15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή κλιματιστικού Ίλιον

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για επισκευή ή και τοποθέτηση κλιματιστικού


Νικόλαος Σιδέρης - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Ίλιον Αττική 131 21

Είμαι ο Νικόλαος Σιδέρης και αναλαμβάνω καθημερινά την εγκατάσταση και την επισκευή του κλιματιστικού σας. Βρίσκομαι στον χώρο των ηλεκτρολογικών εργασιών και εγκαταστάσεων για πολλά έτη και μαζί με τους έμπειρους συνεργάτες μου, έχουμε αναλάβει διαφόρων ειδών εργασίες για κατοικίες αλλά και καταστήματα. Εστιάζουμε πάντα στην άμεση εξυπηρέτηση και την καλή ποιότητα των ανταλλακτικών αλλά και της εργασίας. Το μυστικό της επιτυχίας μας είναι η συνέπεια και η υπευθυνότητα που δείχνουμε απέναντι στους πελάτες μας. Οι τιμές μας ανταποκρίνονται στις δυσκολίες της εποχής. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε και να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και χαμηλού κόστους!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ηλίας Ρουστάνης - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Ίλιον Αττική 131 21

Η εταιρεία Ηλίας Ρουστάνης, προσφέρει υπηρεσίες εγκατάστασης και επισκευής κλιματιστικών. Από το 2007, δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της ψύξης, διατηρώντας συνεργεία αποτελούμενα από αδειούχους, πιστοποιημένους ψυκτικούς, με στόχο την παροχή υπηρεσιών άριστης ποιότητας. Χαρακτηριζόμαστε από την ευγένεια και την οργάνωση μας και οι πελάτες μας αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση για την εργασία μας. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει κάθε εργασία με αγάπη και μεράκι και φροντίζει να εξελίσσεται για να εξελίσσονται παράλληλα και οι υπηρεσίες που προσφέρουμε. Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας και εγγυώμαι την πλήρη λειτουργικότητα του κλιματιστικού σας και την παροχή επαγγελματικών και μακροχρόνιων αποτελεσμάτων.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Ίλιον Αττική 131 21

Ονομάζομαι Στέλιος Ανδρέου και δίνω ολοκληρωμένες και εγγυημένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού εδώ και χρόνια και εγγύηση των παρεχόμενων υπηρεσιών μου αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μου. Έχοντας εξοπλισμό και ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας εγγυώμαι αποτελέσματα που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Χαρακτηρίζομαι για την συνέπεια, την οργάνωση και τις μακροχρόνιες λύσεις που προσφέρω για τα κλιματιστικά σας. Μοναδικός μου σκοπός είναι η πλήρη ευχαρίστηση των πελατών μου και η εξέλιξη των υπηρεσιών μου. Είμαι η λύση για το κλιματιστικό σας και αν με εμπιστευθείτε θα σας το αποδείξω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Ίλιον Αττική 131 21

Ονομάζομαι Ιωάννης Γεωργίου και παρέχω άμεσες και εγγυημένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού γρήγορα αλλά πάντα με υπευθυνότητα. Ο εξοπλισμός μου συνεχώς ανανεώνεται και τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιώ τα προμηθεύομαι από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου. Ενημερώνομαι καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα μου και προτείνω τις πιο συμφέρουσες λύσεις για τον πελάτη. Στόχος μου είναι η ικανοποίηση των πελατών μου και η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας που θα προσφέρουν ένα άριστο αποτέλεσμα και θα με χαρακτηρίζουν κι εμένα ως επαγγελματία. Περιμένω ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθώ στο αίτημά σας με αποτελέσματα υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους, αρκεί να με επιλέξετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΑΡΟΥΛΑΚΗΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Ίλιον Αττική 131 21

Είμαι ο Μανώλης Σταυρουλάκης, ειδικός στην επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού με συνέπεια και υπευθυνότητα. Προσφέρω υπηρεσίες υψηλής ποιότητας άμεσα και αποτελεσματικά και εγγυώμαι την πλήρη λειτουργικότητα του κλιματιστικού σας και την παροχή μακροχρόνιων λύσεων. Μπορώ να αντεπεξέλθω σε όλα τα μοντέλα κλιματιστικών και να προτείνω τους πιο συμφέρουσες λύσεις για τον πελάτη. Χαρακτηρίζομαι από υπευθυνότητα και οργάνωση και στόχος μου είναι η απόλυτη ευχαρίστηση των πελατών μου και η μακροχρόνια συνεργασία μαζί τους. Είμαι η λύση στην αναζήτησή σας για επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας, εμπιστευθείτε με και δεν θα σας απογοητεύσω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

