3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Υπηρεσίες Catering Γλυφάδα

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


INTERCATERING - - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η InterCatering, αναλαμβάνει τις υπηρεσίες κέτερινγκ της εκδήλωσης σας. Αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες και πιο άρτια οργανωμένες μονάδες που δραστηριοποιούνται εδώ και 22 χρόνια στο χώρο της μαζικής εστίασης. Διαθέτουμε γραφεία 300τ.μ. στη Γλυφάδα, όπου και στεγάζεται το τμήμα δεξιώσεων. Η εμπειρία επεκτείνεται στον τομέα φιλοξενίας δεξιώσεων, όπου έχουμε τη δυνατότητα πραγματοποίησης εκδηλώσεων σε 19, συνολικά, χώρους με τους οποίους έχουμε αποκλειστική συνεργασία ή είναι δικής μας ιδιοκτησίας. Χαρακτηριζόμαστε από την οργάνωση και τον σεβασμό απέναντι στις απαιτήσεις του πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ATHENS GOLF CLUB CATERING - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία ATHENS GOLF CLUB CATERING, προσφέρει υπηρεσίες catering για τις σημαντικές εκδηλώσεις σας. Δραστηριοποιούμαστε στην περιοχή της Γλυφάδας και έχοντας πολυετή εμπειρία καθώς και προσωπικό με εξίσου μεγάλη πείρα, οργανώνουμε το μπουφέ της εκδήλωσης σας με τον βέλτιστο τρόπο. Χαρακτηριζόμαστε από την ευγένεια και το σεβασμό απέναντι στον πελάτη και τις απαιτήσεις του.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

DESPINA PATISSERIE CATERING - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Γλυφάδα Αττική 166 75

Το ζαχαροπλαστείο, DESPINA PATISSERIE, αναλαμβάνει υπηρεσίες catering. Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία και καταξιωμένο προσωπικό, με διακριτική παρουσία στον κλάδο του catering και εξεζητημένο χαρακτήρα. Φτιάχνουμε πλήρως τον μπουφέ της εκδήλωσης σας, φροντίζοντας την κάθε λεπτομέρεια. Χαρακτηριζόμαστε από την προσεκτική δουλειά και τις πολύ νόστιμες γεύσεις μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Υπηρεσίες Catering Γλυφάδα