15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Συνεργείο Γλυφάδα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από τους επαγγελματίες και συνεργεία αυτοκινήτων


Κωνσταντίνος Γκόγκας - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Γλυφάδα Αττική 166 75

Στο συνεργείο αυτοκινήτων μου προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για το σέρβις ή την επισκευή που χρειάζεστε. Έχοντας πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στο αντικείμενο της αυτοκίνησης, έχω τη δυνατότητα να φέρω εις πέρας με απόλυτη επιτυχία, κάθε είδους εργασία για το αυτοκίνητο σας. Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν, είναι η άριστη τεχνογνωσία μου, η αξιόπιστη εργασία λόγω της πολυετούς εμπειρίας μου αλλά και η φιλική εξυπηρέτηση.Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιώ είναι αρίστης ποιότητας και σε συνδυασμό με μια εργασία που πραγματοποιείται με μεράκι αλλά και με απόλυτη λεπτομέρεια, το αποτέλεσμα είναι πάντα απόλυτα επιτυχές. Επιλέξτε με γιατί όλα τα παραπάνω στοιχεία, με καθιστούν τον ιδανικό επαγγελματία, για την επίλυση του προβλήματός σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γεώργιος Μανδηλάς - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Γλυφάδα Αττική 166 75

Το συνεργείο μας παρέχει υπηρεσίες σέρβις και εργασίες επιδιορθώσεων για το αυτοκίνητο σας. Στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, που επιτυγχάνεται μέσω των σύγχρονων εγκαταστάσεων μας, σε συνδυασμό με τη 40ετή εμπειρία μας στο χώρο και τη συνεχή ενημέρωση στην τεχνογνωσία των αυτοκινήτων. Όντας μια οικογενειακή επιχείρηση, παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με το χαμηλότερο δυνατό κόστος και δίνουμε έμφαση στις προσωπικές σχέσεις με τους πελάτες μας, καθώς πιστεύουμε πως αυτός είναι ο βασικός τρόπος για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη τους. Θα χαρούμε πολύ να συνεργαστούμε μαζί σας και να σας δώσουμε μόνιμη και ασφαλή λύση στο πρόβλημα, που σας απασχολεί. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Γλυφάδα Αττική 166 75

Μαζί με το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο τεχνικό μου προσωπικό, αναλαμβάνουμε πληθώρα εργασιών, που σχετίζονται με το service του αυτοκινήτου σας, άμεσα και με επαγγελματισμό. Τα εργαλεία μας είναι η επένδυση που κάναμε σε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για όλους τους γνωστούς κατασκευαστές αυτοκινήτων, ενώ το άριστα εξειδικευμένο προσωπικό με πολυετή εμπειρία και δυνατότητα προσωπικής επαφής με τον πελάτη. Στόχος μας είναι ένα σύγχρονο και αξιόπιστο συνεργείο που προσφέρει υπηρεσίες εφάμιλλες και καλύτερες των αντιπροσωπειών, με το μικρότερο δυνατό κόστος. Προτιμήστε μας για υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας και επωφεληθείτε ποιοτικά και οικονομικά, από τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ανδρέας Χαντόπουλος - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία μας είναι ένα σύγχρονο συνεργείο αυτοκινήτων με εξειδικευμένο προσωπικό, έμπειρων μηχανικών. Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας, αναλαμβάνουμε την πλήρη υποστήριξη όλων των τύπων αυτοκινήτου προσφέροντας σας, μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών. Παράλληλα κάνουμε ανακατασκευή δερμάτινου ή υφασμάτινου εσωτερικού του αυτοκινήτου σας, έχοντας μια μεγάλη ποικιλία τόσο σε χρώματα όσο και σε υλικό. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης και πρωταρχικός μου στόχος η απόλυτη ικανοποίησή του. Για κάθε εργασία που θέλετε να πραγματοποιήσετε, είμαστε πάντα στη διάθεση σας, θα χαρούμε πολύ να μας προτιμήσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