UNION CLIMA - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Ίλιον Αττική 131 21

Η UNION CLIMA, αναλαμβάνει την επισκευή και τη συντήρηση του κλιματιστικού σας εδώ και χρόνια και διαθέτει στο ενεργητικό της πολλούς ικανοποιημένους πελάτες. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της ψύξης πολλά συνεχόμενα έτη, με αποτέλεσμα να προσφέρουμε στους πελάτες μας υψηλής ποιότητας αποτελέσματα και υπηρεσίες. Χαρακτηριζόμαστε από τη συνέπεια που δείχνουμε στα χρονοδιαγράμματα και την υπευθυνότητα μας απέναντι στις απαιτήσεις του κάθε πελάτη. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και παραδίδουμε επαγγελματικά αποτελέσματα. Είμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MICRO CLIMA - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Ίλιον Αττική 131 21

Η εταιρεία μας διαθέτει ομάδα συνεργατών έτοιμη να ανταποκριθεί στο κάλεσμά σας για την επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού. Οι συνεργάτες μας διαθέτουν τεχνογνωσία και εξοπλισμό και εξυπηρετούν σεβόμενοι τον πελάτη κάθε του επιθυμία. Δίνουν άμεσες και συμφέρουσες λύσεις και ολοκληρώνουν με επιτυχία την κάθε εργασία. Στοχεύουμε σε υψηλής ποιότητας αποτελέσματα και σε επαγγελματικές δουλειές που αντιπροσωπευούν τις αξίες που έχουμε ως εταιρεία. Το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα ο σεβασμός που δείχνουμε στον χώρο και τον χρόνο των πελατών και οι ιδιαίτερα χαμηλές μας τιμές. Σκοπός μας είναι να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας με την ποιότητα των υπηρεσιών μας αλλά και με τον χαρακτήρα μας. Είμαστε η λύση στο πρόβλημά σας, επιλέξτε μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Ίλιον Αττική 131 21

Ονομάζομαι Στέλιος Ανδρέου και ως επαγγελματίας ψυκτικός αναλαμβάνω οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με την επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας προσφέροντας επαγγελματικά και μόνιμα αποτελέσματα. Η εργασία μου χαρακτηρίζεται από ασφάλεια, συνέπεια και ποιότητα. Οι ανάγκες των πελατών μου είναι πάντα σεβαστές και τηρώ τα προσυφωνηθέντα και το χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση του έργου.Οι τιμές μου είναι προσιτές, ενώ η προσφερόμενη ποιότητα στην εργασία πολύ υψηλή. Σκοπός μου είναι η ανάπτυξη σχέσεων συνεργασίας και μακροχρόνιας εμπιστοσύνης με τους πελάτες μου. Είμαι έτοιμος να δώσω άμεσες και λειτουργικές λύσεις στο πρόβλημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΗΛΙΑΣ ΡΟΥΣΤΑΝΗΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Ίλιον Αττική 131 21

Ονομάζομαι Ρουστάνης Ηλίας και δίνω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας άμεσα και οικονομικά. Αξιολογώ σύντομα το πρόβλημα και δίνω συμφέρουσες λύσεις για όλα τα μοντέλα υπηρεσιών. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στο χώρο και και εξοπλισμό και υλικά εγγυημένης ποιότητας. Συνδυάζω συνέπεια και οργάνωση με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό. Σκοπός μου είναι η ανάπτυξη σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες μου και φροντίζω να τους παραδίδω επαγγελματικά αποτελέσματα. Είμαι έτοιμος όλο το 24ωρο να αναλάβω το πρόβλημά σας με υπευθυνότητα και συνέπεια και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΕΤΡΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Ίλιον Αττική 131 21

Ονομάζομαι Πέτρος Γεωργαντόπουλος και δίνω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας καθημερινά και με αποτελεσματικό τρόπο. Αναγνωρίζω αμέσως το πρόβλημα και προτείνω λύσεις εξειδικευμένες και συμφέρουσες για τον πελάτη. Διαθέτω εξοπλισμό και υλικά υψηλής ποιότητας που μου δίνουν αποτελέσματα που αντέχουν στην φθορά του χρόνου. Τα ανταγωνιστικά μου πλεονεκτήματα είναι ότι διαθέτω έμπειρους συνεργάτες που μου παρέχουν ανταλλακτικά που ανταποκρίνονται σε όλα τα κλιματιστικά ανεξαρτήτως εταιρείας και ότι σέβομαι τις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών μου. Είμαι ο επαγγελματίας ψυκτικός που αναζητάτε και οι υπηρεσίες που προσφέρω θα ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς και όλα αυτά σε εξαιρετικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SOLAR TECH - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Ίλιον Αττική 131 21

