16 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Μετακόμιση Γλυφάδα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για την μετακόμισή σου


Σταύρος Ζουγανέλης - Μεταφορές

Μετακόμιση - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η οικογενειακή μας επιχείρηση δραστηριοποιείται στο χώρο των μεταφορών 50 και πλέον χρόνια τα οποία διασφαλίζουν την ενεργή και δυναμική παρουσία μας στον χώρο.Αναλαμβάνουμε την ολοκληρωμένη υπηρεσία πλήρους μετακόμισης μαζί με το έμπειρο προσωπικό μας.Στόχος μας είναι να αποδείξουμε ότι το φθηνό είναι και ποιοτικό! Βέβαια, γνωρίζοντας ότι κανείς δεν είναι τέλειος αλλά ότι πρέπει πάντα να τείνει προς την τελειότητα δεν εφησυχάζουμε ποτέ αλλά προσπαθούμε συνεχώς να βελτιωνόμαστε.Η λογική αυτή μας καθιέρωσε ως την πιο αξιόπιστη μεταφορική εταιρεία σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.Εμπιστευτείτε μας για μια μετακόμιση με ασφάλεια χωρίς άγχος και πάντα σε πολύ λογικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σταύρος Ζουγανέλης - Μεταφορές

Μετακόμιση - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η οικογενειακή μας επιχείρηση αναλαμβάνει διεθνείς μεταφορές αντικειμένων για σκοπούς μετακόμισης. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο των μεταφορών για 50 χρόνια και έχοντας έμπειρο προσωπικό που εργάζεται με υπευθυνότητα προς τους πελάτες, μπορώ να ολοκληρώσω οποιαδήποτε μεταφορά, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας. Δεν εφησυχάζουμε ποτέ αλλά προσπαθούμε συνεχώς να βελτιωνόμαστε. Η λογική αυτή μας καθιέρωσε ως την πιο αξιόπιστη μεταφορική εταιρεία, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Εμπιστευτείτε μας για μεταφορές με ασφάλεια, δίχως άγχος και σκοτούρες! Είμαστε η κατάλληλη λύση για το πρόβλημα που σας απασχολεί!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιάννης Φραγκογιάννης - Μεταφορές

Μετακόμιση - Γλυφάδα Αττική 166 75

Αναλαμβάνουμε μεταφορές και μετακομίσεις ιδιωτών και επιχειρήσεων, εντός του νομού Αττικής. Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2009 με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες σας και στοχεύουμε στην απόλυτη ικανοποίησή των πελατών μας. Διαθέτουμε αξιόπιστο δίκτυο συνεργατών στην Βαλκανική χερσόνησο και την Κεντρική Ευρώπη. Πρωταρχικό στόχο για εμάς αποτελεί η ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας και των επιχειρηματικών εταίρων για την ποιότητα, την εξυπηρέτηση και το κόστος. Χρησιμοποιώντας τις ειδικές τεχνικές γνώσεις και την εμπειρία του προσωπικού μας οδηγούμαστε στην διαρκώς αυξανόμενη αξία των υπηρεσιών μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιάννης Φραγκογιάννης - Μεταφορές

Μετακόμιση - Γλυφάδα Αττική 166 75

Αναλαμβάνουμε εργασίες διεθνών μεταφορών, ιδιωτών και επιχειρήσεων. Η εταιρεία μας, ιδρύθηκε το 2009 με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες μεταφορών, των εγχώριων εμπορικών επιχειρήσεων. Διαθέτουμε αξιόπιστο δίκτυο συνεργατών στην Βαλκανική χερσόνησο και την Κεντρική Ευρώπη. Πρωταρχικό στόχο για εμάς αποτελεί η ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας και των επιχειρηματικών εταίρων για την ποιότητα, την εξυπηρέτηση και το κόστος. Χρησιμοποιώντας τις ειδικές τεχνικές γνώσεις και την εμπειρία του προσωπικού μας, οδηγούμαστε στην διαρκώς αυξανόμενη αξία των υπηρεσιών μας.Προτιμήστε μας για ασφάλεια και επαγγελματισμό στις διεθνείς σας μεταφορές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιάννης Φραγκογιάννης - Μεταφορές

