20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Μετακόμιση Γλυφάδα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για την μετακόμισή σου


Σταύρος Ζουγανέλης - Μεταφορές

Μετακόμιση - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η οικογενειακή μας επιχείρηση αναλαμβάνει διεθνείς μεταφορές αντικειμένων για σκοπούς μετακόμισης. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο των μεταφορών για 50 χρόνια και έχοντας έμπειρο προσωπικό που εργάζεται με υπευθυνότητα προς τους πελάτες, μπορώ να ολοκληρώσω οποιαδήποτε μεταφορά, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας. Δεν εφησυχάζουμε ποτέ αλλά προσπαθούμε συνεχώς να βελτιωνόμαστε. Η λογική αυτή μας καθιέρωσε ως την πιο αξιόπιστη μεταφορική εταιρεία, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Εμπιστευτείτε μας για μεταφορές με ασφάλεια, δίχως άγχος και σκοτούρες! Είμαστε η κατάλληλη λύση για το πρόβλημα που σας απασχολεί!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σταύρος Ζουγανέλης - Μεταφορές

Μετακόμιση - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η οικογενειακή μας επιχείρηση δραστηριοποιείται στο χώρο των μεταφορών 50 και πλέον χρόνια τα οποία διασφαλίζουν την ενεργή και δυναμική παρουσία μας στον χώρο.Αναλαμβάνουμε την ολοκληρωμένη υπηρεσία πλήρους μετακόμισης μαζί με το έμπειρο προσωπικό μας.Στόχος μας είναι να αποδείξουμε ότι το φθηνό είναι και ποιοτικό! Βέβαια, γνωρίζοντας ότι κανείς δεν είναι τέλειος αλλά ότι πρέπει πάντα να τείνει προς την τελειότητα δεν εφησυχάζουμε ποτέ αλλά προσπαθούμε συνεχώς να βελτιωνόμαστε.Η λογική αυτή μας καθιέρωσε ως την πιο αξιόπιστη μεταφορική εταιρεία σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.Εμπιστευτείτε μας για μια μετακόμιση με ασφάλεια χωρίς άγχος και πάντα σε πολύ λογικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιάννης Φραγκογιάννης - Μεταφορές

Μετακόμιση - Γλυφάδα Αττική 166 75

Αναλαμβάνουμε εργασίες διεθνών μεταφορών, ιδιωτών και επιχειρήσεων. Η εταιρεία μας, ιδρύθηκε το 2009 με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες μεταφορών, των εγχώριων εμπορικών επιχειρήσεων. Διαθέτουμε αξιόπιστο δίκτυο συνεργατών στην Βαλκανική χερσόνησο και την Κεντρική Ευρώπη. Πρωταρχικό στόχο για εμάς αποτελεί η ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας και των επιχειρηματικών εταίρων για την ποιότητα, την εξυπηρέτηση και το κόστος. Χρησιμοποιώντας τις ειδικές τεχνικές γνώσεις και την εμπειρία του προσωπικού μας, οδηγούμαστε στην διαρκώς αυξανόμενη αξία των υπηρεσιών μας.Προτιμήστε μας για ασφάλεια και επαγγελματισμό στις διεθνείς σας μεταφορές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιάννης Φραγκογιάννης - Μεταφορές

Μετακόμιση - Γλυφάδα Αττική 166 75

Αναλαμβάνουμε μεταφορές και μετακομίσεις ιδιωτών και επιχειρήσεων, εντός του νομού Αττικής. Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2009 με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες σας και στοχεύουμε στην απόλυτη ικανοποίησή των πελατών μας. Διαθέτουμε αξιόπιστο δίκτυο συνεργατών στην Βαλκανική χερσόνησο και την Κεντρική Ευρώπη. Πρωταρχικό στόχο για εμάς αποτελεί η ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας και των επιχειρηματικών εταίρων για την ποιότητα, την εξυπηρέτηση και το κόστος. Χρησιμοποιώντας τις ειδικές τεχνικές γνώσεις και την εμπειρία του προσωπικού μας οδηγούμαστε στην διαρκώς αυξανόμενη αξία των υπηρεσιών μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιάννης Φραγκογιάννης - Μεταφορές

