11 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Βιολογικός Καθαρισμός Ίλιον

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες για Βιολογικό Καθαρισμό


Γιώργος Κατσούλιας - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Ίλιον Αττική 131 21

Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο του βιολογικού καθαρισμού χαλιών τα τελευταία 28 χρόνια και παρέχουμε ολοκληρωμένες και εγγυημένες υπηρεσίες.Η εταιρεία μας απαρτίζεται από ειδικά εκπαιδευμένους επαγγελματίες, που ανταποκρίνονται με συνέπεια και επαγγελματισμό σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουν. Αξιοποιούμε προηγμένες μεθόδους και αξιόπιστα υλικά καθαρισμού.Το σήμα κατατεθέν της εταιρείας μας είναι η ποιότητα, η εμπειρία, η εξειδίκευση και η άνεση, λόγοι που μας καθιέρωσαν στην εμπιστοσύνη των πελατών μας. Οι βιολογικές μέθοδοι καθαρισμού χαλιών λειτουργούν σαν δικλείδα ασφαλείας για την συντήρηση και φροντίδα των χαλιών σας. Επιλέξτε μας για υπηρεσίες, που θα σας εκπλήξουν θετικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Τάσος Καφαντάρης - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Ίλιον Αττική 131 21

H εταιρεία μας αναλαμβάνει βιολογικούς καθαρισμούς για τον εσωτερικό σας χώρο, σπίτι ή γραφείο. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο του καθαρισμού και φύλαξης χαλιών και διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό, πανέτοιμο να σας εξυπηρετήσει άμεσα με το πρόβλημα σας. Σε κάθε μας εργασία, μας χαρακτηρίζει το μεράκι μας για αυτό που κάνουμε και γι’ αυτό φέρνουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Άμεσα, υπεύθυνα και κυρίως οικονομικά, ολοκληρώνουμε κάθε εργασία βιολογικού καθαρισμού που μας αναθέτετε. Ειδικευόμαστε σε μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών και προσφέρουμε εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων, αλλά και φροντίδα της υγείας σας, της δικής σας και της οικογένειάς σας! Θα χαρούμε πολύ να μας επιλέξετε, και να μας εμπιστευτείτε την καθαριότητα του χώρου σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΕΡΟΤΡΙΒΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Ίλιον Αττική 131 21

Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις βιολογικού καθαρισμού, προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση και επαγγελματικές υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη. Η οικογενειακή μας επιχείρηση ξεκίνησε απασχολώντας μεγάλο αριθμό έμπειρων εργαζομένων, με γνώμονα τη σκληρή δουλεία, με σύμμαχο την δημιουργικότητα και την εμπιστοσύνη που απολαμβάνουμε από τους πελάτες μας, καλύπτουμε για εσάς παντός είδους εργασίες στο χώρο του καθαρισμού! Δραστηριοποιούμαστε στο συγκεκριμένο χώρο, για αρκετά χρόνια και στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη, προσφέροντας υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες και προτάσεις, συνδυασμένες με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Είμαστε πάντα διπλά στις απαιτήσεις των πελατών μας, φροντίζοντας για τις ανάγκες των κτιρίων τους, με άμεσα και εγγυημένα αποτελέσματα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

JOY CLEANING SERVICES - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Ίλιον Αττική 131 21

Η εταιρεία καθαρισμού μας αναλαμβάνει την ολοκλήρωση οποιασδήποτε εργασίας βιολογικού καθαρισμού, της ανατεθεί, με επαγγελματισμό και με εγγυημένη επιτυχία. Λειτουργούμε εντός χρονοδιαγράμματος, σεβόμαστε τις ανάγκες και τις προτιμήσεις των πελατών μας, αλλά και την ιδιαιτερότητα το κάθε χώρου. Κύριο μέλημα μας είναι ο πελάτης μας και η ικανοποίησή του, μέσα από τις υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας που του προσφέρουμε. Χρησιμοποιώντας εξελιγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό, αλλά και επαγγελματικά προϊόντα το αποτέλεσμα της εργασίας είναι πάντα το ιδανικό! Σας εξασφαλίζουμε αποτέλεσμα, που θα σας αφήσει ικανοποιημένους, αλλά και οικονομία, καθώς από εμάς θα ακούσετε μόνο λογικές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΑΤΟΛΙΑ - X CLEAN - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Ίλιον Αττική 131 21

