20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ψυκτικός Γλυφάδα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρτε προσφορά από επαγγελματίες Ψυκτικούς


Κωστής Δεββές - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Γλυφάδα Αττική 166 75

Δίνω ολοκληρωτικές λύσεις εγκατάστασης αλλά και επισκευής επαγγελματικών ψυγείων άμεσα και αποτελεσματικά. Βρίσκομαι στον χώρο από το 2000 και διακρίνομαι για την άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μου. Οι υπηρεσίες που προσφέρω έρχονται με απόλυτη συνέπεια, επαγγελματισμό και σε πραγματικά ασυναγώνιστες τιμές. Κύρια χαρακτηριστικά μου είναι η ευγένεια και ο σεβασμός προς τον πελάτη και τον χώρο του. Στοχεύω στην πλήρη ικανοποίηση των πελατών μου και στην παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων που αντιπροσωπεύουν κι εμένα ως επαγγελματία. Θα είναι χαρά μου να είστε ο επόμενος πελάτης που θα εξυπηρετήσω. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κωστής Δεββές - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Γλυφάδα Αττική 166 75

Ονομάζομαι Κωστής Δεββές και παρέχω υπηρεσίες εγκατάστασης αλλά και επισκευής κλιματιστικών με εντυπωσιακής λειτουργικότητας αποτελέσματα. Βρίσκομαι στον χώρο από το 2000 και διακρίνομαι για την άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μου. Οι υπηρεσίες που προσφέρω έρχονται με απόλυτη συνέπεια, επαγγελματισμό και σε πραγματικά ασυναγώνιστες τιμές. Κύρια χαρακτηριστικά μου είναι η ευγένεια και ο σεβασμός προς τον πελάτη και τον χώρο του. Σέβομαι τις ανάγκες των πελατών μου και εγγυώμαι ότι θα σταθώ δίπλα τους και έπειτα από το πέρας της εργασίας σας. Βρίσκομαι καθημερινά στην διάθεσή σας να αναλάβω την εργασία σας και να σας προσφέρω τέλεια λειτουργικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Λεωνίδας Καλογερόπουλος - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Γλυφάδα Αττική 166 75

Αναλαμβάνω την εγκατάσταση και την επισκευή του κλιματιστικού σας, για το σπίτι ή την επιχείρηση σας. Το συνεργείο μας αποτελείται από αδειούχους, πιστοποιημένους ψυκτικούς που έχουν ως στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών. Με αρχές την αξιοπιστία και τον επαγγελματισμό, σκοπεύουμε στην καλύτερη δυνατή απόδοση των συσκευών σας Εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μας αποτελούν οι ικανοποιημένοι πελάτες μας και τα μακροχρόνια αποτελέσματα που προσφέρουμε. Απόλυτος σκοπός μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας και η παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων. Αν ζητάτε εγγυημένη εργασία και λειτουργικά αποτελέσματα τότε επικοινωνήστε μαζί μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Λεωνίδας Καλογερόπουλος - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Γλυφάδα Αττική 166 75

