15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Αποφράξεις Ίλιον

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες σε αποφράξεις


Γιώργος Βενέτης - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Ίλιον - Γιώργος Βενέτης#} Ίλιον Αττική 131 21

Αναλαμβάνω εργασίες σχετικές με αποφράξεις και αποχετεύσεις εδώ και χρόνια παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις. Είμαι αδειούχος θερμοϋδραυλικός, με εμπειρία στον χώρο από το 2006. Σε συνεργασία με έμπειρους επαγγελματίες θα δώσουμε λύσεις που θα καλύψουν τις ανάγκες σας και θα κρατήσουν μια ζωή. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με υλικά εγγυημένης ποιότητας και εξασφαλίζουμε την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας και την ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας μαζί τους. Είμαστε η λύση που αναζητάτε και είμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και υπεύθυνα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κωνσταντίνος Μπομπόνης - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Ίλιον - Κωνσταντίνος Μπομπόνης#} Ίλιον Αττική 131 21

Είμαι η λύση που αναζητάτε για τις εργασίες αποχέτευσης και απόφραξης που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Διαθέτω πολυετή εμπειρία και μαζί με τους εξειδικευμένους πελάτες μου αναλαμβάνουμε να ανταποκριθούμε σε κάθε σας αίτημα και να διεκπεραιώσουμε κάθε εργασία με γνώμονα την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας. Δουλεύουμε καθημερινά και μας χαρακτηρίζει η συνέπεια, ο επαγγελματισμός και η προσοχή στην λεπτομέρεια που δείχνουμε. Χρησιμοποιούμε υλικά και εξοπλισμό που δίνει άμεσες λύσεις στο πρόβλημά σας και προσφέρει μακροχρόνια αποτελέσματα. Προτιμήστε μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωάννης Φιφλής - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Ίλιον - Ιωάννης Φιφλής#} Ίλιον Αττική 131 21

Παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις σε εργασίες αποχέτευσης και απόφραξης με συνέπεια και επαγγελματισμό. Δραστηριοποιούμαι στον τομέα εδώ και 10 χρόνια και με την εμπειρία μου, την τεχνογνωσία και τον άρτιο εξοπλισμό, παρέχω υπηρεσίες υψηλής αποδοτικότητας. Εξυπηρετώ τους πελάτες μου άμεσα όλο το 24ωρο και εγγυώμαι πλήρως λειτουργικά αποτελέσματα. Δουλεύω με γνώμονα την ποιότητα και την συνέπεια δίνοντας έμφαση στην σωστή δουλειά και την ικανοποίηση σας. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας καθημερινά να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των πελατών μου με συνέπεια και αποτελεσματικότητα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Βενέτης - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Ίλιον - Γιώργος Βενέτης#} Ίλιον Αττική 131 21

Είμαι η σίγουρη λύση στις εργασίες αποχέτευσης και απόφραξης και εγγύησή μου αποτελούν τα λειτουργικά αποτελέσματα που δίνω σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω. Διαθέτω τον κατάλληλο επαγγελματισμό αλλά και μεγάλη εμπειρία και μπορώ να ανταποκριθώ στα αιτήματα και των πιο απαιτητικών πελατών. Χαρακτηρίζομαι για τις στοχευμένες και εξειδικευμένες προτάσεις μας. Συνδυάζω εξοπλισμό και υλικά εγγυημένης ποιότητας και παραδίδω υψηλής ποιότητας αποτελέσματα. Είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να παρέχω λύσεις υψηλών προδιαγραφών με γνώμονα την ευχαρίστηση των πελατών μου και την ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και αμοιβαίας εκτίμησης. Περιμένω να ανταποκριθώ στην εργασία σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΛΕΝΗ ΜΑΜΑΗ - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Ίλιον - ΕΛΕΝΗ ΜΑΜΑΗ#} Ίλιον Αττική 131 21

Παρέχω υπηρεσίες αποχέτευσης και απόφραξης με συνέπεια και αποτελεσματικότητα. Εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μου αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μου οι οποίοι φροντίζουν σε κάθε εργασία τους να με προτιμούν. Διαθέτω τον κατάλληλο εξοπλισμό που εξασφαλίζει εγγυημένα αποτελέσματα. Στοχεύω σε επαγγελματικά αποτελέσματα που ικανοποιούν απόλυτα τους πελάτες μου. Είμαι έτοιμη να ανταποκριθώ στο αίτημά σας και επιδιώκω σχέσεις συνεργασίας και εμπιστοσύνης με τους πελάτες μου. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας καθημερινά να σας εντυπωσιάσω με την ποιότητα της εργασίας μου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

VOULOSA.GR (Κορκολής Αντώνιος B.) - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Ίλιον - VOULOSA.GR (Κορκολής Αντώνιος B.)#} Ίλιον Αττική 131 21

