει από αυτό το βάρος.

Η επιλογή της κατάλληλης μεταφορικής εταιρείες για τις μεταφορές και τις μετακομίσεις, που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε, αποτελεί μία δύσκολη διαδικασία.

Η αξιοπιστία της μεταφορικής εταιρείας αλλά και οι κριτικές από πελάτες από προηγούμενες μεταφορές και μετακομίσεις είναι το ‘‘Α’’ και το ‘‘Ω’’.

Μία αξιόπιστη εταιρείας μετακόμισης με πολύχρονη δραστηριότητα στον χώρο των μεταφορών, μπορεί να σου εξασφαλίσει μια εύκολη και γρήγορη μετακόμιση χωρίς άγχος και κούραση.

Ποια είναι όμως τα κριτήρια που πρέπει να πληρεί, μία αξιόπιστη εταιρεία μετακομίσεων ώστε να την εμπιστευθείς για την δική σου μετακόμιση; Τι είναι αυτό που θα διασφαλίσει την προστασία του φορτίου σου και των προσωπικών σου αντικειμένων;

 • Η μεταφορική εταιρεία που θα διαλέξεις πρέπει να διαθέτει άδεια λειτουργίας και πιστοποιητικό από το υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνίας.
 • Θα σου εκδώσει τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών.
 • Διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό στη προσεκτική συσκευασία και μεταφορά των πραγμάτων.
 • Μπορεί να παρέχει επιπρόσθετες υπηρεσίες που πιθανόν να χρειαστείς όπως έναν επαγγελματία ηλεκτρολόγο για τη σωστή αποσύνδεση και σύνδεση των οικιακών συσκευών σου.
 • Διαθέτει κατάλληλο και σύγχρονο εξοπλισμό και ανυψωτικά μηχανήματα για την μετακόμιση σου.
 • Μια σωστή οργανωμένη μεταφορική εταιρεία θα σου δώσει μια λίστα με τον αναλυτικό προϋπολογισμό κόστους, πριν ξεκινήσετε την συνεργασία σας.

Οι μεταφορές-μετακομίσεις που πραγματοποιούνται εντός της χώρας, μπορούν να εκτελεστούν σε σύντομο χρονικό διάστημα με την προϋπόθεση ότι η εταιρεία διαθέτει εξειδικευμένο εξοπλισμό τυλίγματος και μεταφοράς.

Ο εγγυημένος και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός για το τύλιγμα και την μεταφορά του φορτίου θα εξασφαλίσει την ασφαλή μεταφορά από τον χώρο παραλαβής στον χώρο παράδοσης.

Οι μετακομίσεις και οι μεταφορές συνήθως αφορούν χώρους όπως:

 • Μετακόμιση για Δυάρι
 • Μετακόμιση για Τριάρι
 • Μετακόμιση για Γκαρσονιέρα
 • Μετακόμιση για Εταιρεία

Στις περιπτώσεις που χρειάζεται μετακόμιση με την χρήση ανυψωτικού μηχανήματος ή υπηρεσίες σύνδεσης και τοποθέτησης οικιακών συσκευών, οι επαγγελματίες στις μεταφορές και μετακομίσεις της πλατφόρμας μας, μπορούν να σας εξυπηρετήσουν άμεσα και οικονομικά.

Οι μετακομίσεις που πραγματοποιούνται από τους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας, διαθέτουν όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, ενώ διαθέτουν επιπρόσθετες υπηρεσίες όπως:

 • Σύνδεση των οικιακών συσκευών
 • Απεγκατάσταση ηλεκτρικών συσκευών
 • Ασφάλιση των αντικειμένων
 • Λύσιμο και συναρμολόγηση επίπλων, γραφείων και εξοπλισμού για επαγγελματικούς χώρους
 • Συσκευασία υπολογιστή

Σε περίπτωση που βρίσκεσαι σε διαδικασία μετακόμισης και ψάχνεις για εξειδικευμένες συμβουλές, δες:

5 απλά βήματα για να οργανώσεις την μετακόμισή σου

Οι μεταφορικές εταιρείες της πλατφόρμας μας, είναι στην διάθεσή σου για φθηνή μετακόμιση και μεταφορά των φορτίων σου.

Μπορείς να πάρεις προσφορές για τιμές, για την μετακόμιση που επιθυμείς να πραγματοποιήσεις. Οι καλύτερες μεταφορικές εταιρείες της πλατφόρμας μας, θα είναι άμεσα κοντά σου, να σε εξυπηρετήσουν.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτερες Μεταφορικές Εταιρείες για το 2017

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Μεταφορές 365 Αναστάσιος Τσιμπούλης
7 Αξιολογήσεις
Από τον κ.Τσιμπούλη έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη. Πολύ επικοινωνιακός, εξυπηρετικός, πολύ καλός επαγγελματίας!
ΝΙΚΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ 24 ΩΡΕΣ
51 Αξιολογήσεις
Φοβερά συνεπής στην ώρα, συνεργάσιμος και ευγενέστατος. Τον προτείνουμε σίγουρα!
FAST TRANS
5 Αξιολογήσεις
Άριστοι σε όλα τους. Μεταφορά ακριβώς την ημέρα και ώρα που ήθελα. Συνεπείς και ευγενέστατοι. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα!
Σχετικά άρθρα
Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις και αγχώνεσαι για την όλη διαδικασία; Μην ανησυχείς, ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνεις για να κυλήσουν όλα
Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις στο νέο σου σπίτι; Προτού “βάλεις μπροστά” αυτή την, κατά κύριο λόγο, ταραχώδη διαδικασία