Μετακόμιση - Γλυφάδα Αττική 166 75

Αναλαμβάνουμε μεταφορές και μετακομίσεις ιδιωτών και επιχειρήσεων, από και προς Αττική. Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2009 με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες σας και στοχεύουμε στην απόλυτη ικανοποίησή των πελατών μας. Διαθέτουμε αξιόπιστο δίκτυο συνεργατών στην Βαλκανική χερσόνησο και την Κεντρική Ευρώπη. Πρωταρχικό στόχο για εμάς αποτελεί η ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας και των επιχειρηματικών εταίρων για την ποιότητα, την εξυπηρέτηση και το κόστος. Χρησιμοποιώντας τις ειδικές τεχνικές γνώσεις και την εμπειρία του προσωπικού μας οδηγούμαστε στην διαρκώς αυξανόμενη αξία των υπηρεσιών μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΕΡΡΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία μας διαθέτει άριστο εξοπλισμό και μηχανήματα για να πραγματοποιήσει αποτελεσματικές και ασφαλείς μεταφορές και μετακομίσεις, εντός του νομού Αττικής. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην παράδοση των αντικειμένων σας στο χρόνο που έχει συμφωνηθεί πάντα με γνώμονα τις ανάγκες του πελάτη. Εκτελούμε με τον καλύτερο τρόπο κάθε μεταφορά και στοχεύουμε σε απόλυτα ικανοποιημένους πελάτες. Η εταιρεία μας επιθυμεί να αποτελεί για τους πελάτες της, τον απαραίτητο συνεργάτη υπηρεσιών μετακόμισης, προσφέροντας υπηρεσίες σε ανταγωνιστικό κόστος και με ασφάλεια. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SAFEWAY TRANSPORT - Μεταφορές

Μετακόμιση - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία μεταφορών μας προσφέρει υπηρεσίες διεθνών μεταφορών για ιδιώτες και επιχειρήσεις. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των μεταφορών για πολλά χρόνια, με αποτέλεσμα να μπορούμε να εξυπηρετούμε γρήγορα και αποτελεσματικά. Ανταγωνιστικά μας χαρακτηριστικά η άμεση εξυπηρέτηση και η καλή οργάνωση μας, συνδυασμένα πάντα με προσιτές τιμές, ώστε να διατηρούμε ικανοποιημένους τους πελάτες μας. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις δουλειές μας στα τόσα χρόνια εμπειρίας είναι, η πολύ προσεκτική εργασία, η υπευθυνότητα και η συνέπεια απέναντι στις απαιτήσεις των πελατών και στα προσυμφωνηθέντα. Προτιμήστε μας για εργασίες ανώτερης ποιότητας, σε τιμές που θα σας εκπλήξουν, θετικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΑΣΙΟΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η μεταφορική μου, αναλαμβάνει την επαγγελματική μεταφορά των εμπορευμάτων σας, εύκολα και ανώδυνα. Έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο των μεταφορών, βρίσκομαι σε θέση να πραγματοποιήσω μαζί με τους αξιόπιστους συνεργάτες μου, ένα εύρος υπηρεσιών, με σκοπό την απόλυτη ικανοποίησή των πελατών μου. Είμαστε οι άνθρωποι που θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα και αποτελεσματικά. Μας χαρακτηρίζει η ποιότητα της εργασίας μας, καθώς δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην σωστή μεταφορά των προσωπικών σας αντικειμένων και στην ασφάλεια τους. Γνωρίζοντας τις δύσκολες οικονομικά εποχές που βιώνουμε προσφέρουμε πάντα οικονομικές τιμές αλλά και προσφορές με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.Ζητήστε προσφορά, δωρεάν, για την μεταφορά, που επιθυμείτε να εκτελέσετε και ξεγνοίαστε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΕΡΩΝΥΜΑΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η επιχείρησή μας προσφέρει άμεσες και εγγυημένες λύσεις στις μετακομίσεις και μεταφορές που θέλετε να εκτελέσετε, εντός του νομού Αττικής. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με φορτηγά και εξοπλισμό που ανταποκρίνονται σε κάθε μετακόμιση που αναλαμβάνουν ακόμη και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Πρωταρχικός στόχος για εμάς αποτελεί η ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας και των επιχειρηματικών εταίρων για την ποιότητα, την εξυπηρέτηση και το κόστος.Είμαστε σε ετοιμότητα να ανταποκριθούμε άμεσα και οικονομικά στο αίτημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

