3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Marketing Ίλιον

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ Κ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ - Marketing

Marketing - Ίλιον Αττική 131 21

Η επιχείρηση μου, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για συμβουλές για την κατάλληλη προώθηση της εταιρείας σας. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο του marketing, αναλαμβάνοντας καμπάνιες εταιρειών γνωρίζοντας τις κοινές ανησυχίες και απαιτήσεις των πελατών μας. Εργαζόμαστε με επιμονή για την παροχή ενός άριστου αποτελέσματος, προσφέροντας ιδανικές λύσεις για την κάθε περίπτωση ξεχωριστά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΙΑΘΕΣΗ - Μπόλη Ναταλία - Marketing

Marketing - Ίλιον Αττική 131 21

Η επιχείρηση, ΔΙΑΘΕΣΗ, προσφέρει υπηρεσίες marketing για την επιχείρηση σας. Διαθέτουμε βαθιά τεχνογνωσία των νέων τεχνολογιών και μεθόδων marketing, της σημερινής εποχής, και δραστηριοποιούμαστε στον εν λόγω χώρο, με έδρα το Ίλιον. Χαρακτηριζόμαστε από το ενδιαφέρον που δείχνουμε για την επίτευξη του πιο ικανοποιητικού, για τον πελάτη μας, αποτελέσματος και βρισκόμαστε κοντά του για ότι χρειαστεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΡΝΑΟΥΤΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΦΩΤΟΥΛΑ OE - Marketing

Marketing - Ίλιον Αττική 131 21

Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό στρατηγικής marketing, για την επιχείρηση σας. Οι υπηρεσίες και τα ευέλικτα σχεδιαστικά πακέτα μας, καλύπτουν τις απαιτήσεις της νέας εποχής για την επιχείρησή σας. Με τις υπηρεσίες ανάπτυξης που παρέχουμε, παρουσιάζουμε ένα εξαιρετικό, ανθρωποκεντρικό, τελικό προϊόν. Δείχνουμε συνέπεια απέναντι στους συμφωνημένους χρόνους παράδοσης και υπευθυνότητα στις απαιτήσεις του πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