20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Μερεμέτια Γλυφάδα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για μερεμέτια του {}


Φώτης Ζανιάς - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία Ζάνιας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την ανακαίνιση των πατωμάτων και των δαπέδων του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου. Διαθέτουμε πολυετή πείρα στον χώρο των ανακαινίσεων και σε συνεργασία με τον πελάτη παρέχουμε λειτουργικά και αισθητικά αποτελέσματα, που θα ικανοποιούσαν και τους πιο απαιτητικούς. Μας χαρακτηρίζει η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε καθώς και η έμφαση που δίνουμε στη λεπτομέρεια. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και εγγυόμαστε επαγγελματικά και εντυπωσιακά αποτελέσματα. Προτιμήστε μας και η επιλογή σας θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Φώτης Ζανιάς - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταρία μας, Ζανιάς δραστηριοποιείται στις ξυλουργικές εργασίες από το 1969.

Τόσα χρόνια, σταθεροί στις αξίες μας, μπορούμε άνετα να σας εγγυηθούμε την αρτιότητα των όσων κατασκευάζουμε.

Ποιότητα Υλικών, Άριστες Κατασκευές και Λογικές Τιμές είναι το τρίπτυχο που όλα αυτά τα χρόνια κάνουν τους παλιούς και νέους πελάτες μας να μας εμπιστεύονται.

Συνεργαζόμαστε με εξειδικευμένους αρχιτέκτονες, διακοσμητές και κατασκευαστές, ώστε να αποδοθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε φιλικές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Πετρουλάκης - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία, TENTA DESIGN, προσφέρει λειτουργικές λύσεις για την κατασκευή πέργκολας στους εξωτερικούς σας χώρους. Η μακροχρόνια εμπειρία μας και το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας, υπόσχεται να καλύψει τις ανάγκες σας και να σας παραδώσει, με συνέπεια και αξιοπιστία, την κατασκευή που είχατε φανταστεί. Μας χαρακτηρίζει η συνέπεια στους χρόνους παράδοσης και η υπευθυνότητα απέναντι στις ανάγκες του πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Πετρουλάκης - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η TENTA DESIGN Γιώργος Πετρουλάκης & Σία Ο.Ε, δραστηριοποιείται στο χώρο των ειδικών εφαρμογών συστημάτων σκίασης. Η μακρόχρονη εμπειρία μας και το εξειδικευμένο μας προσωπικό υπόσχεται να καλύψει τις ανάγκες σας και να σας παραδώσει, με συνέπεια και αξιοπιστία, την κατασκευή ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Οι υπηρεσίες μας εστιάζουν στην επισκευή, συντήρηση, μετατροπή και αντικατάσταση. Επιλέξτε μας γιατί τα έργα μας διακρίνονται από ποιότητα, αξιοπιστία, αντοχή στο χρόνο, αισθητική και πάνω από όλα καλές τιμές. Μας χαρακτηρίζει η συνέπεια στους χρόνους παράδοσης και η υπευθυνότητα απέναντι στις ανάγκες του πελάτη. Για κάθε ανάγκη σας, είμαστε εδώ για να την καλύψουμε αποτελεσματικά. Παρέχουμε λειτουργικά, ανθεκτικά και όμορφα αισθητικά αποτελέσματα, που ξεπερνούν τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού μας πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Πετρουλάκης - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία, TENTA DESIGN, προσφέρει λειτουργικές λύσεις για την εγκατάσταση περσίδων και ρολλοκουρτίνων στους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού σας. Η μακροχρόνια εμπειρία μας και το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας, υπόσχεται να καλύψει τις ανάγκες σας και να σας παραδώσει, με συνέπεια και αξιοπιστία, την κατασκευή που είχατε φανταστεί. Μας χαρακτηρίζει η συνέπεια στους χρόνους παράδοσης και η υπευθυνότητα απέναντι στις ανάγκες του πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΝΤΖΙΑΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Γλυφάδα Αττική 166 75