TND LOGISTICS - Μεταφορές

Μετακόμιση - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία μου προσφέρει ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις, που σχετίζονται με την μετακόμιση εντός του νομού Αττικής, που επιθυμείτε, να ολοκληρώσετε. Η πολύχρονη εμπειρία μας, εξασφαλίζει απόλυτα τη μεταφορά των πραγμάτων σας, με ασφάλεια και υπευθυνότητα και προσοχή. Εξυπηρετούμε άμεσα, καθημερινά και φροντίζουμε οι υπηρεσίες μας να διακρίνονται πάντα για την αξιοπιστία και την ποιότητα τους. Χαρακτηριζόμαστε από την άμεση ανταπόκριση, το σεβασμό για τα αντικείμενα του κάθε πελάτη, και υποσχόμαστε ότι κάθε αντικείμενο θα φτάσει στον προορισμό του! Αναλαμβάνουμε και την υπηρεσία τοποθέτησης των αντικειμένων, στον καινούργιο σας χώρο. Επιλέξτε μας, γιατί είμαστε η καταλληλότερη λύση για την μετακόμισή σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΜΠΕΝΕΤΑΤΟΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Γλυφάδα Αττική 166 75

Παρέχουμε υπηρεσίες μεταφορών και μετακομίσεις ιδιωτών, εντός του νομού Αττικής. Κατέχουμε πολυετή εμπειρία στον ανάλογο χώρο και διαθέτουμε αξιόπιστο προσωπικό. Εργαζόμαστε μεθοδικά, έχοντας ως γνώμονα τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Τα στοιχεία που μας ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό, είναι η υπευθυνότητα και ο σεβασμός που δείχνουμε απέναντι στους πελάτες μας και τα προσωπικά τους αντικείμενα. Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό με πολυετή εμπειρία καθώς και σύγχρονο μεταφορικό εξοπλισμό που περιλαμβάνει ανυψωτικά μηχανήματα. Όλα τα παραπάνω στοιχεία μας καθιστούν τον ιδανικό επαγγελματία, για την εργασία μετακόμισης σας! Επιλέξτε μας και επωφεληθείτε από επαγγελματικές υπηρεσίες, σε συμφέρουσες τιμές!ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΕΡΩΝΥΜΑΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η μεταφορική μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στις μεταφορές και μετακομίσεις, από και προς Αττική, άμεσα και αποτελεσματικά. Διαθέτουμε προσωπικό εξειδικευμένο και εξοπλισμό που προσφέρει ασφάλεια στα αντικείμενά σας. Στοχεύουμε σε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και σε ιδιαίτερα ευχαριστημένους πελάτες και όλα αυτά σε τιμές που σοκάρουν! Πρωταρχικός στόχος για εμάς αποτελεί η ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας και των επιχειρηματικών εταίρων για την ποιότητα, την εξυπηρέτηση και το κόστος.Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να φέρουμε εις πέρας κάθε εργασία, που θα μας αναθέσετε, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

