15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Τέντες Γλυφάδα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στις Τέντες


Γιώργος Πετρουλάκης - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η TENTA DESIGN Γιώργος Πετρουλάκης & Σία Ο.Ε, δραστηριοποιείται στο χώρο των ειδικών εφαρμογών συστημάτων σκίασης. Η μακρόχρονη εμπειρία μας και το εξειδικευμένο μας προσωπικό υπόσχεται να καλύψει τις ανάγκες σας και να σας παραδώσει, με συνέπεια και αξιοπιστία, την κατασκευή ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Οι υπηρεσίες μας εστιάζουν στην επισκευή, συντήρηση, μετατροπή και αντικατάσταση. Επιλέξτε μας γιατί τα έργα μας διακρίνονται από ποιότητα, αξιοπιστία, αντοχή στο χρόνο, αισθητική και πάνω από όλα καλές τιμές. Μας χαρακτηρίζει η συνέπεια στους χρόνους παράδοσης και η υπευθυνότητα απέναντι στις ανάγκες του πελάτη. Για κάθε ανάγκη σας, είμαστε εδώ για να την καλύψουμε αποτελεσματικά. Παρέχουμε λειτουργικά, ανθεκτικά και όμορφα αισθητικά αποτελέσματα, που ξεπερνούν τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού μας πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

OPTIMA ELEMENTS - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον κλάδο συστημάτων σκίασης και εξειδικεύεται στις ειδικές κατασκευές και σε κάθε είδους τέντες. Τα τελευταία χρόνια διεύρυνε τη γκάμα των προϊόντων της και σας περιμένει να σας προσφέρει λύσεις σκίασης υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Είμαστε από τους πρωτοπόρους στον τομέα της τέντας και του μουσαμά και ακόμα και σήμερα σε πείσμα των καιρών, παραμένουμε μία από τις ελάχιστες βιοτεχνίες που κατασκευάζει τέντες σπιτιών, μουσαμάδες αυτοκινήτων και καλλύματα σκαφών. Διαθέτουμε ένα άριστα καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό μαζί με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που θα σας προσφέρουν λύσεις στα μέτρα σας τόσο για τη σκίαση όσο και για την προστασία από τα καιρικά φαινόμενα. Επιλέγοντας μας, θα επωφεληθείτε από ένα άριστο αποτέλεσμα εργασίας που προσαρμόζεται απόλυτα στις αισθητικές αλλά και λειτουργικές σας προτιμήσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής και τοποθέτησης σε συστήματα σκίασης και παντός τύπου τέντες. Η παρουσία μας στο χώρο ξεκίνησε πριν από πολλά χρόνια και η πολυετής εμπειρία και εξειδίκευσή μας, είναι η εγγύηση για το άριστο αποτέλεσμα των εργασιών μας. Διαθέτουμε άρτια εξειδικευμένο προσωπικό, που ανταποκρίνεται άμεσα και έρχεται στο χώρο σας προτείνοντάς σας λύσεις που καλύπτουν κάθε λειτουργική και αισθητική επιθυμία σας. Συνεργαζόμαστε με κορυφαίες εταιρείες στο χώρο, προσφέροντας σας ποιοτικές υπηρεσίες και τα πιο αξιόπιστα υλικά της αγοράς. Η συνέπεια μας και η φιλική εξυπηρέτηση είναι μέρος μιας ουσιαστικής σχέσης με τον πελάτη, που μας καταξίωσε στην αγορά. Αν πιστεύετε ότι η αισθητική του εξωτερικού σας χώρου είναι σημαντική, τότε πρέπει να μας γνωρίσετε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΦΟΙ ΧΡΥΣΑΦΗ ΟΕ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στα συστήματα σκίασης. H ποικιλία στα υφάσματα, η άνεση που προσφέρουν οι μηχανισμοί - αυτοματισμοί καθώς και οι αμέτρητες ιδέες για την σκίαση εσωτερικού και εξωτερικού χώρου καθιστούν την σκίαση για εσάς πολυτέλεια και για εμάς καθήκον. