20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ψυκτικός Γλυφάδα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρτε προσφορά από επαγγελματίες Ψυκτικούς


Κωστής Δεββές - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Γλυφάδα Αττική 166 75

Δίνω ολοκληρωτικές λύσεις εγκατάστασης αλλά και επισκευής επαγγελματικών ψυγείων άμεσα και αποτελεσματικά. Βρίσκομαι στον χώρο από το 2000 και διακρίνομαι για την άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μου. Οι υπηρεσίες που προσφέρω έρχονται με απόλυτη συνέπεια, επαγγελματισμό και σε πραγματικά ασυναγώνιστες τιμές. Κύρια χαρακτηριστικά μου είναι η ευγένεια και ο σεβασμός προς τον πελάτη και τον χώρο του. Στοχεύω στην πλήρη ικανοποίηση των πελατών μου και στην παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων που αντιπροσωπεύουν κι εμένα ως επαγγελματία. Θα είναι χαρά μου να είστε ο επόμενος πελάτης που θα εξυπηρετήσω. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κωστής Δεββές - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Γλυφάδα Αττική 166 75

Ονομάζομαι Κωστής Δεββές και παρέχω υπηρεσίες εγκατάστασης αλλά και επισκευής κλιματιστικών με εντυπωσιακής λειτουργικότητας αποτελέσματα. Βρίσκομαι στον χώρο από το 2000 και διακρίνομαι για την άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μου. Οι υπηρεσίες που προσφέρω έρχονται με απόλυτη συνέπεια, επαγγελματισμό και σε πραγματικά ασυναγώνιστες τιμές. Κύρια χαρακτηριστικά μου είναι η ευγένεια και ο σεβασμός προς τον πελάτη και τον χώρο του. Σέβομαι τις ανάγκες των πελατών μου και εγγυώμαι ότι θα σταθώ δίπλα τους και έπειτα από το πέρας της εργασίας σας. Βρίσκομαι καθημερινά στην διάθεσή σας να αναλάβω την εργασία σας και να σας προσφέρω τέλεια λειτουργικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Λεωνίδας Καλογερόπουλος - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Γλυφάδα Αττική 166 75

Είμαι επαγγελματίας τεχνικός και καθημερινά παρέχω άμεσες και λειτουργικές λύσεις για την εγκατάσταση και την επισκευή του επαγγελματικού σας ψυγείου. Το συνεργείο μας αποτελείται από αδειούχους, πιστοποιημένους επαγγελματίες που έχουν ως στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών. Με αρχές την αξιοπιστία και τον επαγγελματισμό, σκοπεύουμε στην καλύτερη δυνατή απόδοση των συσκευών σας. Μοναδικός μας σκοπός είναι η ευχαρίστηση των πελατών μας με την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Αν ζητάτε εγγυημένη εργασία και λειτουργικά αποτελέσματα τότε επικοινωνήστε μαζί μας. Δεχόμαστε όλα τα γνωστά μοντέλα της αγοράς και εξυπηρετούμε άμεσα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Λεωνίδας Καλογερόπουλος - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Γλυφάδα Αττική 166 75

