3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Μεταφράσεις Γλυφάδα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά για επαγγελματικές μεταφράσεις από τους ειδικούς


LINGUA UNIVERSALE - Μεταφράσεις

Μεταφράσεις - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η LINGUA UNIVERSALE, παρέχει υπηρεσίες μεταφράσεων και διερμηνείας σε όλη την Ελλάδα. Οι συνεργάτες μας, είναι επαγγελματίες μεταφραστές και μεταφράζουν εξειδικευμένα κείμενα τεχνικής, νομικής, οικονομικής, ιατρικής ορολογίας, κείμενα που αφορούν τον τουρισμό, τη λογοτεχνία, την ιστορία, καθώς και πτυχία ξένων γλωσσών, πτυχία πανεπιστημίου, βιογραφικά, πτυχιακές εργασίες και διατριβές που κατατίθενται σε πανεπιστήμια του εξωτερικού. Προωθούμε την εξατομικευμένη εκπαίδευση και διδασκαλία ξένων γλωσσών και πληροφορικής στο χώρο των ενδιαφερόμενων μαθητών.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ACROLECT ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - Μεταφράσεις

Μεταφράσεις - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η Acrolect, είναι ο έμπιστος συνεργάτης σας για τις οικονομικές, νομικές, μηχανολογικές μεταφράσεις. Είναι μια νεοσυσταθείσα ένωση μεταφραστών, οι οποίοι, μετά από χρόνια παροχής των υπηρεσιών τους ως αυτοαπασχολούμενοι επαγγελματίες, αποφάσισαν να συνδυάσουν τις γνώσεις που απέκτησαν και την εξειδίκευση που έχουν αναπτύξει με την πάροδο των ετών, σε μία προσπάθεια να προσφέρουν τις καλύτερες δυνατές μεταφραστικές υπηρεσίες.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΔΙΚΤΥΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ - Μεταφράσεις

Μεταφράσεις - Γλυφάδα Αττική 166 75

Στην ΕΡΜΗΝΕΙΑ, αναλαμβάνουμε την μετάφραση του επίσημου ή ανεπίσημου εγγράφου σας, σε όλες τις γλώσσες. Γνωρίζοντας συγκεκριμένες ορολογίες για κάθε κλάδο, και σε κάθε γλώσσα, προσφέρουμε υψηλής ποιότητας μεταφράσεις, επικυρωμένες, με έγκαιρη παράδοση. Πέρα από μεταφράσεις, οι έμπειροι διερμηνείς μας, αναλαμβάνουν και διερμηνείες κάθε τύπου σε μεγάλη ποικιλία γλωσσών.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Μεταφράσεις Γλυφάδα - 3 μεταφραστές