3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Διατροφολόγοι Γλυκά Νερά

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επαγγελματίες Διαιτολόγοι και Διατροφολόγοι


ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Γλυκά Νερά Αττική 153 54

Είμαι η Χριστίνα Αδαμοπούλου και καθημερινά δίνω ολοκληρωμένες λύσεις στα προγράμματα διατροφής για ενήλικες και παιδιά. Στόχος μου είναι η παροχή υπηρεσιών που θα σας κάνουν ευτυχισμένους και υγιείς. Αντιμετωπίζω την παχυσαρκία ενηλίκων και παιδιών, δίνω διατροφικές συμβουλές για κλινικές και καρδιοαγγειακές παθήσεις, σακχαρώδη διαβήτη, εγκυμοσύνη κ.α. Παρέχω υπηρεσίες λιπομέτρησης και εξατομικευμένες διατροφικές προτάσεις, ανάλογες των αναγκών και των προτιμήσεων του καθενός. Επιλέξτε με για σίγουρη ευεξία και υγεία!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ ΣΙΜΟΥ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Γλυκά Νερά Αττική 153 54

Το κέντρο μας εδώ και χρόνια στέκεται δίπλα στους πελάτες παρέχοντας ολοκληρωμένες προτάσεις για προγράμματα διατροφής. Σεβόμενοι λοιπόν πάντα τις προτιμήσεις και ανάγκες του κάθε ατόμου, η εξατομικευμένη προσέγγιση της απώλειας βάρους και η κάλυψη διατροφικών αναγκών αποτελούν εύκολες και αποτελεσματικές διαδικασίες, χωρίς στέρηση. Επιλέξτε μας για ευεξία και βελτίωση της ζωής σας, με εξατομικευμένες υπηρεσίες, ανάλογα με τις ανάγκες σας σε προσιτές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ Κ. ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Γλυκά Νερά Αττική 153 54

Είμαι έμπειρος διαιτολόγος και εδώ και χρόνια παρέχω εξειδικευμένες λύσεις στα προγράμματα διατροφής με γνώμονα τις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών μου. Το κέντρο που εργάζομαι Διαθέτει εμπειρία στον τομέα της διατροφής, με βασική αρχή:«Τρέφομαι σωστά, αθλούμαι και είμαι υγιής». Σκοπός μας είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας με προγράμματα υγιεινά και προσαρμοσμένα στις ανάγκες τους.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Διαιτολόγος Γλυκά Νερά - 3 +1 επαγγελματίες διατροφολόγοι