15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Software development Γλυφάδα

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


MARYTIME LOGIC ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Software development

Software development - Γλυφάδα Αττική 166 75

Παρέχουμε άμεσες λύσεις στις εργασίες ανάπτυξης λογισμικού με άμεσα αποτελέσματα. Βασικός στόχος μας είναι να στηρίξουμε και να γίνουμε πολύτιμος σύμμαχος των πελατών μας τόσο στη διάρκεια υλοποίησης των έργων τους όσο και στη μετέπειτα λειτουργία τους. Η ευγένεια του χαρακτήρα μας σε συνδυασμό με τα αξιόπιστα αποτελέσματα που προσφέρουμε αποτελούν τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα. Η ευχαρίστηση και η ικανοποίηση των πελατών μας αποτελεί προτεραιότητα για εμάς. περιμένουμε να ανταποκριθούμε σε κάθε σας αίτημα. Προτιμήστε μας για υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας και επωφεληθείτε ποιοτικά και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΛΙΟΝΤΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ & ΣΙΑ - Software development

Software development - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η έμπειρη ομάδα μας αποτελεί την πρώτη επιλογή στον τομέα της ανάπτυξης λογισμικού με επαγγελματικά αποτελέσματα. Οι εργασίες που αναλαμβάνουμε προβάλουν το κύρος και τη δυναμικότητα της επιχείρησης μας διότι παραδίδουμε επαγγελματικά αποτελέσματα. Ο σχεδιασμός τους γίνεται από έμπειρο προσωπικό, και διακρίνεται από κομψότητα, στυλ και μοναδικό χαρακτήρα. Οι εργασίες μας ακολουθούν τις πιο σύγχρονες τάσεις και τεχνολογίες αιχμής. Η λειτουργικότητα και η αποδοτικότητα τους στηρίζονται στην καλύτερη συνεργασία μεταξύ των πελατών και της εταιρείας μας. Προτιμήστε μας και λάβετε αποτελέσματα ανώτερης ποιότητας στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

DIGIMAGIX ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Software development

Software development - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία μας προσφέρει επαγγελματικές και άκρως οικονομικές λύσεις για την ανάπτυξη λογισμικού και εφαρμογών. Διαθέτουμε μεγάλη πείρα στην υλοποίηση εφαρμογών, γνωρίζοντας τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε είναι η επιμονή μας για να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αλλά και η υπευθυνότητα που δείχνουμε στην εργασία μας. Στόχος μας είναι να παρέχουμε αποτελέσματα υψηλής ποιότητας, προκειμένου να ικανοποιήσουμε πλήρως τις απαιτήσεις του πελάτη μας. H εταιρία μας αποτελείται από ανθρώπους με εμπειρία στο χώρο και τους διακρίνει ο επαγγελματισμός και η ικανότητα να δημιουργούν σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες γιατί αποσκοπούμε σε μακροχρόνιες συνεργασίες και όχι σε ευκαιριακές και πρόχειρες λύσεις που δεν ωφελούν κανέναν. Προτιμήστε μας και βγείτε κερδισμένοι τόσο από το επίπεδο των υπηρεσιών όσο και από τις τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

WEB FLOW - Software development

Software development - Γλυφάδα Αττική 166 75

Διαθέτουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την ανάπτυξη λογισμικού και εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μας αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μου. Εδώ και πολλά έτη που ξεκινήσαμε τη λειτουργία μας έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας, μετρώντας ήδη στο portfolio μας πολλές ολοκληρωμένες εργασίες. Λειτουργούμε με απόλυτη συνέπεια, αξιοπιστία, ευελιξία και ταχύτητα απέναντι στις υποχρεώσεις που αναλαμβάνουμε. Όλοι οι πελάτες μας απολαμβάνουν άψογη συνεργασία και άμεση τεχνική υποστήριξη μετά την ολοκλήρωση της εργασίας. Η ευχαρίστηση των πελατών μας αποτελεί προτεραιότητα για εμάς. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε λύση στο πρόβλημά σας αρκεί να μας επιλέξετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SCHOOLBUSNOTES ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Software development

Software development - Γλυφάδα Αττική 166 75

Δίνουμε εξειδικευμένες λύσεις στις υπηρεσίες ανάπτυξης λογισμικού με γνώμονα την πλήρη κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μας. Με την εξειδικευμένη ομάδα μας, είμαστε σε θέση να πραγματοποιήσουμε μια μεγάλη γκάμα διαδικτυακών εργασιών για τις προσωπικές και επαγγελματικές σας ανάγκες. Αυτό που μας χαρακτηρίζει σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι, αρχικά η αγάπη για την εργασία που κάνουμε, η υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη, έτσι ώστε να καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες του και η συνέπεια, σχετικά με την παράδοση του έργου. Είμαστε στη διάθεση σας, για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας σε συνδυασμό με την υποστήριξη από την έμπειρη ομάδα μας!Επιλέξτε μας και η επιλογή αυτή θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

