13 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Διατροφολόγοι Ίλιον

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επαγγελματίες Διαιτολόγοι και Διατροφολόγοι


NUTRI WEST - ΖΗΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Ίλιον Αττική 131 21

Είμαστε η πρώτη επιλογή στον τομέα των προγραμμάτων διατροφής με εξαιρετικά αποτελέσματα για την ποιότητα της καθημερινότητάς σας. Τα προγράμματα διατροφικής αγωγής και υποστήριξης που εφαρμόζονται απευθύνονται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες και αφορούν φυσιολογικές και παθολογικές καταστάσεις. Στόχος μου, είναι η άμεση επίτευξη ρεαλιστικών στόχων, μέσα από μια εποικοδομητική και ευχάριστη συνεργασία. Χαρακτηριζόμαστε για την στενή παρακολούθηση της διατροφικής πορείας των πελατών μας και την ευγένεια στον χαρακτήρα μας. Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε με σεβασμό στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Προτιμήστε τις υπηρεσίες μας και είμαστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

HEALTH NUTRITION BALANCE - ΚΟΝΤΗ ΣΟΦΙΑ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Ίλιον Αττική 131 21

Παρέχουμε ολοκληρωμένα προγράμματα διατροφής με προτεραιότητα στις ανάγκες των πελατών μας. Στόχος δεν είναι μόνο η απώλεια βάρους αλλά και η διαμόρφωση μιας σωστής σχέσης με το φαγητό και τη διατροφή καθώς και η οργάνωση μιας ισορροπημένης διατροφής σε καθημερινό επίπεδο προσαρμοσμένης στο δικό σας τρόπο ζωής και στις δικές σας ανάγκες. Με διαιτολόγιο σχεδιασμένο αποκλειστικά για το δικό σας σωματότυπο και προσαρμοσμένο στην καθημερινότητα σας και τις δικές σας απαιτήσεις μπορείτε να καταπολεμήσετε εύκολα, γρήγορα και οριστικά τα περιττά κιλά χωρίς στερητικές δίαιτες που δεν υπόσχονται αποτέλεσμα. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να σας εξυπηρετήσουμε και να σταθούμε δίπλα σας σε όλη την διαδικασία και για ότι χρειαστείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Ίλιον Αττική 131 21

Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά για άμεσες λύσεις στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με την διατροφή σας. Παρέχουμε ό,τι πιο σύγχρονο και αξιόπιστο στον τομέα της διατροφικής αξιολόγησης, της ρύθμισης του βασικού μεταβολισμού, καθώς και της πολυτμηματικής ανάλυσης σύστασης σώματος. Οι λύσεις που βρίσκουμε για σας είναι απόλυτα ανθρώπινες, εξατομικευμένες και πάντα με γνώμονα την επίτευξη της σωματικής και ψυχικής σας υγείας. Σκοπός μας είναι η κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μας. Προτιμήστε τις υπηρεσίες μας και θα εντυπωσιαστείτε τόσο από την ποιότητα όσο και από τις τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΙΑΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ - NUTRITION SCIENCE - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Ίλιον Αττική 131 21

Το γραφείο μου εδώ και χρόνια δίνει αξιόπιστες λύσεις στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με τα ολοκληρωμένα προγράμματα διατροφής άμεσα και με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Παρέχω εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής αντιμετώπισης παχυσαρκίας ενηλίκων, προγράμματα επανάκτησης φυσιολογικού βάρους σε ελλιποβαρή άτομα και συμβουλές για την αντιμετώπιση της παιδικής παχυσαρκίας. Η ευγένεια του χαρακτήρα μου και οι οικονομικές μου τιμές αποτελούν τα ανταγωνιστικά μου πλεονεκτήματα. Όλα τα παραπάνω εκτελούνται μέσω προγράμματος συμβουλευτικής, με στόχο την αλλαγή διατροφικής συμπεριφοράς, πάντα με προσιτές τιμές. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μου και δεν θα απογοητευθείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μαρία Κατσαγάνη - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Ίλιον Αττική 131 21

