15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή Τηλεόρασης Ίλιον

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή Τηλεόρασης


SERVICE ΚΡΗΤΙΚΟΣ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Ίλιον Αττική 131 21

Το εργαστήριο Service Kritikos, ειδικεύεται στις εγκαταστάσεις και τις επισκευές τηλεοράσεων. Η πολυετής εμπειρία καθώς και η άρτια τεχνογνωσία μας, εξασφαλίζουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης για τον πελάτη. Η διάγνωση και εκτίμηση των βλαβών γίνεται άμεσα και προσπαθούμε πάντα να σας δώσουμε την οικονομικότερη δυνατή λύση. Διαθέτουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και υλικά εγγυημένης ποιότητας και εξασφαλίζουμε επαγγελματικά αποτελέσματα. Στοχεύουμε σε ευχαριστημένους πελάτες και σε επαγγελματικά αποτελέσματα που μας χαρακτηρίζουν ως επαγγελματίες. Επίσης, αναλαμβάνουμε και την τοποθέτηση κεραιών παντός τύπου. Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε κάθε σας αίτημά άμεσα και υπεύθυνα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΕΛΦΙΤΖΗΣ ΑΕ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Ίλιον Αττική 131 21

Η ομάδα μας με τους έμπειρους τεχνικούς της καθημερινά δίνει λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση της τηλεόρασης σας. Οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούν υλικά και εξοπλισμό άριστης ποιότητας και προσφέρουν απόλυτα λειτουργικά αποτελέσματα σε ασυναγώνιστες τιμές. Συνδυάζουμε συνέπεια και οργάνωση με χαμηλές τιμές και απόλυτα λειτουργικά αποτελέσματα. Μοναδικός μας στόχος είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας και η παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων. Βρισκόμαστε καθημερινά στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και με εντυπωσιακά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΗΓΗ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Ίλιον Αττική 131 21

Παρέχουμε συμφέρουσες και λειτουργικές λύσεις στις επισκευές και τις εγκαταστάσεις τηλεοράσεων. Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στον χώρο των επιδιορθώσεων ηλεκτρονικών ειδών και έχουμε αντιμετωπίσει επιτυχώς πολλές προκλήσεις. Χρησιμοποιούμε εξοπλισμό και υλικά εγγυημένης ποιότητας και εξασφαλίζουμε επαγγελματικά αποτελέσματα. Ακολουθούμε τη ροή της τεχνολογίας ώστε να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας σε γρήγορους χρόνους. Μας χαρακτηρίζει η συνέπεια και η ποιότητα στην εργασία μας και οι τιμές μας που είναι οι χαμηλότερες στην αγορά. Περιμένουμε καθημερινά να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας και να χαρίσουμε στην τηλεόρασή σας την λειτουργικότητα που της αξίζει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γεώργιος Καλόσακας - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Ίλιον Αττική 131 21

Η επιχείρησή μας προσφέρει υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης τηλεοράσεων. Κατέχουμε πολυετή εμπειρία στον χώρο της επιδιόρθωσης ηλεκτρονικών ειδών και εγκαταστάσεων και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε αξιόπιστες λύσεις. Παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη με κύριο στόχο τη γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας. Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν οικιακές αλλά και επαγγελματικές ανάγκες. Η συνέπεια και ο επαγγελματισμός που μας διακρίνουν, αποτελούν τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα. Στοχεύουμε σε επαγγελματικά αποτελέσματα και σε ικανοποιημένους πελάτες. Είμαστε έτοιμοι καθημερινά να ανταποκριθούμε σε κάθε σας αίτημα και να αναλάβουμε την εργασίας σας άμεσα και με ανταγωνιστικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

TANCO ELECTRONICS - TANCO ΑΤΕΒΕ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Ίλιον Αττική 131 21

Παρέχουμε άμεσες και αξιόπιστες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση τηλεοράσεων. Έχοντας μεγάλη εμπειρία στον χώρο της επισκευής ηλεκτρονικών ειδών μπορούμε να αντιμετωπίσουμε όλα τα μοντέλα άμεσα και αποτελεσματικά. Ενημερωνόμαστε καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα μας και εξασφαλίζουμε λειτουργικά και μακροχρόνια αποτελέσματα. Λειτουργούμε σε γρήγορους ρυθμούς και με αποτελέσματα που ικανοποιούν πλήρως τους πελάτες και όλα αυτά στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η κάλυψη των αναγκών των πελατών μας και η άμεση εξυπηρέτησή τους. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να δώσουμε λύσεις στο πρόβλημά σας με συνέπεια και επαγγελματισμό!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

