13 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Τζάκια Γλυφάδα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για κατασκευή τζακιού


ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΝΤΖΙΑΣ - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Γλυφάδα Αττική 166 75

Ονομάζομαι Γεώργιος Καραντζιάς και προσφέρω ολοκληρωτικές λύσεις για την εγκατάσταση του τζακιού και της καμινάδας σας. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο των τζακιών και άριστη γνώση των υλικών και των τρόπων εφαρμογής τους. Χαρακτηρίζομαι από τη συνέπεια που με διακατέχει ως προς του συμφωνημένους χρόνους παράδοσης των έργων αλλά και από το σεβασμό που δείχνω για τον χώρο του πελάτη. Μοναδικός μου στόχος είναι η παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων που χαρακτηρίζουν κι εμένα ως επαγγελματία. Είμαι η πρώτη επιλογή στα τζάκια. Επιλέξτε με και θα το διαπιστώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Β. Μητρόπουλος - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Γλυφάδα Αττική 166 75

Είμαι ο Παναγιώτης Μητρόπουλος και εγγυώμαι την εξασφάλιση ζεστών χώρων με την επισκευή και την κατασκευή τζακιών εξαιρετικής ποιότητας με γνώμονα τις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών μου. Έχω αναλάβει πληθώρα διαφορετικών περιπτώσεων και έχω αναπτύξει ένα άκρως ικανοποιημένο από τις υπηρεσίες μου πελατολόγιο, έτοιμο να επιβεβαιώσει τον επαγγελματισμό και την ποιότητα της εργασίας μου. Το εξειδικευμένο συνεργείο μας, υποστηρίζεται από ένα δίκτυο έμπειρων συνεργατών με βαθιά τεχνογνωσία. Προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα άριστο αποτέλεσμα, καθώς δίνουμε μεγάλη έμφαση στην ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε και όλα αυτά με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΟΡΔΑΜΠΑΛΟΣ Α. - ΛΑΜΠΙΡΗΣ Π. O.E - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η επιχείρησή μας είναι στην διάθεσή σας να αναλάβει την εργασία που θέλετε να πραγματοποιήσετε στον χώρο σας και να δώσει εγγυημένες λύσεις στην επισκευή, κατασκευή και συντήρηση των τζακιών και των καπνοδόχων σας. Βρισκόμαστε πολλά χρόνια στον κλάδο των ανακατασκευών και μαζί με την εξειδίκευση, την εμπειρία αλλά και τη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού μας, εξασφαλίζουμε την επιτυχή ολοκλήρωση του κάθε έργου. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε εξατομικευμένες τεχνικές λύσεις και συμβουλές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις προσδοκίες κάθε πελάτη. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τον επαγγελματικό ή τον ιδιωτικό σας χώρο και όλα αυτά στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

PUNCTUM INTERIORS - ΘΑΝΙΑ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η PUNCTUM INTERIORS, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για την εγκατάσταση ή την επισκευή του τζακιού σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των οικοδομικών εγκαταστάσεων, στην περιοχή της Γλυφάδας, διαθέτοντας ομάδα καταξιωμένων επαγγελματιών, έτοιμη να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας. Εργαζόμαστε με συνέπεια και υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη μας και τις απαιτήσεις του, έχοντας πάντοτε ως στόχο την επίτευξη ενός άριστου αποτελέσματος. Τα στοιχεία για τα οποία μας επιλέγουν οι πελάτες μας είναι η συνέπεια που δείχνουμε στο χρονοδιάγραμμα και η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Προτιμήστε μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΑΡ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία μας εδώ και χρόνια παρέχει εξειδικευμένες λύσεις στις εργασίες που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στα τζάκια και τις καπνοδόχους του χώρου σας. Διαθέτουμε μεγάλη πείρα στον χώρο και εγγύηση της ποιότητας της δουλειάς μας αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η συνέπεια, η οργάνωση και η αποτελεσματικότητα. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε διακρίνονται για την ποιότητά τους και την ασφάλεια που προσφέρουν. Είμαστε στην διάθεσή σας να ανταποκριθούμε με τον εξοπλισμό εγγυημένης ποιότητας που διαθέτουμε, σε κάθε αίτημά σας με εντυπωσιακής ποιότητας αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Γλυφάδα Αττική 166 75

Είμαι επαγγελματίας τεχνικός και μπορώ να δώσω εγγυημένες λύσεις στην επισκευή, την κατασκευή και την συντήρηση των τζακιών και των καπνοδόχων σας. Βρίσκομαι στον χώρο χρόνια και έχω φέρω εις πέρας ακόμη και τις φαινομενικά πιο δύσκολες εργασίες, παραδίδοντας επαγγελματικά αποτελέσματα. Χαρακτηρίζομαι για την άρτια τεχνογνωσία μου και τον εξειδικευμένο εξοπλισμό που χρησιμοποιώ. Επιδιώκω να κερδίσω την εμπιστοσύνη των πελατών μου με αποτελέσματα που ανταποκρίνονται στις επιθυμίες τους. Εμπιστευθείτε με και δεν θα σας απογοητεύσω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

DIMOLIANIS - ENERGY - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Γλυφάδα Αττική 166 75