Είμαι έμπειρη διαιτολόγος-διατροφολόγος και στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών που θα σας κάνουν ευτυχισμένους και υγιείς. Αντιμετωπίζουμε την παχυσαρκία ενηλίκων και παιδιών, δίνουμε διατροφικές συμβουλές για κλινικές και καρδιοαγγειακές παθήσεις, σακχαρώδη διαβήτη, εγκυμοσύνη κ.α. Παρέχουμε υπηρεσίες λιπομέτρησης και εξατομικευμένες διατροφικές προτάσεις, ανάλογες των αναγκών και των προτιμήσεων του καθενός. Μοναδικός μας στόχος είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και η εξασφάλιση μακροχρόνιων αποτελεσμάτων. Επιθυμούμε την βελτίωση της καθημερινότητας των πελατών μας. Επιλέξτε μας για σίγουρη ευεξία και υγεία!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SKIN CARE EXPERTS - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Ίλιον Αττική 131 21

Δίνουμε εξειδικευμένες λύσεις στα προγράμματα διαιτολογίας με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών των πελατών μας και με μοναδικό σκοπό την βελτίωση της καθημερινότητάς τους. Προσφέρουμε, μέσω της διατροφής, λύσεις αντιγήρανσης και καλύτερης ποιότητας ζωής με εξαιρετικά αποτελέσματα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Πρόκειται για μία νέα αντιμετώπιση στο θέμα της υγείας και ευεξίας, όπου η έμφαση δίνεται στην πρόληψη, μέσω φυσικών λύσεων. Κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός. Όλα τα προγράμματα της κλινικής είναι απολύτως εξατομικευμένα και προσαρμοσμένα στις επιμέρους ανάγκες σας. Σκοπός μας είναι η υγεία των πελατών μας και η ικανοποίησή τους από το αποτέλεσμα. Είμαστε έτοιμοι καθημερινά να δώσουμε λύση στο πρόβλημά σας αρκεί να μας επιλέξετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μαρία Καρβελά - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Ίλιον Αττική 131 21

Είμαι έμπειρη διαιτολόγος διατροφολόγος και ασχολούμαι με την παροχή εξατομικευμένων διατροφολογικών συμβουλών με στόχο την ευεξία και την επίτευξη καλύτερης ζωής των ασθενών μου. Παρέχω εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής αντιμετώπισης παχυσαρκίας ενηλίκων, προγράμματα επανάκτησης φυσιολογικού βάρους σε ελλιποβαρή άτομα και συμβουλές για την αντιμετώπιση παιδικής παχυσαρκίας. Όλα τα παραπάνω εκτελούνται μέσω προγράμματος συμβουλευτικής, με στόχο την αλλαγή της διατροφικής συμπεριφοράς, πάντα με προσιτές τιμές. Περιμένω καθημερινά να δώσω λύσεις στο πρόβλημά σας αρκεί να επιλέξετε τις υπηρεσίες μου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΙΡΗΝΗ ΜΙΧΟΥ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Ίλιον Αττική 131 21

Είμαι η Ειρήνη Μίχου και δραστηριοποιούμαι στον τομέα της διαιτολογίας με εγγυημένα αποτελέσματα. Συμβαδίζοντας με τις εξελίξεις στον κλάδο μου και έχοντας μεγάλη αγάπη και εξειδικευμένες γνώσεις μπορώ να εγγυηθώ ένα άριστο αποτέλεσμα. Πρωταρχικός στόχος μου, είναι η υψηλού επιπέδου ποιότητα παροχής υπηρεσιών και γι’ αυτό μετά την ολοκλήρωση του κάθε προγράμματος ζητώ την αξιολόγηση σας. Σέβομαι τις ανάγκες του πελάτη μου και δημιουργώ ένα πρόγραμμα διατροφής προσαρμοσμένο στην καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις του. Περιμένω να δώσω λύσεις στο πρόβλημά σας με εγγυημένα και μακροχρόνια αποτελέσματα. Οι τιμές μου συμβαδίζουν με τις δυσκολίες της εποχής!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μιχαήλ Γρηγορίου - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Ίλιον Αττική 131 21

Είμαι διαιτολόγος με εξειδίκευση στην δημιουργία εξατομικευμένων προγραμμάτων διατροφής. Στο κέντρο διαιτολογίας και κλινικής διατροφής σκοπός μας είναι όχι μόνο να χάσετε βάρος, αλλά μέσω της διατροφικής εκπαίδευσης να καταφέρετε να το διατηρήσετε σε φυσιολογικά επίπεδα. Ασχολούμαι επίσης με την αντιμετώπιση της παιδικής παχυσαρκίας, τη διατροφή κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης και την κάλυψη των διατροφικών αναγκών σε όλες τις παθολογικές καταστάσεις. Στόχος μου είναι βελτίωση της καθημερινότητας των πελατών μου. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας για άμεση εξυπηρέτηση με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Επιλέξτε με για να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

