20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Μετακόμιση Γλυφάδα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για την μετακόμισή σου


Σταύρος Ζουγανέλης - Μεταφορές

Μετακόμιση - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η οικογενειακή μας επιχείρηση δραστηριοποιείται στο χώρο των μεταφορών 50 και πλέον χρόνια τα οποία διασφαλίζουν την ενεργή και δυναμική παρουσία μας στον χώρο.Αναλαμβάνουμε την ολοκληρωμένη υπηρεσία πλήρους μετακόμισης μαζί με το έμπειρο προσωπικό μας.Στόχος μας είναι να αποδείξουμε ότι το φθηνό είναι και ποιοτικό! Βέβαια, γνωρίζοντας ότι κανείς δεν είναι τέλειος αλλά ότι πρέπει πάντα να τείνει προς την τελειότητα δεν εφησυχάζουμε ποτέ αλλά προσπαθούμε συνεχώς να βελτιωνόμαστε.Η λογική αυτή μας καθιέρωσε ως την πιο αξιόπιστη μεταφορική εταιρεία σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.Εμπιστευτείτε μας για μια μετακόμιση με ασφάλεια χωρίς άγχος και πάντα σε πολύ λογικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σταύρος Ζουγανέλης - Μεταφορές

Μετακόμιση - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η οικογενειακή μας επιχείρηση αναλαμβάνει διεθνείς μεταφορές αντικειμένων για σκοπούς μετακόμισης. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο των μεταφορών για 50 χρόνια και έχοντας έμπειρο προσωπικό που εργάζεται με υπευθυνότητα προς τους πελάτες, μπορώ να ολοκληρώσω οποιαδήποτε μεταφορά, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας. Δεν εφησυχάζουμε ποτέ αλλά προσπαθούμε συνεχώς να βελτιωνόμαστε. Η λογική αυτή μας καθιέρωσε ως την πιο αξιόπιστη μεταφορική εταιρεία, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Εμπιστευτείτε μας για μεταφορές με ασφάλεια, δίχως άγχος και σκοτούρες! Είμαστε η κατάλληλη λύση για το πρόβλημα που σας απασχολεί!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιάννης Φραγκογιάννης - Μεταφορές

Μετακόμιση - Γλυφάδα Αττική 166 75

Αναλαμβάνουμε μεταφορές και μετακομίσεις ιδιωτών και επιχειρήσεων, από και προς Αττική. Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2009 με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες σας και στοχεύουμε στην απόλυτη ικανοποίησή των πελατών μας. Διαθέτουμε αξιόπιστο δίκτυο συνεργατών στην Βαλκανική χερσόνησο και την Κεντρική Ευρώπη. Πρωταρχικό στόχο για εμάς αποτελεί η ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας και των επιχειρηματικών εταίρων για την ποιότητα, την εξυπηρέτηση και το κόστος. Χρησιμοποιώντας τις ειδικές τεχνικές γνώσεις και την εμπειρία του προσωπικού μας οδηγούμαστε στην διαρκώς αυξανόμενη αξία των υπηρεσιών μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιάννης Φραγκογιάννης - Μεταφορές

Μετακόμιση - Γλυφάδα Αττική 166 75

Αναλαμβάνουμε μεταφορές και μετακομίσεις ιδιωτών και επιχειρήσεων, εντός του νομού Αττικής. Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2009 με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες σας και στοχεύουμε στην απόλυτη ικανοποίησή των πελατών μας. Διαθέτουμε αξιόπιστο δίκτυο συνεργατών στην Βαλκανική χερσόνησο και την Κεντρική Ευρώπη. Πρωταρχικό στόχο για εμάς αποτελεί η ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας και των επιχειρηματικών εταίρων για την ποιότητα, την εξυπηρέτηση και το κόστος. Χρησιμοποιώντας τις ειδικές τεχνικές γνώσεις και την εμπειρία του προσωπικού μας οδηγούμαστε στην διαρκώς αυξανόμενη αξία των υπηρεσιών μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιάννης Φραγκογιάννης - Μεταφορές