Αναλαμβάνω την εγκατάσταση και την επισκευή του κλιματιστικού σας, για το σπίτι ή την επιχείρηση σας. Το συνεργείο μας αποτελείται από αδειούχους, πιστοποιημένους ψυκτικούς που έχουν ως στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών. Με αρχές την αξιοπιστία και τον επαγγελματισμό, σκοπεύουμε στην καλύτερη δυνατή απόδοση των συσκευών σας Εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μας αποτελούν οι ικανοποιημένοι πελάτες μας και τα μακροχρόνια αποτελέσματα που προσφέρουμε. Απόλυτος σκοπός μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας και η παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων. Αν ζητάτε εγγυημένη εργασία και λειτουργικά αποτελέσματα τότε επικοινωνήστε μαζί μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤεχνοSOS - Άγγελος Χορός - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η ΤεχνοSOS αναλαμβάνει την επισκευή και την εγκατάσταση του επαγγελματικού ψυγείου σας με ιδιαίτερα προσιτές τιμές. Αποτελούμαστε από έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνίτες που μπορούν να σας παρέχουν οποιαδήποτε τεχνική εργασία θελήσετε. Ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός και το άρτια εξειδικευμένο συνεργείο μας, μας καθιστούν ικανούς να ανταπεξέλθουμε σε κάθε επισκευαστική απαίτηση. Η ποιότητα της εργασίας μας, μας επιτρέπει να παρέχουμε εγγύηση υλικών και καλής εκτέλεσης για κάθε έργο που υλοποιούμε. Διαθέτουμε την εμπειρία που χρειάζεται για να μπορούμε να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις με υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και χαμηλό κόστος. Επιλέξτε μας και η επιλογή σας θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤεχνοSOS - Άγγελος Χορός - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η ΤεχνοSOS αναλαμβάνει την επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας με πλήρως λειτουργικά αποτελέσματα. Αποτελούμαστε από έμπειρους και εξειδικευμένους ψυκτικούς που μπορούν να σας παρέχουν οποιαδήποτε τεχνική εργασία θέλετε. Ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός και το άρτια εξειδικευμένο συνεργείο μας, μας καθιστούν ικανούς να ανταπεξέλθουμε σε κάθε επισκευαστική απαίτηση. Η ποιότητα της εργασίας μας, μας επιτρέπει να παρέχουμε εγγύηση υλικών και καλής εκτέλεσης για κάθε έργο που υλοποιούμε. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να αναλάβουμε την εργασία σας και να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας με υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και με ιδιαίτερα προσιτές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Γλυφάδα Αττική 166 75

Είμαστε έτοιμοι καθημερινά να ασχοληθούμε με συνέπεια και υπευθυνότητα με το να δώσουμε λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας άμεσα και αποτελεσματικά. Συνδυάζουμε έμπειρους τεχνικούς με εξοπλισμό και ανταλλακτικά εγγυημένης ποιότητας και δίνουμε τέλεια λειτουργικά αποτελέσματα. Φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στον τομέα μας για να μπορούμε να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε εργασία μας ανατεθεί. Στεκόμαστε δίπλα σας και μετά την ολοκλήρωση της εργασίας για οτιδήποτε χρειαστείτε και ανταποκρινόμαστε άμεσα σε οποιαδήποτε ανάγκη σας. Περιμένουμε καθημερινά να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΟΛΩΝ ΣΟΛΩΜΟΥ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Γλυφάδα Αττική 166 75

Ονομάζομαι Σόλων Σολωμού και παρέχω ολοκληρωμένες και εγγυημένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Η μακροχρόνια πορεία μου στον χώρο και το ικανοποιημένο μου πελατολόγιο, με καθιστούν έναν έμπειρο και καταξιωμένο επαγγελματία του κλάδου. Οποιοδήποτε μοντέλο κι αν διαθέτετε μπορώ να το αναλάβω και να σας το παραδώσω σε κατάσταση πλήρους λειτουργικότητας. Ολοκληρώνω πάντα εντός προσυμφωνημένου χρόνου και οι εργασίες μου χαρακτηρίζονται από ασφάλεια και λειτουργικότητα συσκευής. Στοχεύω στην ανάπτυξη σχέσεων συνεργασίας με τους πελάτες μου. Επιλέξτε με και θα δώσω άμεση λύση στο πρόβλημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Γλυφάδα Αττική 166 75

Είμαστε έτοιμοι καθημερινά να ασχοληθούμε με συνέπεια και υπευθυνότητα με το να δώσουμε λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου άμεσα και αποτελεσματικά. Συνδυάζουμε έμπειρους τεχνικούς με εξοπλισμό και ανταλλακτικά εγγυημένης ποιότητας και δίνουμε τέλεια λειτουργικά αποτελέσματα. Στόχος μας είναι πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας και η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Στεκόμαστε δίπλα σας και μετά την ολοκλήρωση της εργασίας για οτιδήποτε χρειαστείτε και ανταποκρινόμαστε άμεσα σε οποιαδήποτε ανάγκη σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΛΑΜΠΙΡΗΣ ΚΑΙ ΥΙΟΣ Ο.Ε - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση επαγγελματικού ψυγείου με συνέπεια και οργάνωση. Αναλαμβάνουμε να επισκευάσουμε πολλούς και διαφορετικούς τύπους ψυγείων άμεσα και οικονομικά. Οποιοδήποτε μοντέλο και να έχετε το επισκευάζουμε και του χαρίζουμε την λειτουργικότητα που του αξίζει. Με μεγάλη εμπειρία στο χώρο, παρέχουμε υλικά και εξοπλισμό άριστης ποιότητας. Στόχος μας είναι η πλήρη ευχαρίστηση των πελατών μας και η ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Ζητήστε δωρεάν προσφορά, για την υπηρεσία που επιθυμείτε να εκτελέσω στον χώρο σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