IREPAIR ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Software development

Software development - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό και μπορεί αν φέρει εις πέρας εργασίες ανάπτυξης λογισμικού. Έχοντας εργαστεί σε δεκάδες έργα και δοκιμαστεί κάτω από αρκετά πιεστικές και απαιτητικές συνθήκες, είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε την παράδοση του έργου σας στο χρόνο του, τηρώντας υψηλές προδιαγραφές. Συνδυάζουμε πολυετή πείρα με άρτια τεχνογνωσία και εξασφαλίζουμε για εσάς τα επιθυμητά αποτελέσματα. Μοναδικός μας στόχος είναι η κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μας και η εξασφάλιση σχέσεων αμοιβαίας εκτίμησης και μακροχρόνιας εμπιστοσύνης μαζί τους. Περιμένουμε να ανταποκριθούμε σε κάθε σας αίτημα με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Επιλέξτε μας και η επιλογή αυτή θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

NETLAYER ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Software development

Software development - Γλυφάδα Αττική 166 75

Είμαστε η λύση που ψάχνετε για την παροχή υπηρεσιών ανάπτυξης λογισμικού με άμεσα και οικονομικά αποτελέσματα. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο του προγραμματισμού επί σειρά ετών γνωρίζοντας καλά το διαδίκτυο αλλά και ακολουθώντας τη ροή της τεχνολογίας. Εργαζόμαστε με συνέπεια και υπευθυνότητα απέναντι στους χρόνους παράδοσης και στις απαιτήσεις του πελάτη μας.Συνδυάζουμε υψηλή τεχνογνωσία με ποιότητα υπηρεσιών. Μοναδικός μας στόχος είναι η πλήρης ικανοποίηση των πελατών μας και η εξασφάλιση σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μου. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας έτοιμοι να φέρουμε εις πέρας την εργασία σας άμεσα και με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Ζητήστε προσφορά, τώρα και δεν θα χάσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

STENTOR GROUP ΑΕ - Software development

Software development - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η ανάπτυξη λογισμικού αποτελεί τον τομέα ειδίκευσής μας και καθημερινά δίνουμε εγγυημένες λύσεις με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών των πελατών μας. Εγγυόμαστε λειτουργικότητα και ευκολία στην διαδικασία σε όλα τα στάδια και παρέχουμε λύσεις που διακρίνονται από επαγγελματισμό και ποιότητα εργασίας. Μπορούμε να υλοποιήσουμε όποια επιθυμία σας και να δημιουργήσουμε ονειρικά, πρωτότυπα αποτελέσματα, που θα σας διαφοροποιήσουν από τους ανταγωνιστές σας. Αξιοπιστία, αποτελεσματικότητα, τήρηση προσυμφωνηθέντων και χρονοδιαγραμμάτων, είναι κάποια από τα στοιχεία που μας ξεχωρίζουν. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή για αξιόπιστες λύσεις. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας και δεν θα απογοητευτείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

VECTOR DRAW - Software development

Software development - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές υπηρεσίες για την ανάπτυξη λογισμικού, που έχετε ανάγκη, ώστε να καλύψετε τις εταιρικές σας ανάγκες. Υποστηρίζουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας με τη διαρκή επιμόρφωσή μας σε δεξιότητες προγραμματισμού και υποδομών πληροφορικής, design και νέων τεχνολογιών. Ενισχύουμε την πραγμάτωση του έργου, με εργατικότητα και πάθος για αποτελέσματα, και πάνω από όλα με αξιοπιστία και υπευθυνότητα. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης και πρωταρχικό μας μέλημα η απόλυτη ικανοποίησή του, μέσα από την παροχή υπηρεσιών, ανώτερης ποιότητας. Επιλέξτε μας και λάβετε υπηρεσίες, που ξεπερνούν και τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη, άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΤΣΗΣ - Software development

Software development - Γλυφάδα Αττική 166 75

Φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στον τομέα μας και να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα της ανάπτυξης λογισμικού. Προτείνουμε εξειδικευμένες λύσεις που συμβαδίζουν με την φιλοσοφία της εταιρείας σας. Τα αποτελέσματα που σας παραδίδουμε είναι ανώτερης ποιότητας και οι τιμές μας προσιτές. σε σχέση με την προσφερόμενη αξία. Στόχος μας η παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών και χαμηλού κόστους. Είμαστε ανά πάσα στιγμή στην διάθεσή σας να φέρουμε εις πέρας την εργασία σας αρκεί να επιλέξετε τις υπηρεσίες μας. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας και θα εντυπωσιαστείτε τόσο από την ποιότητα όσο και από τις τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SPECTRUM DIGITAL SOLUTIONS - Software development