Μετακόμιση - Γλυφάδα Αττική 166 75

Αναλαμβάνουμε μεταφορές και μετακομίσεις ιδιωτών και επιχειρήσεων, από και προς Αττική. Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2009 με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες σας και στοχεύουμε στην απόλυτη ικανοποίησή των πελατών μας. Διαθέτουμε αξιόπιστο δίκτυο συνεργατών στην Βαλκανική χερσόνησο και την Κεντρική Ευρώπη. Πρωταρχικό στόχο για εμάς αποτελεί η ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας και των επιχειρηματικών εταίρων για την ποιότητα, την εξυπηρέτηση και το κόστος. Χρησιμοποιώντας τις ειδικές τεχνικές γνώσεις και την εμπειρία του προσωπικού μας οδηγούμαστε στην διαρκώς αυξανόμενη αξία των υπηρεσιών μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

TRANSPORT APATION SERV. INTER - Μεταφορές

Μετακόμιση - Γλυφάδα Αττική 166 75

Μπορούμε να σας προσφέρουμε άμεσες και άκρως επαγγελματικές λύσεις ανώτερης ποιότητας, για τις διεθνείς σας μεταφορές. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης και πρωταρχικό μας μέλημα η κάλυψη των αναγκών σας. Διαθέτουμε μακρόχρονη εμπειρία στον κλάδο των μεταφορών και των μετακομίσεων, καθώς και δικό μας στόλο φορτηγών και ανυψωτικών μηχανημάτων για την γρήγορη και ασφαλή μετακίνηση των αντικειμένων σας. Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως, ούτως ώστε η μεταφορά σας να διακρίνεται από ασφάλεια και εγγυημένη ποιότητα. Χαρακτηριζόμαστε από συνέπεια και την υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες μας, προσφέροντας τους υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, σε συμφέρουσες τιμές. Προτιμήστε μας γιατί είμαστε η κατάλληλη λύση στην διεθνή μεταφορά, που επιθυμείτε να εκτελέσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΕΡΡΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία μας διαθέτει άριστο εξοπλισμό και μηχανήματα για να πραγματοποιήσει αποτελεσματικές και ασφαλείς μεταφορές και μετακομίσεις, εντός του νομού Αττικής. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην παράδοση των αντικειμένων σας στο χρόνο που έχει συμφωνηθεί πάντα με γνώμονα τις ανάγκες του πελάτη. Εκτελούμε με τον καλύτερο τρόπο κάθε μεταφορά και στοχεύουμε σε απόλυτα ικανοποιημένους πελάτες. Η εταιρεία μας επιθυμεί να αποτελεί για τους πελάτες της, τον απαραίτητο συνεργάτη υπηρεσιών μετακόμισης, προσφέροντας υπηρεσίες σε ανταγωνιστικό κόστος και με ασφάλεια. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SAFEWAY TRANSPORT - Μεταφορές

Μετακόμιση - Γλυφάδα Αττική 166 75

Το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας σε συνδυασμό με τους σύγχρονους τρόπους μεταφοράς και τα τελευταίας τεχνολογίας συστήματα, σας εξασφαλίζουν επαγγελματική διεθνή μεταφορά. Οι υπηρεσίες μας διακρίνονται από ασφάλεια, επαγγελματισμό και αξιοπιστία και όλες μας οι εργασίες ολοκληρώνονται εντός χρονοδιαγράμματος, με σεβασμό στις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη. Όλα τα παραπάνω στοιχεία μας διαφοροποιούν από τους ανταγωνιστές μας και μας καθιστούν την ιδανική λύση για το πρόβλημα, που σας απασχολεί!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΕΡΩΝΥΜΑΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η επιχείρησή μας προσφέρει άμεσες και εγγυημένες λύσεις στις μετακομίσεις και μεταφορές που θέλετε να εκτελέσετε, εντός του νομού Αττικής. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με φορτηγά και εξοπλισμό που ανταποκρίνονται σε κάθε μετακόμιση που αναλαμβάνουν ακόμη και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Πρωταρχικός στόχος για εμάς αποτελεί η ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας και των επιχειρηματικών εταίρων για την ποιότητα, την εξυπηρέτηση και το κόστος.Είμαστε σε ετοιμότητα να ανταποκριθούμε άμεσα και οικονομικά στο αίτημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

