15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ξύλινο Πάτωμα Γλυφάδα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στην κατηγορία Πατώματα


Φώτης Ζανιάς - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία Ζάνιας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την ανακαίνιση των πατωμάτων και των δαπέδων του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου. Διαθέτουμε πολυετή πείρα στον χώρο των ανακαινίσεων και σε συνεργασία με τον πελάτη παρέχουμε λειτουργικά και αισθητικά αποτελέσματα, που θα ικανοποιούσαν και τους πιο απαιτητικούς. Μας χαρακτηρίζει η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε καθώς και η έμφαση που δίνουμε στη λεπτομέρεια. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και εγγυόμαστε επαγγελματικά και εντυπωσιακά αποτελέσματα. Προτιμήστε μας και η επιλογή σας θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Φώτης Παπασπύρου - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η επιχείρηση μας προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις στην ανακατασκευή του πατώματος και του δαπέδου της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρο. Διαθέτουμε ομάδα εξειδικευμένων τεχνικών που κατέχουν άρτια τεχνογνωσία στον τομέα με αποτέλεσμα να μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και ποιοτικά. Κάποια χαρακτηριστικά μας είναι η επαγγελματική εργασία και η συνέπεια στους χρόνους παράδοσης του έργου. Σεβόμαστε τον χώρο και τον χρόνο του πελάτη και φροντίζουμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να μας επιλέξετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

AB Anakainisi - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία μας, δραστηριοποιείται για σχεδόν 20 χρόνια σε παντός είδους τεχνικές εργασίες και συγκεκριμένα αναλαμβάνει την επισκευή και την τοποθέτηση του πατώματος και του δαπέδου σας. Χρησιμοποιούμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που μπορεί να αντεπεξέλθει σε κάθε σας απαίτηση. Τα στοιχεία τα οποία ξεχωρίζουν οι πελάτες μας στις εργασίες μας είναι ο σεβασμός που δείχνουμε απέναντί τους, η άμεση εξυπηρέτησή μας και οι ιδιαίτερα οικονομικές μας τιμές. Σκοπός μας είναι η παροχή υπηρεσιών άριστης ποιότητας φέρνοντας ένα άψογο αποτέλεσμα στο χώρο σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Διαμαντής Στουρνάρας - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Γλυφάδα Αττική 166 75

Ονομάζομαι Διαμαντής Στουρνάρας και μαζί με το έμπειρο συνεργείο μου αναλαμβάνουμε υπηρεσίες επισκευής και τοποθέτησης των πατωμάτων και των δαπέδων σας άμεσα και οικονομικά. Σεβόμαστε τις ανάγκες κάθε οικίας και επιχείρησης στις υπηρεσίες, που προσφέρουμε και λειτουργούμε γρήγορα, υπεύθυνα και οικονομικά. Ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα το έμπειρο και ευγενικό μας προσωπικό και τα σύγχρονα εργαλεία, που διαθέτουμε και οι μέθοδοι, που χρησιμοποιούμε. Στοχεύουμε σε απόλυτα ικανοποιημένους πελάτες και σε επαγγελματικά αποτελέσματα. Επιλέξτε μας, για αποτελέσματα, αντάξια των προσδοκιών σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ALEXYL PARQUET - ΕΚΘΕΣΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Γλυφάδα Αττική 166 75

Οι υπηρεσίες τοποθέτησης και επισκευής των πατωμάτων και των δαπέδων σας είναι ο τομέας ειδίκευσής μας με ιδιαίτερα ικανοποιημένους πελάτες στον ενεργητικό μας. Δραστηριοποιούμαστε πολλά έτη στον χώρο και διαθέτουμε την πείρα να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε εργασία μας αναθέσετε. Ο σκοπός μας είναι να εξυπηρετούμε άμεσα και ποιοτικά τους πελάτες μας. Φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στον τομέα μας και να παρέχουμε άμεσες και οικονομικές λύσεις. Επιδιώκουμε επαγγελματικά αποτελέσματα που θα ευχαριστήσουν τους πελάτες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΑΡΡΑΣ ΠΑΡΚΕΤΑ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία μας με την πολυετή της εμπειρία και τους εξειδικευμένους συνεργάτες της φέρνει εις πέρας παντός είδους εργασίες για τα πατώματα και τα δάπεδα του χώρου σας με επιτυχημένα αποτελέσματα. Για κάθε χώρο, εσωτερικό ή εξωτερικό, ιδιωτικό ή επαγγελματικό, που θέλετε να ανανεώσετε με βάση το ξύλο, εμείς μπορούμε να το υλοποιήσουμε και να ικανοποιήσουμε κάθε απαίτηση. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υλικών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και επαγγελματικά αποτελέσματα. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Είμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΡΚΕΤΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία μας εδώ και χρόνια αποτελεί την πρώτη επιλογή στις εργασίες τοποθέτησης και επισκευής των πατωμάτων και των δαπέδων σας με συνέπεια και επαγγελματισμό. Διαθέτουμε εξειδικευμένο τεχνολογικά εξοπλισμό ο οποίος μπορεί να ανταποκριθεί ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες περιπτώσεις και να παρέχει αποτελέσματα υψηλής αισθητικής και ποιότητας. Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας, έτοιμοι να ακούσουμε τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τη δημιουργία ενός άριστου αποτελέσματος με εγγυημένα προϊόντα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ Ν. ΔΑΤΣΙΚΑΣ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Γλυφάδα Αττική 166 75