Η εξειδικευμένη ομάδα μας, μπορεί να δώσει την λύση σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζεται με την επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον τομέα και αυτό μας δίνει την δυνατότητα να ανταποκριθούμε άμεσα στις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε με το κλιματιστικό σας. Ο εξοπλισμός και τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι εγγυημένης ποιότητας. Ενημερωνόμαστε καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα μας και προτείνουμε εγγυημένες λύσεις για όλες τις συσκευές και τα μοντέλα κλιματιστικών ανεξαρτήτως εταιρείας. Στόχος μας είναι η ικανοποίηση των αναγκών του εκάστοτε πελάτη, μέσα από την παροχή μιας υπηρεσίας με υψηλή προσφερόμενη ποιότητα. Περιμένουμε να αναλάβουμε να δώσουμε λύση στο πρόβλημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

STAR COLD - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Ίλιον Αττική 131 21

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες και εγγυημένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού καθημερινά με άμεση εξυπηρέτηση. Διαθέτουμε εξειδικευμένους τεχνικούς που μπορούν να αντεπεξέλθουν σε όλα τα μοντέλα κλιματιστικών. Ο εξοπλισμός και τα υλικά που διαθέτουμε μπορούν να αντεπεξέλθουν ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες καταστάσεις με συνέπεια και επαγγελματισμό. Στοχεύουμε σε ευχαριστημένους πελάτες και σε μακροχρόνιες συνεργασίες. Εξασφαλίζουμε την λειτουργικότητα του κλιματιστικού σας. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε με άμεσα και λειτουργικά αποτελέσματα και με μοναδικό σκοπό την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΟΝΤΕΣ - ΨΥΚΤΙΚΑ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Ίλιον Αττική 131 21

Η ομάδα μας διαθέτει έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό που ειδικεύεται στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας με γνώμονα τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας. Διαθέτουμε εξειδικευμένο εξοπλισμό που μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε σας αίτημα και να δώσει πλήρη λειτουργικότητα στο κλιματιστικό σας. Προτείνουμε άμεσες και οικονομικές λύσεις που εξυπηρετούν το συμφέρον του πελάτη και παρέχουν λειτουργικά και μακροχρόνια αποτελέσματα. Οι τιμές μας είναι προσιτές στον πελάτη και οι υπηρεσίες μας είναι υψηλών προδιαγραφών. Περιμένουμε καθημερινά να ανταποκριθούμε σε κάθε σας αίτημά και να φέρουμε εις πέρας την εργασία σας με γνώμονα την απόλυτη κάλυψη των αναγκών σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ & ΤΖΟΥΚΑΛΑΣ Ο.Ε. - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Ίλιον Αττική 131 21

Δίνουμε ολοκληρωμένες λύσεις με υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες μας, στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού τους. Προσφέρουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Εξασφαλίζουμε την λειτουργικότητα των κλιματιστικών σας και χρησιμοποιούμε υλικά και εξοπλισμό εγγυημένης ποιότητας. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα και τέλεια λειτουργικότητα των συσκευών. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να αναλάβουμε την εργασία σας και να σας ικανοποιήσουμε απόλυτα με τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας αλλά και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΜΩΡΑΪΤΗΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Ίλιον Αττική 131 21

Με τον άρτιο εξοπλισμό που διαθέτω μπορώ να δώσω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας άμεσα και οικονομικά. Η εμπειρία μου μου δίνει την δυνατότητα να προτείνω ολοκληρωμένες προτάσεις με σκοπό να επαναφέρω την λειτουργικότητα των κλιματιστικών σας. Οι ικανοποιημένοι πελάτες μου αποτελούν εγγύηση της ποιότητας της εργασίας που προσφέρω καθώς και την καλύτερη διαφήμισή μου. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να με προτιμήσετε. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας καθημερινά να προτείνω εγγυημένες λύσεις με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών σας και την βελτίωση της καθημερινότητάς σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Επισκευή κλιματιστικού Ίλιον - 15 ειδικοί στα κλιματιστικά