Είμαι επαγγελματίας τεχνικός και καθημερινά παρέχω άμεσες και λειτουργικές λύσεις για την εγκατάσταση και την επισκευή του επαγγελματικού σας ψυγείου. Το συνεργείο μας αποτελείται από αδειούχους, πιστοποιημένους επαγγελματίες που έχουν ως στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών. Με αρχές την αξιοπιστία και τον επαγγελματισμό, σκοπεύουμε στην καλύτερη δυνατή απόδοση των συσκευών σας. Μοναδικός μας σκοπός είναι η ευχαρίστηση των πελατών μας με την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Αν ζητάτε εγγυημένη εργασία και λειτουργικά αποτελέσματα τότε επικοινωνήστε μαζί μας. Δεχόμαστε όλα τα γνωστά μοντέλα της αγοράς και εξυπηρετούμε άμεσα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤεχνοSOS - Άγγελος Χορός - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η ΤεχνοSOS αναλαμβάνει την επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας με πλήρως λειτουργικά αποτελέσματα. Αποτελούμαστε από έμπειρους και εξειδικευμένους ψυκτικούς που μπορούν να σας παρέχουν οποιαδήποτε τεχνική εργασία θέλετε. Ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός και το άρτια εξειδικευμένο συνεργείο μας, μας καθιστούν ικανούς να ανταπεξέλθουμε σε κάθε επισκευαστική απαίτηση. Η ποιότητα της εργασίας μας, μας επιτρέπει να παρέχουμε εγγύηση υλικών και καλής εκτέλεσης για κάθε έργο που υλοποιούμε. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να αναλάβουμε την εργασία σας και να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας με υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και με ιδιαίτερα προσιτές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤεχνοSOS - Άγγελος Χορός - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η ΤεχνοSOS αναλαμβάνει την επισκευή και την εγκατάσταση του επαγγελματικού ψυγείου σας με ιδιαίτερα προσιτές τιμές. Αποτελούμαστε από έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνίτες που μπορούν να σας παρέχουν οποιαδήποτε τεχνική εργασία θελήσετε. Ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός και το άρτια εξειδικευμένο συνεργείο μας, μας καθιστούν ικανούς να ανταπεξέλθουμε σε κάθε επισκευαστική απαίτηση. Η ποιότητα της εργασίας μας, μας επιτρέπει να παρέχουμε εγγύηση υλικών και καλής εκτέλεσης για κάθε έργο που υλοποιούμε. Διαθέτουμε την εμπειρία που χρειάζεται για να μπορούμε να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις με υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και χαμηλό κόστος. Επιλέξτε μας και η επιλογή σας θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ELECTRIC HOME - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Γλυφάδα Αττική 166 75

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις επισκευής και εγκατάστασης επαγγελματικού ψυγείου στον χώρο σας με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Διαθέτουμε εξειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, έτοιμο να καλύψει όλες σας τις ανάγκες.Διαθέτουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και εξοπλισμό εγγυημένης ποιότητας και εξασφαλίζουμε λειτουργικά αποτελέσματα. Στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Είμαστε δίπλα σας ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και υπεύθυνα. Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την εργασία που επιθυμείτε να εκτελέσετε στον χώρο σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Γλυφάδα Αττική 166 75

Ονομάζομαι Λουκάς Παπανδρέου και δίνω ολοκληρωτικές λύσεις επισκευής και εγκατάστασης του επαγγελματικού σας ψυγείου. Παραδίδω ένα ολοκληρωμένο και επαγγελματικό αποτέλεσμα, εντός προσυμφωνημένου χρονοδιαγράμματος. Η εμπειρία και η άρτια τεχνογνωσία μου είναι τα χαρακτηριστικά για τα οποία με επιλέγουν οι πελάτες μου. Συνδυάζω υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και εγγυώμαι επαγγελματικά αποτελέσματα. Οι τιμές μου είναι προσιτές σε σχέση με την ποιότητα της εργασίας, που προσφέρω. Είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας και να σας παρέχω ολοκληρωμένες και λειτουργικές λύσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Γλυφάδα Αττική 166 75

Ονομάζομαι Σπύρος Κοσμόπουλος και δίνω άμεσες και οικονομικές λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού. Καθημερινά φροντίζω να ανταποκρίνομαι με επαγγελματισμό στα αιτήματα των πελατών παρέχοντας οικονομικές και λειτουργικές λύσεις. Παρέχω συμφέρουσες και λειτουργικές προτάσεις ανεξαρτήτως μοντέλου κλιματιστικού και εγγυώμαι πλήρη λειτουργικά αποτελέσματα. Στοχεύω στην πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μου και στην παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας να αναλάβω να δώσω λύση στο πρόβλημά σας αρκεί να με εμπιστευτείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΛΑΜΠΙΡΗΣ ΚΑΙ ΥΙΟΣ Ο.Ε - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση επαγγελματικού ψυγείου με συνέπεια και οργάνωση. Αναλαμβάνουμε να επισκευάσουμε πολλούς και διαφορετικούς τύπους ψυγείων άμεσα και οικονομικά. Οποιοδήποτε μοντέλο και να έχετε το επισκευάζουμε και του χαρίζουμε την λειτουργικότητα που του αξίζει. Με μεγάλη εμπειρία στο χώρο, παρέχουμε υλικά και εξοπλισμό άριστης ποιότητας. Στόχος μας είναι η πλήρη ευχαρίστηση των πελατών μας και η ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Ζητήστε δωρεάν προσφορά, για την υπηρεσία που επιθυμείτε να εκτελέσω στον χώρο σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ELECTRIC HOME - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Γλυφάδα Αττική 166 75