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τον βιολογικό καθαρισμό των χαλιών σας και μπορεί να δώσει άμεση και άκρως επαγγελματική λύση στο πρόβλημά σας. Τα ταπητοκαθαριστήρια μας με εμπειρία 40 χρόνων και κύριο αντικείμενο τον καθαρισμό χαλιών, πρωτοπορούν στον χώρο τους και σας προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες με εξειδικευμένες μεθόδους καθαρισμού. Με μέλημά μας τη διατήρηση χρωμάτων και την άψογη συντήρηση, χρησιμοποιούμε απορρυπαντικά βιοδιασπώμενα, φιλικά προς το περιβάλλον. Εξοπλίζοντας τα ταπητοκαθαριστήριά μας με έναν εκσυγχρονισμένο μηχανολογικό εξοπλισμό και ένα άρτια καταρτισμένο προσωπικό, ο καθαρισμός χαλιών γίνεται για εμάς μία εύκολη υπόθεση, υιοθετώντας τους κατάλληλους χειρισμούς, για αποτέλεσμα που καλύπτει μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι αλλεργιογόνες ουσίες, η σκόνη και τα βακτήρια που συγκεντρώνονται στο χαλί είναι στοιχεία που απειλούν όχι μόνο τη δική σας υγιεινή αλλά και του χώρου σας. Επιλέξτε μας για όλα τα παραπάνω, αλλά και γιατί προσφέρουμε στους πελάτες μας ειδικές τιμές στην αγορά καινούργιων χαλιών, μέσα από ένα μεγάλο δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων εμπορίας χαλιών.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αριστείδης Πηλάλης - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Ίλιον Αττική 131 21

Αναλαμβάνουμε την παροχή ολοκληρωμένων και άκρως επαγγελματικών λύσεων, που σχετίζονται με τον βιολογικό καθαρισμό του προσωπικού ή και επαγγελματικού σας χώρου. Στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης μας και όλες οι εργασίες μας ολοκληρώνονται σεβόμενοι τις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους. Έχοντας πολύχρονη εμπειρία ξέρουμε να κάνουμε την κατάλληλη εργασία προκειμένου να απαλλαγείτε από οποιαδήποτε ενοχλητική παρουσία και μικροοργανισμό, μπορεί να έχετε στο χώρο, στα στρώματά σας ή στα χαλιά σας. Επίκεντρό μας είναι ο πελάτης μας και κύριο μέλημά μας, η παροχή υπηρεσιών ανώτερης ποιότητας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Προτιμήστε μας για βιολογικούς καθαρισμούς ανώτερης ποιότητας, σε συμφέρουσες τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

EXPERT CLEAN - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Ίλιον Αττική 131 21

Η εταιρεία μας συνδυάζοντας την πολυετή πείρα με τη διαρκή ενημέρωση πάνω στις νέες μεθόδους και τα σύγχρονα υλικά καθαρισμού, μπορεί να σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε πρόβλημα βιολογικού καθαρισμού στο σπίτι ή το εργασιακό περιβάλλον. Το πλύσιμο κάθε χαλιού γίνεται με απόλυτο σεβασμό στην ιδιαιτερότητά του και κάτω από τις ιδανικότερες γι’ αυτό συνθήκες. Σε σύντομο χρονικό διάστημα από την ημερομηνία παραλαβής τους, τα χαλιά σας πλένονται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους με την καταλληλότερη μέθοδο και με ουδέτερα αντιαλλεργικά απορρυπαντικά, που σέβονται το περιβάλλον. Αυτή η απόλυτα ελεγχόμενη διαδικασία εξασφαλίζει βαθύ αντιμικροβιακό καθαρισμό, προστατεύοντας παράλληλα τις ίνες και τα χρώματα του χαλιού σας. Επιλέξτε μας για επαγγελματική παροχή εργασίας, με σεβασμό στις ανάγκες σας, πάντα σε φιλικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Clever- Clean.gr - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Ίλιον Αττική 131 21