BEST SERVICE - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η επιχείριση μας δραστηριοποιείται στον χώρο της αυτοκίνησης, με επαγγελματισμό και μεγάλη επιτυχία, έχοντας ολοκληρώσει πληθώρα διαφορετικών περιπτώσεων. Αναλαμβάνουμε να φέρουμε με απόλυτη επιτυχία για εσάς, παντός τύπου εργασίες για το αυτοκίνητο σας καθώς εξυπηρετούμε όλες τις μάρκες. Προκειμένου να εξυπηρετήσουμε απόλυτα τους πελάτες μας, αναλαμβάνουμε να παραλάβουμε το όχημα σας από τον χώρο σας. Το συνεργείο μας βρίσκεται κοντά σε συγκοινωνίες για εύκολη πρόσβαση και άνετο πάρκινγκ. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις εργασίες μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση, η υψηλή ποιότητα εργασίας, τα σωστά ανταλλακτικά καθώς και οι πρώτες ύλες και η συνέπεια στα συμφωνηθέντα. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας, θα χαρούμε συνεργαστούμε μαζί σας και να σας προσφέρουμε άμεσες, αποτελεσματικές, ασφαλείς και ποιοτικές λύσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Γλυφάδα Αττική 166 75

Εργάζομαι στο σύγχρονο συνεργείο αυτοκινήτων μου, μαζί με εξειδικευμένο προσωπικό, έμπειρων μηχανικών. Διαθέτοντας πολλά χρόνια εμπειρίας στον χώρο της αυτοκίνησης, αναλαμβάνουμε την πλήρη υποστήριξη όλων των τύπων αυτοκινήτου προσφέροντας σας, μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών. Χαρακτηριζόμαστε από τους πελάτες μας, ως συνεπείς και υπεύθυνοι. Δίνουμε έμφαση στη λεπτομέρεια ψάχνοντας πάντα τα καλύτερα ανταλλακτικά για κάθε εργασία. Θα χαρούμε ιδιαιτέρως να διεκπεραιώσουμε και την δική σας εργασία, με επαγγελματισμό, μόνιμα και ασφαλή αποτελέσματα. Επιλέξτε μας και δεν θα χάσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΣΚΑΣ - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Γλυφάδα Αττική 166 75

Αναλαμβάνω την επαγγελματική ολοκλήρωση εργασιών, που σχετίζονται με το service, του αυτοκινήτου σας. Διαθέτω πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο από μηχανήματα-διαγνωστικά και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας, απαραίτητα για την συντήρηση και επισκευή των αυτοκινήτων νέας γενιάς. Χρησιμοποιούμε δοκιμασμένα και άριστης ποιότητας ανταλλακτικά παρέχοντας εγγύηση, σωστή λειτουργία και προπαντός ασφάλεια του οχήματος σας. Επιλέξτε μας γιατί προτεραιότητά μας είναι η υπευθυνότητα, η τεχνογνωσία και η συνεχής εξέλιξη στις νέες τεχνολογίες, που σε συνδυασμό με την εμπειρία μας, μας καθιστά ικανούς να προσφέρουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΙΑΣ - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται στον τομέα του αυτοκινήτου. Έχοντας πολυετή παρουσία στον κλάδο, είμαστε σε θέση να αναλάβουμε με απόλυτη υπευθυνότητα, μια μεγάλη γκάμα εργασιών για το όχημα σας! Γνωρίζοντας την αδυναμία για το όχημα σας, αναλαμβάνουμε εργασίες όπως, βελτιώσεις turbo και μηχανικές μετατροπές. Η αγάπη μας για τα αυτοκίνητα είναι αυτό που μας παρακινεί προκειμένου να φέρουμε ένα άριστο αποτέλεσμα σε κάθε όχημα που αναλαμβάνουμε να επιδιορθώσουμε η να βελτιώσουμε!Είμαστε πάντα στη διάθεση σας, θα χαρούμε πολύ να συνεργαστούμε και να σας αφήσουμε απόλυτα ικανοποιημένους από την προσφερόμενη εργασία ανώτερης ποιότητας, που θα σας παραδώσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΑΡΑΦΙΔΗ Τ. ΥΙΟΙ Α.Ε.ΒΕ - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Γλυφάδα Αττική 166 75

