3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Σήτες Γλυφάδα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες ειδικούς στις Σήτες


Αθανάσιος Κοσσιώρης - Σήτες

Σήτες - Γλυφάδα Αττική 166 75

Αναλαμβάνω την τοποθέτηση σήτας στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Διαθέτω μεγάλη εμπειρία στον χώρο των κατασκευών και συνεργάζομαι με εξίσου έμπειρο συνεργείο, άρτια εξοπλισμένο και έτοιμο να υλοποιήσει τις επιθυμίες σας. Έχω δουλέψει για μεγάλους πελάτες και δίνω πολύ προσοχή στην τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων. Διακρίνομαι για την ποιότητα εργασίας καθώς και για την υποστήριξη που παρέχω στους πελάτες μου ακόμα και μετά το πέρας των εργασιών.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Πεντέλης - Σήτες

Σήτες - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία MULTIMONOSIS προσφέρει λύσεις στις τοποθετήσεις σήτας, απλές και σύνθετες. Με εμπειρία που ξεπερνά τα 20 χρόνια είμαστε σε θέση να αναλάβουμε οποιουδήποτε μεγέθους εργασία αφορά το κτίριο σας. Η εξειδικευμένη ομάδα των τεχνικών μας θα καλύψει τις ανάγκες σας και θα βρίσκεται κοντά σας για να προτείνει αλλά και να υλοποιήσει τις καλύτερες ιδέες. Ζητήστε προσφορά δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

AB Anakainisi - Σήτες

Σήτες - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η ΑΒ Ανακαινίσεις αναλαμβάνει την τοποθέτηση σήτας στον χώρο σας. Δραστηριοποιούμαστε από το 1997 στον χώρο των τεχνικών εργασιών και κατασκευών και είμαστε σε θέση να φέρουμε εις πέρας εργασίες μικρής και μεγάλης κλίμακας. Διαθέτουμε έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών που θα προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις δίνοντας βάση στην ποιότητα των υλικών αλλά και τη σωστή υλοποίηση του έργου. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Σήτες Γλυφάδα - 3 Καλύτεροι επαγγελματίες
Μια στιγμούλα. Το δουλεύουμε…