3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Καθαρισμός Τζακιών Ίλιον

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


Χρήστος Βελιτσιάνος - ΒΕΛΙΚΑΤ - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Ίλιον Αττική 131 21

Η ΒΕΛΙΚΑΤ προσφέρει ολοκληρωτικές λύσεις για τον καθαρισμό του τζακιού σας. Δραστηριοποιείται επί σειρά ετών στον χώρο της μελέτης, της κατασκευής αλλά και της ανακαίνισης οποιουδήποτε οικοδομοτεχνικού έργου. Το άρτια εκπαιδευμένο και καταρτισμένο, επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό μας και τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα που διαθέτουμε, διασφαλίζουν την ποιότητα του αποτελέσματος. Στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κωνσταντίνος Μπομπόνης - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Ίλιον Αττική 131 21

Παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις για τον καθαρισμό της καμινάδας ή του τζακιού σας. Διαθέτω μεγάλη εμπειρία στον χώρο και εξυπηρετώ τους πελάτες μου άμεσα. Δουλεύω με γνώμονα την λειτουργικότητα και την συνέπεια απέναντι στον πελάτη, δίνοντας έμφαση στην ποιοτική δουλειά και την ικανοποίηση σας. Θα χαρώ να επικοινωνήσω μαζί σας. Ζητήστε προσφορά δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

3D Domisi - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Ίλιον Αττική 131 21

Η 3D Domisi, αναλαμβάνει για εσάς τον καθαρισμό του τζακιού και της καμινάδας σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των τζακιών για αρκετά χρόνια, στην περιοχή του Ιλίου, διαθέτοντας εξειδικευμένη ομάδα επαγγελματιών και σύγχρονα μηχανήματα. Χαρακτηριζόμαστε από τη συνέπεια μας απέναντι στα χρονοδιαγράμματα αλλά και από την υπευθυνότητα που δείχνουμε ως προς τις απαιτήσεις του πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Μια στιγμούλα. Το δουλεύουμε…