AIRLEX HELLAS ΑΕΤΒΕ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία μας έχοντας χρόνια εμπειρίας αναλαμβάνει να δώσει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού άμεσα και αποτελεσματικά. Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό και υλικά εγγυημένης ποιότητας που προσφέρουν λειτουργικά αποτελέσματα. Φροντίζουμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και με το μικρότερο κόστος για το πελάτη. Οι πελάτες μας μας προτιμούν για την ευγένεια του χαρακτήρα μας και την συνέπεια που δείχνουμε στο χρονοδιάγραμμα. Σεβόμαστε τον χώρο και χρόνο του και επιδιώκουμε αποτελέσματα που θα τον ικανοποιούν απόλυτα. Είμαστε δίπλα του και μετά την ολοκλήρωση των εργασιών!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΡΟΚΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Γλυφάδα Αττική 166 75

Ονομάζομαι Καροκής Δημήτριος και δίνω άμεσες και οικονομικές λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού. Καθημερινά φροντίζω να ανταποκρίνομαι με υπευθυνότητα στα αιτήματα των πελατών και με οικονομικές τιμές να παρέχω υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Χρησιμοποιώ εξοπλισμό που μπορεί να αντεπεξέλθει ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες περιπτώσεις. Ανανεώνω συνεχώς τα ανταλλακτικά μου για να μπορώ να τα χρησιμοποιήσω σε οποιοδήποτε μοντέλο διαθέτετε. Είμαι πανέτοιμος να δώσω λύση στο πρόβλημά σας με σκοπό την πλήρη ικανοποίησή σας με το μικρότερο δυνατό κόστος και στον λιγότερο δυνατό χρόνο!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ELECTRIC HOME - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Γλυφάδα Αττική 166 75

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις επισκευής και εγκατάστασης επαγγελματικού ψυγείου στον χώρο σας με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Διαθέτουμε εξειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, έτοιμο να καλύψει όλες σας τις ανάγκες.Διαθέτουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και εξοπλισμό εγγυημένης ποιότητας και εξασφαλίζουμε λειτουργικά αποτελέσματα. Στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Είμαστε δίπλα σας ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και υπεύθυνα. Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την εργασία που επιθυμείτε να εκτελέσετε στον χώρο σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ELECTRIC HOME - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία μας διαθέτει ομάδα συνεργατών έτοιμη να ανταποκριθεί στην ανάγκη σας για επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού. Οι συνεργάτες μας διαθέτουν τεχνογνωσία και εξοπλισμό και εξυπηρετούν σεβόμενοι τον πελάτη κάθε του επιθυμία. Φροντίζουν να ενημερώνονται καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα τους και να εφαρμόζουν νέες ποιοτικές μεθόδους στις εργασίες τους. Δίνουν άμεσες και συμφέρουσες λύσεις και ολοκληρώνουν με επιτυχία την κάθε εργασία. Σκοπός μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας με άριστα αποτελέσματα και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Βρισκόμαστε σε ετοιμότητα να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πελατών μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Γλυφάδα Αττική 166 75