Software development - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ανάπτυξη λογισμικού για τους προσωπικούς ή τους εταιρικούς σας σκοπούς. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο για αρκετά χρόνια με αποτέλεσμα να μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας ακριβώς αυτό που ψάχνουν. Στόχος μας είναι η πλήρης ικανοποίηση των αναγκών σας, γι' αυτό και εργαζόμαστε μεθοδικά με συνέπεια στα χρονοδιαγράμματα. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων συνεργασίας και μακροχρόνια εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MANAGINNG. COM - Software development

Software development - Γλυφάδα Αττική 166 75

Παρέχουμε ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις στις υπηρεσίες ανάπτυξης λογισμικού, προσφέροντας ιδιαίτερα εντυπωσιακά αποτελέσματα. Καλύπτουμε κάθε ιδιαιτερότητα κλάδου ή προϊόντος και αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των πελατών μας. H σύγχρονη και προσεγμένη ολοκλήρωση της εργασία σας είναι μια επένδυση που θα μείνει για πάντα. Οπλισμένοι με αυτή τη γνώση, προχωράμε στο σχεδιασμό και την κατασκευή της. Βασικός στόχος είναι η παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων στον πελάτη και η συνεχής εξέλιξη της εταιρείας μας. Είμαστε η πρώτη επιλογή στον τομέα μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

PRAXIS CONSULTING LTD - Software development

Software development - Γλυφάδα Αττική 166 75

Οι έμπειροι προγραμματιστές μας αναλαμβάνουν υπηρεσίες ανάπτυξης λογισμικού καθημερινά με εξαιρετικά αποτελέσματα. Από τότε που ξεκινήσαμε τη λειτουργία μας έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας, μετρώντας ήδη στο portfolio μας περισσότερα από 20 ολοκληρωμένα πρότζεκτ.Μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε το λογισμικό που επιθυμείτε και να εγγυηθούμε εντυπωσιακά αποτελέσματα. Διαθέτουμε έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό, που αποτελείται από έμπειρους προγραμματιστές, που έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία, πληθώρα σχετικών εργασιών. Χαρακτηριζόμαστε για τον σεβασμό που δείχνουμε στον χώρο και τον χρόνο των πελατών μας και την συνέπειά μας. Προτιμήστε μας για υπηρεσίες, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας και δείτε την εταιρεία σας, να ανθίζει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

EPSILON DEVELOPMENT - Software development

Software development - Γλυφάδα Αττική 166 75

Παρέχουμε ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές υπηρεσίες αναβάθμισης λογισμικού με σκοπό να παραδώσουμε αποτελέσματα υψηλών προδιαγραφών. Κύριος σκοπός μας η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και η παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων. Μαζί, θα οραματιστούμε και θα σχεδιάσουμε μια στρατηγική με τη λογική της ουσιαστικής και αληθινής επικοινωνίας ώστε να επικοινωνηθούν τα σωστά μηνύματα στου κατάλληλους ανθρώπους, προσφέροντάς τους λύσεις. Μην το σκέφτεστε συνεργαστείτε μαζί μας για να φτάσει το μήνυμα της επιχείρησής σας εκεί που πρέπει, όπως πρέπει. Είμαστε έτοιμοι καθημερινά να ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

STARGATE NETWORKS S.A. - Software development

Software development - Γλυφάδα Αττική 166 75

Τα τελευταία χρόνια προσφέρουμε υπηρεσίες ανάπτυξης λογισμικού, με επαγγελματισμό και μεγάλη επιτυχία, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο του προγραμματισμού επί σειρά ετών γνωρίζοντας καλά το διαδίκτυο αλλά και ακολουθώντας τη ροή της τεχνολογίας. Εργαζόμαστε με συνέπεια και υπευθυνότητα απέναντι στους χρόνους παράδοσης και στις απαιτήσεις του πελάτη μας. Προσφέρουμε μία μεγάλη γκάμα εργασιών που ενδεικτικά περιλαμβάνουν διαφημίσεις Google Adwords, υπηρεσίες οπτικής επικοινωνίας και ξενοδοχειακών κρατήσεων. Η εξέλιξη των υπηρεσιών μας και η ικανοποίηση των πελατών μας αποτελεί για εμάς προτεραιότητα. Θα χαρούμε να μας επιλέξετε και να είστε σίγουροι ότι θα ανταποκριθούμε σε κάθε σας αίτημα. Ζητήστε προσφορά τώρα και επωφεληθείτε ποιοτικά και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