Μετακόμιση - Γλυφάδα Αττική 166 75

Αναλαμβάνουμε εργασίες διεθνών μεταφορών, ιδιωτών και επιχειρήσεων. Η εταιρεία μας, ιδρύθηκε το 2009 με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες μεταφορών, των εγχώριων εμπορικών επιχειρήσεων. Διαθέτουμε αξιόπιστο δίκτυο συνεργατών στην Βαλκανική χερσόνησο και την Κεντρική Ευρώπη. Πρωταρχικό στόχο για εμάς αποτελεί η ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας και των επιχειρηματικών εταίρων για την ποιότητα, την εξυπηρέτηση και το κόστος. Χρησιμοποιώντας τις ειδικές τεχνικές γνώσεις και την εμπειρία του προσωπικού μας, οδηγούμαστε στην διαρκώς αυξανόμενη αξία των υπηρεσιών μας.Προτιμήστε μας για ασφάλεια και επαγγελματισμό στις διεθνείς σας μεταφορές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

TND LOGISTICS LTD - Μεταφορές

Μετακόμιση - Γλυφάδα Αττική 166 75

Μπορούμε να ολοκληρώσουμε άμεσα και με ταχύτητα, όλες σας τις εργασίες που σχετίζονται με την διεθνή μεταφορά, που επιθυμείτε να εκτελέσετε, καλύπτοντας όλες τις σχετικές σας ανάγκες. Είμαστε η επαγγελματική λύση στο πρόβλημα, που σας απασχολεί. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας η δική σας ικανοποίησή και πρωταρχικό μας μέλημα η ασφάλεια των αγαθών σας.Χαρακτηριζόμαστε από την άμεση ανταπόκριση, το σεβασμό για τα αντικείμενα του κάθε πελάτη, και υποσχόμαστε ότι κάθε αντικείμενο θα φτάσει στον προορισμό του! Προτιμήστε μας και σας εγγυόμαστε υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη και ξεγνοιάστε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

NEST INTERNATIONAL TRANSFORT - Μεταφορές

Μετακόμιση - Γλυφάδα Αττική 166 75

Αναλαμβάνουμε την ολοκλήρωση των διεθνών μεταφορών σας, για λογαριασμό σας. Λειτουργούμε άμεσα, με επαγγελματισμό και ταχύτητα, σεβόμαστε τις προτιμήσεις σας και διατηρούμε τις τιμές μας σε προσιτά, για την εποχή επίπεδα. Απόδειξη των ποιοτικών μας εργασιών η πληθώρα ικανοποιημένων και πιστών πελατών μας, που μ,ας επιλέγουν διαρκών για την ολοκλήρωση όλων των σχετικών τους εργασιών. Προτιμήστε μας και επωφεληθείτε στο έπακρον, τόσο ποιοτικά, όσο και οικονομικά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