Ονομάζομαι Σπύρος Κοσμόπουλος και αναλαμβάνω παντός τύπου εργασίες επισκευής και εγκατάστασης του κλιματιστικού σας, με εγγυημένο αποτέλεσμα επιτυχίας. Προτεραιότητα μου είναι η εκπλήρωση των αναγκών του κάθε πελάτη, για αυτό τον λόγο θεωρώ την κάθε περίπτωση διαφορετική και προσφέρω εξατομικευμένες λύσεις. Σκοπός μου είναι η παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων με το ελάχιστο δυνατό κόστος και στον ελάχιστο δυνατό χρόνο. Ανταγωνιστικά μου πλεονεκτήματα οι προσιτές τιμές και το επαγγελματικό και ποιοτικό αποτέλεσμα στην εργασία που προσφέρω. Βρίσκομαι καθημερινά στην διάθεση των πελατών μου για άμεση εξυπηρέτηση και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΟΛΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - CLIMAKOL - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία μας με χρόνια πείρας στον χώρο και εξειδικευμένο προσωπικό, αναλαμβάνει κάθε τύπου εργασίες επισκευής και εγκατάστασης επαγγελματικών ψυγείων με συνέπεια και επαγγελματισμό. Η εξυπηρέτηση είναι άμεση, οι τιμές μας προσιτές και το προσωπικό ευγενικό και πάντα πρόθυμο να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας. Ενημερωνόμαστε καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα μας και μπορούμε να ανταποκριθούμε σε όλα τα μοντέλα ανεξαρτήτως συσκευής. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να δώσουμε ολοκληρωμένες λύσεις στο πρόβλημά σας και να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας. Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την εργασία, που επιθυμείτε να ολοκληρώσετε, στον χώρο σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΕΧΝΙΤΕΣ 365 - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να δώσει λύση σε όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζεται και σχετίζεται με την επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου. Βρισκόμαστε χρόνια στον χώρο και έχουμε φέρει εις πέρας πολλές εργασίες. Ο εξοπλισμός μας συνεχώς ανανεώνεται και τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε τα προμηθευόμαστε από τις καλύτερες εταιρείες του χώρου έτσι ώστε να είμαστε σίγουροι για την ποιότητά τους. Δεχόμαστε όλα τα μοντέλα της αγοράς, εξυπηρετούμε άμεσα και επιδεικνύουμε επαγγελματισμό στην κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε να ολοκληρώσουμε. Επιλέξτε μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΟΦΙΑΝΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Γλυφάδα Αττική 166 75

Παρέχουμε οριστικές λύσεις στην επισκευή πολλών και διαφορετικών τύπων επαγγελματικών ψυγείων άμεσα και οικονομικά. Βρισκόμαστε στον χώρο των επισκευών και των εγκαταστάσεων πολλά χρόνια και οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας αποτελούν την εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μας. Χαρακτηριζόμαστε για την συνέπεια και τον επαγγελματισμό που μας διακρίνει σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε. Οι τιμές μας είναι προσιτές και η εύρυθμη λειτουργία της συσκευής σας εγγυημένη. Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας για επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου. Προτιμήστε μας και η επιλογή σας θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Γλυφάδα Αττική 166 75

Ονομάζομαι Σπύρος Κοσμόπουλος και δίνω άμεσες και οικονομικές λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού. Καθημερινά φροντίζω να ανταποκρίνομαι με επαγγελματισμό στα αιτήματα των πελατών παρέχοντας οικονομικές και λειτουργικές λύσεις. Παρέχω συμφέρουσες και λειτουργικές προτάσεις ανεξαρτήτως μοντέλου κλιματιστικού και εγγυώμαι πλήρη λειτουργικά αποτελέσματα. Στοχεύω στην πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μου και στην παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας να αναλάβω να δώσω λύση στο πρόβλημά σας αρκεί να με εμπιστευτείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΟΛΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - CLIMAKOL - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία μας με το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, που διαθέτει μπορεί να δώσει λύση σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με την επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Αναλαμβάνουμε παντός τύπου εργασίες και εταιρίες ψυγείων και προσφέρουμε ποιότητα στην εργασία σε χαμηλές τιμές. Τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα είναι η ταχύτητα της διεκπεραίωσης της κάθε εργασίας και ο σεβασμός που δείχνουμε στον χώρο και τον χρόνο του πελάτη. Στόχος μας είναι η ανάπτυξη ενός ολοένα και μεγαλύτερου πιστού και ευχαριστημένου πελατολογίου. Είμαστε η εγγυημένη λύση στην αναζήτησή σας για άμεση επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ψυκτικός Γλυφάδα - 20 επαγγελματίες ψυκτικοί