JSD KARGO ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η μεταφορική μας παρέχει αποτελεσματικές λύσεις για την επαγγελματική μεταφορά των εμπορευμάτων σας, εντός νομού Αττικής. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον κλάδο και έμπειρο προσωπικό που θα βρεθεί κοντά σας και θα εκτελέσει με τον καλύτερο τρόπο κάθε εργασία.Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό με πολυετή εμπειρία καθώς και σύγχρονο μεταφορικό εξοπλισμό που περιλαμβάνει ανυψωτικά μηχανήματα. Εξυπηρετούμε τόσο ιδιώτες όσο και επιχειρήσεις αναλαμβάνοντας τη μεταφορά του επαγγελματικού/οικιακού εξοπολισμού σας, με επαγγελματισμό και ποιότητα, πάντα σε προσιτές τιμές! Φροντίζουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τα πράγματα σας κατά τη διαδικασία της μεταφοράς.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΟΥΛΗΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Γλυφάδα Αττική 166 75

Κατέχω μακροχρόνια πορεία στον κλάδο των μετακομίσεων-μεταφορών και αναλαμβάνω να δώσω ολοκληρωμένες στις μετακομίσεις και τις μεταφορές σας καθημερινά, άμεσα και με υπευθυνότητα. Αναλαμβάνω με επαγγελματισμό και εγγυημένη επιτυχία όποια εργασία μου αναθέσετε, εντός νομού Αττικής, ανεξαρτήτως δυσκολίας και μεγέθους.Δίνω άμεσα και λειτουργικά αποτελέσματα με βάση τις ανάγκες του πελάτη και με σεβασμό στις επιθυμίες του. Συνδυάζω σεβασμό και προσοχή στα προσωπικά αντικείμενα του πελάτη με εξοπλισμό και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Απόδειξη της ποιότητας εργασίας μου , η πληθώρα των πιστών και ικανοποιημένων πελατών μου. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας να ανταποκριθώ στο αίτημά σας οποιαδήποτε στιγμή!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Γλυφάδα Αττική 166 75

Είμαι επαγγελματίας με μακροχρόνια πορεία στον κλάδο και προτείνω με υπευθυνότητα και συνέπεια να αναλάβω τις μεταφορές και μετακομίσεις που θέλετε να πραγματοποιήσετε, εντός του νομού Αττικής. Συνδυάζω τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό με συνεργάτες που διαθέτουν εμπειρία και εγγυόμαστε παράδοση των αντικειμένων σας στον χρόνο που έχει προσυμφωνηθεί. Στοχεύω σε απόλυτα ικανοποιημένους πελάτες και σε απόλυτα ασφαλείς μεταφορές αντικειμένων, κατά την διάρκεια της μετακόμισης που εκτελώ.Επίκεντρό μου είναι ο πελάτης και στόχος μου η απόλυτη ικανοποίησή του, μέσα από την μετακόμιση ανώτερης ποιότητας, σε προσιτές τιμές, που προσφέρω. Περιμένω το αίτημά σας για να σας εξυπηρετήσω οποιαδήποτε στιγμή!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΚΟΝΤΕΪΝΕΡΣ ΑΕ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία μας προσφέρει λειτουργικές και άμεσες λύσεις για τη μεταφορά των εμπορευμάτων σας, εντός νομού Αττικής. Με τον αμέριστο ζήλο για τη δουλειά μας και τον σεβασμό προς τους πελάτες μας, η μεταφορική μας κατάφερε να μπει δυναμικά στην αγορά και να εδραιωθεί.Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των μεταφορών και διαθέτουμε έμπειρους και αξιόπιστους συνεργάτες, καθώς και άρτιο εξοπλισμό. Αναλαμβάνουμε μεταφορές εμπορευμάτων όπως και μετακομίσεις επαγγελματικών χώρων.Είμαστε πολύ προσεκτικοί με τα εύθραυστα και τα πολύτιμα αντικείμενα σας και εξίσου συνεπείς με τον χώρο, τον χρόνο και το κόστος που έχουν συμφωνηθεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