15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Μετακόμιση Γλυφάδα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για την μετακόμισή σου


Σταύρος Ζουγανέλης - Μεταφορές

Μετακόμιση - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η οικογενειακή μας επιχείρηση αναλαμβάνει διεθνείς μεταφορές αντικειμένων για σκοπόυς μετακόμισης. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο των μεταφορών για 50 χρόνια, έχοντας έμπειρο προσωπικό που εργάζεται με υπευθυνότητα προς τους πελάτες. Δεν εφησυχάζουμε ποτέ αλλά προσπαθούμε συνεχώς να βελτιωνόμαστε. Η λογική αυτή μας καθιέρωσε ως την πιο αξιόπιστη μεταφορική εταιρεία, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Εμπιστευτείτε μας για μία μετακόμιση με ασφάλεια, δίχως άγχος και σκοτούρες.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιάννης Φραγκογιάννης - Μεταφορές

Μετακόμιση - Γλυφάδα Αττική 166 75

Αναλαμβάνουμε εργασίες διεθνών μεταφορών, ιδιωτών και επιχειρήσεων. Η εταιρεία μας, ιδρύθηκε το 2009 με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες μεταφορών, των εγχώριων εμπορικών επιχειρήσεων. Διαθέτουμε αξιόπιστο δίκτυο συνεργατών στην Βαλκανική χερσόνησο και την Κεντρική Ευρώπη. Πρωταρχικό στόχο για εμάς αποτελεί η ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας και των επιχειρηματικών εταίρων για την ποιότητα, την εξυπηρέτηση και το κόστος. Χρησιμοποιώντας τις ειδικές τεχνικές γνώσεις και την εμπειρία του προσωπικού μας, οδηγούμαστε στην διαρκώς αυξανόμενη αξία των υπηρεσιών μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιάννης Φραγκογιάννης - Μεταφορές

Μετακόμιση - Γλυφάδα Αττική 166 75

Αναλαμβάνουμε μεταφορές και μετακομίσεις ιδιωτών και επιχειρήσεων. Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2009 με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες μεταφορών, των εγχώριων εμπορικών επιχειρήσεων. Διαθέτουμε αξιόπιστο δίκτυο συνεργατών στην Βαλκανική χερσόνησο και την Κεντρική Ευρώπη. Πρωταρχικό στόχο για εμάς αποτελεί η ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας και των επιχειρηματικών εταίρων για την ποιότητα, την εξυπηρέτηση και το κόστος. Χρησιμοποιώντας τις ειδικές τεχνικές γνώσεις και την εμπειρία του προσωπικού μας οδηγούμαστε στην διαρκώς αυξανόμενη αξία των υπηρεσιών μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΕΡΩΝΥΜΑΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η μεταφορική μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στις μεταφορές και μετακομίσεις άμεσα και αποτελεσματικά. Διαθέτουμε προσωπικό εξειδικευμένο και εξοπλισμό που προσφέρει ασφάλεια στα αντικείμενά σας. Στοχεύουμε σε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και σε ιδιαίτερα ευχαριστημένους πελάτες και όλα αυτά σε τιμές που σοκάρουν!Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να φέρουμε εις πέρας κάθε εργασία!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΟΥΛΗΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Γλυφάδα Αττική 166 75

Ονομάζομαι Γιώργος Γιούλης και αναλαμβάνω να δώσω ολοκληρωμένες στις μετακομίσεις και τις μεταφορές σας καθημερινά ,άμεσα και με υπευθυνότητα. Δίνω άμεσα και λειτουργικά αποτελέσματα με βάση τις ανάγκες του πελάτη και με σεβασμό στις επιθυμίες του. Συνδυάζω σεβασμό και προσοχή στα προσωπικά αντικείμενα του πελάτη με εξοπλισμό και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Βρίσκομαι στην διάθεσή του να ανταποκριθώ στο αίτημά του οποιαδήποτε στιγμή!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΕΡΩΝΥΜΑΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η επιχείρησή μας προσφέρει άμεσες και εγγυημένες λύσεις στις μετακομίσεις και μεταφορές μας. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με φορτηγά και εξοπλισμό που ανταποκρίνονται σε κάθε μετακόμιση που αναλαμβάνουν ακόμη και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Είμαστε σε ετοιμότητα να ανταποκριθούμε άμεσα και οικονομικά στο αίτημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SAFEWAY TRANSPORT - Μεταφορές