IRIS TRANS - Μεταφορές

Μετακόμιση - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η μεταφορική μας δραστηριοποιείται στο χώρο της μεταφοράς, συσκευασίας & διακίνησης, αναλαμβάνοντας Διεθνείς Μεταφορές σας. Πρόκειται για μία εταιρεία αμιγώς Ελληνικής ιδιοκτησίας & συμφερόντων, που έχει τη δυνατότητα να παρέχει υπηρεσίες ποιότητας και ανταγωνιστικές τιμές σε όλο το φάσμα της μεταφοράς. Η εταιρεία μας μεταφέρει αγαθά στην Ευρώπη με εβδομαδιαία δρομολόγια εισαγωγής & εξαγωγής, που εξυπηρετούν τις ακόλουθες ανάγκες: Μεταφορές groupage, Μεταφορές ολόκληρου φορτίου, Ψυγειομεταφορές, Μεταφορές σε παλέτες, Μεταφορές προσωπικών ειδών - οικοσκευών και Μεταφορές ΙΧ αυτοκινήτων - σκαφών - δίκυκλων. Το όραμα της εταιρείας είναι να καθιερωθεί ως ο προτιμώμενος συνεργάτης στον κλάδο της Διεθνούς Μεταφοράς, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους πελάτες της. Με όπλο την 20ετή εμπειρία της σε όλο το φάσμα της μεταφοράς, εγγυάται τη γρήγορη και ασφαλή μεταφορά των αγαθών σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΣΥΦΑΡΙΝΗΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η μεταφορική μας προσφέρει υπηρεσίες για τις διεθνείς μεταφορές σας, άμεσα, με επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα. Δραστηριοποιούμαστε από το 2001 στον χώρο της μετακόμισης- μεταφοράς, με πολύ μεγάλη επιτυχία, έχοντας αναπτύξει ένα πιστό και άκρως ικανοποιημένο από τις υπηρεσίες μας, πελατολόγιο. Η εντιμότητα, η συνέπεια, η ευγένεια, η εμπειρία, η ταχύτητα και η φιλικότητα είναι κάποιες από τις ιδιότητες που χαρακτηρίζουν τη μεταφορική μας και θα συνεχίζουμε να τις υπηρετούμε προς όφελος σας. Είμαστε η πιο αξιόπιστη και κατάλληλη λύση για τις διεθνείς μεταφορές σας. Επιλέξτε μας και δεν θα χάσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ALPI DORIKI ΕΠΕ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η μεταφορική μας εταιρεία μπορεί να σας προσφέρει επαγγελματική και ασφαλή διεθνή μεταφορά των αγαθών που προτιμάτε. Πέρα από την μεταφορά, σας παρέχουμε υπηρεσία συσκευασίας και όλες μας οι υπηρεσίες χαρακτηρίζονται από άμεση εξυπηρέτηση και επαγγελματισμό. Μας χαρακτηρίζει η ποιότητα της εργασίας μας, καθώς δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην σωστή μεταφορά των προσωπικών σας αντικειμένων. Διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό και έμπειρο προσωπικό, στοιχεία που μας καθιστούν την καλύτερη λύση, για την διεθνή μεταφορά, που επιθυμείτε, να ολοκληρώσετε.. Δείχνουμε συνέπεια απέναντι στα συμφωνηθέντα και παρέχουμε μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών για ιδιώτες. αλλά και επιχειρήσεις προσφέροντας παράλληλα και πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Προτιμήστε μας και δεν θα βγείτε χαμένοι!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

BISTIS MOVERS - Μεταφορές

Μετακόμιση - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις διεθνών μεταφορών, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες σας. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των μεταφορών - μετακομίσεων για πάνω από 10 χρόνια και φροντίζουμε πάντα ώστε να είμαστε απόλυτα συνεπείς απέναντι στα συμφωνηθέντα με τους πελάτες μας, προσφέροντας τους αποτελεσματικότητα και ασφάλεια.Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι η υπευθυνότητα, η ευελιξία ως προς της απαιτήσεις των πελατών μας αλλά και η ευγένεια σε κάθε περίπτωση. Επιλέξτε μας και επωφεληθείτε στο έπακρον, από τις συμφέρουσες προσφορές μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

TRANSPORT APATION SERV. INTER - Μεταφορές

Μετακόμιση - Γλυφάδα Αττική 166 75

Μπορούμε να σας προσφέρουμε άμεσες και άκρως επαγγελματικές λύσεις ανώτερης ποιότητας, για τις διεθνείς σας μεταφορές. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης και πρωταρχικό μας μέλημα η κάλυψη των αναγκών σας. Διαθέτουμε μακρόχρονη εμπειρία στον κλάδο των μεταφορών και των μετακομίσεων, καθώς και δικό μας στόλο φορτηγών και ανυψωτικών μηχανημάτων για την γρήγορη και ασφαλή μετακίνηση των αντικειμένων σας. Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως, ούτως ώστε η μεταφορά σας να διακρίνεται από ασφάλεια και εγγυημένη ποιότητα. Χαρακτηριζόμαστε από συνέπεια και την υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες μας, προσφέροντας τους υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, σε συμφέρουσες τιμές. Προτιμήστε μας γιατί είμαστε η κατάλληλη λύση στην διεθνή μεταφορά, που επιθυμείτε να εκτελέσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

