3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Web Programming Γλυκά Νερά

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ - Web Programming

Web Programming - Γλυκά Νερά Αττική 153 54

Η TechniHelp.Net ιδρύθηκε στις αρχές του 2001, με σκοπό τον εξειδικευμένο σχεδιασμό Καινοτόμων Προϊόντων για το Internet και την εφαρμογή Λύσεων BI (Business Intelligence) στο Custom Software για τις επιχειρήσεις και άρα μπορεί να αναλάβει και τις υπηρεσίες κατασκευής και ανάπτυξης ιστοσελίδαςκαι διαδικτυακών εφαρμογών, άμεσα και με συνέπεια. Παρέχουμε ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις σχεδιασμού ιστοχώρου και επιφάνειας χρήστη για την ιστοσελίδα σας. Η εγγυημένη εργασία και η γρήγορη εξυπηρέτηση αναδεικνύουν την ποιότητα των εργασιών μας και κατ’ επέκταση την εμπιστοσύνη, που κερδίζουμε από τους πελάτες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΑΜΙΝΟΠΟΥΛΟΥ - Web Programming

Web Programming - Γλυκά Νερά Αττική 153 54

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να προωθήσει την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο και να σας βοηθήσει να πιάσετε τους στόχους που έχετε θέσει. Αναλαμβάνουμε και την παροχή υπηρεσιών σχεδιασμού ιστοχώρου και δημιουργίας διαδικτυακών εφαρμογών, για την ιστοσελίδα σας. Τα στελέχη μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία στο χώρο του δικτυακού μάρκετινγκ και του ηλεκτρονικού εμπορίου, έχοντας εργαστεί για μεγάλες εταιρείες του χώρου. Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, λαμβάνοντας πάντα υπόψιν τις ανάγκες της επιχείρησή σας, τους στόχους σας και φυσικά τις δυνατότητες σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

IN TECH - Web Programming

Web Programming - Γλυκά Νερά Αττική 153 54

Μεταξύ πληθώρας διαδικτυακών εργασιών, παρέχουμε και ολοκληρωμένο σχεδιασμό της εταιρικής σας ιστοσελίδας και ανάπτυξη λογισμικού αλλά και δημιουργία διαδικτυακών εφαρμογών για την ιστοσελίδα σας, άμεσα και με επαγγελματικό αποτέλεσμα. Στόχος μας είναι πάντα η προώθηση ουσιαστικών λύσεων, οι οποίες πραγματικά θα ωφελήσουν την επιτυχία της εταιρείας σας. Χαρακτηριζόμαστε από ανταγωνιστικές τιμές και σεβασμό στην εκάστοτε εργασία, αλλά και στο πρόσωπο του πελάτη. Με συνέπεια, υπευθυνότητα και εγκαίρως, υλοποιούμε όλα εκείνα που προσθέτουν αξία στην υπηρεσία που προσφέρουμε στους πελάτες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