Μετακόμιση - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία μεταφορών, SAFEWAY TRANSPORT, προσφέρει υπηρεσίες διεθνών μεταφορών για ιδιώτες και επιχειρήσεις. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των μεταφορών για πολλά χρόνια, με αποτέλεσμα να μπορούμε να εξυπηρετούμε γρήγορα και αποτελεσματικά. Κάποια από τα γνωστά στοιχεία των εργασιών μας, είναι η άμεση εξυπηρέτηση και η καλή οργάνωση μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΚΟΝΤΕΪΝΕΡΣ ΑΕ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ - ΚΟΝΤΕΪΝΕΡΣ, προσφέρει λειτουργικές και άμεσες λύσεις για τη μεταφορά σας, εντός νομού Αττικής. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των μεταφορών και διαθέτουμε έμπειρους και αξιόπιστους συνεργάτες, καθώς και άρτιο εξοπλισμό. Αναλαμβάνουμε μεταφορές εμπορευμάτων όπως και μετακομίσεις επαγγελματικών χώρων. Είμαστε πολύ προσεκτικοί με τα εύθραυστα και τα πολύτιμα αντικείμενα σας και εξίσου συνεπείς με τον χώρο, τον χρόνο και το κόστος που έχουν συμφωνηθεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΑΣΙΟΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η μεταφορική μου, αναλαμβάνει την επαγγελματική μεταφορά σας, εύκολα και ανώδυνα. Έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο των μεταφορών, βρίσκομαι σε θέση να πραγματοποιήσω μαζί με τους αξιόπιστους συνεργάτες μας ένα εύρος υπηρεσιών. Είμαστε οι άνθρωποι που θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα και αποτελεσματικά. Μας χαρακτηρίζει η ποιότητα της εργασίας μας, καθώς δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην σωστή μεταφορά των προσωπικών σας αντικειμένων.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

JSD KARGO ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η μεταφορική JSD KARGO, παρέχει αποτελεσματικές λύσεις για την επαγγελματική σας μεταφορά, εντός νομού Αττικής. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον κλάδο και έμπειρο προσωπικό που θα βρεθεί κοντά σας και θα εκτελέσει με τον καλύτερο τρόπο κάθε εργασία. Φροντίζουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τα πράγματα σας κατά τη διαδικασία της μεταφοράς.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Γλυφάδα Αττική 166 75

Ονομάζομαι Γεώργιος Παπαδόπουλος και προτείνω με υπευθυνότητα και συνέπεια να αναλάβω τις μεταφορές και μετακομίσεις που θέλετε να πραγματοποιήσετε. Συνδυάζω τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό με συνεργάτες που διαθέτουν εμπειρία και εγγυόμαστε παράδοση των αντικειμένων σας στον χρόνο που έχει προσυμφωνηθεί. Στοχεύουμε σε απόλυτα ικανοποιημένους πελάτες και σε απόλυτα ασφαλείς μεταφορές. Περιμένουμε το αίτημά σας για να σας εξυπηρετήσουμε οποιαδήποτε στιγμή!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

TND LOGISTICS - Μεταφορές

Μετακόμιση - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία μου προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τις μεταφορές και τις μετακομίσεις σας καθημερινά και αποτελεσματικά. Η πολύχρονη εμπειρία μας, εξασφαλίζει απόλυτα τη μεταφορά των πραγμάτων σας, με ασφάλεια και υπευθυνότητα και προσοχή. Εξυπηρετούμε άμεσα, καθημερινά και φροντίζουμε οι υπηρεσίες μας να διακρίνονται πάντα για την αξιοπιστία και την ποιότητα τους. Χαρακτηριζόμαστε από την άμεση ανταπόκριση, το σεβασμό για τα αντικείμενα του κάθε πελάτη, και υποσχόμαστε ότι κάθε αντικείμενο θα φτάσει στον προορισμό του!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΜΠΕΝΕΤΑΤΟΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Γλυφάδα Αττική 166 75

Παρέχουμε υπηρεσίες μεταφορών και μετακομίσεις ιδιωτών. Κατέχουμε πολυετή εμπειρία στον ανάλογο χώρο και διαθέτουμε αξιόπιστο προσωπικό. Εργαζόμαστε μεθοδικά, έχοντας ως γνώμονα τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Τα στοιχεία που μας ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό, είναι η υπευθυνότητα και ο σεβασμός που δείχνουμε απέναντι στους πελάτες μας και τα προσωπικά τους αντικείμενα. Δραστηριοποιούμαστε στις μεταφορές εντός νομού Αττικής και θα χαρούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΕΡΡΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία μας διαθέτει άριστο εξοπλισμό και μηχανήματα για να πραγματοποιήσει αποτελεσματικές και ασφαλείς μεταφορές και μετακομίσεις. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην παράδοση των αντικειμένων σας στο χρόνο που έχει συμφωνηθεί πάντα με γνώμονα τις ανάγκες του πελάτη. Εκτελούμε με τον καλύτερο τρόπο κάθε μεταφορά και στοχεύουμε σε απόλυτα ικανοποιημένους πελάτες. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Μια στιγμούλα. Το δουλεύουμε…