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η άμεση εξυπηρέτηση σας και η παροχή αποτελεσμάτων που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη με κύριο στόχο τη γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας και στοχεύουμε στην ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας! Επιλέξτε μας για άμεσες και αποτελεσματικές εργασίες, αντάξιες των προσδοκιών σας. Η πολύχρονη πείρα μας, σε συνδυασμό με τα τεντόπανα εισαγωγής μας, εγγυώνται το ιδανικό αποτέλεσμα για σας, τόσο για το κατάστημα, όσο και για το σπίτι σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία μας συνδυάζει ιδανικά την αξιοπιστία με την ποιότητα, τη σιγουριά με την άψογη εξυπηρέτηση, στις εργασίες που αφορούν τις τέντες του χώρου σας. Σε συνεργασία με τους κορυφαίους ξένους και ελληνικούς οίκους και με την μοναδική εγγύηση της ποιότητας όλων των προϊόντων του, είναι λόγος συνειδητής προτίμησης εκατοντάδων ιδιωτών και επαγγελματιών. Προσφέρουμε μια σειρά συστημάτων σκίασης προηγμένης τεχνολογίας, αξεπέραστης ποιότητας, αντοχής και εφαρμογής. Εργαζόμαστε χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας υλικά, ώστε η κατασκευή να αντέξει στον χρόνο. Επίσης, διαθέτουμε τα γνωστά για την ποιότητα τους γαλλικά τεντόπανα Discon, και μια μεγάλη ποικιλία από πανιά των καλύτερων εργοστασίων. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Επιλέξτε μας και λάβετε εργασίες που διακρίνονται από ποιότητα, λειτουργικότητα και αντοχή, σε συμφέρουσες πάντα τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ηρακλής Κολομπάτσος - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία μας που απαρτίζεται από έμπειρο προσωπικό με εξειδίκευση στο χώρο της σκίασης και μεταδίδοντας την πείρα και τη γνώση από γενιά σε γενιά, ξέρει πλέον τι θέλετε και πώς να σας το προσφέρουμε, με εγγύηση, υψηλή ποιότητα και γρήγορη εξυπηρέτηση, πάντα σε ασυναγώνιστες και πολύ προσιτές τιμές! Η διαδικασία είναι απλή: ξεκινάμε με δωρεάν μελέτη του χώρου σας και σας δίνουμε την προσφορά, καθώς και τις προτάσεις μας, εξετάζοντας την κάθε περίπτωση. Τα υλικά μας είναι ποιοτικά και το προσωπικό μας ευγενικό, ενώ οι εργασίες μας ολοκληρώνονται σύμφωνα με τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη. Έχοντας πολλά χρόνια παρουσίας στον κλάδο των συστημάτων σκίασης, φέρνουμε τα ιδανικά αποτελέσματα σε κάθε εργασία που θέλετε να πραγματοποιήσετε! Προτιμήστε μας και μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΕΝΤΟΠΕΙΡΑΪΚΗ ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΥ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η ΤΕΝΤΟΠΕΙΡΑΪΚΗ αναλαμβάνει την εγκατάσταση για τις τέντες των χώρο σας, οικιακό ή και επαγγελματικό. Δραστηριοποιούμαστε για πολλά έτη στον χώρο της σκίασης, παρέχοντας έργα για όλες τις εποχές. Από τον δυνατό αέρα του χειμώνα μέχρι τον καυτό ήλιο του καλοκαιριού, είμαστε εδώ για να δώσουμε ανθεκτικές και λειτουργικές λύσεις στα προβλήματα σας. Απόδειξη της ποιότητας και του επαγγελματισμού μας, το ολοένα και πιο πιστό και ικανοποιημένο από τις υπηρεσίες μας πελατολόγιο. Είμαστε η λύση στο πρόβλημα που σας απασχολεί, επιλέξτε μας και δεχτείτε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αντοχής που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Τα αποτελέσματα συμφωνούν πάντα με τις προτιμήσεις σας, ενώ θα εκπλαγείτε θετικά απο τις συμφέρουσες τιμές, που προσφέρουμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΥΡΩΠΛΑΣΤ Α.