3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Διεθνείς μεταφορές Ίλιον

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


ΝΙΚΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ 24 ΩΡΕΣ - Διεθνείς μεταφορές

Διεθνείς μεταφορές - Ίλιον Αττική 131 21

Η οικογενειακή μας επιχείρηση, με έδρα το Ίλιον, αναλαμβάνει τις διεθνείς μεταφορές που χρειάζεστε. Διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στον χώρο των μεταφορών, βρισκόμαστε κοντά στους πελάτες μας, δουλεύοντας επί 24ωρης βάσεως. Με προσωπική επίβλεψη και φροντίδα, αναλαμβάνουμε από την αρχή έως το τέλος τη μετεγκατάσταση σας στο νέο χώρο που εσείς έχετε επιλέξει. Είμαστε στη διάθεση σας, όλο το 24ωρο με συνέπεια και άμεση εξυπηρέτηση.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Παπαχρήστος - Διεθνείς μεταφορές

Διεθνείς μεταφορές - Ίλιον Αττική 131 21

Η Χούμης μεταφορική, παρέχει άμεσες λύσεις για διεθνείς μεταφορές. Από το 1950 διαγράφουμε ανοδική πορεία στις συνειδήσεις των πελατών μας, δείχνοντας αμέριστο ζήλο για τη δουλειά μας και σεβασμό προς εκείνους. Η άρτια οργάνωση, το ειδικευμένο προσωπικό και ο κατάλληλος εξοπλισμός, μας βρίσκουν έτοιμους για την αντιμετώπιση της κάθε περίστασης. Φροντίζουμε για την άψογη εξυπηρέτησή σας και θα χαρούμε να μας προτιμήσετε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ανδρέας Τέρπος - Διεθνείς μεταφορές

Διεθνείς μεταφορές - Ίλιον Αττική 131 21

H UNION TRANS, αναλαμβάνει τη διεθνή μεταφορά των αντικειμένων σας. Βρισκόμαστε στον χώρο των μεταφορών από το 2010 και διαθέτουμε ομάδα επαγγελματιών με 20ετή εμπειρία στον εν λόγω κλάδο. Το προσωπικό μας είναι εξειδικευμένο στη συσκευασία και τη μεταφορά κάθε είδους αντικείμενου. Επικοινωνήστε μαζί μας προκειμένου να αναλύσουμε από κοινού τις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις για τη δική σας μεταφορά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Διεθνείς μεταφορές Ίλιον
Μια στιγμούλα. Το δουλεύουμε…