KLS ELECTRONICS - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Ίλιον Αττική 131 21

Οι έμπειροι τεχνικοί μας βρίσκονται πάντα δίπλα σας και σας προτείνουν εγγυημένες και συμφέρουσες λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση της τηλεόρασής σας. Διαθέτουμε μεγάλη πείρα στον χώρο και ευγένεια χαρακτήρα και στοχεύουμε στην εξασφάλιση μακροχρόνιων λύσεων και λειτουργικών τηλεοράσεων. Στόχος μας είναι η πλήρης ικανοποίηση του πελάτη και η ανάπτυξη σχέσης εμπιστοσύνης μαζί τους. Χαρακτηριζόμαστε για τον σεβασμό που δείχνουμε στον χώρο και τον χρόνο τους καθώς και για τις ανταγωνιστικές μας τιμές. Ανά πάσα στιγμή είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε και να χαρίσουμε στην τηλεόρασή σας την λειτουργικότητα που της αξίζει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

DF CYBER STATION - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Ίλιον Αττική 131 21

Η ομάδα μας είναι στην διάθεσή σας να προτείνει εγγυημένες και μακροχρόνιες λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση της τηλεόρασή σας. Η πολυετή πείρα μας στον χώρο μας δίνει την δυνατότητα να ανταποκριθούμε άμεσα και αποτελεσματικά σε οποιαδήποτε εργασία και θέσουμε σε πλήρη λειτουργία την τηλεόρασή σας άμεσα και οικονομικά. Σκοπός μας είναι η παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στον σεβασμό του χώρου και του χρόνου του πελάτη. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, με χρήση υλικών εγγυημένης ποιότητας και εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας. Είμαστε η λύση που αναζητάτε για ολοκληρωμένες υπηρεσίες επισκευής τηλεοράσεων και μία δοκιμή αρκεί για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κώστας Ζέρβας - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Ίλιον Αττική 131 21

Ονομάζομαι Κώστας Ζέρβας και είμαι επαγγελματίας τεχνικός με ειδίκευσή στις επισκευές και επιδιορθώσεις τηλεοράσεων. Κατέχω πολλά χρόνια εμπειρίας στον χώρο των επισκευών ηλεκτρικών ειδών. Ακολουθώ πιστά τη ροή της τεχνολογίας ώστε να μπορώ να προσφέρω άμεσα λύσεις σε καθημερινά τεχνικά προβλήματα. Δέχομαι τα περισσότερα μοντέλα τις αγοράς και φροντίζω το αποτέλεσμα να είναι ποιοτικό ώστε να ικανοποιήσει απόλυτα τις προσδοκίες των πελατών μου. Η πείρα και εξειδίκευσή μου με έχει κάνει πρώτη επιλογή στον τομέα μου και οι πελάτες μου με προτιμούν για τα αξιόπιστα αποτελέσματα που παρέχω. Οι τιμές μου ανταποκρίνονται στις δυσκολίες της εποχής. Προτιμήστε τις υπηρεσίες μου και θα εντυπωσιαστείτε με τα αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΖΗΚΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ Κ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Ίλιον Αττική 131 21

Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση της τηλεόρασής σας άμεσα και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Με συνέπεια και υπευθυνότητα προτείνουμε συμφέρουσες και λειτουργικές λύσεις που θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες του πελάτη. Παρακολουθούμε εξειδικευμένα σεμινάρια για να είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε και έχουμε τις γνώσεις να αναλάβουμε όλα τα μοντέλα ανεξαρτήτως εταιρείας. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν ως επαγγελματίες είναι η ευγένεια, ο επαγγελματισμός και η άμεση εξυπηρέτηση. Στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και αποτελέσματα που θα ευχαριστούν πλήρως τον πελάτη και θα είναι απόλυτα λειτουργικά. Επιλέξτε μας για υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νικόλαος Σάνιος - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Ίλιον Αττική 131 21

Παρέχω ολοκληρωτικές λύσεις για την επισκευή αλλά και την εγκατάσταση της τηλεόρασης σας άμεσα και με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Διαθέτω πολυετή εμπειρία και έχω αντιμετωπίσει πολλές περιπτώσεις τεχνικών προβλημάτων με συνέπεια και υπευθυνότητα. Με χαρακτηρίζει η ποιοτική και προσεκτική εργασία καθώς και η τήρηση στους χρόνους παραδόσεων. Σε κάθε δουλειά που αναλαμβάνω φροντίζω να είμαι συνεπής και ευγενικός για τη γρήγορη και ποιοτική αποκατάσταση του προβλήματος. Η υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μου και οι ιδιαίτερα οικονομικές μου τιμές αποτελούν τα ανταγωνιστικά μου πλεονεκτήματα. Είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να σας ευχαριστήσω και να σας παραδώσω πλήρως λειτουργικές τηλεοράσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