Ονομάζομαι Γεώργιος Καραντζιάς και είμαι έτοιμος να δώσω λύσεις στις υπηρεσίες σοβατίσματος άμεσα και οικονομικά. Έχω πολλά χρόνια εμπειρίας και μπορώ να αντεπεξέλθω σε οποιαδήποτε απαίτηση με γνώμονα την απόλυτη ικανοποίησή σας. Σκοπός μας είναι η δημιουργία, λειτουργικά εύχρηστων κατασκευών αλλά και υψηλής αντοχής που θα σας συντροφεύουν σε όλη σας τη ζωή. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να με επιλέξετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αθανάσιος Κοσσιώρης - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Γλυφάδα Αττική 166 75

Αναλαμβάνω την τοποθέτηση πλακιδίων και ανακατασκευής δαπέδου για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Διαθέτω μεγάλη εμπειρία στον χώρο των κατασκευών και συνεργάζομαι με εξίσου έμπειρο συνεργείο, άρτια εξοπλισμένο και έτοιμο να δώσει λύσεις στις ανάγκες σας. Έχω δουλέψει για μεγάλους πελάτες και δίνω πολύ προσοχή στην τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων. Διακρίνομαι για την ποιότητα εργασίας καθώς και για την υποστήριξη που παρέχω στους πελάτες μου ακόμα και μετά το πέρας των εργασιών. Με λίγα λόγια, για ολοκληρωμένες υπηρεσίες ανακαινίσεων, βασιστείτε πάνω μου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΝΤΖΙΑΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Γλυφάδα Αττική 166 75

Προσφέρω ολοκληρωτικές λύσεις για τον καθαρισμό του τζακιού και της καμινάδας σας με γνώμονα τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο των τζακιών και άριστη γνώση των υλικών και των τρόπων εφαρμογής τους. Χαρακτηρίζομαι από τη συνέπεια που με διακατέχει ως προς του συμφωνημένους χρόνους παράδοσης των έργων αλλά και από το σεβασμό που δείχνω για τον χώρο του πελάτη. Επιδιώκω ολοκληρωμένες και λειτουργικές λύσεις με σκοπό την διασφάλιση ασφαλών και ζεστών χώρων για τους πελάτες μου. Είμαι στην διάθεσή τους καθημερινά να τους εξυπηρετήσω άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Τουρνάς - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Γλυφάδα Αττική 166 75

Αναλαμβάνουμε την υλοποίηση κάθε μορφής τεχνικής εργασίας, έργου ανακαίνισης κατοικιών και διαρρύθμισης εσωτερικών χώρων. Με γνώμονα την ποιότητα και την έμφαση στη λεπτομέρεια καταφέρνουμε να φέρουμε εις πέρας κάθε μονωτική εργασία που θα μας αναθέσετε γρήγορα κι αποτελεσματικά. Ενημερωνόμαστε καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα μας και διεκπεραιώνουμε κάθε εργασία με συνέπεια και επαγγελματισμό. Σας ενημερώνουμε επακριβώς για το πώς θα γίνουν οι εργασίες, καθώς και για το τελικό κόστος αυτών. Σκοπός μας είναι η απόλυτη ευχαρίστησή σας και η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να φέρουμε εις πέρας κάθε εργασία άμεσα και αποτελεσματικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

AB Anakainisi - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την τοποθέτηση πλακιδίων στους αγαπημένους σας χώρους. Δραστηριοποιούμαστε από το 1997 στον χώρο των τεχνικών εργασιών και ανακατασκευών και είμαστε σε θέση να φέρουμε εις πέρας εργασίες μικρής και μεγάλης κλίμακας. Διαθέτουμε έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών που θα προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις δίνοντας βάση στην ποιότητα των υλικών αλλά και τη σωστή υλοποίηση του έργου. Θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζί σας και να υλοποιήσουμε με επαγγελματισμό, όποια σχετική εργασία, μας αναθέσετε. Ολοκληρώνουμε τις εργασίες σας, σεβόμενοι πάντα τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη, αλλά και την διαφορετικότητα της κάθε περίπτωσης. Προσφέρουμε ποιοτικές, λειτουργικές και όμορφες αισθητικές λύσεις, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Φώτης Παπασπύρου - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η επιχείρηση μας προσφέρει αποτελεσματικές και ολοκληρωμένες λύσεις στην τοποθέτηση πλακιδίων για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Διαθέτουμε ομάδα εξειδικευμένων τεχνικών που κατέχουν άρτια τεχνογνωσία στον τομέα με αποτέλεσμα να μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και ποιοτικά. Με την τεχνογνωσία μας, μπορούμε να σας προτείνουμε λύσεις επί των τεχνικών θεμάτων και των υλικών που θα ταιριάξουν στις ανάγκες σας. Η εμπειρία μας στο χώρο, η καθαρή και προσεγμένη, επαγγελματική εργασία και το εγγυημένο αποτέλεσμα, σε συνάρτηση με τις πολύ καλές τιμές έχουν δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Διαμαντής Στουρνάρας - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Γλυφάδα Αττική 166 75