TND LOGISTICS - Μεταφορές

Μετακόμιση - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία μου προσφέρει ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις, που σχετίζονται με την μετακόμιση εντός του νομού Αττικής, που επιθυμείτε, να ολοκληρώσετε. Η πολύχρονη εμπειρία μας, εξασφαλίζει απόλυτα τη μεταφορά των πραγμάτων σας, με ασφάλεια και υπευθυνότητα και προσοχή. Εξυπηρετούμε άμεσα, καθημερινά και φροντίζουμε οι υπηρεσίες μας να διακρίνονται πάντα για την αξιοπιστία και την ποιότητα τους. Χαρακτηριζόμαστε από την άμεση ανταπόκριση, το σεβασμό για τα αντικείμενα του κάθε πελάτη, και υποσχόμαστε ότι κάθε αντικείμενο θα φτάσει στον προορισμό του! Αναλαμβάνουμε και την υπηρεσία τοποθέτησης των αντικειμένων, στον καινούργιο σας χώρο. Επιλέξτε μας, γιατί είμαστε η καταλληλότερη λύση για την μετακόμισή σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

JSD KARGO ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η μεταφορική μας παρέχει αποτελεσματικές λύσεις για την επαγγελματική μεταφορά των εμπορευμάτων σας, εντός νομού Αττικής. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον κλάδο και έμπειρο προσωπικό που θα βρεθεί κοντά σας και θα εκτελέσει με τον καλύτερο τρόπο κάθε εργασία.Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό με πολυετή εμπειρία καθώς και σύγχρονο μεταφορικό εξοπλισμό που περιλαμβάνει ανυψωτικά μηχανήματα. Εξυπηρετούμε τόσο ιδιώτες όσο και επιχειρήσεις αναλαμβάνοντας τη μεταφορά του επαγγελματικού/οικιακού εξοπολισμού σας, με επαγγελματισμό και ποιότητα, πάντα σε προσιτές τιμές! Φροντίζουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τα πράγματα σας κατά τη διαδικασία της μεταφοράς.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΕΡΩΝΥΜΑΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η μεταφορική μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στις μεταφορές και μετακομίσεις, από και προς Αττική, άμεσα και αποτελεσματικά. Διαθέτουμε προσωπικό εξειδικευμένο και εξοπλισμό που προσφέρει ασφάλεια στα αντικείμενά σας. Στοχεύουμε σε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και σε ιδιαίτερα ευχαριστημένους πελάτες και όλα αυτά σε τιμές που σοκάρουν! Πρωταρχικός στόχος για εμάς αποτελεί η ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας και των επιχειρηματικών εταίρων για την ποιότητα, την εξυπηρέτηση και το κόστος.Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να φέρουμε εις πέρας κάθε εργασία, που θα μας αναθέσετε, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΜΠΕΝΕΤΑΤΟΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Γλυφάδα Αττική 166 75