Ε. - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την παροχή ολοκληρωμένων και άκρως επαγγελματικών λύσεων που σχετίζονται με τις τέντες και τα συστήματα σκίασης του χώρου σας. Το έμπειρο προσωπικό μας βρίσκεται κοντά σας με σκοπό την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας για τις ανάγκες σας. Όλα τα προϊόντα μας γίνονται κατόπιν παραγγελίας και μπορούν να τροποποιηθούν, για να ταιριάζουν στο γούστο και τις απαιτήσεις σας. Η τεχνογνωσία και η συνεχή ενημέρωση σε οτιδήποτε καινούργιο αφορά την δουλειά μας προσφέρει λύσεις ακόμα και στην πιο απαιτητική περίπτωση σκίασης ή στέγασης. Η συνεχής εξέλιξή μας σε συνδυασμό με τις καινοτόμες και οικονομικές λύσεις που σας προτείνουμε, μας καθιστούν τους πλέον κατάλληλους συνεργάτες σας. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε ή να προγραμματίσουμε μια συνάντηση για να διαμορφώσουμε τις κατάλληλες προτάσεις για το χώρο σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ DIAMOND - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η επιχείρησή μας εδώ και χρόνια αποτελεί την πρώτη επιλογή στον τομέα της κατασκευής και της τοποθέτησης ποιοτικής τέντας στον επαγγελματικό ή τον οικιακό σας χώρο με εξαιρετικής ανθεκτικότητας αποτελέσματα. Βρισκόμαστε στον χώρο και παρακολουθούμε τις εξελίξεις του με σκοπό να ενσωματώσουμε νέες τεχνικές και να παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Δίνουμε συμφέρουσες και λειτουργικές λύσεις με μοναδικό σκοπό την πλήρη ευχαρίστηση των πελατών μας. Περιμένουμε καθημερινά να ανταποκριθούμε στο κάλεσμά σας και να σας δώσουμε την λύση που επιθυμείτε για την τέντα του χώρου σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΕΝΤΑ DESIGN - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο της τέντας. Η μακρόχρονη εμπειρία μας στην εφαρμογή συστημάτων σκίασης και το εξειδικευμένο μας προσωπικό υπόσχεται να καλύψει τις ανάγκες σας και να σας παραδώσει, με συνέπεια και αξιοπιστία, την κατασκευή που από κοινού θα έχουμε συμφωνήσει. Η εταιρεία μας καλύπτει όλο το φάσμα των υπηρεσιών σκίασης, κατασκευάζοντας και τοποθετώντας με επαγγελματισμό τέντες παντός τύπου, καλύπτοντας πλήρως τις οικιακές και εταιρικές σας ανάγκες. Επιλέξτε μας και επωφεληθείτε από τις εργασίες ανώτερης ποιότητας και ανθεκτικότητας που προσφέρουμε, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΕΝΤΟΓΡΑΜΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η ΤΕΝΤΟΓΡΑΜΜΗ παρέχει λειτουργικές λύσεις για τις τέντες του χώρου σας. Βρισκόμαστε στον χώρο της σκίασης και δραστηριοποιούμαστε σε αυτόν για χρόνια. Οι έμπειροι τεχνικοί μας θα αναλάβουν να εγκαταστήσουν κλασικά συστήματα αλλά και συστήματα αυτοματισμών, έχοντας ως γνώμονα την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών σας. Λειτουργούμε πάντα εντός χρονοδιαγράμματος, σεβόμαστε τις προτιμήσεις σας και τις ανάγκες της εκάστοτε περίπτωσης και ολοκληρώνουμε τις εργασίες μας, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή και στην παραμικρή λεπτομέρεια. Οι πελάτες μας μας επιλέγουν για τα λειτουργικά, ανθεκτικά και ποιοτικά αποτελέσματα που προσφέρουμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΔΗΜΑΚΑΚΟΣ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ολοκλήρωση των εργασιών, που σχετίζονται με τις τέντες του χώρου σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της