3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Πλακάκια Γλυφάδα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και συνεργεία, διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για τοποθέτηση πλακιδίων


Φώτης Παπασπύρου - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η επιχείρηση μας προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις στην τοποθέτηση πλακιδίων για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Διαθέτουμε ομάδα εξειδικευμένων τεχνικών που κατέχουν άρτια τεχνογνωσία στον τομέα με αποτέλεσμα να μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και ποιοτικά. Κάποια χαρακτηριστικά μας είναι η επαγγελματική εργασία και η συνέπεια στους χρόνους παράδοσης του έργου. Ζητήστε μας προσφορά δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αθανάσιος Κοσσιώρης - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Γλυφάδα Αττική 166 75

Αναλαμβάνω την τοποθέτηση πλακιδίων και ανακατασκευής δαπέδου για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Διαθέτω μεγάλη εμπειρία στον χώρο των κατασκευών και συνεργάζομαι με εξίσου έμπειρο συνεργείο, άρτια εξοπλισμένο και έτοιμο να δώσει λύσεις στις ανάγκες σας. Έχω δουλέψει για μεγάλους πελάτες και δίνω πολύ προσοχή στην τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων. Διακρίνομαι για την ποιότητα εργασίας καθώς και για την υποστήριξη που παρέχω στους πελάτες μου ακόμα και μετά το πέρας των εργασιών.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

AB Anakainisi - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η ΑΒ Ανακαινίσεις αναλαμβάνει την τοποθέτηση πλακιδίων στους αγαπημένους σας χώρους. Δραστηριοποιούμαστε από το 1997 στον χώρο των τεχνικών εργασιών και ανακατασκευών και είμαστε σε θέση να φέρουμε εις πέρας εργασίες μικρής και μεγάλης κλίμακας. Διαθέτουμε έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών που θα προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις δίνοντας βάση στην ποιότητα των υλικών αλλά και τη σωστή υλοποίηση του έργου. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Πλακάκια Γλυφάδα - 3 επαγγελματίες πλακιδίων
Μια στιγμούλα. Το δουλεύουμε…