Παρέχουμε υπηρεσίες μεταφορών και μετακομίσεις ιδιωτών, εντός του νομού Αττικής. Κατέχουμε πολυετή εμπειρία στον ανάλογο χώρο και διαθέτουμε αξιόπιστο προσωπικό. Εργαζόμαστε μεθοδικά, έχοντας ως γνώμονα τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Τα στοιχεία που μας ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό, είναι η υπευθυνότητα και ο σεβασμός που δείχνουμε απέναντι στους πελάτες μας και τα προσωπικά τους αντικείμενα. Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό με πολυετή εμπειρία καθώς και σύγχρονο μεταφορικό εξοπλισμό που περιλαμβάνει ανυψωτικά μηχανήματα. Όλα τα παραπάνω στοιχεία μας καθιστούν τον ιδανικό επαγγελματία, για την εργασία μετακόμισης σας! Επιλέξτε μας και επωφεληθείτε από επαγγελματικές υπηρεσίες, σε συμφέρουσες τιμές!ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

IRIS TRANS - Μεταφορές

Μετακόμιση - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η μεταφορική μας δραστηριοποιείται στο χώρο της μεταφοράς, συσκευασίας & διακίνησης, αναλαμβάνοντας Διεθνείς Μεταφορές σας. Πρόκειται για μία εταιρεία αμιγώς Ελληνικής ιδιοκτησίας & συμφερόντων, που έχει τη δυνατότητα να παρέχει υπηρεσίες ποιότητας και ανταγωνιστικές τιμές σε όλο το φάσμα της μεταφοράς. Η εταιρεία μας μεταφέρει αγαθά στην Ευρώπη με εβδομαδιαία δρομολόγια εισαγωγής & εξαγωγής, που εξυπηρετούν τις ακόλουθες ανάγκες: Μεταφορές groupage, Μεταφορές ολόκληρου φορτίου, Ψυγειομεταφορές, Μεταφορές σε παλέτες, Μεταφορές προσωπικών ειδών - οικοσκευών και Μεταφορές ΙΧ αυτοκινήτων - σκαφών - δίκυκλων. Το όραμα της εταιρείας είναι να καθιερωθεί ως ο προτιμώμενος συνεργάτης στον κλάδο της Διεθνούς Μεταφοράς, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους πελάτες της. Με όπλο την 20ετή εμπειρία της σε όλο το φάσμα της μεταφοράς, εγγυάται τη γρήγορη και ασφαλή μεταφορά των αγαθών σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΥΤΥΧΙΟΣ ΕΥΤΥΧΙΟΥ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η ενασχόλησή μας με τις μετακομίσεις οικοσκευών και επαγγελματικών χώρων στην Αττική στην Ελλάδα και το εξωτερικό από το 1980 εγγυάται την καλή διεξαγωγή και της δικής σας μετακόμισης. Ο ιδιοκτήτης και υπεύθυνος της εταιρείας, με τους συνεργάτες που διαθέτει εκτιμητές, οδηγούς, μεταφορείς, συσκευαστές καθώς και με τον κατάλληλο εξοπλισμό, φορτηγά, ανυψωτικά, αποθηκευτικούς χώρους, υλικά κ.λπ. φροντίζει να γίνει η μετακόμισή σας στον συμφωνημένο χρόνο, με τον συμφωνημένο τρόπο και το συμφωνημένο κόστος. Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους διεθνείς μεταφορείς, εξασφαλίζοντας ευελιξία και την ταχύτερη παράδοση, όπως επίσης και τις καλύτερες τιμές για τους πελάτες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

BISTIS MOVERS - Μεταφορές

Μετακόμιση - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις διεθνών μεταφορών, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες σας. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των μεταφορών - μετακομίσεων για πάνω από 10 χρόνια και φροντίζουμε πάντα ώστε να είμαστε απόλυτα συνεπείς απέναντι στα συμφωνηθέντα με τους πελάτες μας, προσφέροντας τους αποτελεσματικότητα και ασφάλεια.Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι η υπευθυνότητα, η ευελιξία ως προς της απαιτήσεις των πελατών μας αλλά και η ευγένεια σε κάθε περίπτωση. Επιλέξτε μας και επωφεληθείτε στο έπακρον, από τις συμφέρουσες προσφορές μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

