3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Διεθνείς μεταφορές Γλυκά Νερά

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΚΟΥΤΑΣ - Διεθνείς μεταφορές

Διεθνείς μεταφορές - Γλυκά Νερά Αττική 153 54

Η μεταφορική μας εταιρεία εδώ και σαράντα χρόνια δραστηριοποιείται στο χώρο των μεταφορών-μετακομίσεων και προσφέρει υπηρεσίες μεταφορών και μετακομίσεων σε προσιτές τιμές σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η πολύχρονη εμπειρία μας και οι έμπειροι και εξειδικευμένοι συνεργάτες μας, σας εξασφαλίζουν απόλυτα τη μεταφορά των πραγμάτων σας με ασφάλεια και υπευθυνότητα. Εγγυόμαστε την ασφαλή μεταφορά και παράδοση των πραγμάτων σας στον προσυμφωνηθέντα χρόνο!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΡΜΗΣ TRANS - ΚΟΥΡΚΟΥΤΑΣ ΕΠΕ - Διεθνείς μεταφορές

Διεθνείς μεταφορές - Γλυκά Νερά Αττική 153 54

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον κλάδο των μεταφορών, με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια και έχει αναπτύξει ένα άκρως ικανοποιημένο, από τις υπηρεσίες του πελατολόγιο, ενώ μπορεί να αναλάβει και την διεθνή μεταφορά των αντικειμένων σας. Παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες παντός είδους μεταφορών σε ανταγωνιστικές τιμές, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ασφάλειας. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να συνεργαστούμε. Είμαστε σίγουροι ότι και εσείς θα είστε στους ικανοποιημένους πελάτες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΕΓΓΛΕΖΑΚΗΣ - Διεθνείς μεταφορές

Διεθνείς μεταφορές - Γλυκά Νερά Αττική 153 54

Έχοντας αναλάβει πληθώρα εργασιών στον κλάδο των μετακομίσεων είμαστε σε θέση να σας καλύψουμε σε μια μεγάλη γκάμα εργασιών που αφορούν τις προσωπικές αλλά και τις επιχειρησιακές σας ανάγκες. Αναλαμβάνουμε και την μεταφορά των εμπορευμάτων σας, με ασφάλεια και ποιοτική εργασία, σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η εταιρία μας αναλαμβάνει με απόλυτη υπευθυνότητα την άμεση αλλά και ποιοτική εξυπηρέτηση σας. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας, είμαστε σίγουροι πως θα μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Διεθνείς μεταφορές Γλυκά Νερά