Τα τζάκια και οι καπνοδόχοι είναι ο τομέας μας και φροντίζουμε να παρέχουμε συμφέρουσες και υψηλής αισθητικής λύσεις με προτεραιότητα πάντα στην κάλυψη των αναγκών των πελατών μας. Εξελισσόμαστε παρακολουθώντας τις νέες μεθόδους και τεχνικές στον χώρο μας και πλέον έχουμε τελειοποιήσει την ποιότητα των αποτελεσμάτων μας. Διακρινόμαστε για τον επαγγελματισμό μας και τον σεβασμό που δείχνουμε στον χώρο και τον χρόνο των πελατών μας. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να μας προτιμήσετε. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά με άμεσες και εγγυημένες λύσεις και πάντα με προτεραιότητα τις επιθυμίες των πελατών μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

PUNCTUM INTERIOR CONSTRUCTION - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η επιχείρησή μας με την πολυετή της εμπειρία μπορεί να προτείνει άμεσες και οικονομικές λύσεις στην επισκευή, την συντήρηση και την κατασκευή του τζακιού και της καπνοδόχου σας με εντυπωσιακής αποδοτικότητας αποτελέσματα. Διαθέτουμε εξοπλισμό και υλικά εγγυημένης ποιότητας που έχουν ανταποκριθεί στις απαιτήσεις οποιασδήποτε εργασίας έχουμε αναλάβει. Φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στον τομέα μας και να προτείνουμε λύσεις με βάση το προσωπικό στυλ και τις ανάγκες των πελατών μας. Αναλαμβάνουμε τόσο επαγγελματικούς όσο και ιδιωτικούς χώρους. Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας και περιμένουμε να σας το αποδείξουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΣΚΑΛΙΔΗΣ - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Γλυφάδα Αττική 166 75

Είμαι ο Παύλος Κασκαλίδης και καθημερινά παρέχω άμεσες και εγγυημένες λύσεις στην επισκευή και την κατασκευή τζακιών και καπνοδόχων με συνέπεια και επαγγελματισμό. Συνδυάζω υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος και εγγυώμαι ότι θα ικανοποιηθείτε απόλυτα από τις υπηρεσίες μου.Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν είναι η συνέπεια, η οργάνωση και η προσοχή στην λεπτομέρεια. Παρέχω εξατομικευμένες και συμφέρουσες λύσεις και οι πελάτες μου με προτιμούν για τον σεβασμό που δείχνω στο πρόσωπό τους. Επιλέξτε με και θα φέρω εις πέρας κάθε εργασία με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

PELLETNMORE ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Γλυφάδα Αττική 166 75

Είμαστε χρόνια στον χώρο των τζακιών και των καπνοδόχων και έχουμε εξυπηρετήσει όλους τους πελάτες μας παρέχοντας λύσεις που ταιριάζουν στον προσωπικό τους γούστο αλλά παράλληλα προσφέρουν στον χώρο τους την κατάλληλη θερμότητα. Μπορούμε να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για να βελτιώσουμε την καθημερινότητά σας και να σας παρέχουμε ασφαλείς και ζεστούς χώρους. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η συνέπεια, η οργάνωση και η προσοχή στην λεπτομέρεια. Οι πελάτες μας μας προτιμούν για τον σεβασμό που δείχνουμε στο πρόσωπό τους. Επιλέξτε μας και θα φέρουμε εις πέρας κάθε εργασία με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΟ ΤΖΑΚΙ - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία μας διαθέτει μία μεγάλη γκάμα τζακιών και προτείνει λύσεις στους πελάτες της με βάση τον χώρο και το προσωπικό τους στυλ. Η ποιότητα των υλικών που επιλέγουμε να χρησιμοποιούμε σε κάθε μας εργασία είναι υψηλή και εξασφαλίζει μακροχρόνια αποτελέσματα. Χρησιμοποιούμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που μπορεί να αντεπεξέλθει σε οποιοδήποτε αίτημα με συνέπεια και επαγγελματισμό. Στόχος μας είναι να εξασφαλίζουμε ζεστασιά και υψηλή αισθητική για τους χώρους των πελατών μας. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να σας παρέχουμε άμεσες λύσεις που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Γλυφάδα Αττική 166 75

Αναλαμβάνω την τοποθέτηση ή την επισκευή του τζακιού και της καπνοδόχου του σπιτιού σας και εγγυώμαι την πλήρη αποδοτικότητά του. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο τον οικοδομικών εγκαταστάσεων για πολλά έτη, με αποτέλεσμα να γνωρίζω τις μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τις σημαντικές διαφορές. Με χαρακτηρίζει η ευγενική συμπεριφορά μου απέναντι στους πελάτες μου, καθώς και ο σεβασμός που δείχνω προς τις απαιτήσεις τους. Στόχος μου είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και λειτουργικότητας. Βρίσκομαι καθημερινά έτοιμος να ανταποκριθώ σε κάθε σας αίτημά με μοναδικό στόχο την ικανοποίησή σας και την ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης μαζί σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

CAMINO CLEANERS - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η επιχείρησή μας διαθέτει έμπειρους τεχνικούς που αναλαμβάνουν να πραγματοποιήσουν τις εργασίες που επιθυμείτε για το τζάκι και την καπνοδόχο σας με εξαιρετικής ποιότητας αποτελέσματα. Από την πρώτη στιγμή που επισκεπτόμαστε τον χώρο σας μπορούμε να αντιληφθούμε τις ανάγκες του και να προτείνουμε τις λύσεις που του ταιριάζουν. Είμαστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσουμε τον εξοπλισμό και τα υλικά μου για υψηλής ποιότητας αποτελέσματα. Σκοπός μας είναι η πλήρη ικανοποίησή σας. Περιμένουμε ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθούμε άμεσα και οικονομικά στις ανάγκες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Τζάκια Γλυφάδα