Aναλαμβάνω την ολοκληρωτική και άκρως επαγγελματική εργασία service του αυτοκινήτου σας αλλά και μικροεπισκευές και ισιώματα. Έχοντας πολυετή εμπειρία είμαι σε θέση μαζί με τους εξειδικευμένους μου συνεργάτες, να καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες σας. Σκοπός μας είναι, η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφέροντας τους υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε συνδυασμό με φιλικές τιμές. Η ομάδα μας είναι πάντα στη διάθεση σας για να επισκευάσει το αυτοκίνητο σας και να το μεταμορφώσει, τόσο εμφανισιακά όσο και λειτουργικά. Λειτουργούμε πάντα εντός χρονοδιαγράμματος και σεβόμαστε τις ανάγκες των πελατών μας. Επιλέξτε μας και λάβετε άμεσα, ασφαλή και ποιοτικά αποτελέσματα εργασιών!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΗΤΑΣ - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Γλυφάδα Αττική 166 75

Το συνεργείο μας δραστηριοποιείται στο χώρο της αυτοκίνησης τα τελευταία χρόνια, με μεγάλη επιτυχία. Πληροί τα υψηλότερα στάνταρ και προσφέρει την ασφάλεια, αξιοπιστία και εμπιστοσύνη που πρέπει να νιώθετε εσείς και η οικογένεια σας όταν οδηγείται το αυτοκίνητο σας. Διαθέτουμε σύγχρονα συστήματα ηλεκτρονικού ελέγχου, ειδικά εργαλεία, μηχανήματα και εγκαταστάσεις που διασφαλίζουν αποτελέσματα υψηλής ποιότητας. Επίσης, η πολυτελής ενασχόληση μας, σε συνδυασμό με τη διαρκή εκπαίδευση, έχει τοποθετήσει την εταιρεία μας στη κορυφή τεχνογνωσίας και εμπειρίας στο χώρο. Θα χαρούμε πολύ να αναλάβουμε την άριστη επιδιόρθωση του αυτοκινήτου σας και να γίνουμε ο συνεργάτης , που πάντα επιθυμούσατε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΡΑΓΓΟΥΛΗΣ - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ολοκληρωμένη υπηρεσία σέρβις του αυτοκινήτου σας. Με πολυετή εμπειρία, εξειδίκευση και μεγάλη θέληση να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη είμαστε στη διάθεση σας με σκοπό να σας προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών για τις ανάγκες σας. Σε κάθε δουλειά που αναλαμβάνουμε, προσφέρουμε υψηλή ποιότητα εργασίας όπως και ανταλλακτικών, προσφέροντας όσο το δυνατόν πιο προσιτές τιμές. Στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών! Διακρινόμαστε από αξιοπιστία, ευγένεια και σεβόμαστε τις ανάγκες των πελατών μας. Όλα τα παραπάνω στοιχεία μας διαφοροποιούν από τους ανταγωνιστές μας και μας έχουν καθιερώσει στον κλάδο. Θα χαρούμε πολύ να συνεργαστούμε, είμαστε στη διάθεση σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Γλυφάδα Αττική 166 75