Ονομάζομαι Διαμαντής Στουρνάρας και μαζί με το έμπειρο συνεργείο μου αναλαμβάνουμε υπηρεσίες επισκευής και τοποθέτησης των πατωμάτων και των δαπέδων σας άμεσα και οικονομικά. Σεβόμαστε τις ανάγκες κάθε οικίας και επιχείρησης στις υπηρεσίες, που προσφέρουμε και λειτουργούμε γρήγορα, υπεύθυνα και οικονομικά. Ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα το έμπειρο και ευγενικό μας προσωπικό και τα σύγχρονα εργαλεία, που διαθέτουμε και οι μέθοδοι, που χρησιμοποιούμε. Στοχεύουμε σε απόλυτα ικανοποιημένους πελάτες και σε επαγγελματικά αποτελέσματα. Επιλέξτε μας, για αποτελέσματα, αντάξια των προσδοκιών σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Τουρνάς - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Γλυφάδα Αττική 166 75

Παρέχουμε λειτουργικές και αποτελεσματικές λύσεις για την τοποθέτηση γυψοσανίδας στους εσωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου σας. Διαθέτουμε συνεργείο με πολυετή εμπειρία στον χώρο των ανακατασκευών και των ανακαινίσεων που θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και λειτουργικά. Με γνώμονα την ποιότητα και την έμφαση στη λεπτομέρεια καταφέρνουμε να φέρουμε εις πέρας κάθε μονωτική εργασία που θα μας αναθέσετε γρήγορα κι αποτελεσματικά. Ενημερωνόμαστε καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα μας και διεκπεραιώνουμε κάθε εργασία με συνέπεια και επαγγελματισμό. Σας ενημερώνουμε επακριβώς για το πώς θα γίνουν οι εργασίες, καθώς και για το τελικό κόστος αυτών. Σκοπός μας είναι η απόλυτη ευχαρίστησή σας και η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να φέρουμε εις πέρας κάθε εργασία άμεσα και αποτελεσματικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αθανάσιος Κοσσιώρης - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Γλυφάδα Αττική 166 75

Είμαι ο Όθωνας Κοσσιώρης με 27 έτη επαγγελματικής δραστηριότητας στις διαμορφώσεις του ιδιωτικού ή επαγγελματικού χώρου και με ειδίκευσή στην τοποθέτηση και την κατασκευή γυψοσανίδας. Με έμπειρο συνεργείο, άρτια εξοπλισμένο, εξειδικευμένο και πανέτοιμο να αντιμετωπίσει κάθε περίσταση και να υλοποιήσει τις επιθυμίες σας, αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις και διαμορφώσεις για τον εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο. Ειδικότερα, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε μικρά ή μεγάλα έργα που αφορούν γυψοσανίδες για την οικία, την εταιρεία ή το κατάστημα. Η ικανοποίηση των πελατών μας αποτελεί βασική μας προτεραιότητα. Περιμένουμε καθημερινά να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αθανάσιος Κοσσιώρης - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Γλυφάδα Αττική 166 75