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στους βιολογικούς καθαρισμούς επί τόπου, έχοντας πολυετή εμπειρία. Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας, είναι πάντα στη διάθεση σας, να σας βοηθήσει και να σας συμβουλέψει για κάθε εργασία που θέλετε να πραγματοποιήσετε, με επαγγελματισμό και ανώτερη ποιότητα εργασίας. Προσφέροντας επαγγελματικές υπηρεσίες βιολογικού καθαρισμού υψηλής ποιότητας και, σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές, έχουμε ήδη καταφέρει να κερδίσουμε σταθερούς πελάτες.Κύριο μέλημά μας ο σωστός και ποιοτικός καθαρισμός του χώρου σας με κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό και με τα καλύτερα, αποτελεσματικότερα και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά και εργαλεία καθαρισμού!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βαρβάρα Ιωάννου - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Ίλιον Αττική 131 21

Παρέχουμε ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις που σχετίζονται με τον βιολογικό καθαρισμό του χώρου σας. Διαθέτω έμπειρη και άρτια εκπαιδευμένη ομάδα, που μπορεί να αναλάβει πληθώρα σχετικών εργασιών, προσφέροντάς σας αποτελέσματα ανώτερης ποιότητας, σε συμφέρουσες τιμές. Διαθέτουμε σύγχρονα μηχανήματα και τηρούμε πάντα τα χρονοδιαγράμματα. Επιλέξτε μας για καθαρούς χώρους, εξαλείψτε τους μικροοργανισμούς και χαρείτε χώρους καθαρούς και γεμάτους υγεία με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Εμπιστευτείτε σε μας την καθαριότητα των αντικειμένων σας και το σίγουρο είναι ότι θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι, από την επιλογή σας. Είμαστε η καλύτερη λύση για επαγγελματικές και ποιοτικές εργασίες βιολογικού καθαρισμού και οι τιμές που προσφέρουμε είναι ανάλογες της δύσκολής εποχής που περνάμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

LNA CLEANING SERVICES ΕΠΕ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Ίλιον Αττική 131 21

Η εταιρεία καθαρισμού μας αναλαμβάνει βιολογικούς καθαρισμούς παντός είδους, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας, καλύπτοντας τις εταιρικές και προσωπικές σας ανάγκες και χαρίζοντας σας καθαρούς χώρους, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Το έμπειρο και άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας δεν χρησιμοποιεί χημικά απορρυπαντικά και άλλες επιβλαβείς για τον ανθρώπινο οργανισμό ουσίες, αλλά προϊόντα απόλυτα φιλικά προς το περιβάλλον, που δεν προκαλούν αλλεργίες ή άλλου είδους παθήσεις. Διακρινόμαστε από αξιοπιστία, ευγένεια, αμεσότητα και οργάνωση, στοιχεία που μας διαφοροποιούν από τους ανταγωνιστές μας και μας καθιστούν την ιδανική λύση στο πρόβλημα, που σας απασχολεί. Προτιμήστε μας για υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, σε συμφέρουσες τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

STAF CLEANING - ΤΑΧΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Ίλιον Αττική 131 21

Η εταιρεία καθαρισμού μας αναλαμβάνει τον βιολογικό καθαρισμό του οικιακού ή και επαγγελματικού χώρου σας και με αποτελέσματα εργασιών, που ξεπερνούν τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη. Με πολυετή, ενεργή και πετυχημένη πορεία στο χώρο, αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας τον βιολογικό καθαρισμό, που επιθυμείτε με επαγγελματικό αποτέλεσμα εργασίας, οικονομικά, άμεσα και αποτελεσματικά. Με σεβασμό στην περιουσία σας και με συνέπεια σε αυτό που κάνουμε σας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι η ικανοποίησή των πελατών μας, κάτι το οποίο επιτυγχάνουμε μέσα από τις εργασίες ανώτερης ποιότητας που σας προσφέρουμε, οι οποιες είναι αντάξιες των προσδοκιών σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Βιολογικός Καθαρισμός Ίλιον