JSD KARGO ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η μεταφορική μας παρέχει αποτελεσματικές λύσεις για την επαγγελματική μεταφορά των εμπορευμάτων σας, εντός νομού Αττικής. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον κλάδο και έμπειρο προσωπικό που θα βρεθεί κοντά σας και θα εκτελέσει με τον καλύτερο τρόπο κάθε εργασία.Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό με πολυετή εμπειρία καθώς και σύγχρονο μεταφορικό εξοπλισμό που περιλαμβάνει ανυψωτικά μηχανήματα. Εξυπηρετούμε τόσο ιδιώτες όσο και επιχειρήσεις αναλαμβάνοντας τη μεταφορά του επαγγελματικού/οικιακού εξοπολισμού σας, με επαγγελματισμό και ποιότητα, πάντα σε προσιτές τιμές! Φροντίζουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τα πράγματα σας κατά τη διαδικασία της μεταφοράς.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΚΟΝΤΕΪΝΕΡΣ ΑΕ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία μας προσφέρει λειτουργικές και άμεσες λύσεις για τη μεταφορά των εμπορευμάτων σας, εντός νομού Αττικής. Με τον αμέριστο ζήλο για τη δουλειά μας και τον σεβασμό προς τους πελάτες μας, η μεταφορική μας κατάφερε να μπει δυναμικά στην αγορά και να εδραιωθεί.Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των μεταφορών και διαθέτουμε έμπειρους και αξιόπιστους συνεργάτες, καθώς και άρτιο εξοπλισμό. Αναλαμβάνουμε μεταφορές εμπορευμάτων όπως και μετακομίσεις επαγγελματικών χώρων.Είμαστε πολύ προσεκτικοί με τα εύθραυστα και τα πολύτιμα αντικείμενα σας και εξίσου συνεπείς με τον χώρο, τον χρόνο και το κόστος που έχουν συμφωνηθεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΕΡΡΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία μας διαθέτει άριστο εξοπλισμό και μηχανήματα για να πραγματοποιήσει αποτελεσματικές και ασφαλείς μεταφορές και μετακομίσεις, εντός του νομού Αττικής. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην παράδοση των αντικειμένων σας στο χρόνο που έχει συμφωνηθεί πάντα με γνώμονα τις ανάγκες του πελάτη. Εκτελούμε με τον καλύτερο τρόπο κάθε μεταφορά και στοχεύουμε σε απόλυτα ικανοποιημένους πελάτες. Η εταιρεία μας επιθυμεί να αποτελεί για τους πελάτες της, τον απαραίτητο συνεργάτη υπηρεσιών μετακόμισης, προσφέροντας υπηρεσίες σε ανταγωνιστικό κόστος και με ασφάλεια. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΕΡΩΝΥΜΑΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η μεταφορική μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στις μεταφορές και μετακομίσεις, από και προς Αττική, άμεσα και αποτελεσματικά. Διαθέτουμε προσωπικό εξειδικευμένο και εξοπλισμό που προσφέρει ασφάλεια στα αντικείμενά σας. Στοχεύουμε σε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και σε ιδιαίτερα ευχαριστημένους πελάτες και όλα αυτά σε τιμές που σοκάρουν! Πρωταρχικός στόχος για εμάς αποτελεί η ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας και των επιχειρηματικών εταίρων για την ποιότητα, την εξυπηρέτηση και το κόστος.Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να φέρουμε εις πέρας κάθε εργασία, που θα μας αναθέσετε, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Kae International Movers - Μεταφορές