Αναλαμβάνω τον σχεδιασμό και την κατασκευή της πέργκολας που έχετε φανταστεί για τον εξωτερικό σας χώρο. Βρίσκομαι στον κλάδο 27 χρόνια και διαθέτω έμπειρο συνεργείο, άρτια εξοπλισμένο και πανέτοιμο να αντιμετωπίσει κάθε περίσταση και να υλοποιήσει τις επιθυμίες που έχετε για τον χώρο σας. Διακρίνομαι για την ποιότητα του έργου μου και για την υποστήριξη που παρέχω στους πελάτες μου ακόμα και μετά το πέρας τον εργασιών. Θα χαρώ να αναλάβω και τη δική σας κατασκευή. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΝΤΖΙΑΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Γλυφάδα Αττική 166 75

Ονομάζομαι Γεώργιος Καραντζιάς και προσφέρω ολοκληρωτικές λύσεις για την εγκατάσταση του τζακιού και της καμινάδας σας. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο των τζακιών και άριστη γνώση των υλικών και των τρόπων εφαρμογής τους. Χαρακτηρίζομαι από τη συνέπεια που με διακατέχει ως προς του συμφωνημένους χρόνους παράδοσης των έργων αλλά και από το σεβασμό που δείχνω για τον χώρο του πελάτη. Μοναδικός μου στόχος είναι η παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων που χαρακτηρίζουν κι εμένα ως επαγγελματία. Είμαι η πρώτη επιλογή στα τζάκια. Επιλέξτε με και θα το διαπιστώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

AB Anakainisi - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία μας, δραστηριοποιείται για σχεδόν 20 χρόνια σε παντός είδους τεχνικές εργασίες και συγκεκριμένα αναλαμβάνει την επισκευή και την τοποθέτηση του πατώματος και του δαπέδου σας. Χρησιμοποιούμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που μπορεί να αντεπεξέλθει σε κάθε σας απαίτηση. Τα στοιχεία τα οποία ξεχωρίζουν οι πελάτες μας στις εργασίες μας είναι ο σεβασμός που δείχνουμε απέναντί τους, η άμεση εξυπηρέτησή μας και οι ιδιαίτερα οικονομικές μας τιμές. Σκοπός μας είναι η παροχή υπηρεσιών άριστης ποιότητας φέρνοντας ένα άψογο αποτέλεσμα στο χώρο σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤεχνοSOS - Άγγελος Χορός - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η ΤεχνοSOS αναλαμβάνει την τοποθέτηση γυψοσανίδας για τους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού ή του μαγαζιού σας. Αποτελούμαστε από έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνίτες που μπορούν να σας παρέχουν οποιαδήποτε τεχνική εργασία θελήσετε. Ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός και το άρτια εξειδικευμένο συνεργείο μας, μας καθιστούν ικανούς να ανταπεξέλθουμε σε κάθε κατασκευαστική απαίτηση. Η ποιότητα της εργασίας μας, μας επιτρέπει να παρέχουμε εγγύηση υλικών και καλής εκτέλεσης για κάθε έργο που υλοποιούμε. Μοναδικός μας στόχος είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας έτοιμοι να φέρουμε εις πέρας κάθε εργασίες αρκεί να μας επιλέξετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Τουρνάς - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Γλυφάδα Αττική 166 75

Αναλαμβάνουμε τεχνικές εργασίες, έργα ανακαίνισης κατοικιών και διαρρύθμισης εσωτερικών χώρων. Διαθέτουμε συνεργείο με πολυετή εμπειρία και στόχος μας είναι το βέλτιστο πιθανό αποτέλεσμα. Σας ενημερώνουμε επακριβώς για το πως θα γίνουν οι εργασίες καθώς και για το τελικό κόστος αυτών. Ζητήστε προσφορά τώρα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

AB Anakainisi - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία, ΑΒ Ανακαινίσεις, αναλαμβάνει ελαιοχρωματισμούς οικιακών και εργοστασιακών χώρων. Η εταιρεία μας είναι σε θέση να φέρει εις πέρας μεγάλα τεχνικά έργα ανακαινίσεων σε συνεργασία με τους εκάστοτε αρμόδιους μηχανικούς και συνεργεία. Μας χαρακτηρίζουν η ταχύτητα και η ποιότητα της εργασίας μας, ο επαγγελματισμός και η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Μερεμέτια Γλυφάδα