6 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών Γλυκά Νερά

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες & συνεργεία και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στην Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών


Κωνσταντίνος Ραυτόπουλος - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Γλυκά Νερά Αττική 153 54

Με την εξειδικευμένη ομάδα μου είμαστε σε θέση να δώσουμε την καλύτερη λύση στην επισκευή μικροσυσκευών σας. Αναλαμβάνουμε με επιτυχία την ολοκλήρωση οποιασδήποτε εργασίας σχετίζεται με την εύρυθμη λειτουργία των συσκευών σας. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σε κάθε επισκευή που αναλαμβάνουμε, είναι η υψηλή ποιότητα εργασίας, η υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες μας αλλά και οι ανταγωνιστικές μας τιμές. Επιλέξτε μας, για μόνιμη και επαγγελματική λύση στο πρόβλημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΑΕΒΕ - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Γλυκά Νερά Αττική 153 54

Μετά από πολυετή πορεία στον κλάδο της επισκευής και εγκατάστασης οικιακών ψυγείων μπορούμε να δώσουμε ολοκληρωμένη λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στον χώρο σας.Λειτουργούμε πάντα σκεπτόμενοι τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη και τη διαφορετικότητα της κάθε περίπτωσης.Χαρακτηριζόμαστε για το επαγγελματικό και ολοκληρωμένο αποτέλεσμα που προσφέρουμε, αλλά και για τις προσιτές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΦΑΡΑΖΗΣ SERVICE - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Γλυκά Νερά Αττική 153 54

Η επιχείρησή μας με το έμπειρο προσωπικό της δίνει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή των μικροσυσκευών σας άμεσα και οικονομικά. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με υλικά και εξοπλισμό που μπορεί να ανταποκριθεί σε όλες τις περιστάσεις. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας για να σας ικανοποιήσουμε απόλυτα με τις υπηρεσίες μας και να χαρίσουμε στις συσκευές σας την λειτουργικότητα που είχανε. Περιμένουμε ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Γλυκά Νερά Αττική 153 54

Είμαι ο Χρήστος Ραφτάκης, έμπειρος τεχνικός στις επισκευές των μικροσυσκευών σας. Η επιχείρηση μου δραστηριοποιείται στον χώρο για πολλά χρόνια και εξυπηρετεί πελάτες στην Αθήνα. Διαθέτω προσωπικό με εξίσου μεγάλη εμπειρία σε αποκαταστάσεις ηλεκτρολογικών βλαβών και μαζί είμαστε σε θέση να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στα προβλήματα σας. Με ένα μόνο τηλεφώνημά, βρισκόμαστε στο χώρο σας για μία εξατομικευμένη μελέτη της βλάβης και μία πλήρη ενημέρωση του κόστους επισκευής της.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

NOVART ΑΕΒΕ - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Γλυκά Νερά Αττική 153 54

Υπηρετούμε την ποιότητα στην εργασία εγκατάστασης και επισκευής των οικιακών σας ψυγείων, εδώ και 36 χρόνια. Σεβόμαστε τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη και τις ακολουθούμε κατά την διάρκεια της εργασίας, στο μέγιστο δυνατό βαθμό.Οι λύσεις που προσφέρουμε είναι μόνιμες και επαγγελματικές, η εξυπηρέτηση άμεση και οι τιμές μας προσιτές.Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την εργασία που θέλετε να εκτελέσετε στον χώρο σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΑΜΟΥΡΗΣ Δ . & ΣΙΑ ΟΕ - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Γλυκά Νερά Αττική 153 54

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο των ψυκτικών εφαρμογών από το 1971 μέχρι σήμερα και μπορεί να αναλάβει με επιτυχία όποια εργασία σχετίζεται με την επισκευή του οικιακού σας ψυγείου.Η πολύχρονη εμπειρία, η σύγχρονη φιλοσοφία ανάπτυξης, οι καινοτόμες λύσεις και το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της μπορεί να προσφέρει υποστήριξη σε κάθε είδους πρόβλημά σας.Ζητήστε προσφορά, δωρεάν, για την εργασία που επιθυμείτε να εκτελέσετε στον χώρο σας, για άμεση εξυπηρέτηση.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών Γλυκά Νερά - 6 επαγγελματίες