3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Σκεπές Γλυφάδα

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


Θωμάς Παπαγρηγορίου - Σκεπές

Σκεπές - Γλυφάδα Αττική 166 75

Ονομάζομαι Θωμάς Παπαγρηγορίου και δραστηριοποιούμαι εδώ και 26 χρόνια στις ξυλουργικές δημιουργίες και κατασκευές και μπορώ να κατασκευάσω και επισκευάσω και την ξύλινη σκεπή σας. Σε συνεργασία με την πεπειραμένη ομάδα τεχνικών, αρχιτεκτόνων και διακοσμητών παρέχουμε εγγυημένα αποτελέσματα άριστης εργασίας κι είμαστε πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουμε ακόμα και την πιο απαιτητική επιθυμία και να καλύψουμε εξ ολοκλήρου κάθε ανάγκη του χώρου σας. Χρησιμοποιούμε μόνο υψηλής ποιότητας υλικά κι εξυπηρετούμε πάντα σε προσιτές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Aθανάσιος Κοσσιώρης - Σκεπές

Σκεπές - Γλυφάδα Αττική 166 75

Αναλαμβάνω τον σχεδιασμό και την κατασκευή της σκεπής που έχετε φανταστεί για τον εξωτερικό σας χώρο. Βρίσκομαι στον κλάδο 27 χρόνια και διαθέτω έμπειρο συνεργείο, άρτια εξοπλισμένο και πανέτοιμο να αντιμετωπίσει κάθε περίσταση και να υλοποιήσει τις επιθυμίες που έχετε για τον χώρο σας. Διακρίνομαι για την ποιότητα του έργου μου και για την υποστήριξη που παρέχω στους πελάτες μου ακόμα και μετά το πέρας τον εργασιών. Θα χαρώ να αναλάβω και τη δική σας κατασκευή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Φώτης Ζανιάς - Σκεπές

Σκεπές - Γλυφάδα Αττική 166 75

Προσφέρω αποτελεσματικές λύσεις για την κατασκευή της σκεπής του χώρου σας. Έχω πολυετή πείρα στον κλάδο των οικοδομικών εργασιών. Διαθέτω εξειδικευμένους συνεργάτες, μαζί με τους οποίους θα αναλάβουμε να φέρουμε εις πέρας την εργασία σας. Χάρη στη χρήση των πιστοποιημένων υλικών και την υψηλή ποιότητα εργασιών, αναλαμβάνουμε να φέρουμε για εσάς το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