DR PRINOU - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Ίλιον Αττική 131 21

Το κέντρο μας εδώ και χρόνια παρέχει άμεσες λύσεις στα προβλήματα διατροφής με εξαιρετικά αποτελέσματα. Τα προγράμματα διατροφικής αγωγής και υποστήριξης που εφαρμόζονται απευθύνονται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες και αφορούν φυσιολογικές και παθολογικές καταστάσεις. Στόχος μας, είναι η άμεση επίτευξη ρεαλιστικών στόχων, μέσα από μια εποικοδομητική και ευχάριστη συνεργασία. Χαρακτηριζόμαστε για την στενή παρακολούθηση της διατροφικής πορείας των πελατών μας και την ευγένεια στον χαρακτήρα μας. Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε με σεβασμό στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Προτιμήστε τις υπηρεσίες μας και είμαστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΠΑΝΤΕΛΗ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Ίλιον Αττική 131 21

Είμαι η λύση στην αναζήτησή σας για ολοκληρωμένα προγράμματα διατροφής με γνώμονα τις ανάγκες των πελατών μου και με τις πιο προσιτές τιμές της αγοράς. Έχω πολλά χρόνια εμπειρίας στον κλάδο και παρέχω υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Ο σεβασμός προς τους πελάτες μου και η εγγύηση εργασίας, που παρέχω είναι κάποιοι από τους λόγους που έχω σταθερή πορεία στον χώρο και σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μου. Σκοπός μου είναι να παρέχω τα επιθυμητά για εσάς αποτελέσματα χωρίς υπερβολές . Οι γνώσεις και η ευγένειά μου αποτελούν τα στοιχεία για τα οποία με επιλέγουν οι πελάτες μου. Εγγυώμαι την βελτίωση της καθημερινότητά σας και την ενίσχυση της αυτοπεποίθησή σας. Εμπιστευθείτε με για προγράμματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας. Βρίσκομαι ανά πάσα στιγμή στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟΣ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Ίλιον Αττική 131 21

Η ομάδα έμπειρων διαιτολόγων του γραφείου μας παρέχει άμεσες και οικονομικές λύσεις στα προγράμματα διατροφής με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών του. Με πρότυπο τη Μεσογειακή Διατροφή και οδηγό τις εξελίξεις στην επιστήμη της διαιτολογίας, επιτυγχάνεται το επιθυμητό αποτέλεσμα με ασφάλεια και χωρίς στερήσεις. Το διατροφικό πρόγραμμα συντάσσεται με βάση τα αποτελέσματα των μετρήσεων και του Βασικού Μεταβολισμού σας, ενώ είναι προσαρμοσμένο στον τρόπο ζωής σας. Σε κάθε Συνεδρία γίνονται όλες οι απαραίτητες μετρήσεις, για σωστή παρακολούθηση της Βελτίωσης Σύστασης του Σώματος. Η μεθοδικότητα, η υποστήριξη και η διατροφική εκπαίδευση, αποτελούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για μόνιμα αποτελέσματα. Είμαστε στην διάθεσή σας για άμεση εξυπηρέτηση και οικονομικές τιμές. Επιλέξτε μας και δεν θα χάσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

WEIGHT FREE - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Ίλιον Αττική 131 21

Δίνουμε οριστικές λύσεις για την βελτίωση της διατροφής σας και των καθημερινών συνηθειών. Ειδικευόμαστε στον χώρο της διαιτολογίας και διατροφολογίας για πολλά χρόνια και η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες, έτοιμους να σας αναλάβουν. Οι πελάτες μας, μας εμπιστεύονται λόγω της άμεσης και άψογης επαγγελματικής εξυπηρέτησης και των μακροχρόνιων αποτελεσμάτων που προσφέρουμε για την ζωή τους. Σκοπός μας είναι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των πελατών μας σχεδιάζοντας ολοκληρωμένα προγράμματα που θα είναι προσαρμοσμένα στην καθημερινότητα των πελατών μας. Είμαστε στη διάθεση σας και να είστε σίγουροι ότι θα εντυπωσιαστείτε από τα αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Διαιτολόγος Ίλιον - 13 +1 επαγγελματίες διατροφολόγοι