Είμαστε η εγγυημένη επιλογή στις υπηρεσίες αποχέτευσης και απόφραξης και καθημερινά αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας την κάθε εργασία και να σας ικανοποιήσουμε με την άμεση εξυπηρέτησή μας. Δραστηριοποιούμαστε για πολλά χρόνια στον χώρο των τεχνικών εργασιών, με αποτέλεσμα να μπορούμε να εγγυηθούμε ποιοτικά αποτελέσματα. Διαθέτουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό για να αναλάβουμε οποιαδήποτε εργασία άμεσα και υπεύθυνα. Μας χαρακτηρίζει η ευγένεια προς τον πελάτη αλλά και ο σεβασμός για τον χώρο του. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να παρέχουμε επαγγελματικές λύσεις που αντέχουν στην φθορά του χρόνου. Προτιμήστε μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

POWER SERVICE STRATOS - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Ίλιον - POWER SERVICE STRATOS#} Ίλιον Αττική 131 21

Είμαστε η πρώτη σας επιλογή στις εργασίες αποχέτευσης και απόφραξης και αναλαμβάνουμε να σας απαλλάξουμε από το πρόβλημα που σας απασχολεί και να σας παραδώσουμε ποιοτικά αποτελέσματα. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος και εξασφαλίζουμε αποτελέσματα που διακρίνονται για την ποιότητα και την λειτουργικότητά του. Εγγυόμαστε την ευχαρίστησή σας τόσο με τις τιμές όσο και με τις παρεχόμενες υπηρεσίες και με το ίδιο το προσωπικό μας. Χαρακτηριζόμαστε για την ευγένεια του χαρακτήρα μας και για την άριστη εξειδίκευσή μας. Είμαστε ανά πάσα στιγμή στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε με συνέπεια και επαγγελματισμό!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MEGA ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Ίλιον - MEGA ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ#} Ίλιον Αττική 131 21

Η εταιρεία μας με την έμπειρη ομάδα της δίνει εξειδικευμένες λύσεις στις υπηρεσίες αποχέτευσης και απόφραξης με συνέπεια και επαγγελματισμό. Προσφέρουμε εγγυημένες λύσεις και με το έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνουμε την επίβλεψη της εργασίας σας και έπειτα από το πέρας της εργασίας. Είμαστε εγγυημένη και οικονομική επιλογή και συνδυάζουμε εξοπλισμό και υλικά εγγυημένης ποιότητας. Στοχεύουμε στην πλήρη κάλυψη των αναγκών των πελατών μας και στην ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας μαζί τους. Βρισκόμαστε στον χώρο εδώ και χρόνια με πολλούς ικανοποιημένους πελάτες και στοχεύουμε να μείνουμε άλλα τόσα και να αυξήσουμε το πελατολόγιό μας με υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και χαμηλού κόστους!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωάννης Δ. Μιχαλακόπουλος - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Ίλιον - Ιωάννης Δ. Μιχαλακόπουλος#} Ίλιον Αττική 131 21

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια στον χώρο των οικιακών και επαγγελματικών αποφράξεων και αποχετεύσεων με ιδιαίτερη επιτυχία. Διαθέτει υπερσύγχρονο εξοπλισμό με μηχανήματα τελευταίου τύπου, ενώ χρησιμοποιεί φάρμακα φιλικά στον άνθρωπο και στο περιβάλλον, με την έγκριση του Ε.Ο.Φ. Συνδυάζουμε εξοπλισμό και υλικά τελευταίας τεχνολογίας με έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό που ανταποκρίνεται ακόμη και στις πιο δύσκολες εργασίες. Σκοπός μας είναι η ευχαρίστηση των πελατών μας με υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και τιμές ασυναγώνιστες. Περιμένουμε να παρέχουμε άμεσες και λειτουργικές λύσεις και να προσδώσουμε στον χώρο σας την λειτουργικότητα που επιθυμείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ALPHA ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Ίλιον - ALPHA ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ#} Ίλιον Αττική 131 21

Η επιχείρησή μας εδώ και χρόνια παρέχει εγγυημένης ποιότητας λύσεις για τις υπηρεσίες αποχέτευσης και απόφραξης που σας απασχολούν. Συνδυάζουμε μεγάλη ποικιλία σε εξοπλισμό και υλικά που ταιριάζουν στις ανάγκες κάθε περίπτωσης και προσφέρουν λειτουργικά αποτελέσματα. Μοναδικός μας στόχος είναι η ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας με του πελάτες μας και για αυτό εξασφαλίζουμε αποτελέσματα που είμαστε εκατό τοις εκατό σίγουροι ότι θα τους εντυπωσιάσουν. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να ανταποκριθούμε στα αιτήματά σας και να σας προσφέρουμε πλήρη λειτουργικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Ίλιον - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ#} Ίλιον Αττική 131 21

Δίνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στις εργασίες αποχέτευσης και απόφραξης με συνέπεια και επαγγελματισμό και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Σας απαλλάσσουμε από το πρόβλημά σας και στεκόμαστε δίπλα σας σε οποιαδήποτε εργασία χρειαστείτε. Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας διαθέτουν την κατάλληλη τεχνογνωσία ώστε να προτείνουν λύσεις που θα ταιριάξουν στις ανάγκες σας. Ο εξοπλισμός και τα υλικά μας πληρούν τις προϋποθέσεις για ασφαλή και λειτουργικά αποτελέσματα. Χαρακτηριζόμαστε από συνέπεια, οργάνωση και προσοχή στην λεπτομέρεια. Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την εργασία σας και να δώσουμε λύσεις στο πρόβλημά σας με συνέπεια και επαγγελματισμό!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΡΚΟΛΗΣ - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Ίλιον - ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΡΚΟΛΗΣ#} Ίλιον Αττική 131 21

Είμαι επαγγελματίας υδραυλικός και αναλαμβάνω τις εργασίες αποχέτευσης και απόφραξης με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών σας. Διαθέτω εξοπλισμό που έχει δοκιμαστεί αρκετές φορές και μπορεί να αντεπεξέλθει σε οποιαδήποτε εργασία και να παρέχει πλήρως λειτουργικά αποτελέσματα. Τα υλικά που χρησιμοποιώ διαθέτουν εγγυημένη ανθεκτικότητα στην φθορά του χρόνου. Χαρακτηρίζομαι για την συνέπεια που δείχνω στα χρονοδιάγραμμα και τον σεβασμό που δείχνω στον πελάτη. Στόχος μου είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μου. Είμαι στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσω άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

APOFRAXEIS 24WRO - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Ίλιον - APOFRAXEIS 24WRO#} Ίλιον Αττική 131 21

Οι υδραυλικοί μας εδώ και χρόνια παρέχουν άμεσες λύσεις για του πελάτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τις υπηρεσίες αποχέτευσης και απόφραξης με τις οποίες ταλαιπωρείστε. Είμαστε στον χώρο καιρό και συνεχώς φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στον τομέα και να παρέχουμε συμφέρουσες προτάσεις για τους πελάτες μας. Σκοπός μας είναι η πλήρη ικανοποίηση των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μας και η εξασφάλιση σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας. Είμαστε στην διάθεσή σας για επαγγελματικά αποτελέσματα υψηλών προδιαγραφών!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΙΦΟΥΝΑΣ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Ίλιον - ΣΙΦΟΥΝΑΣ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ#} Ίλιον Αττική 131 21

Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας για υπηρεσίες αποχέτευσης και απόφραξης με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος. Αντιμετωπίζουμε κάθε εργασία με την σοβαρότητα που πρέπει έτσι ώστε να μπορούμε να παρέχουμε στους πελάτες μας εξασφαλισμένες προτάσεις εγγυημένης ποιότητας και τιμής. Χαρακτηριζόμαστε από την άμεση εξυπηρέτηση που προσφέρουμε αλλά και τις ιδιαίτερα χαμηλές μας τιμές. Σκοπός μας είναι ενίσχυση της εκτίμησης των πελατών μας στο πρόσωπό μας και η εξασφάλιση μόνιμων αποτελεσμάτων. Εμπιστευθείτε τις υπηρεσίες μας και η επιλογή θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΘΕΡΜΟΠΕΤΡΟΛ ΑΕ - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Ίλιον - ΘΕΡΜΟΠΕΤΡΟΛ ΑΕ#} Ίλιον Αττική 131 21

Με τους έμπειρους συνεργάτες μου είμαστε ανά πάσα στιγμή δίπλα σας να σας εξυπηρετήσουμε και να δώσουμε άμεσες και οικονομικές λύσεις στις υπηρεσίες αποχέτευσης και απόφραξης. Με τους εξειδικευμένους συνεργάτες που καθημερινά ανταποκρίνονται στο αίτημά σας και παρέχουμε άμεσες και οικονομικές λύσεις με γνώμονα την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας. Χαρακτηριζόμαστε για την υψηλή ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε και που εγγυώνται εντυπωσιακά αποτελέσματα. Βρισκόμαστε ανά πάσα στιγμή στην διάθεσή σας να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες και εξατομικευμένες λύσεις. Η τιμή για την οποία δίνουμε τις υπηρεσίες μας είναι ιδιαίτερα χαμηλή. Επιλέξτε μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Αποφράξεις Ίλιον - 15 ειδικοί στις αποχετεύσεις και τα φρεάτια