YPCO ELECTRONICS - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Ίλιον Αττική 131 21

Η επιχείρησή μας προσφέρει υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης τηλεοράσεων άμεσα και αποτελεσματικά. Κατέχουμε πολυετή εμπειρία στον χώρο της επιδιόρθωσης ηλεκτρονικών ειδών και εγκαταστάσεων και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε αξιόπιστες λύσεις και να καλύψουμε τις ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών πελατών. Δίνουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη με κύριο στόχο τη γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας. Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν οικιακές αλλά και επαγγελματικές ανάγκες. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας άμεσα και με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Εμπιστευθείτε μας και δεν θα το μετανιώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MICRO BOOT - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Ίλιον Αττική 131 21

Η MICROBOOT αναλαμβάνει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση της τηλεόρασής σας στον ιδιωτικό και στον επαγγελματικό σας χώρο. Η πείρα και η άρτια τεχνογνωσία μας αποτελούν τα στοιχεία τα οποία ξεχωρίζουν οι πελάτες μας σε εμάς. Στόχος μας είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στην οργάνωση και η ανάπτυξη σχέσεων αμοιβαίας εκτίμησης μαζί τους. Προσέχουμε ιδιαίτερα να μένει ικανοποιημένος ο πελάτης τόσο από τις υπηρεσίες μας όσο και από τις τιμές μας. Περιμένουμε καθημερινά να φέρουμε εις πέρας τις εργασίες σας και να εξασφαλίσουμε για εσάς μακροχρόνια αποτελέσματα. Εμπιστευθείτε τις υπηρεσίες μας και δεν θα το μετανιώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Ίλιον Αττική 131 21

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος και η επιχείρησή μου παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στις επισκευές και τις εγκαταστάσεις τηλεοράσεων. Κατέχω μεγάλη εμπειρία στον χώρο των επιδιορθώσεων ηλεκτρονικών ειδών και έχω αντιμετωπίσει επιτυχώς πολλές προκλήσεις. Ακολουθώ τη ροή της τεχνολογίας ώστε να μπορώ να εξυπηρετώ τους πελάτες μου σε γρήγορους χρόνους. Διακρίνομαι για τον επαγγελματικό μου χαρακτήρα και την συνέπεια που δείχνω σε κάθε μου εργασία. Με χαρακτηρίζει η συνέπεια και η ποιότητα στην εργασία μου και εξασφαλίζω για τους πελάτες μου μακροχρόνια αποτελέσματα. Είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να αναλάβω την εργασία σας άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Προτιμήστε τις υπηρεσίες μου και η επιλογή αυτή θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

KAPATECH Αδαμίδης Παναγιώτης - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Ίλιον Αττική 131 21

Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στις επισκευές και εγκαταστάσεις τηλεοράσεων με συνέπεια και αξιοπιστία. Έχοντας μεγάλη εμπειρία στον χώρο της επισκευής ηλεκτρονικών ειδών παρέχουμε απόλυτη ποιότητα στην εργασία μας. Χαρακτηριζόμαστε για τους γρήγορους χρόνους παράδοσης και δεχόμαστε τα περισσότερα μοντέλα της αγοράς. Οι πελάτες μας, προτιμούν τις υπηρεσίες μας για την αξιοπιστία που παρέχουμε, την συνέπεια και τα μακροχρόνια αποτελέσματα. Μοναδικός μας στόχος είναι η ευχαρίστηση των πελατών μας με την παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων υψηλών προδιαγραφών. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χαράλαμπος Κ. Χριστόπουλος - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Ίλιον Αττική 131 21

Ονομάζομαι Χαράλαμπος Χριστόπουλος και μαζί με την ομάδα μου παρέχω ολοκληρωμένες και εγγυημένες υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης τηλεοράσεων οποιαδήποτε στιγμή το χρειάζεστε. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε αξιόπιστες λύσεις με γνώμονα το συμφέρον του πελάτη. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με τιμές άκρως ανταγωνιστικές. Οι πελάτες μας, μας προτιμούν για την συνέπεια που δείχνουμε στο χρονοδιάγραμμα καθώς και για τον σεβασμό που δείχνουμε απέναντι στις επιθυμίες και τις ανάγκες τους. Ο κύριος σκοπό μας είναι η άμεση εξυπηρέτησή σας στο χαμηλότερο δυνατό κόστος. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες περιπτώσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Εγκατάσταση και Επισκευή Τηλεόρασης Ίλιον