3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Μόνωση ταράτσας Γλυφάδα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες στην μόνωση ταράτσας


AB Anakainisi - Μονώσεις

Μόνωση ταράτσας - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία μας, ΑΒ Ανακαινίσεις, δραστηριοποιείται από το 1997 στις τεχνικές εργασίες επενδύσεων δαπέδων και τοίχων. Σήμερα, η εταιρία μας είναι σε θέση να φέρει εις πέρας μεγάλα τεχνικά έργα ανακαινίσεων και κάθε μορφής μονωτικού έργου σε συνεργασία με τους εκάστοτε αρμόδιους μηχανικούς και συνεργεία, πάντα με συνέπεια σε χρόνους, χρήμα και ποιότητα. Θα χαρούμε πολύ να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας και να μας προτιμήσετε για την υλοποίηση των εργασιών σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Τουρνάς - Μονώσεις

Μόνωση ταράτσας - Γλυφάδα Αττική 166 75

Αναλαμβάνουμε την υλοποίηση κάθε μορφής τεχνικής εργασίας, έργου ανακαίνισης κατοικιών και διαρρύθμισης εσωτερικών χώρων. Με γνώμονα την ποιότητα και την έμφαση στη λεπτομέρεια καταφέρνουμε να φέρουμε εις πέρας κάθε μονωτική εργασία που θα μας αναθέσετε γρήγορα κι αποτελεσματικά. Σας ενημερώνουμε επακριβώς για το πώς θα γίνουν οι εργασίες, καθώς και για το τελικό κόστος αυτών.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αθανάσιος Κοσσιώρης - Μονώσεις

Μόνωση ταράτσας - Γλυφάδα Αττική 166 75

Είμαι ο Όθωνας Κοσσιώρης με 27 έτη εμπειρίας στις διαμορφώσεις ιδιωτικού κι επαγγελματικού χώρου. Με έμπειρο συνεργείο, άρτια εξοπλισμένο κι έτοιμο να υλοποιήσει τις επιθυμίες σας, αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις και διαμορφώσεις για τον εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο. Ειδικότερα, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε μικρά ή μεγάλα έργα που αφορούν την οικία, το κατάστημα, το ξενοδοχείο ικανοποιώντας κάθε μονωτική ανάγκη του χώρου σας. Θα χαρώ να μου ζητήσετε προσφορά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Μόνωση Ταράτσας Γλυφάδα - 3 επαγγελματίες στις μονώσεις