Είμαι ο Ιωάννης Δάτσικας και προτείνω ολοκληρωμένες λύσεις στις υπηρεσίες τοποθέτησης και επισκευής των πατωμάτων και των δαπέδων σας με γνώμονα την πλήρη ικανοποίηση των επιθυμιών και των αναγκών των πελατών μου. Η ομάδα μου κι εγώ διαθέτουμε υπευθυνότητα, προσφέρουμε κλειδωμένη τιμή, οικονομία, εγγύηση ποιότητας και άριστη εξυπηρέτηση για έργα που αφορούν πατώματα & πλακάκια. Σκοπός μας είναι η πλήρης κάλυψη των αναγκών των πελατών μας και η παράδοση αποτελεσμάτων υψηλής αισθητικής και εγγυημένης ανθεκτικότητας στην φθορά του χρόνου. Εμπιστευθείτε τις υπηρεσίες μας και δεν θα απογοητευθείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ILIGLASS - ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η επιχείρησή μας προσφέρει ολοκληρωμένες και οικονομικές υπηρεσίες επισκευής και τοποθέτησης των πατωμάτων και των δαπέδων σας άμεσα και υπεύθυνα. Είμαστε στον χώρο πολλά χρόνια και εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μας αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας. Συνδυάζουμε εξοπλισμό με υλικά τελευταίας τεχνολογίας και εγγυόμαστε επαγγελματικά και μακροχρόνια αποτελέσματα. Επιδιώκουμε αποτελέσματα που θα αντιπροσωπεύουν κι εμάς τους ίδιους ως επαγγελματίες. Περιμένουμε ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΦΩΤΙΟΣ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Γλυφάδα Αττική 166 75

Ονομάζομαι Φώτιος Παπασπύρου και παρέχω άμεσες και λειτουργικές λύσεις στις υπηρεσίες τοποθέτησης πατώματος και δαπέδων με σκοπό την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μου. Η ομάδα συνεργατών μου διαθέτει άρτια τεχνογνωσία και μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε σας αίτημα. Φροντίζουμε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις στον τομέα μας και να παρέχουμε συμφέρουσες προτάσεις για τους πελάτες μας. Μοναδικός μας σκοπός είναι η ολοκληρωμένη παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Είμαστε στην διάθεσή σας να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας με συνέπεια και επαγγελματισμό!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Γλυφάδα Αττική 166 75

Οι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν παντός είδους εργασίες που αφορούν τα πατώματα και τα δάπεδα για το κτίριο σας. Είμαστε αδειούχοι ξυλουργοί, δραστηριοποιούμενοι στον χώρο πολλά χρόνια και μπορούμε να αντιληφθούμε άμεσα τι ταιριάζει στον κάθε χώρο. Ακολουθούμε την εξέλιξη και τις νέες τεχνολογίες με αποτέλεσμα να μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μου λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους. Επιδιώκουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Θα χαρούμε πολύ να με προτιμήσετε για τις εργασίες σας και εξασφαλίσουμε για εσάς επαγγελματικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΞΥΛΙΝΑ ΔΑΠΕΔΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η επιχείρησή μας δίνει άμεσες και ποιοτικές λύσεις στις υπηρεσίες επισκευής και τοποθέτησης πατωμάτων και δαπέδων με μοναδικό σκοπό την ευχαρίστηση των πελατών της. Τα τελευταία χρόνια εισάγουμε από την Ευρώπη εξειδικευμένα δάπεδα και υλικά εσωτερικής κυρίως διακόσμησης, για επαγγελματικούς χώρους. Δίνουμε ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μας. Σεβόμαστε τον χρόνο και τον χώρο των πελατών μας κι αυτό αποτελεί ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα. Προτιμήστε μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΙΜΙΤΟΣ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Γλυφάδα Αττική 166 75

Ονομάζομαι Παναγιώτης Σίμιτος και είμαι επαγγελματίας ξυλουργός με ειδίκευση στην τοποθέτηση των πατωμάτων και των δαπέδων για τον επαγγελματικό ή τον οικιακό σας χώρο. Η ομάδα μου αποτελείται από έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς. αυτά τα χρόνια εγγυώνται ένα αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής και ποιότητος. Ο εξοπλισμός μας συνεχώς ανανεώνεται για να μπορεί να αντεπεξέλθει στις προσδοκίες σας. Διαθέτουμε ποικιλία υλικών που χρησιμοποιούμε και επιλέγουμε τα καλύτερα με γνώμονα το συμφέρον σας. Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας ανά πάσα στιγμή με εντυπωσιακά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΥΜΕΩΝ ΚΟΥΡΣΟΥΝΗΣ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρία ΚΟΥΡΣΟΥΝΗΣ ΣΥΜΕΩΝ δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στον χώρο των πατωμάτων και δαπέδων παρέχοντας ολοκληρωμένες προτάσεις. Είμαστε συνεχώς έτοιμοι να αναλάβουμε να φέρουμε εις πέρας τις εργασίες σας χρησιμοποιώντας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και με μοναδικό σκοπό την ολοκληρωμένη και επιτυχημένη παράδοση των πατωμάτων των ονείρων σας. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στον χώρο μας και εξελισσόμαστε συνεχώς για να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά για άμεση και οικονομική εξυπηρέτηση!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

PARQUET WORLD - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία μας εδώ και χρόνια εξασφαλίζει για τους πελάτες της ποιοτικές και άμεσες υπηρεσίες επισκευής και τοποθέτησης πατωμάτων και δαπέδων. Χρησιμοποιούμε υλικά εγγυημένης ποιότητας και ανθεκτικότητας στην φθορά του χρόνου. Σκοπός μας είναι η παράδοση ολοκληρωμένων εργασιών που να ανταποκρίνονται στις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών μας. Είμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά. Με πολυετή εμπειρία βρισκόμαστε κοντά σας από την αρχή αλλά και μετά το πέρας της κάθε εργασίας και προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Πατώματα Γλυφάδα - 15 επαγγελματίες