NEST INTERNATIONAL TRANSFORT - Μεταφορές

Μετακόμιση - Γλυφάδα Αττική 166 75

Αναλαμβάνουμε την ολοκλήρωση των διεθνών μεταφορών σας, για λογαριασμό σας. Λειτουργούμε άμεσα, με επαγγελματισμό και ταχύτητα, σεβόμαστε τις προτιμήσεις σας και διατηρούμε τις τιμές μας σε προσιτά, για την εποχή επίπεδα. Απόδειξη των ποιοτικών μας εργασιών η πληθώρα ικανοποιημένων και πιστών πελατών μας, που μ,ας επιλέγουν διαρκών για την ολοκλήρωση όλων των σχετικών τους εργασιών. Προτιμήστε μας και επωφεληθείτε στο έπακρον, τόσο ποιοτικά, όσο και οικονομικά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

FRIGO TRANSPORT ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε - Μεταφορές

Μετακόμιση - Γλυφάδα Αττική 166 75

Με μακρόχρονη πορεία στον κλάδο των διεθνών μεταφορών μπορούμε να αναλάβουμε την επαγγελματική ολοκλήρωση των υπηρεσιών σας, με ασφάλεια και ταχύτητα. Διαθέτω εξίσου έμπειρο με εμένα και άρτια καταρτισμένο προσωπικό, έτοιμο να αναλάβει όποια σχετική εργασία του αναθέσετε, με σκοπό την απόλυτη ικανοποίησή σας. Στο επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας θέτουμε τον πελάτη μας και έτσι λειτουργούμε, ολοκληρώνοντας όλες τις εργασίες, σεβόμενοι τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Προτιμήστε μας και επωφεληθείτε στο έπακρον από τις ποιοτικές μας εργασίες, οι οποίες συνδυάζονται πάντα με φιλικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ALPI DORIKI ΕΠΕ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η μεταφορική μας εταιρεία μπορεί να σας προσφέρει επαγγελματική και ασφαλή διεθνή μεταφορά των αγαθών που προτιμάτε. Πέρα από την μεταφορά, σας παρέχουμε υπηρεσία συσκευασίας και όλες μας οι υπηρεσίες χαρακτηρίζονται από άμεση εξυπηρέτηση και επαγγελματισμό. Μας χαρακτηρίζει η ποιότητα της εργασίας μας, καθώς δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην σωστή μεταφορά των προσωπικών σας αντικειμένων. Διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό και έμπειρο προσωπικό, στοιχεία που μας καθιστούν την καλύτερη λύση, για την διεθνή μεταφορά, που επιθυμείτε, να ολοκληρώσετε.. Δείχνουμε συνέπεια απέναντι στα συμφωνηθέντα και παρέχουμε μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών για ιδιώτες. αλλά και επιχειρήσεις προσφέροντας παράλληλα και πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Προτιμήστε μας και δεν θα βγείτε χαμένοι!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Γλυφάδα Αττική 166 75

Είμαι επαγγελματίας με μακροχρόνια πορεία στον κλάδο και προτείνω με υπευθυνότητα και συνέπεια να αναλάβω τις μεταφορές και μετακομίσεις που θέλετε να πραγματοποιήσετε, εντός του νομού Αττικής. Συνδυάζω τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό με συνεργάτες που διαθέτουν εμπειρία και εγγυόμαστε παράδοση των αντικειμένων σας στον χρόνο που έχει προσυμφωνηθεί. Στοχεύω σε απόλυτα ικανοποιημένους πελάτες και σε απόλυτα ασφαλείς μεταφορές αντικειμένων, κατά την διάρκεια της μετακόμισης που εκτελώ.Επίκεντρό μου είναι ο πελάτης και στόχος μου η απόλυτη ικανοποίησή του, μέσα από την μετακόμιση ανώτερης ποιότητας, σε προσιτές τιμές, που προσφέρω. Περιμένω το αίτημά σας για να σας εξυπηρετήσω οποιαδήποτε στιγμή!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