Στην εταιρεία μας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις επισκευής και εγκατάστασης του κλιματιστικού σας σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους. Διαθέτουμε εξειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, έτοιμο να καλύψει όλες σας τις ανάγκες. Αναλαμβάνουμε οποιοδήποτε μοντέλο με μοναδικό σκοπό να το παραδώσουμε στους πελάτες μας σε κατάσταση πλήρης λειτουργικότητας. Στοχεύουμε στην πλήρη ικανοποίησή σας με την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Βρισκόμαστε δίπλα σας ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και οικονομικά. Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την εργασία που επιθυμείτε να εκτελέσετε στον χώρο σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΠΥΡΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Γλυφάδα Αττική 166 75

Με την ομάδα μου αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού άμεσα και οικονομικά. Δίνουμε λειτουργικές και συμφέρουσες λύσεις και διασφαλίζουμε ότι τα αποτελέσματα της εργασίας μας θα είναι μακροχρόνια. Συνδυάζουμε συνέπεια και υπευθυνότητα με υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και χαμηλές τιμές. Εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μας αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας. Σκοπός μας είναι η παράδοση μακροχρόνιων αποτελεσμάτων που διαθέτουν μεγάλη ανθεκτικότητα στην φθορά του χρόνου. Οποιαδήποτε στιγμή με χρειαστείτε θα αναλάβω να δώσω λύση στο πρόβλημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Γλυφάδα Αττική 166 75

Με την έμπειρη ομάδα μου παρέχουμε ολοκληρωμένες εργασίες επισκευής και εγκατάστασης του επαγγελματικού σας ψυγείου, στον χώρο σας. Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους τεχνικούς οι οποίοι θα έρθουν στον χώρο σας και θα επισκευάσουν και θα συντηρήσουν την ηλεκτρική σας συσκευή και θα την θέσουν πολύ γρήγορα σε λειτουργία. Συνδυάζουμε τεχνογνωσία και σύγχρονο εξοπλισμό και δίνουμε λύσεις σε παντός είδους πρόβλημα. Το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα είναι η άριστη εξυπηρέτηση που προσφέρουμε και όλα αυτά στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Εμπιστευθείτε μας και δεν θα το μετανιώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΤΙΚΑΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Γλυφάδα Αττική 166 75

Ονομάζομαι Νικόλαος Ντίκας και είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στην ανάγκη σας για επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού. Καθημερινά προσφέρω άμεσες και οικονομικές λύσεις έχοντας ως γνώμονα το συμφέρον του πελάτη και την ικανοποίησή του. Συνδυάζω εμπειρία χρόνων με συνέπεια και επαγγελματισμό που διακρίνουν όλες μου τις δουλειές. Στοχεύω σε τέλεια και λειτουργικά αποτελέσματα και σε πελάτες ικανοποιημένους και ευχαριστημένους μετά την ολοκλήρωση της εργασίας. Είμαι στην διάθεσή σας καθημερινά να ανταποκριθώ σε κάθε σας αίτημα με συνέπεια και σεβασμό στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΟΛΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - CLIMAKOL - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία μας με χρόνια πείρας στον χώρο και εξειδικευμένο προσωπικό, αναλαμβάνει κάθε τύπου εργασίες επισκευής και εγκατάστασης επαγγελματικών ψυγείων με συνέπεια και επαγγελματισμό. Η εξυπηρέτηση είναι άμεση, οι τιμές μας προσιτές και το προσωπικό ευγενικό και πάντα πρόθυμο να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας. Ενημερωνόμαστε καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα μας και μπορούμε να ανταποκριθούμε σε όλα τα μοντέλα ανεξαρτήτως συσκευής. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να δώσουμε ολοκληρωμένες λύσεις στο πρόβλημά σας και να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας. Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την εργασία, που επιθυμείτε να ολοκληρώσετε, στον χώρο σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΡΟΚΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Γλυφάδα Αττική 166 75