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας, κάτοχος συνεργείου αυτοκινήτων, με μακρόχρονη πορεία στον κλάδο των επισκευών. Διαθέτω εξίσου έμπειρο και άρτια καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό, έτοιμο να δώσει άμεση και ασφαλή λύση, στο πρόβλημα σας. Έχουμε εξειδίκευση στα αυτοκίνητα που αναλαμβάνουμε και προσφέρουμε μια υψηλή ποιότητα εργασίας, σε συνδυασμό πάντα με τα αρίστης ποιότητας ανταλλακτικά μας! Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε, τα στοιχεία που συνοδεύουν είναι, η συνέπεια η υπευθυνότητα και η άμεση εξυπηρέτηση. Ανταγωνιστικά μας χαρακτηριστικά η ευγένεια, η τεχνογνωσία, η ποικιλία ανταλλακτικών και η χρήση εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε σε κάθε εργασία που θέλετε να πραγματοποιήσετε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΧΑΚΗΣ - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία μας μπορεί να αναλάβει το ολοκληρωμένο και άκρως επαγγελματικό service του αυτοκινήτου σας. Στόχος μας είναι πάντα η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, με την παροχή υπηρεσιών και προϊόντων υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές. Επιπλέον, σας παρέχουμε τη δυνατότητα να πληρώσετε με δόσεις. Σ' έναν άνετο και λειτουργικό χώρο, διαθέτοντας τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό, είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε άμεσα και γρήγορα κάθε ανάγκη του οχήματός σας. Η πολύχρονη εμπειρία μας, σε συνδυασμό με τη συνεργασία μας με όλες τις μεγάλες εταιρείες στο χώρο των αυτοκινήτων, εγγυώνται το άριστο αποτέλεσμα της εργασίας μας. Εμπιστευθείτε την επιχείρηση μας για ποιοτική εξυπηρέτηση με ταχύτητα, ευελιξία και ασφάλεια, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Γλυφάδα Αττική 166 75

Tο συνεργείο αυτοκινήτων μας έχει ολοκληρώσει πληθώρα εργασιών, για διαφορετικούς τύπους αμαξιών με μεγάλη επιτυχία και επαγγελματισμό. Διαθέτουμε την πιο ολοκληρωμένη μονάδα φανοποιείου και βαφείου και πλήρης σειρά μηχανημάτων, αλλά και άρτια καταρτισμένο προσωπικό, το οποίο επαναφέρει το αυτοκίνητό σας στην αρχική του κατάσταση, με τέλειο αποτέλεσμα. Η εταιρεία μας σας διαθέτει αυτοκίνητο αντικατάστασης, κατόπιν συνεννοήσεως. Μπορούμε και προσφέρουμε επιδιόρθωση και αλλαγή κινητήρα, τακτικό και μη Service, επισκευή κιβωτίου ταχυτήτων κ.α. Επίσης, εκδίδουμε Κάρτα Καυσαερίων και αναλαμβάνουμε Ευθυγραμμίσεις, Υγραεριοκίνηση και επισκευή ηλεκτρονικού εγκεφάλου. Εμπιστευθείτε μας το αμάξι σας και ξεγνοιάστε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΛΙΜΠΗΣ - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Γλυφάδα Αττική 166 75

Tο συνεργείο μας, με πολύχρονη εμπειρία στις επισκευές αυτοκινήτων, είναι πάντα στη διάθεση σας, να φέρει το καλύτερο αποτέλεσμα σε κάθε σας εργασία. Οι εργασίες που αναλαμβάνουμε είναι παντός τύπου, και καλύπτουν μεγάλη γκάμα από τις ανάγκες σας. Κάθε φορά που αναλαμβάνουμε μια εργασία, προτεραιότητα μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη σε συνδυασμό με αποτελέσματα υψηλής ποιότητας που ανταποκρίνεται τόσο από λειτουργική άποψη, όσο και από αισθητική. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας, για κάθε είδους πρόβλημα ή και απορία που μπορεί να έχετε, θα χαρούμε να συνεργαστούμε και να δώσουμε άμεση και μόνιμη λύση στο πρόβλημα, που σας απασχολεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Συνεργείο Γλυφάδα - 15 επαγγελματίες και συνεργεία αυτοκινήτων