σκίασης για πολλά χρόνια, παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες με σκοπό να σας καλύψουμε και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Είμαστε κοντά σας, με σκοπό τη βελτίωση του χώρου σας, με νέες ιδέες, προτάσεις, υλικά πρώτης ποιότητας και άψογη εργασία. Τοποθετούμε τέντες με κλασικά συστήματα, με λευκά σίδερα, συστήματα αλουμινίου αλλά και αυτοματισμούς. Με τη νέα τεχνολογία των εκτυπώσεων που παρέχουμε, υπάρχει η δυνατότητα απεικόνισης οποιουδήποτε θέματος θέλουμε, χωρίς κανένα περιορισμό. Το δημιουργικό μπορεί να περιλαμβάνει φωτογραφίες, σχέδια ή ό,τι άλλο μπορούμε να φανταστούμε. Η φαντασία δεν έχει όρια! Υλοποιούμε αυτό που επιθυμείτε και δημιουργούμε έναν όμορφο και ιδιαίτερο χώρο για εσάς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΕΝΤΕΣ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία μας με πολυετή πορεία στον κλάδο αναλαμβάνει την τοποθέτηση τέντας και συστημάτων σκίασης, στον οικιακό ή εταιρικό σας χώρο, άμεσα και αποτελεσματικά. Η πολύχρονη εμπειρία μας και η υψηλή ποιότητα της εργασίας αλλά και των υλικών μας εγγυώνται το καλύτερο για τον χώρο σας. Τα προϊόντα και οι εργασίες μας χαρακτηρίζονται από άριστη ποιότητα εργασίας και υλικών. Έχουμε άριστες τεχνικές γνώσεις και πάντα το αποτέλεσμα που φέρουμε είναι ικανοποιητικό για τους πελάτες μας! Επιλέξτε μας και λάβετε υπηρεσίες, αντάξιες των προσδοκιών σας, σε συμφέρουσες τιμές, που διαρκούν με την πάροδο του χρόνου και θα σας αφήσουν απόλυτα ικανοποιημένους!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ ΑΦΟΙ Ο.Ε - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές εργασίες που σχετίζονται με την τοποθέτηση τέντας, για τους οικιακούς ή και εταιρικούς σας χώρους, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες σας. Τα βασικά χαρακτηριστικά που μας κρατάνε ψηλά στον σημερινό μεγάλο ανταγωνισμό είναι ο σεβασμός απέναντι στους πελάτες μας, η ποιότητα των προϊόντων που επιλέγουμε και η συνέπεια μας. Λειτουργούμε πάντα εντός χρονοδιαγράμματος και σεβόμαστε τις ανάγκες του χώρου και τις προτιμήσεις σας. Θα χαρούμε πολύ να μας δώσετε την ευκαιρία να σας εξυπηρετήσουμε και να λύσουμε μόνιμα και αποτελεσματικά, το πρόβλημα που σας απασχολεί, προσφέροντας λύσεις ανώτερης ποιότητας και λειτουργικότητας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωάννης Αγγελόπουλος - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία, τα τελευταία χρόνια στον κλάδο της τέντας. Διαθέτουμε έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό έτοιμο να αναλάβει όποια σχετική εργασία του ανατεθεί. Εξυπηρετούμε οικίες, επαγγελματικούς χώρους, εκθέσεις, ξενοδοχεία και αίθρια. Η πολυετής εμπειρία μάς δίνει τη δυνατότητα να σας προτείνουμε τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς και να σας συμβουλεύσουμε για τις καλύτερες λύσεις, που θα ικανοποιούν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας. Παρακολουθώντας την τεχνολογία, προσπαθούμε να ανανεωνόμαστε συνεχώς, έτσι ώστε να καλύπτουμε τις σύγχρονες ανάγκες σας. Προτιμήστε μας για υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας και ξεγνοιάστε με τα λειτουργικά αποτελέσματα εργασιών που προσφέρουμε, σε τιμές που θα σας εκπλήξουν θετικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Τέντες Γλυφάδα - 15 Εξειδικευμένοι επαγγελματίες