Ονομάζομαι Καροκής Δημήτριος και δίνω άμεσες και οικονομικές λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού. Καθημερινά φροντίζω να ανταποκρίνομαι με υπευθυνότητα στα αιτήματα των πελατών και με οικονομικές τιμές να παρέχω υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Χρησιμοποιώ εξοπλισμό που μπορεί να αντεπεξέλθει ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες περιπτώσεις. Ανανεώνω συνεχώς τα ανταλλακτικά μου για να μπορώ να τα χρησιμοποιήσω σε οποιοδήποτε μοντέλο διαθέτετε. Είμαι πανέτοιμος να δώσω λύση στο πρόβλημά σας με σκοπό την πλήρη ικανοποίησή σας με το μικρότερο δυνατό κόστος και στον λιγότερο δυνατό χρόνο!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΟΛΩΝ ΣΟΛΩΜΟΥ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Γλυφάδα Αττική 166 75

Ονομάζομαι Σόλων Σολωμού και παρέχω ολοκληρωμένες και εγγυημένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Η μακροχρόνια πορεία μου στον χώρο και το ικανοποιημένο μου πελατολόγιο, με καθιστούν έναν έμπειρο και καταξιωμένο επαγγελματία του κλάδου. Οποιοδήποτε μοντέλο κι αν διαθέτετε μπορώ να το αναλάβω και να σας το παραδώσω σε κατάσταση πλήρους λειτουργικότητας. Ολοκληρώνω πάντα εντός προσυμφωνημένου χρόνου και οι εργασίες μου χαρακτηρίζονται από ασφάλεια και λειτουργικότητα συσκευής. Στοχεύω στην ανάπτυξη σχέσεων συνεργασίας με τους πελάτες μου. Επιλέξτε με και θα δώσω άμεση λύση στο πρόβλημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΟΛΩΝ ΣΟΛΩΜΟΥ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Γλυφάδα Αττική 166 75

Ονομάζομαι Σόλων Σολωμού και ειδικεύομαι στην επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές και με σεβασμό στις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών μου. Προτείνω άμεσες και έξυπνες λύσεις που θα γλιτώσουν τον χρόνο και τα χρήματα του πελάτη. Συνδυάζω εμπειρία χρόνων με οργάνωση, συνέπεια και επαγγελματισμό. Σκοπός μου είναι τέλεια και λειτουργικά αποτελέσματα και ευχαριστημένοι πελάτες που θα θελήσουν περαιτέρω συνεργασία στο μέλλον. Είμαι επαγγελματίας σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω και εγγυώμαι την πλήρη ευχαρίστηση των πελατών μου με τέλεια λειτουργικά κλιματιστικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Γλυφάδα Αττική 166 75

Ονομάζομαι Σπύρος Κοσμόπουλος και αναλαμβάνω παντός τύπου εργασίες επισκευής και εγκατάστασης του κλιματιστικού σας, με εγγυημένο αποτέλεσμα επιτυχίας. Προτεραιότητα μου είναι η εκπλήρωση των αναγκών του κάθε πελάτη, για αυτό τον λόγο θεωρώ την κάθε περίπτωση διαφορετική και προσφέρω εξατομικευμένες λύσεις. Σκοπός μου είναι η παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων με το ελάχιστο δυνατό κόστος και στον ελάχιστο δυνατό χρόνο. Ανταγωνιστικά μου πλεονεκτήματα οι προσιτές τιμές και το επαγγελματικό και ποιοτικό αποτέλεσμα στην εργασία που προσφέρω. Βρίσκομαι καθημερινά στην διάθεση των πελατών μου για άμεση εξυπηρέτηση και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

AIRLEX HELLAS ΑΕΤΒΕ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία μας έχοντας χρόνια εμπειρίας αναλαμβάνει να δώσει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού άμεσα και αποτελεσματικά. Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό και υλικά εγγυημένης ποιότητας που προσφέρουν λειτουργικά αποτελέσματα. Φροντίζουμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και με το μικρότερο κόστος για το πελάτη. Οι πελάτες μας μας προτιμούν για την ευγένεια του χαρακτήρα μας και την συνέπεια που δείχνουμε στο χρονοδιάγραμμα. Σεβόμαστε τον χώρο και χρόνο του και επιδιώκουμε αποτελέσματα που θα τον ικανοποιούν απόλυτα. Είμαστε δίπλα του και μετά την ολοκλήρωση των εργασιών!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ψυκτικός Γλυφάδα - 20 επαγγελματίες ψυκτικοί