3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Τζάμια Γλυφάδα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες σε τοποθέτηση Τζαμιών και υαλοπινάκων


ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΑΤΡΙΝΟΣ - Τζάμια - Υαλοπίνακες

Τζάμια - Γλυφάδα Αττική 166 75

Προσφέρουμε λύσεις, που σχετίζονται με τα τζάμια και τους υαλοπίνακες του επαγγελματικού και προσωπικού σας χώρου. Έχοντας ως γνώμονα την πολύχρονη πείρα μας, εδώ και μια δεκαετία έχουμε μπει δυναμικά στο χώρο κατασκευάζοντας έργα υψηλών προδιαγραφών. Παράλληλα, έχοντας δώσει μεγάλο βάρος στο καλλιτεχνικό κομμάτι της δουλειάς, δημιουργήσαμε τμήμα μελέτης και κατασκευής συνθέσεων Βιτρό, Fusing και σχεδίων αμμοβολής. Επιλέξτε μας για μόνιμα και ασφαλή αποτελέσματα εργασίας σε προσιτές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρήστος Καλίλας - Τζάμια - Υαλοπίνακες

Τζάμια - Γλυφάδα Αττική 166 75

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις γύρω από την εγκατάσταση ειδικών τζαμιών και υαλοπινάκων. Μέσα από την πολυετή πείρα μας στον χώρο αυτό καθώς και με τη διαρκή ανανέωση του τεχνικού εξοπλισμού μας, μπορούμε να ανταποκριθούμε άριστα στις απαιτήσεις της εποχής. Βρισκόμαστε κοντά στον πελάτη, με υπευθυνότητα και συνέπεια στη συμφωνημένη εργασία. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η αντοχή των έργων μας, καθώς και το αισθητικά όμορφο αποτέλεσμα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

TAOUXIS GLASS AND MORE - Τζάμια - Υαλοπίνακες

Τζάμια - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο του γυαλιού από το 1937 με γνώση και συνέπεια. Ειδικεύεται σε εφαρμογές απαιτήσεων, ενώ δίνει τόσο κατασκευαστικές όσο και διακοσμητικές λύσεις στο χώρο που σας ενδιαφέρει, τηρώντας πάντα τις απαιτούμενες προδιαγραφές. Οι έμπειροι τεχνίτες μας καθώς και η αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των υλικών μας συνθέτουν την αξιοπιστία μας στο χώρο του γυαλιού. Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε μας χαρακτηρίζει η απόλυτη συνέπεια απέναντι στα προκαθορισμένα χρονικά περιθώρια, αλλά και οι άριστες τεχνικές μας γνώσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Τζάμια Γλυφάδα - 3+1 εξειδικευμένοι επαγγελματίες