Μετακόμιση - Γλυφάδα Αττική 166 75

Είμαστε μια εταιρία που ειδικεύεται στις μεταφορές, στην επαγγελματική συσκευασία, στην αποθήκευση και στη διακίνηση οικοσκευών σε διεθνές επίπεδο, παρέχοντας μια εκτεταμένη γκάμα από υπηρεσίες μεταφορών σε οργανισμούς και ιδιώτες. Η διεθνή σας μεταφορά ολοκληρώνεται με επαγγελματισμό και ασφάλεια, ενώ λειτουργούμε πάντα με σεβασμό στις ανάγκες σας και στα αγαθά σας. Στο επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας θέτουμε την ευχαρίστησή σας και κύριο μέλημά μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, οι οποίες είναι αντάξιες των προσδοκιών σας. Προτιμήστε μας και θα σας προσφέρουμε την λύση που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες, σε τιμές που θα σας εκλπήξουν θετικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΜΠΕΝΕΤΑΤΟΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Γλυφάδα Αττική 166 75

Παρέχουμε υπηρεσίες μεταφορών και μετακομίσεις ιδιωτών, εντός του νομού Αττικής. Κατέχουμε πολυετή εμπειρία στον ανάλογο χώρο και διαθέτουμε αξιόπιστο προσωπικό. Εργαζόμαστε μεθοδικά, έχοντας ως γνώμονα τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Τα στοιχεία που μας ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό, είναι η υπευθυνότητα και ο σεβασμός που δείχνουμε απέναντι στους πελάτες μας και τα προσωπικά τους αντικείμενα. Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό με πολυετή εμπειρία καθώς και σύγχρονο μεταφορικό εξοπλισμό που περιλαμβάνει ανυψωτικά μηχανήματα. Όλα τα παραπάνω στοιχεία μας καθιστούν τον ιδανικό επαγγελματία, για την εργασία μετακόμισης σας! Επιλέξτε μας και επωφεληθείτε από επαγγελματικές υπηρεσίες, σε συμφέρουσες τιμές!ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SAFEWAY TRANSPORT - Μεταφορές

Μετακόμιση - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία μεταφορών μας προσφέρει υπηρεσίες διεθνών μεταφορών για ιδιώτες και επιχειρήσεις. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των μεταφορών για πολλά χρόνια, με αποτέλεσμα να μπορούμε να εξυπηρετούμε γρήγορα και αποτελεσματικά. Ανταγωνιστικά μας χαρακτηριστικά η άμεση εξυπηρέτηση και η καλή οργάνωση μας, συνδυασμένα πάντα με προσιτές τιμές, ώστε να διατηρούμε ικανοποιημένους τους πελάτες μας. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις δουλειές μας στα τόσα χρόνια εμπειρίας είναι, η πολύ προσεκτική εργασία, η υπευθυνότητα και η συνέπεια απέναντι στις απαιτήσεις των πελατών και στα προσυμφωνηθέντα. Προτιμήστε μας για εργασίες ανώτερης ποιότητας, σε τιμές που θα σας εκπλήξουν, θετικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

FRIGO TRANSPORT ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε - Μεταφορές

Μετακόμιση - Γλυφάδα Αττική 166 75

Με μακρόχρονη πορεία στον κλάδο των διεθνών μεταφορών μπορούμε να αναλάβουμε την επαγγελματική ολοκλήρωση των υπηρεσιών σας, με ασφάλεια και ταχύτητα. Διαθέτω εξίσου έμπειρο με εμένα και άρτια καταρτισμένο προσωπικό, έτοιμο να αναλάβει όποια σχετική εργασία του αναθέσετε, με σκοπό την απόλυτη ικανοποίησή σας. Στο επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας θέτουμε τον πελάτη μας και έτσι λειτουργούμε, ολοκληρώνοντας όλες τις εργασίες, σεβόμενοι τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Προτιμήστε μας και επωφεληθείτε στο έπακρον από τις ποιοτικές μας εργασίες, οι οποίες συνδυάζονται πάντα με φιλικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